Brunch nr.2: start bun în alăptare și baby wearing nou-născut

Prima ediție a evenimentelor Brunch estival cu fetele, ediția despre fericire, a fost sold-out în cîteva ore! A fost foarte fain (eu m-am simțit grozav, am văzut multă lume bucuroasă, aștept să-mi spuneți în comentarii cum vi s-a părut dacă ați fost acolo), s-au pus muuulte întrebări, copiii s-au jucat cu nisipul kinetic, au sărit pe trambulină, s-a băut o grămadă de sangria și cu alcool și fără, am primit cadou evantaie de la gazde, că muream de cald, paella a fost bună, gazpacho ne-a răcorit binișor. Din păcate eu am plecat prima, copiii plîngeau acasă și nu m-a lăsat inima să nu mă grăbesc la ei.

Sigur că au fost și cîteva neajunsuri, microfonul n-a mers și a trebuit să ne bazăm, și eu și invitata mea, Mălina Chirea, pe volum din plămîni, iar locul de joacă a fost parțial în soare, deh, așa e prima oară… Învățăm din greșeli. La următorul eveniment, pe 1 august, vom avea și microfon, și umbră totală la locul de joacă.

Iată și cum ne-am distrat.

150718-printesa-urbana-fericire-web-1

150718-printesa-urbana-fericire-web-11

150718-printesa-urbana-fericire-web-12

150718-printesa-urbana-fericire-web-14

150718-printesa-urbana-fericire-web-17

150718-printesa-urbana-fericire-web-19

150718-printesa-urbana-fericire-web-21

150718-printesa-urbana-fericire-web-24

150718-printesa-urbana-fericire-web-25

150718-printesa-urbana-fericire-web-26

150718-printesa-urbana-fericire-web-28

150718-printesa-urbana-fericire-web-31

150718-printesa-urbana-fericire-web-5

150718-printesa-urbana-fericire-web-9

150718-printesa-urbana-fericire-web-10

Toate pozele le-am urcat aici, vă invit să vă tăguiți.

Mulțumesc, Poze cu Ștaif, pentru poze, foarte bune, ca de fiecare dată.

Mulțumesc și prietenilor de la Zoom Decor pentru fericirea din polistiren.

Și, desigur, prietenilor de la Merlin Toys, care au venit cu nisipul kinetic la joacă!

Mulțumesc tuturor celor care au venit, sper din tot sufletul că v-a fost util și că v-ați simțit bine, și voi, și puii, și tații prezenți!

Aș vrea să vă anunț acum cea de a doua ediție, care va avea loc pe 1 august, de la ora 11.00 la ora 13.30, la terasa Finca By Alioli, zona Perla – Piața Victoriei. Vom vorbi despre alăptare și baby wearing nou născut.

Invitatele mele vor fi Ilinca Tranulis, medic pediatru și consultant în alăptare certificat internațional, și Diana Mateescu, consultant acreditat în baby-wearing.

Ilinca va vorbi despre un start ușor în alăptare, despre tehnici și poziții pentru un debut lin al alăptării, despre cele mai comune probleme la început (fren, atașare proastă, sfîrcuri ombilicate, reflux al bebelușului) și rezolvarea lor.

Diana ne va povesti și ne va arăta care sînt cele mai practice sisteme în care putem purta nou-născutul, cum putem alăpta bebelușul cel mic în sistemul de purtare, avantaje și dezavantaje ale diferitelor sisteme de purtare. Veți putea proba și exersa montarea copilașului în sistem cu ajutorul Dianei.

S-au ocupat deja mai bine de jumătate din locuri, dacă vă interesează subiectul, vă aștept să-mi scrieți, să rezervați locurile.

Există locuri de parcare pe stradă, puteți veni pe jos de la Metrou Victoriei sau Ștefan cel Mare (12-15 minute la picior) sau cu autobuzul pînă la Perla, apoi pe jos cîteva minute.

Terasa are un loc de joacă foarte fain, acoperit, cu trambulină, piscină cu bile și un tobogan micuț, tablă de desenat, o căsuță, motociclete, mașinuțe, cei mici vor avea treabă acolo. Prietenii de la Merlin Books&Toys vor aduce nisip kinetic să vă jucați cu el (și să cumpărați la un preț bun, dacă vă place).

Noi, oamenii mari, vom socializa o vreme, apoi vom asculta invitații, le puteți pune întrebări, mîncăm bucate spaniole proaspete (gazpacho rece și paella valenciana, copiii au meniu special, crochete de curcan cu legume), ne răcorim cu sangria de casă (cu și fără alcool), facem poze, stăm de vorbă. Costul evenimentului este de 85 lei/persoană. Locul vostru va fi rezervat doar după confirmarea plății.

afis final brunch 2

Evenimentul de FB este aici. Am pus mai jos și afișul, care rezumă informația.

Pentru înscrieri vă rog să îmi dați un mesaj scurt la printesa@printesaurbana.ro în care să-mi spuneți că vreți să veniți și dacă aduceți cu voi copii, soți, prietene. Costul este de 85 de lei de persoană, doar pentru adulți, copiii sub 10 ani au acces gratuit. Va fi nevoie să achitați biletul în avans, să pot avea situația reală a celor prezenți, să știu cîte porții trebuie să pregătească bucătăria, să știm cum așezăm locul, la cîți copii ne așteptăm și așa mai departe. În plus, pentru că sînt puține locuri, plata în avans mă va ajuta să știu sigur că cine s-a anunțat și a plătit chiar va fi acolo.

Vă aștept cu mare drag la acest al doilea eveniment!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4196

8 comentarii

  1. Ba eu am plecat prima grabindu-ma la copil :))). A fost foarte foarte faina intalnirea, mi-e ciuda ca la urmatoarele nu ajung!

  2. Buna,

    Pentru cele care nu avem vreo sansa sa ajungem, exista cumva vreo filmare, ceva? Mi se par foarte utile subiectele, dar din pacate nu am cum sa ajung in Bucuresti si cu siguranta nu sunt singura 🙂

    Te imbratisez cu drag si iti doresc sport in tot ceea ce faci :*

    • Buna, subscriu cereri Corinei. Din pacate suntem in concediu la aceasta data si sunt ffffoarte interessta de subiectul alaptari. Tin sa precisez ca am avut canalele infundate, sfarcuri ombilicale, ca sa nu va mai zic ca am trecut prin 3 sau 4 episoade de mastite. Dupa primele doua episoade de mastita nici n-am mai tinut evidenta lor si cu toate acestea nu m-am dat batuta si inca alaptez minunea mea de 1 an si 3 luni. Mi-ar fi placut sa ascult sfaturile doamnei dr. Ilinca Tranulis si de ce nu sa va impartasesc din experienta mea. Poate reluati subiectul cu alta ocazie, ce ziceti? Va multumesc!

  3. Esti din ce in ce mai frumoasa, Ioana! Genul de frumusete care vine odata cu autoimplinirea si dragostea de sine. Si care nu ar putea fi egalata niciodata de frumusetea trecatoare si nesigura a tineretii (asta pentru ca te plangeai acum ceva vreme).

    • Multumesc, cred ca ai dreptate, mai bine ca acum nu m-am simtit cu mine niciodata. 🙂

  4. Întâlnirea asta a 2-a nu se filmează ? Si contracost sa aibă si alții(care n-au cum sa participe) acces la filmare ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *