De ce ai nevoie ca să te simți frumoasă? (concurs)

Later edit

Aceștia sînt căștigătorii validați:

Ioana Ungureanu
Irina Năstasă
Alina Horhogea
Gabriela Rarinca
Ema Gudană
Angela Socaciu
Iuliana Meteleagă
Lilia Toma
Veronica Nanu
Dumitru Ungureanu

În unele zile nu apuc nici să mă uit în oglindă. Se întîmplă în zilele în care nu ies din casă și nici din pijamale, cînd cele 12 ore de cînd ne punem în mișcare pînă ne pregătim de culcare trec într-o clipă. În secunda asta sînt în pat, cu copiii sărind peste plapumă, în secunda următoare îi țin în brațe de noapte bună. Habar n-am cînd mîncăm cu toții de patru ori, cînd îi culc de două ori, cînd ne jucăm, îi schimb, îi spăl și-i șterg, tot ce țin minte sînt chicotelile lor, zecile de îmbrățișări, cîte-un Te iubesc aruncat de colo colo, moacele lor fericite și bucuria mea că-s martoră și actor în toate astea.

În alte zile ies la un eveniment sau o întîlnire și atunci arunc un ochi înspre oglindă, înainte să ies din casă. Sînt destul de neatentă la detalii și de multe ori am observat, în poze de la evenimente, de exemplu, cît de aiurea îmi stătea părul, sau că îmi căzuse o bretea de la bustieră și se vedea aiurea, că am ciorapii strîmbi sau rochia neîncheiată pînă sus.

Recunosc, ar trebui să acord mai multă atenție aspectului meu, posturii, privirii, detaliilor. Una e cînd ies doar la piață, alta cînd prezint evenimente sau dau interviuri la televizor.

Un lucru la care nu fac rabat niciodată însă e igiena personală. Chiar și în cele mai nebune zile, o scurtă pauză la duș e obligatorie. În zilele în care ies din casă, folosesc și antiperspirant, pentru că niciodată nu știu cît de intensă va fi ziua și ce efecte va avea asta asupra corpului meu. Port în geantă mereu un roll-on cu miros discret. În deplasări iau mereu cu mine un stick. Contează mult să mă simt bine cu mine, chiar dacă uneori se întîmplă ca părul să-mi stea aiurea sau un fermoar de la spate să rămînă doi centimetri deschis. Mă simt frumoasă cînd nu mă tem de situații caraghioase, cînd sînt sigură pe mine.

Îmi place gama Dove Deo Original pentru că are trei produse potrivite pentru tot atîtea situații de viață cu care mă întîlnesc ocazional, pentru că îmi lasă pielea subrațului catifelată (toate produsele conțin 1/4 cremă hidratantă și vitamina E), pentru că nu irită, au un miros discret și efect antiperspirant persistent în timp.

N-am mai făcut de mult un concurs pe cinste, așa-i? Vă invit acum să cîștigați unul dintre cele 10 seturi Dove Deo Original, care conțin:
– un Dove Original aerosol (îngrijește pielea subrațului, oferind în același timp protecție antiperspirantă eficientă)
– un Dove Original stick (formă solidă, cu ingrediente emoliente pentru o piele a subrațului frumoasă și catifelată)
– un Dove Original roll-on (se potrivește bine formei subrațului, e foarte ușor de aplicat, mic, potrivit pentru purtat în poșetă)

Dove Original KV

Concursul începe acum și e valabil zece zile, pînă pe 28 noiembrie la ora 22.00. Voi alege cîștigătorii cu Random.org dintre comentatorii care respectă tema concursului.

Regulamentul oficial și autentificat al concursului îl găsiți aici.

Pentru a vă înscrie la concurs trebuie să-mi răspundeți în comentarii la întrebarea: De ce ai nevoie să te simți frumoasă?

Sursa foto preview: femeie fericită via Shutterstock.com

226 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *