Sufar

Am migrene. Groaznice. Aseara m-am intins in pat foarte devreme, nici macar nu apusese soarele inca. N-am mai facut asta de multi ani, dar simteam ca ma lasa picioarele. Mi-am inchis telefoane, am stins luminile si m-am ascuns sub plapuma. Simteam asa, ca un fel de comete care-mi strapungeau creierul dinspre o tampla spre cealalta, dinspre ceafa spre frunte si-napoi. Din cand in cand, cometele se opreau. Strangeam pleoapele si ma gandeam, taci ca s-a terminat razboiul. N-apucam sa pun punct propozitiei ca venea un nou val de comete. Intr-un final am adormit, plansa de durere, cu pleoapele stranse si dintii inclestati. N-am putut citi nimic. Nici macar n-am mai putut protesta in gand cat de tare ma durea.

De-asta nu mai scriu atat de des. Pentru ca am migrene care de cele mai multe ori nici nu ma lasa sa-mi izolez un gand de celalalt. Formularea unei propozitii coerente e un chin. Si azi am de facut o prezentare, de corectat opt texte, de verificat un site, de scris un comunicat, de tradus un articol si probabil multe alte chestii pe care nu mi le aduc aminte.
Iar de maine incep Landmark Forum. 3 zile de nlp continuu, de la 8.30 dimineata la 10 seara. Fara telefon, fara internet. Cred ca ne mai auzim abia luni… Tineti-mi pumnii, sa nu ma lase puterile si sa ma lase migrenele!
Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *