Altfel de urare de Sărbători

Fie ca anul ăsta să primim cît mai puține urări care încep cu fie ca! Fie ca anul acesta să fie special, să ne umplem de bine fără să ne încadrăm în șabloane. Să scăpăm de lumina sfîntă a Crăciunului și o brad frumos. Adică mă rog, să ne bucurăm de ele, dar să nu le mai auzim la tot pasul pînă ne acrim.

Am făcut și eu o urare altfel. Iat-o mai jos, din tot sufletul, de la mine pentru voi toți. O s-o trimit rudelor de departe, prietenilor care au uitat cum arăt pe viu, foștilor colegi de liceu care au impresia că m-am schimbat mult în ultimul deceniu, v-o arăt și vouă, poate încă nu ați apucat să vedeți cum mă fac de rîs și pe video. Oare am avut liniște să filmez? Well, nu prea. Vedeți aici urarea noastră pentru voi.

Puteți face și voi urări altfel anul acesta, pe Sharuieștefericit.ro. Vă puteți loga ușor cu contul de Facebook, apoi încărcați în rame frumoase pozele, textele și filmele voastre și, după aprobarea echipei de admini, le trimiteți pe email celor dragi sau le sharuiți direct pe Facebook și Twitter, să le vadă toată lumea. Unele dintre clipuri pot ajunge (cu acordul autorilor, desigur) în reclamele Telekom din iarna asta, la TV pe internet şi în vitrinele magazinelor Telekom. Ramele sînt desenate de cîțiva dintre cei mai cool artiști contemporani (printre ei și Pisica pătrată, preferatul meu). Și încă o chestie faină: unele dintre colindele voastre pot deveni cadou pentru cei dragi dacă bandul de improvizație muzicală Trupa cu ler decide să vă reinterpreteze profesionist colindul (doar urările shareuite cu toată lumea vor fi folosite pentru colindele personalizate).

Dacă vreți să vă vedeți la TV, e o ocazie bună. 🙂

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *