Abur și timp liber (P)

Zilele trecute, căutînd loc pentru lansarea cărții, am descoperit o ceainărie tre simpa, cu aer franțuzesc, curte mică și frumos decorată: ceainăria Anette.

philips perfect care printesa urbana statie de calcat6

philips perfect care printesa urbana statie de calcat7

Am mîncat ceva bun cu copiii acolo și mi-am zis: ia să revin eu aici cu un eveniment pentru cititoare, că-i păcat de așa loc frumos să rămînă nedescoperit! Cîteva zile mai tîrziu mă sună prietenii de la Philips, să-mi propună un eveniment pentru cititoare. Fier forjat, ceai, Micul Paris și stația de călcat cea mai performantă din lume? Păi sună perfect, mi-am zis. Un mix inedit, trebuie să iasă bine!

Am invitat patru cititoare dornice să cunoască secretele acestei stații de călcat, am pus pe masă limonadă și gustări, am împînzit terasa cu lucrușoare șifonate și am așteptat oaspeții.

philips perfect care printesa urbana statie de calcat1

philips perfect care printesa urbana statie de calcat2

philips perfect care printesa urbana statie de calcat5

În următoarele două ore am chicotit, ne-am făcut poze, am ronțăit, am povestit, și, aproape, fără să ne dăm seama, am călcat pe rînd, vertical și orizontal, tot ce era de călcat (o sacoșă de rochii, fuste, cămăși), fetele aduseseră și ele ce aveau mai încăpățînat la călcat în șifonier (ca să pună stația în dificultate). Faza e că… s-au călcat. Toate. Repede, aproape singure. Voi, care aveți pe-acasă fiare de călcat vechi de 10 ani (ca mine), știți cum e să treci cu talpa fierbinte de 10 ori pe o cută și ea să te privească în ochi impertinent, la fel de evidentă ca la început. Ei, cu stația Philips Perfect Care Elite Silence, cutele astea nu prea mai au șanse de supraviețuire.

Vă las cu filmul evenimentului și apoi revin cu detalii.

Stați așa, să mai pun și cîteva poze:

philips perfect care printesa urbana statie de calcat10

philips perfect care printesa urbana statie de calcat11

philips perfect care printesa urbana statie de calcat13

philips perfect care printesa urbana statie de calcat15

philips perfect care printesa urbana statie de calcat18

philips perfect care printesa urbana statie de calcat21

philips perfect care printesa urbana statie de calcat22

philips perfect care printesa urbana statie de calcat23

philips perfect care printesa urbana statie de calcat24

philips perfect care statie de calcat printesaurbana 21

După cum vedeți, fetelor le-a plăcut stația. Eu zic că n-avea cum să nu le placă, pentru că:
– aparatul calcă foarte bine, ceea ce înseamnă că economisești timp, deoarece calci foarte repede (jetul de abur este foarte puternic, iar talpa T-ionicGLIDE face ca aparatul să alunece foarte ușor)
– nu trebuie să învîrți butoane, nu are setări, știe singur cum să calce eficient și să nu ardă
– îl poți lăsa cu talpa pe material, nu va distruge materialul
– dacă nu îl atingi 10 minute, se stinge singur, nu trebuie să te mai întorci despletită din stația de autobuz că poate ai uitat fierul în priză
– are sistem de blocare pentru copii
– e ușor, cel mai ușor aparat de călcat din lume (800 de grame), nu te doare mîna după 30 de minute de călcat (în care ai călcat practic toată garderoba)
– calcă și vertical, și chiar foarte bine!

Detalii despre stația Philips Perfect Care Elite Silence găsiți aici. Nouă ne-a plăcut, după cum se poate citi pe moacele noastre de final.

philips perfect care statie de calcat printesaurbana 20

Pfff, cine-ar fi zis că va veni o vreme cînd o să mă distrez de minune călcînd fuste într-o ceainărie…

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

13 comentarii

  1. Sunt in aceeasi situatie. Clasicele fiare de calcat care, chiar daca nu au tinut intotdeauna cu noi, erau totusi utile cat le-am folosit si pentru un electronic, eu zic ca a tinut destul de mult. De curand mi-am luat unul nou, ceva mai modern si se cunoaste diferenta. Nu-i de la Philips, nu fac reclama, dar am fost mereu multimit si de produsele lor.

  2. Mi se pare aiurea sa faci reclama unui produs pentru calcat.
    Cum as putea eu sa am incredere in ceea ce spui despre acest produs cand stiu ca nu esti o adepta a calcatului hainelor.

    • Inteleg ca ti se pare aiurea, insa uite, statia asta de calcat m-a convins ca nu e asa o corvoada sa calc. Chiar si numai pentru asta merita sa ii fac reclama, eu credeam ca nimic nu ma poate convinge. Azi mi-am calcat singura toate hainele pentru emisiunile TV (am martori) si nu m-a durut deloc!

  3. Cat de bine suna! Merita incercat chiar si numai pentru a evita urcatul celor 4 etaje inapoi ca sa scot fierul din priza 🙂

  4. Heeeei, spune și tu din timp, am o duzină de cămăși de călcat și e păcat de așa organizare, mâini pricepute și chipuri zâmbitoare.

  5. Putine comentariile la acest subiect delicat! Pe bune dreptate pana nu compari 2 produse nu te poti pronunta. Am testat statia de la Philips cu rezultate remarcabile acum vreo 3 ani pana am hotarat sa o curatam de calcar si sotul a umplut-o cu otet rosu!:( apoiam avut un tefal. Eram happy cu Braun insinte cand eram tinerica. Acum pentru ca am dat la cosul de gunoi inca un fier tot din motive de curatat calcar cu metode incorecte, avem o statie Bosch! Doamne Dumnezeule! Mamici, fetelor, un fier bun la casa omului e adevarat prieten! Pe viata! Cat timp isi face treaba! Timp economisit, mamica fericita, aburi bucurosi, cos de rufe mai tot timpul gol, mult timp langa copiisi nu la masa de calcat…. Merita sa faceti o investitie fie el Philips sau orice alta masinarie cu aburi cu putere! Pentru rezultate bune si o familie fara cute!;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *