Eu cînt, voi cîntați…

Pentru că ultimele mele clipuri au avut așa mare succes, am decis să scriu mai rar și să mă filmez mai des!

Am glumit, o să scriu la fel de des, dar din cînd în cînd o să mă și filmez, poate așa ating în sfîrșit succesul internațional pe care-l caut. Sigur, n-o să reușesc asta cîntînd, pentru că după cum veți vedea, eu cînt destul de prost. Dar e pentru un scop nobil, așa că atunci cînd am aflat că pentru fiecare colind cîntat de amatori ca mine, un copil fără posibilități primește încălțăti groase pentru iarna asta, am sărit să dau rec. Voce n-am și nici cine știe ce ureche muzicală, dar am experiență, cînt colinde non stop de doi ani și jumătate, sper ca măcar asta să mă salveze. Pentru siguranța dumneavoastră, vă rog să dați play cu volumul spre minim.

Acum vă invit și pe voi să vă filmați cîntînd acest colind super simpatic și simplu. Pentru fiecare colind încărcat pe Celmaimarecolind.ro între 1 și 10 decembrie, ING va dona prin Fundația Copii în dificultate unui copil sărman o pereche de ghetuțe călduroase. Haideți, cu mic cu mare, cîntați Moș Crăciun cu plete dalbe, filmați și încărcați, să avem cît mai mulți micuți cu picioare fericite anul ăsta! ING vrea să facă nu doar o bucurie cît mai multor copii, ci și cel mai mare colind cîntat de utilizatorii de internet din lume. Pînă acum s-au adunat 25 de perechi de ghetuțe în urma colindelor încărcate pe site de bloggeri.

Partea cea mai faină e că micuții primesc ghetuțe. Partea faină e că la finalul campaniei, fiecare colindător amator care a urcat un clip va avea propriul rol în videoclipul record „Cel Mai Mare Colind”, care va conține absolut toate clipurile încărcate. Ia să vă aud!

16 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *