Un an: de la două la milioane de linii

Cam acum un an, sub ochii mei terifiați se ițeau două dungi roz.

Acum sub ochii mei tulburi de fericire se ițesc niște zeci de dungi colorate mișcătoare, pline de cel mai iubit copil din lume.

Habar n-aveam atunci cît de mult pot să iubesc.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4167

22 comentarii

    • Eram pe trecerea de pietoni, nu am îndrăznit. Şi m-am şi fâstâcit de aşa întâlnire 🙂
      Dar m-am gândit la voi până spre seară, ce frumos arătaţi voi una lângă cealaltă. Îţi stă bine cu ochelarii de soare 🙂

  1. Ce rau imi pare ca nu am si eu un test de pastrat. Al meu a iesit negativ, dar banuiam ceva si m-am dus la medic. Abia acolo mi s-au confirmat! 🙂

  2. Ioana, te citesc de mult timp, posturile tale ma amuza si ma ung pe suflet in acelasi timp. Te citesc before and after Sof si imi place la fel de mult blogul tau. M-am gandit sa-ti las un mesaj, citind comment-ul Denisei si gandind ca, daca intr-o zi m-as intalni cu voi, zanele, pe strada si as sti ca virtual va cunsc atat de bine, as parea nebuna daca v-as aborda? 🙂 De asta m-am gandit sa ma fac putin cunoscuta voua cu prilejul acestui post, ca sa nu simtiti nevoia sa chemati politia cand ne-om intalni! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *