De ce ai nevoie ca să te simți frumoasă? (concurs)

Later edit

Aceștia sînt căștigătorii validați:

Ioana Ungureanu
Irina Năstasă
Alina Horhogea
Gabriela Rarinca
Ema Gudană
Angela Socaciu
Iuliana Meteleagă
Lilia Toma
Veronica Nanu
Dumitru Ungureanu

În unele zile nu apuc nici să mă uit în oglindă. Se întîmplă în zilele în care nu ies din casă și nici din pijamale, cînd cele 12 ore de cînd ne punem în mișcare pînă ne pregătim de culcare trec într-o clipă. În secunda asta sînt în pat, cu copiii sărind peste plapumă, în secunda următoare îi țin în brațe de noapte bună. Habar n-am cînd mîncăm cu toții de patru ori, cînd îi culc de două ori, cînd ne jucăm, îi schimb, îi spăl și-i șterg, tot ce țin minte sînt chicotelile lor, zecile de îmbrățișări, cîte-un Te iubesc aruncat de colo colo, moacele lor fericite și bucuria mea că-s martoră și actor în toate astea.

În alte zile ies la un eveniment sau o întîlnire și atunci arunc un ochi înspre oglindă, înainte să ies din casă. Sînt destul de neatentă la detalii și de multe ori am observat, în poze de la evenimente, de exemplu, cît de aiurea îmi stătea părul, sau că îmi căzuse o bretea de la bustieră și se vedea aiurea, că am ciorapii strîmbi sau rochia neîncheiată pînă sus.

Recunosc, ar trebui să acord mai multă atenție aspectului meu, posturii, privirii, detaliilor. Una e cînd ies doar la piață, alta cînd prezint evenimente sau dau interviuri la televizor.

Un lucru la care nu fac rabat niciodată însă e igiena personală. Chiar și în cele mai nebune zile, o scurtă pauză la duș e obligatorie. În zilele în care ies din casă, folosesc și antiperspirant, pentru că niciodată nu știu cît de intensă va fi ziua și ce efecte va avea asta asupra corpului meu. Port în geantă mereu un roll-on cu miros discret. În deplasări iau mereu cu mine un stick. Contează mult să mă simt bine cu mine, chiar dacă uneori se întîmplă ca părul să-mi stea aiurea sau un fermoar de la spate să rămînă doi centimetri deschis. Mă simt frumoasă cînd nu mă tem de situații caraghioase, cînd sînt sigură pe mine.

Îmi place gama Dove Deo Original pentru că are trei produse potrivite pentru tot atîtea situații de viață cu care mă întîlnesc ocazional, pentru că îmi lasă pielea subrațului catifelată (toate produsele conțin 1/4 cremă hidratantă și vitamina E), pentru că nu irită, au un miros discret și efect antiperspirant persistent în timp.

N-am mai făcut de mult un concurs pe cinste, așa-i? Vă invit acum să cîștigați unul dintre cele 10 seturi Dove Deo Original, care conțin:
– un Dove Original aerosol (îngrijește pielea subrațului, oferind în același timp protecție antiperspirantă eficientă)
– un Dove Original stick (formă solidă, cu ingrediente emoliente pentru o piele a subrațului frumoasă și catifelată)
– un Dove Original roll-on (se potrivește bine formei subrațului, e foarte ușor de aplicat, mic, potrivit pentru purtat în poșetă)

Dove Original KV

Concursul începe acum și e valabil zece zile, pînă pe 28 noiembrie la ora 22.00. Voi alege cîștigătorii cu Random.org dintre comentatorii care respectă tema concursului.

Regulamentul oficial și autentificat al concursului îl găsiți aici.

Pentru a vă înscrie la concurs trebuie să-mi răspundeți în comentarii la întrebarea: De ce ai nevoie să te simți frumoasă?

Sursa foto preview: femeie fericită via Shutterstock.com

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4224

226 comentarii

  1. Atunci cand nu ma simt frumoasa ( a se citi ” bine in propria piele „) mi se pare ca nimic nu-mi merge bine. Faptul ca sunt OK cu mine insami, imi da energia de a-mi duce la indeplinire toate planurile!

  2. Am nevoie in primul rand de somn :))) asa e cu un bebelus, mai apoi de haine care-mi vin bine si obligatoriu manichiura si un cc cream alaturi de un ruj rosu.

  3. Ca sa ma simt frumoasa (la un eveniment) am nevoie de niste haine elegante, un machiaj discret si un zambet larg, dar de multe ori (in zilele obisnuite) ma pot simti frumoasa si cu un pic de luciu pe buze si niste cercei draguti 🙂

  4. Pentru a mă simţi frumoasă, am nevoie de încredere în mine, încredere care vine din interior dar și de la exterior, atunci când știu că am lucrurile sub control și pot fi o prezenţă plăcută chiar și după multe ore de activitate, așadar pentru a mă simţi frumoasă am nevoie să fiu mereu curată și proaspătă, deci…frumoasă ?

  5. Ca sa ma simt bine,conteaza pentru mine cel putin,atitudinea. Increderea in tine,pofta de viata ,momentul ala numai al tau cand iti faci pe plac cu cel putin un lucru marunt.

  6. Ma simt frumoasa atunci cand organismul meu functioneaza bine la interior, sunt mai supla, am pielea hidratata fara mii de creme, tenul meu se curata singurel, picioarele intra singure in pantofi. Si iti dau dreptate cu dusul, face minuni pentru cum ma percep. Restul sunt ‘mofturi’.

  7. Frumoasa ma simt alaturi de soțul meu – stiu si simt ca el ma iubeste si pretuieste, ma ocroteste, ma admira! Si toate sentimentele pe care el mi le transmite ma fac sa ma simt frumoasa – asa cum am nevoie sa fiu si simt ca imi este indeajuns.

  8. Casa ma simt bine in pielea mea si frumoasa am nevoie in primul rand de o silueta ok (la asta mai lucrez), de haine faine si un machiaj cum eu nu stiu sa-l fac!

  9. eu ma simt frumoasa, cand am pielea curata si parul curat, pieptanat, stralucitor si sta aranjat frumos (a nu se intelege coafat). Pot sa ma imbrac cu orice, daca vad eu pielea curata, supla si stralucitoare ( fara cosuri, pete, nici machiaj .. etc.) ma simt frumoasa!

  10. De un dus rapid si de zambetul cu un singur dinte al micutului meu. O urma de parfum dupa dusul rapid completeaza perfectul meu 😉

  11. Am nevoie sa ma simt frumoasa pentru a avea mai multa incredere in mine! Niste haine in care ma simt bine, ma fac mai frumoasa. O lenjerie intima „pretioasa”, un ruj rosu, un parfum sofisticat, toate astea ma ajuta sa ma simt mai frumoasa si mai feminina.

  12. Când îmi acord câteva minute de răsfăț pt un eveniment sau o petrecere mă simt frumoasa însă în aceeași măsură soțul și fetița mea mă fac sa mă simt frumoasa prin atenția pe care mi o oferă!

  13. Mă simt frumoasă când sunt fericită alături de soțul și fetița mea.
    Mă simt frumoasă când îmi alăptez fetita și ea se uită așa frumos la mine.

  14. Nu conteaza daca nu ma machiez zile la rand, sau daca ies in oras fara pic de fond de ten pe fata. Il am pe sotul meu care mereu imi spune ca sunt cea mai frumoasa. Si ce compliment e mai frumos de atat? Si va spun eu: este cel mai scump „machiaj” ever pe care il poate primi o femeie! Pupici!

  15. Conteaza foarte mult sa am incredere in mine, pentru a ma simti frumoasa; iar increderea asta vine de la un corp ingrijit, de la haine purtate cat sa ma simt bine in propria piele si nu sa ma ghidez neaparat dupa „moda”, de la un sot care ma respecta, de la oamenii dragi care ma inconjoara si ma fac sa fiu si mai buna in ceea ce fac.

  16. Privirea admirativa a sotului meu, manutele fiului meu intinse, o tinuta simpla si de buna gust, un par aranjat, un machiaj discret, liniste in suflet.

  17. In ultimul timp ma simt frumoasa cand ies la i
    plimbare cu baietelul meu de 7 luni( adica aproape zilnic). Nu am nevoie de produse de machiaj sau haine elegante, e suficient sa imi zambeasca din carucior sau din marsupiu si frumusetea radiaza pe chipul meu. Daca mai apuc sa imi aranjez si parul, sunt cea mai frumoasa mama din lume.

  18. O zi cu somn suficient, continuata cu o programare la salon si terminata cu o cana de ceai si o carte buna. Acesta e visul unei mamici cu un copil de 2 ani jumate si un servici super-solicitant.

  19. Am nevoie de blush, rimmel si fond de ten daca ma gandesc la frumusetea oferita de machiaj.
    Daca ma gandesc la cea generala, de un parfum si o piele catifelata!

  20. Parerea spontana a fetitei mele de 3 ani face cat un outfit pe cinste: „Mama, ce esti de frumoasa!” (avand o rochie lunga inflorata) sau „Nu iti prinde parul, ca nu esti frumoasa asa!” ma fac sa zambesc din toata inima.

  21. Ca să mă simt frumoasă am nevoie, în primul rând să mă simt îngrijită. Asta înseamnă un păr curat, o piele curată, un parfum discret. În al doilea rând am nevoie să mă simt bine din interior către exterior, să mă simt apreciată și iubită.

  22. In afara de igiena care pentru mine e vitala,am nevoie de incredere in mine,atentia sotului si binenteles hainele.

    • Buna seara, numele dvs imi apare ca destinatar intr o actiune de expediere de carti unei persoane necunoscute. Sau poate ca este o coincidenta de nume. ;))))

  23. Oh, draga mea!!!!
    Eu sunt „stilul” prelata si caroseria. Nimic in plus!…asa ca fac cam orice sa ma simt bine in pielea mea.
    Cel mai mare noroc al meu e bebe de 10 kg pe care trebuie sa il port in ssc…par „umana” si nimeni nu constientizeaza cate kg am.
    Apoi, nu ies nemachiata, nici cand plimb copilul sau catelul…chiar daca machiajul e mai simplu uneori decat mi-as dori…
    Ar mai fi luxul unei bai prelungite…noaptea, tarziu…fix dupa ce am alaptat copilul, ca sa fiu sigura ca nu ma trezeste din visul unei nopti la spa…
    Of, cate ar mai fi de scris, lucruri marunte, dar care aduc fericirea unei frumuseti pe care nu stiai ca o ai…
    Dar! Stiu ca sunt cea mai frumoasa si nu am nevoie de nimic altceva cand bebe pune mana lui mica pe fata mea, zambeste si adoarme asa, topindu se in ochii mei…si eu in ochii lui!

  24. Mă simt frumoasă când sunt lângă ai mei… chiar dacă a fost o noapte nedormită din diverse motive sau nu am avut timp de o ținută elegantă şi machiaj.

  25. De un machiaj discret si un parfum care sa ma faca sa am incerede in mine. Poate fi si mirosul placut al unui deodorant. Iar daca e un pic de soare afara, asa cum este azi, ziua mea poate fi perfecta.

  26. Am nevoie sa ma simt frumoasa atunci cand mi-am pierdut increderea in mine. Si de obicei se remediaza printr-o pauza de la cele zilnice, si prin cateva incurajari si vorbe dulci, ale sotului.

  27. Ca sa ma simt bine, sa am incredere in mine, in primul rand este nevoie sa am o stare de spirit buna! Daca ma trezesc bine, sunt linistita totul imi iese bine, si dusul rapid de dimineata (folosesc gelul de dus Dove original de ani de zile, si nu cred ca voi renunta la el), si machiajul imi iese din prima, parul se aranjeaza bine ..si hainele stau altfel! 😉
    Deci in primul rand am nevoie de o stare de spirit buna!

  28. Ca sa ma simt frumoasa am nevoie de curatenie trupeasca si sufleteasca, am nevoie de oameni ca sa ma faca sa ma simt astfel si am nevoie de privirile poznase ale copiilor mei

  29. Trebuie sa arat bine, sa miros frumos, sa fiu curata( musai toate odata) . dar cea mai frumoasa sunt cu bratele copilului in jurul gatului:)))

  30. Si eu sunt de parere ca increderea in sine e cea care face diferenta. Dar, ca sa dau un branci increderii, pe mine ma ajuta daca am parul curat, C.C. cream-ul-minune si putina culoare in obraji.

  31. Daca esti frumos pe dinafară si pe dinăuntru esti mai bun, ai mai multe de oferit si primesti mai mult de la ceilalti: apreciere si bunătate.

  32. Am nevoie de câteva chestii bune ca sa mă simt frumoasa. În primul rand sa mă simt curățenia ,sa miros bine , sa ka simt curata, sa am parul mătăsos. Apoi dacă am timp sa mă machiez ,încrederea mai creste oleacă. Iar ddacă port și haine drăguțe, mă simt de parcă as fi vreun star care pășește printre oameni obișnuiți 🙂

    • Scuze de ggreșeli, mă simt somnoroasa și telefonul mă tot corectează aiurea.e clar ca se crede mai deștept ca mine

  33. Ma simt frumoasa cand sunt iubita , cand imi spune sotul ca sunt frumoasa (eu de fapt find foarte obosita si nedormita) , ma simt frumoasa cand miros bine, nu a voma de bebelus :))

  34. 🙂 Ma simt frumoasa cand sunt iubita , cand imi spune sotul ca sunt frumoasa (eu de fapt find foarte obosita si nedormita) , ma simt frumoasa cand miros bine, nu a voma de bebelus :)) !

  35. pe mine ma ajuta o haina eleganta un par aranjat si un make-up de zi (curatenia corporala este de la sine inteleasa),o stare psihica pozitiva.

  36. Ar fi mai multe: sa fiu proaspat iesita de la dus, sa-mi simt parul curat, uscat si moale pe spate, sa fiu epilata.
    Sa vad privirea admirativa a sotului.
    Sa ma machiez.
    Sa port pantofi cu toc + fusta sau rochie.

  37. Ma simt frumoasa atunci cand am parul intins 🙂 evident il am ondulat si il urasc cu patima insa nu am mereu stare sa il intind..asa ca atunci cand o fac ma simt frumoasa chiar daca nu am pic de machiaj pe fata. Si ma mai simt frumoasa cand mi-o spune EL,chiar daca e la sfarsitul zilei cand deja sunt epuizata,ciufulita si ma tarasc anevoie inspre dus 🙂

  38. Ma simt in general frumoasa,dar ca sa ma simt f frumoasa am nevoie de :par aranjat,un parfum si o urma de rimel.Bine, poate si un balsam de buze!!!

  39. Ca sa ma simt frumoasa am nevoie sa miros a proaspat, sa port tocuri si sa zambesc muuult ! Iar cand manutele printesei mele imi mangaie obrajii, sunt superba! 🙂

  40. Am nevoie sa ma simt frumoasa de cateva lucruri si inca ceva. Am nevoiede un ruj, o bluza in care ma simt bine si de ceva esential: bratele copilului meu in jurul gatului meu.

  41. Un somn bun, putin fond de ten, parfumul potrivit starii mele, o piesa de imbracaminte care sa-mi placa cum imi sta si o imbratisare a copiilor inainte de a pleca la scoala si cresa!

  42. Igiena este un aspect foarte important din viata unei femei!Pentru ca degeaba te imbraci cu haine de firma daca mirosi urat!Atunci cand te simti bine in corpul tau, oricum ar fi el, emani asta si celor din jur!Ai mai multa incredere in tine si astfel poti face fata multor provocari din viata ta! Si eu sunt mama de copil mic si timpul ce imi revine numai pentru mine este unul relativ redus, insa niciodata nu fac rabat de la igiena personala pe care o consider extrem de importanta orice s-ar intampla!

  43. De un somn bun, de un ruj rosu, putin faard in obraz, neaparat o rochie, tocuri, un parfum bun si un pupic de la sotul meu.

  44. Trebuie sa am hainele curate, dusul la prima ora a diminetii si un antiperspirant care sa reziste o zi intreaga! Apoi, mai conteaza foarte mult si starea emotionala, sa ma simt fericita. O femeie care zambeste este frumoasa!

  45. eu ma simt frumoasa cand sunt curata, parfumata si cu zambetul pe fata 🙂 starea de bine e cel mai bun machiaj si iti da incredere in tine 🙂

  46. Ma simt frumoasa cand imi sta bine parul proaspat spalat, am unghiile facute frumos si port ceva frumos (daca se poate cu sclipici :D).

  47. Recunosc, de când a apărut in viața mea prințesa, ca sa ma simt frumoasa nu imi trebuie decât un duș, un par proaspăt spălat , un machiaj discret si rapid si o manichiura curată.

  48. In primul rand ma simt frumoasa atunci cand am incredere in mine, cand ma uit in oglinda si accept ceea ce vad. Trebuie sa recunosc ca si hainele pe care le port ma fac sa ma simt bine.

  49. Am nevoie de par curat si de haine calcate. Cu doi copii jur ca parca parul asta se murdareste mai des decat inainte :)) Sau pierd eu sirul zilelor?

    • Eu am nevoie asa: piele ingrijita, par si unghii aranjate, tinute care sa ma avantajeze si incaltaminte confortabila 🙂 Un rimel, un gloss si un strop de parfum intregesc imaginea 😀

  50. Am nevoie de starea aceea de fericire si de pace interioara pentru a ma simti frumoasa. Acelasi machiaj, acelasi par ondulat sau indreptat ma pot face frumoasa daca stralucesc pe dinauntru de iubire, fericire si incredere sau ma pot lasa stearsa daca sunt prea trista, ingrijorata sau prea obosita.

  51. Ca sa ma simt frumoasa am nevoie de o cafea aburinda adusa dimineata la pat de sotul meu si de pupicul pe frunte dupa care imi zice ”buna dimineata frumoaso..trezeste-te!”…si se baga inapoi in pat langa mine si ma ia in brate si chiar ma simt cea mai frumoasa, cea mai apreciata…cea mai cea mai…..pfoa…da buna e cafea bauta in pat facuta de altcineva. 🙂

  52. Ma simt cea mai frumoasa cand tenul meu este curat, cand ma bucur de vremea de afara sau de prezenta cuiva. Ma ajuta sa ma simt frumoasa o baie placuta cu un sapun sau gel de dus care miroase minunat (acum folosesc un gel de dus de la Dove, cel cu castravete si ceai verde), o coafura lejera care poate sa fie si putin deranjata de vant.

  53. Ca să mă simt frumoasă, am nevoie, în primul rând, de un duș și de un pupic de la băiețelul meu. Când se uită cu ochii plini de dragoste spre mine, mă simt cea mai fericită și mai frumoasă mamă. În al doilea rând, să fiu epilată, cu manichiura făcută, părul uscat cu peria, puțin blush în obraji – asta pentru ieșirile în oraș.

  54. De ce am nevoie sa ma simt frumoasa? Nu stiu neaparat daca am nevoie de ceva, ci mai degraba am nevoie de o stare de bine generala. Daca ma simt bine , apreciata si iubita de oamenii dragi, atunci ma simt frumoasa in fiecare zi

  55. Sa ma trezesc cu o stare de spirit buna, sa fac un dus, sa ma dau cu o crema discret parfumata, sa am niste unghii impecabile si un machiaj potrivit si cel mai important niste pantofi cu toc…acestea sunt ingredientele mele pentru frumuseste. 🙂

  56. Pentru a ma simti frumoasa am nevoie de cineva care sa se uite la mine, o fusta intr-o zi ploioasa, un compliment atunci cand nu ma astept la asta!

  57. Ma simt frumoasa dupa ce vin de la alergat.. de fiecare data ! M-am simt frumoasa aseara dupa ce m-am demachiat.. mi-am si spus… fata te tii bine inca 🙂 Ma simt frumoasa cand imi pun ghetele cu tocm cand imi fac unghiile diminetata la birou inainte de inceperea programului.
    Ma simt frumoasa cand ma bucur de viata si sunt sanatoasa !

  58. In primul rand am nevoie de un par spalat proaspat.Nimic nu e mai urat decat sa ai haine curate si care iti vin bine sa fii machiata frumos si sa ai un par nespalat.
    In al doilea rand un strop de machiaj si un parfum placut. ( dus + un parfum)

  59. Ca sa ma simt frumoasa trebuie sa ma simt bine in pielea mea si sa fiu increzatoare in fortele proprii. Conteaza mult aspectul fizic, sa am parul curat si stralucitor, tenul ingrijit, haine frumoase, dar de asemenea trebuie sa ma simt apreciata si iubita de cei din jur care conteaza pentru mine.

  60. Bunaaa! Voi fi scurta:
    1.Dus (cu sapun solid Dove:-), 2.antiperspirant
    3.machiaj
    4. parfumul preferat (uneori e suficient doar el 🙂
    Imi plac scrierile tale!
    Putere si bafta in tot ce faci 🙂

  61. De o zi cu soare si buna dispozitie, de o cafea buna si un machiaj traznet, asortate cu un par care alege sa stea bine si niste haine noi noute 🙂

  62. Ma simt frumoasa când sunt iubită de sotul meu si sunt alături de cei 2 copii ai noștri, ma simt frumoasă cand am încredere in mine si știu ca sunt puternica si pot trece peste orice cu capul sus, ma simt frumoasa când am puțin timp pentru mine sa fac o baie fierbinte cu spuma si sa savurez o carte bună.

  63. Ma simt frumoasa cand nu fac un lucru anume Make Up,aranjat la salon… Ma simt frumoasa atunci cand „ma simt” cand vine din interior.

  64. De curatenia corporala zilnica si de stickerul pe care fetita mea l-a lipit pe oglinda de pe hol , al carui mesaj este : ” Zambeste ! Esti o frumoasa !”

  65. Ce simplu este un raspuns la o asemenea intrebare cand esti tanar! Si ce complicat mi se pare sa motivezi cand esti in pragul celei de-a treia varste…. Dar daca tare ma straduiesc, as spune ca, la aceasta varsta ma simt frumoasa, daca am sanatate, cand ma joc cu nepotelul, cand ma bucur de clipele frumoase ale acestei etape a vietii!

  66. Cand port haine care sa ma puna in valoare, am parul si unghiile aranjate, cearcanele acoperite ?, ceva bb cream pe fata, un pic de gloss si mascara si un strop de parfum. Cu mici exceptii din cele de mai sus (am plecat in graba si am uitat de parfum ?) am fost asa weekendul trecut la botezul fetitei mele ?

  67. Ma simt frumoasa atunci cand ies de la cosmetica, atunci cand ma alinta baietelul meu si imi spune ca sunt cea mai frumoasa.. Ma simt frumoasa cand am timp de mine, cand am o bluza noua sau pur si simplu cand sunt fericita. Cred ca zambetul ne face mai frumoase decat orice machiaj 🙂

  68. Ingredientul principal este voia buna. Cand sunt bine-dispusa si lucrurile merg bine prind si eu aripi si imi da inima ghes sa ma uit in oglida si sa ma aranjez „extra”. La fel, sa-mi beau cafeaua si sa am un pic de ragaz intr-o dimineata insorita, asta ma poate ajuta sa ma simt bine pe dinauntru si frumoasa pe afara. Sa fiu admirata de cel drag sau de o prietena, intai ma fastacesc apoi ma gandesc ca poate is mai altfel in ziua aceea.

  69. Ma simt mai frumoasa cand iubesc !!! Si iubesc din tot sufletul cei 2 barbati din viata mea ( unul e mai mititel 🙂 ) Iar ca ingrijire mereu ma simt mai frumoasa cand am parul aranjat si unghiile colorate vesel.
    Suntem toate frumoase fetelor!

  70. Eu ma simt bine in pielea mea cand am cele 8 ore de somn pe noapte, cand nu le am sunt destul de cranky. Toate merg bine cand sunt odihnita, parca ma simt si ma vad mai bine 🙂

  71. Ca să mă simt frumoasă sufletește am nevoie de familia mea minunată . Pentru a mă simți frumoasă fizic am nevoie de produse bune care să-mi îngrijească corespunzător pielea mea sensibilă.

  72. Nu-s femeie, dar si barbatii trebuie sa se simta frumosi, nu? Eu unul am nevoie de odihna de calitate! Particip la acest concurs pentru prietena mea totusi 🙂

  73. De un zambet, un gest, o privire si atunci imi amintesc ca sunt frumoasa, indiferent daca imi sta bine parul, camasa sau rujul, sunt frumoasa pentru ca zambesc inapoi si zambesc din suflet!

  74. Eu mă simt frumoasă atunci când râd cu fetița mea, când inventăm jocuri, când îi pun muzică și începe să danseze într-un fel prea amuzant pentru a fi descris, când ne îmbrățișăm și apoi o rog să îmi dea un pupic, iar ea vine cu gurița larg deschisă spre mine și mă mușcă de nas. 🙂 Atunci parcă nici bretonul care nu se lasă niciodată aranjat nu mai contează.

  75. Pana sa am fetita ma simteam frumoasa ori de cate ori imi dadeam un rimel pe geme si un puf de parfum. Acum, ma simt frumoasa ori de cate ori e ea langa mine (asta am observat-o in poze, am o anumita licarire in ochi care imi da un aer aparte, sau poate delirez 🙂 )

  76. Am nevoie sa ma simt frumoasa pentru ca asta imi confera sentimental de siguranta de sine, de incredere. Daca ma simt frumoasa pot sa imi ating obiectivele mai usor!

  77. Eu ma simt frumoasa cand parul meu sta bine. Daca e aranjat, si prin aranjat inteleg ceva lejer, gen placa sau intins cu foen-ul, ma simt foarte bine. Pot si sa nu fiu machiata deloc, sau sa nu am cele mai cool haine, ca tot ma simt frumoasa daca parul meu sta cum trebuie. Deci, doamnelor puteti sa incercati… o sa vedeti ce mare diferenta produce in modul in care va simtiti 🙂

  78. De un somn bun ( având în vedere ca am un îngeraș care sta cu țâță în gură toată noaptea) și de un duș dar nu pe fugă;-))

  79. Ca sa ma simt frumoasa am nevoie de persoanele dragi langa mine, de un rasfat personal doar pentru mine macar de 2 ori pe saptamana la un spa sau masaj, o baie relaxanta cu multa spuma, muzica preferata si un pahar de vin, hainele in care ma simt bine, frumusete interioara, multa bunadispozitie pentru ca viata este frumoasa sa o traim indiferent de problemele intampinate. Multumim pentru acest concurs. 😉

  80. Am nevoie de prospetimea unui dus, de putina culoare pe buze(ruj) si un accent pe gene (rimel). Dar cel mai bine e cand am si un zambet la purtator 🙂

  81. Ca sa ma simt frumoasa am nevoie langa mine de oameni buni, zambareti, deschisi, de energie pozitiva, soare si caldura.
    Din punct de vedere estetic am un ritual ce implica binenteles un dus, crema de corp, deodorant, bb cream, creion, rimel si blush. Cu parul proaspat spalat si cu o tinuta casual merg cu un mare zambet pe buze si am un sentiment de prospetime fata de mine.

  82. Ma simt frumoasa atunci cand ma imbrac cu ceva in care imi sta foarte bine. Hainele bune imi dau o stare de buna dispozitie si incredere in mine, ca nimic altceva. In plus, trebuie sa am o crema faina de fata, parfum si sa imi stea bine parul.

  83. Ca sa ma simt frumoasa am nevoie de familia mea, de zambetul lor, de bucuria ce o emana cand sunt cu ei si mai am nevoie de mine sa fiu sanatoasa.

  84. Pentru a ma simti frumoasa am nevoie de liniste sufleteasca, de satisfactia lucrului bine facut si nu in ultimul rand de zambetul nepretuit al copiilor mei !!!

  85. Ca sa ma simt frumoasa trebuie neparat sa ma simt bine in piela mea. Si pentru asta, trebuie sa fiu proaspat iesita din dus,lasand in urma mea un miros delicat de fructe, apoi imi aplic 2-3 fasuri din parfumul meu preferat, un machiaj natural si bineinteles, rujul rosu , fara de care nu ies din casa. Apoi mai este si vestimentatia din ziua respetiva, care trebuie neaparat sa fie imaculata.Si nu in ultimul rand, atitudinea conteaza. Acum sunt gata sa cuceresc inca o zi din frumoasa mea viata!

  86. Am nevoie de iubire ca sa fiu frumoasa! Si de rimel, un strop de parfum si o piele fina si catifelata, cum numai Dove o poate face!

  87. Eu ma simt frumoasa, cand : pielea este curata, parul este stralucitor si curat, cand ma imbrac intro tinuta lejera si frumoasa, ma simt bine in pielea mea!

  88. ca sa ma simt frumoasa, am nevoie de liniste sufleteasca, sa ma simt bine in pielea mea, in hainele mele, un pic de ruj, un strop de parfum…

  89. Ca sa ma simt frumoasa am nevoie ,intotdeauna,de sotul si copii mei care sunt cei mai importanti pentru mine!Bineanteles ca igiena personala e foarte importanta si de aceea folosesc de mai mult timp produse din gama #Dove!

  90. sotia mea pt a se simti frumoasa are nevoie de o baie inmiresmata cu multa spuma,de pantofi cu toc si nu in ultimul rand de iubirea mea!!

  91. Pentru a ma simtii frumoasa am nevoie de dragostea si aprecierea celor din jurul meu, ceea ce ma face sa merg mai departe cu alegerile mele, cu atitudinea mea fata de lume si viata, cu stilul meu in vestimentatie, cu look-ul meu etc.

  92. Ca sa ma simt frumoasa trebuie sa ma simt in primul rand odihnita, sa am o alimentatie buna ca sa fiu energica toata ziua si apoi conteaza mult un parfum nice care poate sa insemne ori mirosul hainelor spalate cu un detergent/balsam anume, ori un antiperspirant care rezista si miroase minunat pe parcursul intregii zile, ori mirosul samponului preferat. De asemenea, ma simt frumoasa cand sunt fericita si linistita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *