Eu cînt, voi cîntați…

Pentru că ultimele mele clipuri au avut așa mare succes, am decis să scriu mai rar și să mă filmez mai des!

Am glumit, o să scriu la fel de des, dar din cînd în cînd o să mă și filmez, poate așa ating în sfîrșit succesul internațional pe care-l caut. Sigur, n-o să reușesc asta cîntînd, pentru că după cum veți vedea, eu cînt destul de prost. Dar e pentru un scop nobil, așa că atunci cînd am aflat că pentru fiecare colind cîntat de amatori ca mine, un copil fără posibilități primește încălțăti groase pentru iarna asta, am sărit să dau rec. Voce n-am și nici cine știe ce ureche muzicală, dar am experiență, cînt colinde non stop de doi ani și jumătate, sper ca măcar asta să mă salveze. Pentru siguranța dumneavoastră, vă rog să dați play cu volumul spre minim.

Acum vă invit și pe voi să vă filmați cîntînd acest colind super simpatic și simplu. Pentru fiecare colind încărcat pe Celmaimarecolind.ro între 1 și 10 decembrie, ING va dona prin Fundația Copii în dificultate unui copil sărman o pereche de ghetuțe călduroase. Haideți, cu mic cu mare, cîntați Moș Crăciun cu plete dalbe, filmați și încărcați, să avem cît mai mulți micuți cu picioare fericite anul ăsta! ING vrea să facă nu doar o bucurie cît mai multor copii, ci și cel mai mare colind cîntat de utilizatorii de internet din lume. Pînă acum s-au adunat 25 de perechi de ghetuțe în urma colindelor încărcate pe site de bloggeri.

Partea cea mai faină e că micuții primesc ghetuțe. Partea faină e că la finalul campaniei, fiecare colindător amator care a urcat un clip va avea propriul rol în videoclipul record „Cel Mai Mare Colind”, care va conține absolut toate clipurile încărcate. Ia să vă aud!

16 Comments

 1. Andreea

  Super initiativa! Si chiar ai voce, o voce linistitoare si calda 🙂

 2. oana

  Asta e prima post-reclama al tau pe care il aplaud si il pe care astept cu nerabdare sa il execut 🙂

 3. Roxana

  abia astept sa ajung acasa! Insfac copil si cantam! cross my heart:) (ma bucur mult ca e unul din putinele colinde pe care le stie. neah, traind prin tari straine nu prea auzim atat de des!

 4. Cristina

  E musai sa Fie Mos Craciun cu plete dalbe? Ca eu ador Deschide usa Crestine! Ma bag si eu la cantat!

  • Printesa Urbana

   Da, e musai sa fie Mos Craciun. 🙂

 5. Andreea Ruscea

  Da, da, cântăm cu drag 🙂

 6. Irina

  Buna Ioana, nu stiu unde sa las acest comentariu. Vreau sa-ti zic ca te admir pentru ca nu faci greseli gramsticale/lexicale. Ti-am citit tot blogul, cred, n-am gasit greseli. Ma zgarie pe creier greselile de exprimare (care/pe care, ca si, decat si tot neamul lor). E cam trist ca am ajuns sa admiram normalitatea: vorbitul corect, luatul bacului, lipsa coruptiei sunt doar unele exemple. Bafta in continuare!

 7. Anne

  Uai, sper sa-mi fac curaj ca am o voceeeeee!

 8. Monica

  cand incepe sa asculte iar: „O Brad Frumos?”:)

  • Printesa Urbana

   a incepuuuut de vreo lunaaaa… avem capetele patrate deja… cu globuri si betealaaa…

 9. Hai ca nu canti chiar atat de rau. De fapt, e chiar bine. Acum trebuie sa vad daca imi fac eu curaj dar trebuie pentru copilasi, nu? Intre timp, s-au facut 50 de ghetute 🙂 dar parca mi se par totusi putine. Sunt multi copii desculti, nu?

 10. anca

  Sper sa nu te superi deoarece din lipsa de timp am copiat din textul tau si mai exact de la ,, Pentru fiecare colind …. Care va contine toate clipurile incarcate.,, Am vrut sa afle cat mai multa lume si cum nu aveam timp sa le explic am trecut explicatia ta .

 11. Simona

  Canti dragut,iar Sofia e o scumpa. O sa-mi incerc si eu „talentele” pentru aceasta cauza.

 12. Cătălina

  Dragă, Prințesa, poate ar fi bine sa faci o actualizare la acest post pentru ca am observat ca se pot trimite filmulețele până pe 21 decembrie! Mulțumesc și la cât mai multe ghetuțe!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *