Iubiții mei de mici dimensiuni

Că-s îndrăgostită de el nu mai e nici un secret. Îl visez noaptea, ziua fac ce fac şi-i caut îmbrățişările molcuțe, iar el se lipeşte de mine ca glazura de tort, ia forma oaselor mele calde şi zîmbeşte în scobitura claviculei mele. E suficient să mă gîndesc la el şi mi se umple gura de apă şi sufletul de puf. Siropuri de mamă, cunoaşteți genul.

Problema e că cealaltă iubită oficială a mea e cu ochii pe noi non-stop. Şi pe ea o iubesc şi-o îmbrățişez mereu, o pup pe unde prind şi trag pe nas mirosul ăla de caisă coaptă în timp ce ea mă mîngîie pe păr, dar ca oricărui îndrăgostit, nici ei nu-i ajunge. Vrea mereu mai mult, iar eu mai multul ăsta i-l ofer lui, iubitului meu oficial de mici dimensiuni. Aşa că aventura noastră, deşi legitimă şi oficială, se consumă pe furiş.

– Mă duc la mine-n cameră să-mi schimb ciorapii, zic. Îl iau şi pe gîgă cu mine, să nu te deranjeze pe-aici.
– Bine, aprobă ea, dar să vii repede.

Şi mă duc cu el în dormitor, închid uşa şi ne trîntim pe saltea. El îmi ronțăie nasul, eu pipăi toate rotunjimile lui de bebeluş, pup tot, muşc tot, el cîrîie încîntat, îl gîdil, rîde cu poftă. Trag cu urechea la uşă, să nu ne prindă concurența. Mă simt ca la 16 ani, cînd mă pupam cu iubitul la el acasă şi ne temeam să nu vină ai lui mai devreme de la fabrică.

shutterstock_257050063

M-a şi prins de cîteva ori. A dat uşa de perete şi ne-a găsit în focul pupăciunilor:
– Ce faceți aicea?
– Uite îl ajut pe bebe să scape de mucul ăsta din nas…
– Bine, hai, pune-l pe bebe mai repede în scaunul lui că acum vreau să ne iubim doar noi două!
Şi execut degrabă ordinul primei iubite.

Alteori mă duc la baie cu el, chipurile să-l spăl. Aiurea, eu vreau doar să-l mai pup oleacă peste tot cu foc, să mă uit la noi doi în oglindă, să-i spun că mor după el şi el să bălească la mine-n sîn.

Ea e vigilentă mereu. Cum vede că-l iau în brațe, ridică o sprînceană.
– Şi eu vreau la tine în brațe! Vreau să mă iubeşti mai mult!

Şi o iubesc pe ea mai mult, apoi o las jos şi fug cu el după canapea, să ne mai giugiulim acolo puțin.

E ca în liceu, numai că mult mult mai amuzant. Iar la 7 seara bagă cheia în uşă soțul legitim, care desigur, doreşte şi el porția cuvenită de nevastă, pe care uneori cu greu o scoate de sub căpița de copii ciorchine care vor mai multă şi mai multă mamă să-i adore.

De fapt, e mult mai bine ca-n liceu. Atunci alergam transpirată după atenția băieților care-mi plăceau, plîngeam pe la colțuri din motive de dragoste neîmplinită, priveam cu gelozie perfecții cum duc acasă de mînă alte domnişoare. Acum oamenii pe care-i iubesc cel mai mult mă iubesc şi ei pe mine cel mai mult. În sfîrşit, reciprocitate!

sursa foto: pupături cu bebe via Shutterstock.com

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4196

49 comentarii

  1. Tare frumos mai scrii. Ma vad pe mine cu bebe in plina giugiuleala, pupaceala si iubire infinita. Si seara la 7 tati ni se alatura. Sa ne fie copiii sanatosi!

  2. In primele 2 minute eu am fost sigur ca-n poza esti chiar tu cu fimiu, era cat pe ce sa te iau la intrebari, plus ca m-am gandit ca iar o sa te faca ipocrita oana dobre dimofte pt ca zici ca nu pui poze cu copiii dar pui poze cu copiii.

    O fi din cauza ca e tarziu si-s obosit sau ca va vad doar 1 ora seara in timpul saptamanii?

    • Da’ chiar nu-ti place sa scormonesti, Robo…. deloc nu-ti place.
      Breaking news, scandalul ala s-a sfarsit, cauta si tu unul nou macar. Sau produ-l tu insuti, ca potential ai. Sau stai putin, cumva asta incercai? Scuzele mele, nu ma lasa sa te intrerup.
      Serios acuma, postarea e penibila. Si la ce articol frumos ti-ai gasit, pacat…

    • nu e nimic penibil in comentariul meu, nu e nimic neadevarat samd iar partea cu scormonitul ti se datoreaza exclusiv tie.Dar asta nu e important!

      mai bine voiam sa-ti propun sa faci tu o lista cu ce pot si ce nu pot scrie eu aici sau, de ce nu, pe internet in general, iar eu promit ca ma tin de ea.
      ca sa fii tu multumita, ca te vad asa, mai sensibila.
      poti sa mi-o trimiti pe email la livuable@yahoo.com
      bine? 🙂

    • Tot ce-ai avea de facut, in opinia mea, ar fi sa nu mai zgandaresti rahaturi si sa nu antrenezi taraboi. Nici aici, nici pe FB.
      Se vede insa ca e un demers imposibil in ce te priveste. Insa am mai mult respect decat tine pentru blogul Ioanei, asa incat discutia cu tine se opreste aici.

    • Pana la comentariul tau eu am fost convinsa ca in poza e Ioana :)) seamana cu tipa din poza. Mi s-a parut un pic neobisnuit sa puna poza cu copilul, intr-adevar.

    • Mamaaa, frate, ce artagos esti! Cum sari tu mereu, pus pe hartza. Din cazua ta am ajuns sa nu mai citesc comentariile, ca iar ma umplu de nervi.

    • De ce e arțăgos comentariul? Nimic din ce a scris nu e nepotrivit, si – cel mai important – reflecta fix ce simte. Deci, de nu ar fi putut posta ceea ce simte/crede?

  3. Iuuuuuui, ce frumooos!!!!! <3 <3 de ceva vreme asteptam un articol din asta care sa respire prin fiecare cuvintel numai iubire, iubire, iubire! E continuarea articolului cu găina sentimentala, parca! Hugs

  4. Stai să vezi când va ajunge şi el să vă supravegheze vigilent pe voi două când aveţi o şuetă ca fetele:) Va fi tot mai frumos de-acum încolo!

  5. Ce simpatic ai descris momentele voastre de iubire. Cred ca cel mai provocator pentru tine va fi acel moment in care si Ivan va știi să ceară iubire mai multă si vor trage amândoi de tine să le dai iubirea ta toată fără a împărţi cu celelalt.
    Asa mi s-a făcut dor sa îl pup pe al meu micut…abia aștept sa vina dimineața!

    • Pupaturile pe gura sunt adevaratele pupaturi. Se permit doar intre iubiti, soti, parinti si copii!

    • Ţi se pare normal un sărut pe gură între o fată de 17 ani cu sâni şi toate cele şi tatăl ei de – să zicem – 41 de ani?

    • Si mie mi se pare nefiresc sa imi pup copiii pe gura. Ii tin toata ziua in brate si ii pup, dar niciodata pe gura.

  6. Pfff, m-ai facut praf… atat de frumos exprimi iubirea si sentimentele, joaca si imparteala, ca imi pare rau ca ai mei sunt mai mari si nu mai stau la pupat. Am ajuns la momentul cand le fur cu greu o dragaleala si pupici…

  7. Asa ii faceam si eu mamei cand eram mica. Si intre mine si fratele meu este doar un an jumate, eu fiind mai sora mai mare (si mai geloasa dupa atentia mamei 😀 ). Si cum il lua mama pe fratimiu in brate, eu ma postam in fata ei, intindeam mainile spre ea si ii ziceam „Bebe baţe” ca sa mai ia si pe mine pe genunchul celalalt saraca, ce insemna discriminarea aia? :)))

  8. …și noi facem pupici asa…atmosfera de acasa…doar ca mie îmi e dor de tata urs…la care nu ajung fiind păzită de 3 strajeri cu pupici și îmbrățișările lor…Ajung tati! Tu asteapta-ma!

  9. E delicios articolul. Ma regases total: il pup pe bb ( 3 luni) tot tot si cat vrea iar el pana vine frate-sau de la scoala (6 1/2 ani). Cand intra cel mare in casa si piciu ii aude glascioru’ chiuie si pedaleaza, o bucurie de nedescris dar cand o vede pe mama ca-l pupa pe al mare cam ridica din spranceana 🙂 Rezolvam si asta: cu ala mic la san (o mana troneaza deasupra ca sa marcam teritoriul) iar pe ala mare pe un picior uitandu-se la desene – mama ( adica io de 1,52 cm :)) e cea mai happy – ca nu ma vad dintre copii, vorba tatalui lor :))
    E cea mai minunata perioada, dupa ce invata sa umble invata sa se indeparteze de noi cate un pic azi, un pic maine… dar nu-i bai, sanatosi sa fie!

  10. Gelozica Sofia! Pe fata, chiar!
    Insa te cred ca ești îndrăgostita de fecior. Si eu sunt. Cred ca așa sunt mamele cu băieții. Frumos povestit! Chiar m-am înviorat.

  11. Vai, vai, vai… iar o să-mi dea toată lumea dislike la comentariu dar cum să te ascunzi de Sofia ca să-l pupi pe ăla micu ? E foarte frumos scris articolul și foarte ”touching” dar m-ai făcut să-mi fie milă de Sofia… Și ea e încă atât de miiiică!

    • pai de ce sa-ti fie mila de ea? ea a avut exclusivitatte 2 ani si 3 luni, nu merita si el macar citeva minute pe zi? decit sa se enerveze ca ne vede pupindu-ne, nu mai bine nu ne vede, deci nu stie, deci nu o deranjeaza?

  12. Offff Doamne! Si eu ma regăsesc pe jumătate in iubirea ta așternută pe blog, asta ptr ca am doar un bb, deocamdată!!! Frumos, frumos, delicios ai scris!!!

  13. Fffffffff frumos..abia astept sa creasca cea mica sa ma pot balosi cu ea :))..acum crede ca ii dau san :))..pupici la toti

  14. Doamne cat de frumos descrii tu iubirea pentru ingerasi, si eu am o pufosenie si imi vine sa o manc toata, dar imi doresc si un pufuletecu care sa ma iubesc pe „ascuns”….multa bafta in continuare

  15. Cat de frumos scrii, esti haioasa rau 🙂 . Fetita mea la fel face , il pupacesc pe furis cateodata ne prinde si vine si ea sa l pupe , el este iubitul ei :))

  16. Si eu ii dragasesc pe ai mei! Mi se pare frumos si cu siguranta momentele acestea nu le mai retraim. Si la fel de normal mi se pare reactia fratilor mai mari, cred ca ar fi un pic ciudat daca nu ar fi gelosi, macar un pic. Si Tudor(2a11l) cere in brate, cere ce fac eu cu Anastasia (8l). Ne amuzam impreuna, o mai imbranceste.. Anastasia e alt model de bebelus, a pufoasa si sta la pupat, Tudor era mai slabut si mai activ. Ne bucuram din plin de momente de iubit si in 4 seara cand vine tati de la servici. Nimic nu e mai frumos decat bucuria din ochii lor!

  17. Nu-i asa ca-i bun de molfait?
    Al meu pici (1ani si 7 luni) , cel mai balos dintre balosi, e tare bun de molfait, pupat, dodolit, invartit si smotocit iar. Dupa toate astea vine cu gura la san si iar ne iubim. Ahhhh….

  18. Înainte sa am copil eram convinsa ca mămicile sunt nebune. Acum m-am convins. Atâta ne iubim copiii ca o luam pe arătură puțin și ajungem drept într -o grămadă de iubire cum n-a mai fost vreodată! Mi-e greu să-mi imaginez ca mai încape cineva la mine în inima de cât o iubesc, dar vad ca se poate. 🙂 de încercat în curând… 🙂 frumos articol, ca întotdeauna.

  19. E foarte frumos acum că bebe nu pârăște ce faceți voi acolo pe ascuns. Să vedeți iubirile acestea peste 2-3 ani, când o să vorbească și Ivan…. Ohohoooo.. încărcați-vă de zen cât mai puteți. O să fii judecată de curtea marțială, de doi magistrați… ” Pe mine mă iubește mai mult, ba pe mine…mie mi-a zis, dar și mie…” E cu dus și întors iubirea ta secretă… Îți doresc succes.

  20. Ce funny articol!!! Palpitanta viata cu 2 adevarat! Mi s-a parut adorabil ca tot asa se intituleaza si printul meu, Gaga! E alintatatura mea preferata!

  21. vai ce bine mi/a prins acest articol. Aveam impresia ca gresesc facand exact ca tine, stand cu piciul cand ea avea treaba si uneori ma simteam vinovata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *