Necesar la petrecerea de doi ani

De ziua lui, un copil de doi ani are nevoie de:

Mama lui

IMG_0405

Tatăl lui

Rotation of IMG_0374

Cel mai bun prieten

Rotation of IMG_0490

Eventual bunici și/sau nași

Două-trei cadouri (nu mai multe, că nu mai știe de capul lui)

Loc să alerge

Baloane de săpun

IMG_0268

Un tort frumos (și potrivit vîrstei dpdv conținut)

IMG_0449

Timp și voie să facă orice (fără să-și pună în pericol viața, desigur)

Și seara vom avea un copil fericit, care adoarme greu de prea multă bucurie, spunînd Iubim toate toate!

Mulțumirile noastre pentru cea mai faină zi merg către:

Grace Couture Cakes, care ne-au făcut tortul cel fabulos.

Rotation of IMG_0431

Exteriorul îl vedeți, cu trei personaje perfecte, de care Sofia a fost dată pe spate, iar interiorul a fost dintr-un mousse de iaurt cu fructe de pădure și vișine, și două blaturi subțiiiiri de morcov, foarte puțin dulce, adulții au fost uimiți de cît de ușor și aromat e, iar fetițele mici, care nu consumă dulciuri, au putut mînca fără grijă. Sofia, pentru care ăsta a fost primul dulce cu zahăr, a ales doar fructele și a gustat de cîteva ori din mousse, spre bucuria mea. Îi mulțumesc Alinei de la Grace, care ne-a făcut tortul cadou. A fost minunat, și pe dinăuntru și pe dinafară.

Mara și Alexandra, care-au venit de la Ploiești să se joace fetele împreună, iar pentru Sofia ăsta a fost cel mai frumos cadou.

Bebelibrărie, care ne-a trimis cîteva cărți pe care Sofia deja le știe pe de rost de ieri și pînă azi (Tati, te iubesc, Miffi și Ghici cît de mult te iubesc).

Nașii Sofiei și Bu Lili (bunica de la Piatra Neamț), care-au făcut atmosferă și-au făcut-o să se simtă buricul planetei.

Celor de la Bucate pe roate, care ne-au făcut platouri calde și reci (290 de lei pentru 10 persoane, crochete, pui shanghai, frigărui de legume, tartine cu salată de vinete, cremă de brînză, salate de cîteva feluri, plus prăjituri de casă).

Prietenilor de la Alioli, care au aflat că avem adunare și ne-au trimis o ditamai paella de fructe de mare, făcînd astfel petrecerea internațională.

IMG_0329

Vouă, pentru urări și idei de cadouri!

A fost minunat! Am un copil grozav, o familie faină, prieteni buni! Așa frumos a fost că nici n-am mai apucat să-i dăm cadoul nostru, prea dădea pe-afară de fericire să supralicităm! O să i-l dăm mîine cînd e ziua ei. Nu-mi vine să cred că se fac doi ani din dimineața de duminică în care m-a anunțat că dorește să mă cunoască și pe dinafară! Dar despre asta, mîine!

17 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *