Stie cineva unde se poate face un upgrade de bagheta magica? A mea face tot soiul de minuni, dar nu stie sa stearga micro detalii de viata complet stupide, din acelea care au potential de-a strica tot zenul. Si tare mi-ar placea un feature d-asta. Spuf, si gata, all back to heavenly bliss.

Ma duc sa ma prefac ca dorm.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4192

13 comentarii

  1. Nicio bagheta nu e perfecta… Nici ea nu te poate pazi de micile "placeri" ale vietii, dar daca nu ar fi ele, cum te-ai bucura de heavenly bliss? 😀 Lasa ca toate trec! Somn usor :*

  2. Unii oameni te dezamagesc…altii iti ofera gratuit, rautati, altii iti tulbura in mod negativ aura. Uneori viata are momentele ei stuide, cum bine ai zis dar Binele invinge intotdeauna! Ca-n filme! Imagineaza-te in reclama de la Almette! Pentru mine e perfecta.

  3. Pe colt la Unirii, langa baba care vinde sosete originale Adidas 3 la 10 lei, e un stand cu baghete, te duci si-ti iei versiunea noua pe stick si ii faci upgrade acasa la caldura, ca afara e frig.
    Sau, mergi de unde ai luat bagheta initiala si rogi sa-ti instaleze noua versiune. Apoi dai restart si merge. 🙂

  4. Fii optimista! Aduna tot rozul din casa si poarta-l! Aibi grija sa fie roz genuine, nu roz chilotiu!
    Incearca cu bagheta lui Bond! In primii ani da rezultate, apoi performanta se diminueaza.
    Asa suntem noi baietii:viitorul ne atarna-n fatza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *