Nasul fin, greu încercat vara (P)

LE: Cîștigători validați:
Andreea Kovacs
Ksiki Lenke
Simona Rădulescu
Teodora Petrescu
Dora Mihăescu
Elena Udrea
Cristina Niculae
Elena Miclea
Oana Barbu

Am un nas fin, cadou minunat de la ursitoarele mele (sau o fi de la gene, cine știe). Îmi dau seama imediat dacă mîncarea din farfurie a fost proaspătă acum trei zile, dacă soțul meu nefumător mai trage cîte-o țigară la job (nici o şansă la vreo amantă, îi voi mirosi gîndul nevinovat chiar dinainte să-l plăsmuiască), dacă pisicuței noastre nu-i priesc boabele sau dacă vreunul dintre copii a mîncat cireșe fără să-mi ceară întîi voie.

Cadoul minunat sub formă de nas fin se dovedește uneori a fi, însă, un blestem teribil. Mai ales vara, cînd merg cu autobuzul, dar și iarna, cînd am ceva de rezolvat la poștă şi sînt nevoită să mă marinez în naftalină. Vara e cel mai rău, desigur. Cum încep să se perinde subțiorile goale, lovește și blestemul. În mod normal nu mă deranjează mirosul de transpirație, ba chiar mi se pare interesant felul natural în care miroase corpul de om. Îmi place să simt mirosuri diferite, unele amestecate cu parfum, altele cu săpun de rufe sau balsam, aftershave, cremă de față sau pudră. E o junglă, dar una foarte interesantă pentru nasul meu.

Există și mirosuri foarte grele, la care nasul meu reacționează dur: se blochează și gata. Creierul meu refuză să mai proceseze și mă rezum la a savura viața doar vizual și auditiv pentru cîteva minute, pînă cobor la prima.

Pentru zilele de vară grele, în care știți că aveți mult de alergat și zero timp și loc de făcut un duș, un deodorant eficient și prietenos cu pielea şi cu hainele e absolut obligatoriu, me thinks. Eu una, oricît de prietenă sînt cu mai toate mirosurile din lume, mă prefer în variantă proaspătă, mirosind a piele curată și apă limpede. Cînd știu că stau mult prin oraș, dimineața folosesc un spray Dove și mă simt bine cu mine toată ziua, seara cînd revin din parc cu copiii nici n-ai zice c-am ieșit din casă cu 11 ore în urmă.

Dove a lansat de curînd o nouă gamă de deodorante Powder Soft cu 1/4 cremă hidratantă. Parfumul lor e unul subtil, obținut în urma colaborării cu parfumieri celebri: frezie și bujor, plus note discrete de ambră, lemn de santal și mosc. Şi roll-on-ul şi sprayul se usucă foarte repede (eu le am pe amîndouă, varianta roz, le folosesc alternativ) şi sînt plăcute pe piele, nu irită și nu usucă pielea.

Vă invit din nou la concurs, se pare că prietenilor de la Dove le place implicarea comunității în concursurile noastre. Concursul începe acum și se încheie pe 15 iunie la miezul nopții.

Premiile sînt 10 kituri formate din spray și roll-on Powder Soft. Regulamentul complet îl găsiți aici.

printesaurbana Dove Powder Soft

Ce trebui să faceți pentru a intra în tragerea la sorți este să-mi spuneți în comentarii ce aşteptări aveți de la un deodorant bun pe timp de vară. Ce face pentru voi un deo perfect?

Sursa foto preview: vară, via Shutterstock.com

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

140 comentarii

  1. Lasand la o parte treaba pentru care a fost creat, adica sa ne apere de mirosul transpiratiei, trebuie SA NU IMI PATEZE HAINELE, si daca este sub forma de stick, pentru momentele cand am haine fara maneca mai ales, sa nu imi faca frecatei sub brat!

    • Un deodorant bun pe langa protectie ar trebui sa fie delicat cu pielea si sa nu aiba un miros puternic sa poti folosi linistita parfumul cu care te dai sa nu se simta 2 mirosuri diferite 🙂

    • Pentru mine un deodorant bun e acela care e eficient, nu pateaza hainele, nu irita pielea sensibila si are un miros discret.

  2. Sa nu contina aluminium sau alte chimicale periculoase! Eu nu am nevoie de produse foarte puternice ptr ca nu transpir prea tare asa ca prefer ceva mai natural.

  3. Printesa Urbana, singurul parfum care ma uluieste de fiecare data este cel de floarea soarelui, de cite ori il simt nu ma pot abtine sa nu inhalez prelung, salbatic, la fel ca atunci cind l-am adulmecat prima oara.

  4. Nasul meu incepe sa devina fin dupa ce am adaugat putin Otrivin 🙂 (este un fel de bixtonim danez), cat despre Dove, l-am folosit si eu, acum m-am reprofilat spre Dovu’ omului meu pentru ca imi aduce aminte de scoala generala si de primul meu caiet parfumat. miroase identic!!

  5. Pentru mine e foarte importanta senzatia de prospetime, mai ales vara cand transpir oricum din abundenta fara „ajutoare”. Dove e singurul deodorant care chiar isi face treaba. Il folosesc de ani buni, iar in timpul asta am incercat si alte marci care m-au dezamagit in mod glorios.
    Deodorantul bun trebuie sa fie subtil, dar de incredere 🙂

  6. Si eu folosec ocazional deodorant Dove si este foarte bun (desi nu l-am incercat decat pe cel sub forma de stick). pentru mine este important ca un deodorant sa fie eficient in primul rand pentru a tine mirosurile dubioase la distanta, sa nu imi albeasca hainele inchise la culoare, sa fie bland cu pielea (e adevarat chin cu unele deodorante care ustura ingrozitor daca le folosesc dupa epilat) si sa nu se stranga sub forma de brobonele, e foarte enervanta treaba asta.

  7. Important pentru mine este sa fie eficient in ceea ce priveste mirosul … si sa aiba un parfum discret (sa nu o deranjeze pe domnisoara mea de 5 luni) …si sa nu irite pielea!

  8. Un deodorant pe gustul meu trebuie sa nu lase urme, sa aiba un miros proaspat si sa-si mentina „rolul” macar jumatate din timpul cat sunt pe drumuri (e de vis ceea ce scrie pe un deodorant sau roll-on – 24h – si nici nu mi-ar trebui atat, dar macar un sfert din timpul asta si tot ar fi ceva). Multumim pentru concurs!

  9. De cand am nascut transpiratia mea a inceput sa miroase urat, pana acum nu aveam problemele astea, o fi de la hormoni, o fi de la kg in plus… nu stiu! Cert e ca ma deranjeaza si jeneaza des! As vrea ca deodorantul meu sa nu-mi dea senzatii neplacute, sa nu ma irite daca abia m-am epital, sa nu pateze si sa tina macar cateva ore!

    • Si eu am problema asta dupa nastere!!
      Aveti idee de ce?
      PS: eu deja folosesc Dove, deci are tot ce am nevoie. 🙂

    • Asa simtim noi din cauza hormonilor avem mirosul mai dezvoltat , asa am fost si in sarcina . Eu mereu il intreb pe sot si el spune ca mi se pare :)) Mi a confirmat si doc

  10. Deodorantul ideal pentru mine nu pateaza, nu are un miros ciudat in combinatie cu transpiratia (de aceea de obicei le prefer pe cele fara miros de flori) si poate fi aplicat si pe pielea sensibila fara sa irite.

  11. Este important sa-mi dea senzatia de prospetime, sa nu pateze hainele inchise la culoare, sa nu lase mirosul „acela” sa apara si…. sa miroasa frumos 🙂

  12. asteptarile mele de la un deodorant bun sunt acelasi si pe timp de vara si pe timp de iarna:
    -sa fie delicat cu pielea mea,sa nu o irite mai ales dupa epilare
    -sa nu miroasa urat in combinatie cu pielea mea
    -daca e roll-on sa se usuce repede
    -sa isi mentina protectia si impotriva transpiratiei de stres(cand ma streseaza ceva transpir abundent)
    eu folosesc de mult timp stick-ul dove cu castravete si ceai verde si inca nu m-am plictisit de el!e foarte bun ptr mine!
    am si cont in club dove deci pe mine m-au convins produsele lor !

  13. deodorantul perfect ar ti asa : sa nu lase urme pe haine, transpiratia sa fie redusa (nu blocata, nu e recomandat) si nemirositoare DAR fara sa se utilizeze pudra si aluminiu. Am inteles ca ambele sunt daunatoare. Cred ca ar fi de preferat sa contina piatra de alaun.

  14. Deodorantul meu pe timp de vara trebuie sa aibă un miros proaspăt, răcoros, sa nu păteze hainele, sa facă fata unei zile pline de joaca si de drumuri prin oraș, sa nu se strângă in brobonele mici. Eu folosesc Dove de ceva ani si imi place mult de tot cand descopăr ceva nou pe rafturile dedicate produselor lor. O vara proaspăta!

  15. Și eu posed un nas fin care simte mirosuri care mai de care. În sarcină a fost și mai amplificat, și cum 5-8 luni le-am prins vara, trebuia să cobor la fiecare stație din tramvai din cauza mirosurilor.
    Pentru mine, un deodorant este important să nu lase urme, să fie persistent și să aibă un miros fresh și delicat- nu un miros care să accentueze transpirația -. Eu nu am încercat până acum deodorantul de la Dover ci doar crema de duș și crema hidratantă de corp și pot să spun că mi se par cei mai potriviți pentru mine și pH-ul meu.

  16. Sa nu pateze hainele si sa nu astupe porii complet – ar fi cam ciudat sa fii tot transpirat, numai sub brat nu. Plus, mirosul sa fie unul fresh, dar nu foarte puternic

  17. Un deo perfect trebuie sa faca fata activitatii de mamica pt doi baietei mici.adica sa te simti proaspata chiar daca esti la maraton.folosesc dove si e perfect:-)

  18. Pentru mine idealul,mai ales pe timp de vara ar fi: inodor, fara aluminiu, sa aibe o consistenta echilibrata ( nici prea lichid nici prea solid ) si bineinteles sa fie eficient pe o perioada cat mai lunga.

  19. Vreau sa ma simt libera si proaspata in fiecare zi, ca-ntr-o dimineata de primavara pe pajistea proaspat cosita! Soare jucaus pe pielea mea fina si usor bronzata. Picioare usoare de parca zbori si o adiere blanda cu miros de flori de camp. Buna dimineata!

  20. Un deo perfect trebuie sa-mi ofere o protectie impotriva transpiratiei, sa nu-mi pateze hainele si sa nu-mi irite pielea.

  21. Sa fie eficient împotriva transpirației multe ore, de dimineața pana seara, sa nu lase urme albe, sa nu conțină aluminiu. Din gama Dove am încercat pana acum gelul de dus si mi-a plăcut foarte mult.

  22. Aş vrea să nu mai transpir deloc atunci când ma dau cu deodorant, fie el stick, roll-on sau spray.
    În prezent folosesc Dove original şi stick, şi spray. Mă hotarasem sa folosesc numai spray, însă într-o zi când mă grăbeam să plec la serviciu m-am dat cam de aproApe şi mi-am făcut ditamai dungă roşie. Iar stickul ma enervează ca lasă urme pe haine. Deşi substratul meu e aprox uscat si miroase ok de la el.

  23. Eu am o piele deosebit de sensibila, ma irit extrem de repede, am incercat o multitudine de deodorante si antiperspirante, asadar , pentru mine , un deodorant OK trebuie sa fie skin-friendly, sa aiba un miros proaspat, de durata si un pret rezonabil!

  24. Sa lase pielea catifelata si sa o hidrateze, sa nu pateze hainele, sa fie rezistent si sa aiba un miros placut.

  25. Pentru mine un deodorant bun este cel care pe langa protectie, nu pateaza hainele,nu se strange si are un miros discret.

  26. in cazul meu, un deo perfect trebuie sa faca fata transpiratiei generata de stres si situatii urgente, sa miroasa bine, sa imi hidrateze pielea si sa o lase catifelata.

  27. Deodorantul ideal este eficient contra transpirației măcar căteva ore, are un miros discret ,nu conține aluminiu, nu patează și are un preț decent.Dove îl folosesc de mult timp și nu m-a dezamagit pănă acum.

  28. Îmi doresc de la un deodorant să ofere prospețime, să nu-mi irite pielea și să aibă un miros plăcut (fresh)!

  29. Un deodorant perfect ar proteja impotriva mirosului neplacut si a umiditatii, nu ar usca si irita pielea si nu ar strica hainele cu care intra in contact.

  30. In primul rand sa nu irite pielea.. Apoi sa nu pateze hainele , sa reziste macar 8 ore. Apoi sa aiba si un miros placut , iar pielea sa ramana fina in urma aplicarii 🙂 .

  31. Îmi place ca machiajul, coafura sa fie cât mai naturale. Discrete, fără a-mi încărca tenul sau parul. Optez mereu pentru produse cât mai delicate.
    Aceleași așteptări am si de la deodorant: sa-mi ofere protecție întreaga zi, mirosul sa nu se suprapună cu cel al parfumului, iar hainele să rămână uscate si curate.

    PS: Oare Dove are asemenea „puteri”?!

  32. Deodorantul ideal pentru vara ? Cel mai important ar fi sa nu imi irite pielea proaspat rasa. Apoi sa nu imi pateze hainele si bineinteles sa fie eficient cel putin 12-14 ore…sa nu spun 24, dusul zilnic este imperativ pentru mine , vara cel putin .

  33. Eu deja folosesc Dove Invisible Dry si sunt foarte multumita de produs. Miroase bine, uneori lumea ma mai intreaba ce parfum am folosit :)) Nu usuca pielea, nu-mi pateaza hainele si chiar ma tine fresh o zi intreaga.

  34. Am achizitionat la inceputul primaverii stick si deo Dove 100 colours. Le folosesc doar cand ies din casa ca nu se stie ce transpiratii ma iau 😉
    Abia astept sa le termin sa mi achizitionez Powder Soft
    Un antiperspirant trebuie sa nu pateze hainele sa nu lase urme si sa miroasa discret

  35. Pentru mine un deodorant perfect trebuie sa ma protejeze eficient impotriva transpiratiei, sa nu imi irite pielea si sa nu imi lase urme neplacute pe haine

  36. Pentru mine un deodorant perfect trebuie sa ma protejeze eficient impotriva transpiratiei, sa nu imi irite pielea , sa aibe un miros discret si sa nu imi lase urme nedorite pe haine.

  37. Pe langa protectie sa aiba un miros discret sa pot folosi linistita parfumul cu care ma dau fara sa se simta doua arome in acelasi timp…

  38. Prințesă, mulțumesc pentru gelurile de duș Dove de la premiul trecut. Fi-mea este încântată, iar prietenul ei o miroase tot timpul că miroase a bomboane. Despre antiperspirant: folosesc roll on altceva decât Dove. Am ales așa pentru că văd prin sticluță că zeama e transparentă și astfel știu că nu pătează. Am folosit cândva și Dove original, ieșea o cremă albă. Foarte bun și el. De când am dezvoltat un astm…nu pot folosi spray. Și nu știu cât de prieten cu natura este spray-ul ăn general. Am încercat și piatra de alaun, ți ceva de la Forever, cu aloe. Dar nu țin până seara. Deci să nu păteze și să țină măcar 10-12 ore. Am mai încercat felie de lămâie direct pe piele. Iarna merge, iar vara…nu-i ca iarna.

  39. Un deo perfect nu pateaza hainele miroase nu foarte pregnant, nu irita pielea si sa te faca sa te simti ca proaspat iesita din dus.

  40. Multumim penru recomandare!
    Eu le aleg de obicei pe cele mai naturale, fara parabeni si aluminiu, care nu lasa urme pe haine si mentin prospetimea macar cateva ore pe timp caniculei.

  41. Pentru mine, un deodorant super-mega-ultra ar fi sa ma lase sa transpir, dar sa nu miroasa urat transpiratia, sa reziste toata ziua, dar sa nu-mi provoace mancarimi. Pentru mine, desi femeie, mi se potrivesc deo-stick-urile barbatesti: am o transpiratie grea… Cum sa zic, nu mereu, poate si din cauza unor dereglari hormonale… Am incercat deodorantele naturale, dar risc sa miros ca si cum nu as fi data si nici spalata… Inca nu am gasit un deodorant care sa imbine si eficienta si lipsa mancarimilor!

  42. Intotdeauna m-a fascinat modul in care miros frantuzoaicele….o adiere placuta, nu intepatoare. De aceea, imi doresc tare mult de la „munitia” contra transpiratiei urmatoarele:
    – sa nu fie intepator, sa lupte doar contra transpiratiei, nu sa schimbe total mirosul pielii unui om;
    – sa nu lase urme pe haine (de niciun fel…nici albe, nici galbene);
    – sa nu se adune ca un bulgare de zapada la subtioara!!!
    – sa nu te usture pielea atunci cand il folosesti;
    – sa nu contina chimicale;
    – sa fie disponibil in toate marimile posibile, astfel incat sa il pot lua si in bagajul de mana in desele mele calatorii internationale de o zia doua;
    Si….as mai avea o dorinta, dar nu de la deodorant, ci de la producatorul lui: sa faca pe cat posibil, campanii prin care sa ofere gratis/ la un pret modic aceste deodorante celor ce nu-si permit sa cumpere. In Romania, din pacate, deodorantele antiperspirante nu fac parte din produsele mandatory.

  43. In primul rand, sa impiedice umezeala. Nu-mi place sa simt transpiratia, sa-mi simt axilele ude. In al doilea rand, sa ma protejeze de mirosul neplacut al transpiratiei. Si-n ultimul rand, sa nu-mi lase urme pe haine.

  44. Un deo perfect ar trebui sa-si indeplineasca scopul:sa tina transpiratia in frau,sa miroasa frumos si sa nu ma lase la greu. Eu l-am descoperit pe-al meu,dar sunt dispusa sa incerc si altceva☺

  45. Deodorantul perfect ar fi cel care nu lasa urme pe haine si cel care , chiar daca nu mai miroase la fel de fresh la sfarsitul zilei, macar te ajuta sa nu ii anihilezi pe ceilalti cu mirosul natural dupa o zi de alergatura.

  46. În primul rând să mă protejeze de transpirație. În al doilea rand sa nu  îmi păteze hainele. Și de ce nu, sa nu ma irite.

  47. Pentru mine un deodorant bun este cel care previne mirosul neplacut de transpiratie pe durata intregii zile.

  48. Si eu folosesc deodorant stick Dove si va spun de ce: nu transpir, miroase fin, atunci cand il aplic imi place sa il simt direct uscat pe piele. M-ai facut curioasa cu gama roz. Poate, o sa incerc si eu varianta spray.

  49. Un deodorant bun lasa pielea sa respire si inhiba mirosul neplacut.Totusi dusul zilnic nu l poate inlocui nici un deeodorant

  50. Deodorantul meu de vara at trebui in primul rand sa imi mentina pielea uscata-uscata toata ziua. Si fina desigur. Daca mai si miroase placut, este binevenit . Un alt lucru care mi-l doresc(si din pacate nu prea am parte de el) este ca deodorantul sa nu-mi pateze hainele.

  51. Deo meu ideal trebuie sa protejeze , sa miroasa subtil, sa lase senzatia de prospetime. Folosesc Dove de multi ani , este singurul care isi face treaba si pe timpul verii.

  52. Un deo perfect e cel care rezista unei zile de munca, miroase fresh, nu pătează hainele si nu e nici exagerat de scump.

  53. Un deodorant bun trebuie sa ma protejeze de mirosul neplacut, sa nu pateze hainele si sa mentina pielea uscata.

  54. In primul rand sa impiedice transpiratia, sa nu lase pete albe, sa miroasa fresh, mi-ar placea sa fie si sanatos, dar asta e mai greu de indeplinit laolalta cu celelalte cerinte.

  55. Deodorantul minune e acela care miroase placut, dar discret, nu-mi pateaza hainele si nu-mi irita pielea sensibila dupa ce il folosesc mai mult timp 😉

  56. Clar un deodorant Bun trebuie sa miroase frumos, sa nu lase urme pe haine , sa nu blocheze porii, sa poți transpira dar sa nu miroasa. Pana acum nu am descoperit deodorantul perfect.

  57. Deodorantul meu de vara trebuie sa ma tina ne-mirositoare de dimineata si pana seara!! Si sa miroasa discret! Atat

  58. In primul rand trebuie sa ma tina proaspata si inmiresmata, cel putin pentru cateva ore, in al doilea rand, mi-ar placea sa nu pateze hainele negre.

  59. Ce imi doresc de la un deodorant? Hmmm, in primul rand sa nu conțină aluminiu si parabeni, apoi sa fie gentil cu pielea, sa nu păteze, iar in cele din urma sa aibă un miros discret, proaspăt, care odată intrat in contact cu transpirație sa nu se transforme in ceva miros dubios, ci sa păstreze acel miros fresh.:)

  60. Imi deodorantele care au mirosuri subtile, nu foarte puternice si sa nu lase vesnicele urme albe pe haine!

  61. pt mine este important sa nu miroase transpiratia urat, deodorantul s aibe un miros discret, sa nu lase urme pe haine, sa nu irite, sa nu lase pielea lipicioasa, sau sa se adune sub forma de bilute mici la sub brat. si sa n-aibe aluminiu si alte minuni cancerigene.. nu prea multe pretentii 🙂

  62. Deodorantul perfect este acela care nu doar acoperă mirosul ci il si absoarbe…eu transpir f mult si as fi incantata de un deodorant care sa tina macar 6 ore….așteptări de la Dove?? Este aproape perfect! Aaa…doar sa nu se strângă la subraț si sa nu se ia pe haine!!!

  63. Un deodorant bun trebuie sa ma protejeze de mirosul neplacut, macar 8 ore…sa nu lase urme pe haine si mirosul lui sa fie fin…precum nasul nostru, al femeilor 😀

  64. Salutare, printesa! Te citesc de vreo doi ani, toata familie stie acum de Printesa Urbana. Dar e prima data cand imi fac curaj sa scriu si m-am gasit tocmai acum, desi stiu ca n-am noroc de castigat la concursuri, da’ nu-i bai 😀 Prima asteptare, de bun simt as zice, e sa-si faca treaba pe tot parcursul zilei. Si, la fel de important, pentru mine e sa nu-mi irite pielea, cand se intampla, se lasa cu arsuri grave. Apoi, ar fi de preferat sa nu miros de la 2 km a deodorant, o sa creada lumea ca l-am folosit drept crema de corp. Daca ar avea si o consistenta cremoasa, ar fi ideal!

  65. Sa-mi lase pielea sa respire.Folosindu-l,sa imi asigure confort psihic si fizic de durata. Sa ma simt bine cu mine.Si cu el-deodorantul!

  66. Deodorantul perfect ofera protectie reala macar 10 ore, nu pateaza si ar putea avea un miros placut, usor, de proaspat. Inca-l caut.

  67. Sa protejeze impotriva transpiratiei in primul rand. Dar daca ar avea si ingrediente compatibile cat de cat cu alaptarea ar fi perfect.Altfel, sa aiba un miros discret si sa nu pateze hainele.

  68. Pentru mine un deodorant pe timpul verii trebuie sa reziste intreaga zi oferindu-mi protectia necaseara si o prospetime prinntr-un parfum discret.

  69. sa se ususce repede, pielea sa nu mai transpire…..acest lucru nu l-am intalnit pana acum la nici un deodorant fie el foarte scump saa foarte ieftin.

  70. Deodorantul perfect pentru mine este acela care ofera prospetime pe durata intregii zile lasand pielea sa respire fara sa o irite, care nu lasa urme pe haine si nu contine parabeni.

  71. Un deodorant prefet sa nu contina aluminiu si alcool, sa nu irite pielea. Partea cu opritul transpiratiei nu e prea ok pentru ca toxinele trebuie eliminate si nu tinute in corp. Important este ca transpiratia sa nu miroasa prea urat si aici cred ca vine rolul unui deo bun. Si eu urasc sa imi simt axilele ude, dar in afara de perioadele stresante sau agitate, un deo face fata si daca nu e antiperspirant.

  72. Eu as prefera un deodorant fara miros, sau cu un miros ffffoarte discret. sub nici o forma sa nu fie gel! Sa nu pateze DELOC! Si sa tina macar 12 ore!

  73. Un deodorant bun pentru mine este cel care ma protejeaza impotriva transpiratiei, nu lasa urme pe haine, nu imi irita pielea , este prietenos cu mediul inconjurator si are un miros discret, placut care nu interfereaza cu cel al parfumului.

  74. Pentru mine cel mai important este ca deodorantul sa persiste pe durata intregii zile si sa nu pateze hainele. Momentan nu am gasit niciunul din gama celor cosmetice care sa faca fata. Singurele de care sunt multumita sunt cele de la Vichy.

  75. Asteptarile pe care le am ,le-am gasit in deodorantele DOVE,nu pateaza,nu irita,si cel mai important dau un miros de prospetime,discret!!

  76. Pentru mine, rolul unui deodorant este de a oferi protectie impotriva transpiratiei.. Imi place ca un deodorant sa-mi ofere prospetime, sa ma faca sa am incredere in mine.. 🙂

  77. Deodorantul perfect ar tine subratul uscat de dimineata pana Seara, lucru absolut imposibil. Dar macar sa nu imi curga suvoaie de transpiratie 😀
    Apoi ar fi parfumul, sa fie cat mai
    Fin si discret.
    Iar ultima cerinta, sa nu pateze.

  78. Este important sa aiba un miros delicat, care sa ramana la fel de frumos si dupa contactul cu pielea si sa fie hidratant, asa cum sunt cele de la Dove, pentru a nu spori disconfortul de dupa epilat.

  79. Prefer in general parfumurile puternice, neaparat sa contina mosc! Dar vara folosesc parfumurile cu citrice, iar ca roll on neaparat trebuie sa nu lase urme pe haine si cat mai fresh.
    Si eu am un „nas sensibil”, din pacate de multe ori am coborat din mijloacele de transport in momentele fierbinti!;)

  80. Sa nu aiba saruri de aluminiu, sa fie eficient, sa nu lase urme nici pe piele nici pe haine. Inca nu am gasit deodorantul ideal.

  81. Sincer, pana acum nu am incercat deodorantul Dove, 1/4 crema hidratanta nu m-a atras deloc pentru ca mi s-a parut doar subiect de marketing si nimic mai mult insa il voi testa de curiozitate. Pentru mine un deodorant este important sa se usuce rapid, sa-mi pastreze subtioara uscata macar jumate de zi (pana ajung acasa la apa si sapun), sarurile de aluminiu nu conteaza (nu sunt cantitati atat de mari incat sa afecteze cumva sanatatea), sa nu aibe miros puternic pentru ca imi plac parfumurile iar combinatia parfum/parfum de deodorant nu e in regula pentru nasul meu, sa nu pateze hainele DELOC.

  82. In general folosesc deodorant spray, pentru ca se usuca mai repede si nu lasa (asa multe) urme albe. Uneori mai cumpar deo roll-on doar pentru fantezie, ca imi place sa simt finetea pielii dupa roll-on, desi fiind mereu pe fug tot la spray apelez. Cred ca am vreo 5-6 incepute. Deci, pentru mine un deodorant bun este cel care e friendly cu pielea, nu irita, lasa pielea sa respire, nu lasa urme albe si nici nu are un miros de ma ia cu ameteala cand ma dau cu el. Daca e roll-on clar trebuie sa se usuce repede si sa nu se transfere pe camasi.

  83. Important este sa fie eficient, dar si sa aiba un miros discret, care sa nu se suprapuna peste cel al parfumului. Pe langa acestea, sa nu imi pateze hainele

  84. Eu as vrea sa nu contina aluminiu, sa protejeze de mirosuri, sa nu irite pielea dupa epilat; prefer roll-on.

  85. Un deo perfect? …parfum discret, dar care sa faca fata zbenguielilor mele zilnice. Si mi-ar placea sa nu lase urme pe haine.

  86. Un deodorant bun, pentru mine, trebuie sa fie eficient, sa nu pateze hainele, sa nu irite pielea iar parfumul trebuie sa fie usor discret. Iar lista de ingrediente …..sa nu am nevoie de Google pentru a o intelege :).
    Mie chiar imi place Dove.

  87. Deodorantul perfect pentru mine este cel care ma protejeaza de transpiratie si miros urat si care nu lasa urme pe haine. din pacate nu l-am gasit pana acum.

  88. Deodorantul perfect ar trebui sa aiba un miros discret, sa nu lase pete si sa ofere o protectie suficienta.

  89. E foarte important sa nu lase urme pe haine, sa aiba un parfum discret, fresh si nu in ultimul rand sa reziste pentru intreaga zi

  90. Dupa niste veri in care am folosit si inca folosesc cu succes bicarbonat si piatra de alaun , pe care le alternez, pt ca am vazut ca dupa bicarbonat uneori bluzele colorate se patau de la transpiratie iar de la piatra de alaun, nu intotdeauna reuseam sa tin in frau mirosul transpiratie (chiar daca sprayam numai bluza cu deodorant Impuls La pantera). Cred ca a venit timpul sa incerc (si cine stie am noroc chiar sa castig) noua gama spary si roll-on Dove cu arome de
    frezie și bujor, plus note discrete de ambră, lemn de santal și mosc. Şa vad si eu pe pielea mea se usucă foarte repede şi sînt placute si blande, nu irită și nu usucă pielea mea. Cu aceasta ocazia, o sa fac si un exercitiu de imaginatie si relaxare, simtindu-ma ca pe insula exotica plina cu tot flori, ambra, mosc , lemn de santal , etc.

  91. Prefer deodorantele fără miros sau cu miros foarte discret, cât să nu se suprapună peste mirosul parfumului pe care îl folosesc. De asemenea, trebuie să lase pielea uscată pe parcursul întregii zile, să nu lase nici un fel de urme pe haine și să poată fi aplicat după ras fără să provoace iritații.

  92. Un deodorant bun trebuie sa aiba un miros discret, sa reziste mare parte din zi si nu in ultimul rand sa nu pateze hainele. Pur si simplu le urasc pe acelea care odata ajunse pe piele se transforma intr-un praf alb. Momentan folosesc Dove Invisible si reuseste sa imi indeplineasca toate cerintele.

  93. Deodorantele Dove sunt foarte bune. Le folosesc de ani buni pe cele in varianta stick si sunt super incantata.
    Sa revenim: parfum cat mai discret, protectie reala de 12 ore, fara urme pe haine si fara sa se adune.

  94. Pentru mine deodorantul perfect este acela care te face sa te simti mereu fresh, fara sa fie nevoie sa te ascunzi prin baie la munca sa te mirosi (ca Doamne fereste, poate mirosi cumva a transpiratie), acela care nu imi nenoroceste toate hainele si se usuca foarte repede. Nu de alta, dar desi roll-on-urile sunt foarte bune de obicei, nu am atata timp sa le „astept” sa se usuce.
    Cam asta vreau eu de la un deodorant bun 🙂

  95. Pentru mine e important ca deodorantul sa nu lase urme pe haine si normal sa fie eficient o perioada cat mai indelungata de timp. Mirosul lui nu este o prioritate pentru mine.

  96. Un deodorant perfect? S-a inventat asa ceva? Pai sa-l insfac si eu…ar trebui sa fie: proaspat, da’ nu proaspatul ala care tine fix cat iesi din casa si apoi se imbacseste…sa nu se ia pe haine..sa pateze, sa ingalbeneasca, sa transpir alta culoare decat in mod normal:)))….sa nu ma lipesc eu cu mine si subratul meu…si sa nu-i faca concurenta parfumului discret aplicat…sa nu ma irite sa fac basici/borbonele si alte asemenea treburi…sa fie in cantitate mica..sa nu stau cu mega recipientul in dulap si sa-l folosesc pana innebunesc sau mai rau expira inainte sa-l termin…si sa existe!! asta ar fi cea mai buna calitate a deodorantului perfect!!:)))

  97. Pentru mine este foarte important ca deodorantul sa nu lase urme pe haine , sa nu transpir, sa nu observ bluza uda la sub brat, sa miros bine dupa o zi intreaga.

  98. Parerea mea este ca un deodorant bun ar trebui sa nu lase urme albe, sa nu contina aluminiu, sa lase o senzatie de prospetime intreaga zi.

  99. Un deodorant bun, pt mine treubuie sa protejeze impotriva mirosului neplacut si sa imi lase axila cat de cat uscata. Sa nu lase urme pe haine si sa miroasa a curat, a proaspat.

  100. Un deodorant bun trebuie sa lase pielea sa respire, sa neutralizeze mirosul neplacut al transpiratiei si sa kilaveasca bacteriile (pe cat posibil). Pe deasupra, ar fi super daca ar fi fara miros si nu ar lasa urme (nici pe piele nici pe haine).

  101. Un deodorant eficient pe timp de vara trebuie sa mascheze mirosul transpiratiei si sa nu lase urme pe piele sau pe haine, nu mai iau in calcul varianta iritatiilor intrucat sper ca nu mai exista asa ceva. Nu ma intereseaza sa nu mai transpir, ca n-ar fi ok si nici sa miros a gradina de flori, ci doar sa nu miros urat.

  102. Nu pateaza hainele, rezista cel putin 12 ore fara sa isi schimbe mirosul, nu face „ghemotoace” albe la axila, nu contine aluminiu. Acum sa spunem si ce face pentru mine deo perfect. Mai exact, imi ofera o senzatie de prospetime, un miros placut si ma scuteste de momente penibile in care transpir.

  103. Ma astept ca deodorantul sa nu-mi irite pielea, sa fie eficient impotriva transpiratiei, sa nu pateze hainele si sa aiba un miros floral.

  104. As vrea un antiperspirant care sa nu irite pielea, sa tina cat mai multe ore, sa aiba miros placut si sa nu se faca faramite albe mai ales cand port ceva fara maneca, sa nu pateze hainele sau sa le ingalbeneasca. Si de asemenea, gandindu-ne la vara/mare … sincer, as vrea sa ofere si protectie solara pentru zona sensibila de la axile pentru ca acolo nu mai ajunge crema cu protectie din moment ce folosesc antiperspirant, deci este foarte expusa.

  105. 1-sa nu-mi usuce piela
    2-sa nu miroase foarte tare
    3- sa aibe un parfum fin si delicat
    4-sa nu lase pete
    5-sa nu contina parabeni
    6-sa mentina prospetimea macar 8-9h
    si cam atat….

  106. Asteptarile mele in ceea ce priveste un deodorant bun sunt:
    -sa nu irite pielea, sa nu contina aluminiu (am descoperit recent piatra de alaun, as fi incantata sa gasesc si un deodorant cu acest mineral in compozitie)
    -sa nu pateze hainele, si sa nu aiba un miros puternic
    -sa ofere protectie impotriva transpiratiei cauzata de emotii/stres
    Din gama Dove folosesc spray’ul de castravete si ceai verde, de cel in varianta originala m-am cam plictisit (nu imi place sa am acelasi parfum consecutiv, se aplica si la creme, gel de dus si deodorante), ma bucur sa vad ca au introdus ceva nou in gama, insa de la ei ador Dove Talco, care din pacate la noi nu e disponibil, nu stiu de ce 🙁

  107. Un deodorant bun pentru mine ar fi unul care sa imi ofere protectie impotriva transpiratiei, sa nu aiba un miros putenic, si sa nu lase urme albe pe haine

  108. Pentru mine, deodorantul perfect miroase bine, nu pateaza si protejeaza de dimineata pana seara!
    si un deo ideal ar fi acela folosit de toaaata lumea ce merge cu 41 si metroul si sta lipita de mine, la 40 de grade…. 🙁

  109. Printesa, de ce nu ai spus ca deodorantul Powder Soft lasa urme albe pe piele si haine? Tocmai mi-am cumparat, in urma articolului tau bun despre produsele Dove, un deodorant de-asta, si surpriza…. urme albe pe tricou si piele… Pana acum foloseam multumita Rexona, singurul care-mi placea dupa ce am incercat n deodorante, dar am zis sa-i dau o sansa lui Dove, ca uite cata lume e multumita!! Dar, NU, mersi, am testat si nu merge. Raman doar la gelurile de dus de care sunt multumita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *