De dimineata cind am iesit sa cumpar rosii, mi s-a parut ca traiesc intr-un film pentru copii. Atit sint de fericita. Soare, racoare, un pic de vint care-mi umfla rochia de pinza, strazile pe care le recunosc, vecinii care imi zimbesc si ma felicita…

E bine acasa. Ciocolata e toata numai iubire, pestii au iesit toti la numaratoare, florile de la voi au crescut mari si frumoase, viata e toata la locul ei, si ne asteapta sa-i dam start. Deocamdata sintem in stand-by. Ne uitam unul la altul si ne confirmam fara sa scoatem un sunet ca e adevarat.

Ne uitam pe poze, mai rupem un colt de piine cu nuci (cam tot ce ne-a ramas din mincarea de la Paris; confitura de lapte si untul sarat ni le-au confiscat pe aeroport), ne invirtim verighetele pe deget si respiram incet, sa nu ne deranjam starea de gratie.

Ma duc sa-mi pun rochia de mireasa la spalat. Mai avem de dansat o nunta impreuna. De data asta cu coronita de flori de cimp pe cap si multa floarea soarelui pe mese.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

4 comentarii

  1. Bien venu!
    S-a repatriat basmul cu printesa si print cu tot!!!
    Fericirea e la ea acasa… Semne de normalitate.

  2. Acum am timp de toate, da. Uitasem cum e sa simt asta. O sa mai pun si poze, de-acum ar trebui sa le primesc si pe cele de la nunta…
    :)) CSP, ce frumos ai zis. Yeah, good to be back home, with all the happiness&stuff…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *