Idei de cadouri deosebite de Paști

E primul nostru Paști împreună. Adică oarecum, că anul trecut m-am multiplicat chiar în Duminica Paștilor, am ciocnit icnind un ou și-am sărit în mașină cu foaia pe care-mi notam durata contracțiilor. Așa că pe jumate de sărbătoare am petrecut-o în doi, pe restul în mai mulți (dacă e să număr și asistentele și moașa). Mbon. La noi la Moldova spre nord nu prea se practică treaba cu cadourile de Paști, noi de Paști mîncăm, ieșim la Înviere, mîncăm, dormim, ne trezim să mîncăm și tot așa. Cadourile-s de Crăciun, nu acuma. Dar știu că în multe zone din țară se practică darurile de Paști (vine iepurașul cu desaga, sau cum?). Așa că vă dau idei de lucruri frumoase și mai deosebite cu care să vă surprindeți neamurile și colegii.

Un parfum solid făcut de mînă fără porcării. L-am încercat, e foarte diafan și safe pentru piele. De la Handmade Sister. Cristina face și cremă de mîini și de față, ele vin ambalate în borcănașe de sticlă pictate manual.

Bunătăți spaniole ambalate în cutii elegante. Vinuri, dulciuri, dar mai ales vinuri bune.

gourmet spanish gifts

Cărți pentru copii de la Editura Gama.

Hăinuțe și accesorii pentru multipleți. Prietena mea Diana a născut doi băieți prematuri și tare i-a fost greu să găsească haine care să le vină. Acum sînt mari și sănătoși, iar ea și-a făcut firmă prin care aduce haine faine pentru micuți multipleți. Micolino se cheamă. Cumpărați cu încredere.

Înghețată La Strada. Bine, aici sînt puțin subiectivă, căci în promovarea prea-minunatei sînt angajată full time, dar vă jur că e cea mai bună înghețață pe care-am gustat-o vreodată. Dap, mai bună decît cea de la Fontana di Trevi. Și decît cea de pe faleza din Menton. Fină, nu excesiv de dulce, și tare arătoasă. Sorbetul de cireșe Morello conține 70% piure de fructe. Deci da. Se găsește deocamdată în București în Mega Image, în curînd și în alte supermarketuri și tot în curînd și în provincie. Aici e pagina de Fb, în caz că doriți să fiți în contact cu ea (înghețata) și cu mine.

Așa, și încă o idee pentru bărbați. Dacă vă iubiți doamnele, făceți-le o surpriză. Asta. Vor cădea în fund pe loc.

Sper să vă fie de folos. Și dacă aveții și alte idei, poftiți de le puneți la comun.

Noi o să ne oferim în dar unii altora multă dragoste și niște pui picorom cu hrean.

Pin It

22 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *