Brainstorming de botez (concurs!)

LE: Concursul s-a încheiat, detalii aici.

Pe Sofia știam c-o s-o cheme Sofia dinainte să știu că îmi doresc copii, dinainte să fie atît de la modă (acum cînd o strig pe Sofia în parc se întorc aproape toate fetițele și aparținătorii lor). Sofia o chema pe bunica pe care am pierdut-o mult prea devreme și pe care n-am vrut s-o uit. Cînd la ecografia de 12 săptămîni am aflat că vom avea o fetiță, m-am bucurat că nu trebuie să ne stresăm cu alesul de nume. Numai că au mai trecut doi ani și în burta-mi a poposit și un băiețel. Hait, că pentru asta nu eram pregătiți! Intrasem de mult în ultimul trimestru și noi n-aveam habar cum îl va chema pe fecior.

Am luat la rînd cărți de nume, calendarele ortodoxe, catolice, rusești, armene, am făcut sondaje și polluri, nimic nu ni se părea potrivit. Ce-mi plăcea mie nu-i plăcea lui tac-su, ce îi plăcea lui nu mergea că ba era numele vreunui fost iubit de-al meu, ba era cumplit de diminutivabil sau de stîlcibil, iar asta ni se părea inacceptabil. Găsirea numelui lui a fost pentru mine aproape mai grea ca toată sarcina (glumesc, sarcina a fost oribilă, dar nici găsitul de nume n-a fost vreo plimbare în parc). Așa că am zis că îl așteptăm să se nască, ne uităm la moaca lui și atunci vom ști sigur. Numai că la un moment dat s-a făcut pace în capetele noastre și dintre toate numele propuse și respinse s-a ridicat unul singur, pe care eu tot insistam, omul îl tot trimitea la colț. Și Ivan i-a rămas numele.

Noroc că nu mai fac copii, pot răsufla ușurată, nu mai trebuie să caut nume!

Daaar voi trebuie s-o faceți, dacă vreți să vă jucați cu mine azi și să cîștigați un dormitory set foarte simpatic, o veioză și un set chic de pat. Avem un personaj de botezat pînă pe 22 februarie. Nu vă pot da foarte multe detalii despre personalitatea lui, dar am o poză. Iacă.

v2-DragoBT-Printesa-Urbana

E neam cu Zînul BT, îl știți, domnul în costum cu tutu care demolează pereți ca apoi să vă dea soluții despre cum faceți rost de bani să-i reparați. Un personaj foarte simpatic care are nevoie de ajutoare, care au nevoie de nume, iar noi trebuie să găsim nume pentru acest micuț colorat de mai sus.

Toți comentatorii care propun nume intră în tragerea la sorți pentru premiu, dormitory setul de care vă spuneam.

Brainstormingul începe acum și se termină dumincă la ora 18.00, cînd voi alege cel mai inspirat nume dintre propunerile voastre.

Concursul de nume face parte dintr-o campanie de promovare a unor produse financiare ale Băncii Transilvania despre care vă voi da mai multe detalii curînd. Tot atunci veți afla și care dintre voi va fi nașul personajului! Campania se cheamă #DragoBT. Mai multe detalii desprea ea găsiți aici. Dați mai departe vestea despre concurs, folosind hashtag #DragoBT.

Ia să vedem, aveți stofă de nași?

604 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *