Azi mă plîng și vă iau la film (concurs)

LE:Am operat extragerea, lucky no 3 merge cu noi la film, felicitări, Mihaela! Rămîne să stabilim împreună în ce zi şi la ce oră mergem, te rog să-mi dai tu un email în cursul frumoasei zilei de azi.

PS. Dacă nu sînteţi Mihaela, dar totuşi vreţi să mergeţi la film cu noi, aştept un email în urma căruia să vă comunic ziua şi ora în care ne-am decis să mergem, şi poate tot facem gaşcă, chiar dacă invitaţii va primi doar cîştigătoarea. Zi cu soare mai departe, mă retrag înapoi la muncă!

N-am cele mai bune zile. Pentru că stau numai în casă, mă mut de pe canapea pe pat și din pat pe canapea, singurul om pe care-l văd e Omul, care vine seara de la muncă pus pe interacțiune cu nevasta, iar mie-mi vine să mușc din el de cît sînt de stătută și de plictisită.

Citesc la foc continuu, văd seriale (am ajuns la zi cu toate care-mi plac), gătesc, mănînc și spăl vase, răspund la emailuri, mai vorbesc la telefon cu oameni care mă sună să se asigure că nu m-a răpus gravidia. Și mă mut din nou pe canapea, ca să mai schimb decorul, și îmi înlocuiesc pijamalele cu haine mai colorate, ca să-mi pară că am ceva important de făcut, și mai spăl niște vase și deschid frigiderul și așa m-am săturat să mănînc din două în două ore și să-mi fie rău și înainte și după masă, și așa mă enervez cînd lumea îmi spune că nu mai e mult, pentru că mai e mult, oameni buni, două luni de rău tot mai rău e foarte mult.

Pentru că deja nu prea mai dorm nopțile din cauza acidului și refluxului care-mi ard esofagul, și mă prinde 4 dimineața făcînd puzzle, și cînd în sfîrșit se potolește incendiul de pe gîtlej, se trezește copila și începe dansul coatelor și genunchilor, de nu pot sta întinsă pe nicio parte mai mult de 1 minut, iar pe spate e suficient să stau 15 secunde ca să mi se taie respirația și mă pricopsesc cu cea mai bună prietenă a mea zilele astea, starea de leșin. Și uite așa, cu viteza celui mai bătrîn melc din lume, trec zilele mele, toate la fel, singurele lucruri care se schimbă sînt posturile de pe blog și… și cam atît.

Pînă și pisica doarme la fel în fiecare zi, pe același scaun, cu labele pe ochi, sforăie la aceleași ore, mă miaună cînd se întoarce de pe o parte pe alta ca să se asigure că știu unde e și nu mă așez peste ea, doamne ferește.

Dar în weekend mă duc la film. Cu Omu, dacă n-o cere divorț pînă atunci. Și cu careva dintre voi, dacă doriți. Filmul e My week with Marilyn, iar mallul e Sun Plaza. Putem s-o facem un soi de double-date. Ne vedem la intrare, stăm la un cico toți patru, intrăm la film, comentăm în șoaptă, apoi ieșim și comentăm în gura mare, eu sigur o să am multe de spus, nu numai pentru că-s nevorbită, ci mai ales pentru că-mi place personajul blond cu fustă zburătoare, am ditamai colecția cu filmele ei acasă. Ia să mă uit eu la cîteva, daaa, asta fac, ptii, uite o zi care o să fie numai 99% la fel cu celelalte.

Așadar, daca vreți la filmul despre Marilyn cu noi în weekendul asta la Sun Plaza (noi doi și voi doi sau voi două), spuneți-mi asta într-un comentariu și mîine la prînz facem extragerea cu random.org.

Haideți, că am nevoie de interacțiune ca de aer.

PS: Am făcut pe pagina regală de FB două albume noi, unul cu cărți și filme care mi-au plăcut și altul cu cărți și filme care nu mi-au plăcut, că m-am gîndit că poate aveți nevoie de inspirație ocazional. Albumele sînt în curs de updatare, durează o vreme pînă-mi amintesc toaaate filmele și cărțile pe care le-am consumat în ultimii ani.

Pin It

36 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *