Surpriza eMAG de Black Friday este… (concurs cu 1.000 de lei premiu)

Later edit: surpriza eMAG este…. că vor vinde ligouri de aur pentru investiție! OMG, cine s-ar fi așteptat la asta? Wow! Sînt complet dată pe spate. Aur, frate! Pfff…

Așa. Cîștigătoarea este Alexandra, cu acest comentariu, al 76-lea valid! Te rog sa iti verifici emailul repedeeee, sa poti primi codul de voucher!

com castig

random emag

Se apropie ziua aceea în care ne trezim cu două ore mai devreme și încingem butonul de refresh, să vedem dacă obiectul pe care-l vînăm are preț inimaginabil de bun, îl găsim, îl punem în coș tremurînd de emoție, transpirăm de cinci ori pînă vedem mesajul Comandă finalizată, apoi sărim în sus de bucurie ca un arc. Totul în șoaptă, că-i abia 7 dimineața și copiii încă dorm.

De ce-i zice Black Friday nu știu, eu i-aș spune că Vinerea Roz, precum chipul unui cumpărător fericit că a reușit cu banii de un televizor să-și ia două!

Ziua asta de vineri cu prețuri mici e așteptată de multă vreme de mai toată lumea. Se fac liste de dorințe, se notează prețuri, să nu ne păcălească ăștia cu reduceri false, se fac print screenuri, se cer explicații. Le-am cerut și eu de la eMAG, că noi nu prea cumpărăm de la altcineva. Din ce-am înțeles dintr-o explicație plină de termeni incompatibili cu mintea mea, prețul care apare tăiat este prețul de catalog al obiectului, nu prețul lui cel mai recent și nici cel mai mic din toate timpurile. Prețurile produselor variază mult, în funcție de promoții ale producătorului, ale importatorului, ale magazinului online din care cumpărăm. Așa că e posibil ca la un moment dat obiectul pe care îl urmărim să fi avut preț mai mic, apoi el să fi crescut, fără ca asta să însemne o strategie a magazinului de a umfla prețul înainte de BF.

În fiecare an, în ziua de vineri cu cele mai mari reduceri de prețuri, eMAG pregătește o mega surpriză. Anul trecut au fost prețuri bune la 73 de autoturisme și tichete de benzină cu un discount de 10% față de prețul la pompă. Și anul ăsta va fi ceva, nici eu nu știu ce, dar dacă în anii trecuți au fost mașini, anul ăsta poate vor fi elicoptere? Iachturi? Lansatoare de rachete?

banner emag BF

Vă provoc la un mega concurs! Voi îmi spuneți care credeți că e surpriza lui eMAG anul acesta și, dacă aveți noroc, primiți premiu un voucher la eMAG de 1.000 de lei, pe care îl puteți folosi inclusiv acum, vineri. Concursul începe în clipa asta și se termină joi la ora 19.00. La ora 23.00 anunț cîștigătorul, care va și primi pe email codul de voucher. Voi alege cîștigătorul cu Random.org, dintre toate răspunsurile voastre la întrebarea: Care credeți că va fi supriza eMAG de BF anul acesta? Un răspuns pe IP, vă rog, nu e voie cu mai multe comentarii din aceeași casă. 🙂

Baftăăă!

shutterstock_338884466

Sursa foto: port via Shuttersock.com

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

638 comentarii

  1. Eu cred ca vor fi excursii, pachete turistice, oferte de Revelion sau Craciun sau vacante pur si simplu, chestii din domeniul asta.

  2. Potrivit legii nr. 650 din 7.12.2002 pentru aprobarea OG nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, „vanzarile cu pret redus prevazute la art. 18, astfel cum sunt definite de prezenta ordonanta, atunci cand consumatorii sunt anuntati despre o reducere de preturi care comporta o comparatie exprimata in cifre, sunt supuse urmatoarelor reguli de fixare si publicitate a preturilor:
    a) Orice comerciant care anunţtao reducere de pret trebuie sa o raporteze la pretul de referinta practicat in acelasi spatiu de vanzare pentru produse sau servicii identice. Preţul redus trebuie sa fie inferior pretului de referinta. Pretul de referinta reprezinta cel mai scăzut pret practicat in acelasi spatiu de vanzare in perioada ultimelor 30 de zile, inainte de data aplicarii pretului redus.”

    Mai pe romaneste 🙂 pretul care apare taiat NU trebuie sa fie „pretul de catalog” (acest aspect neavand nici o relevanta legala sau pentru consumatorul final) ci TREBUIE sa fie cel mai scazut pret din ultimele 30 de zile.

    Am lucrat in retail si se practica astfel de strategii. Mai concret:
    – indiferent de preturile avute in trecut, in luna de referinta de dinainte de BF, comeciantul face o crestere de pret (sa zicem +25%) si isi asuma ca timp de o luna nu vinde mare lucru (si chiar si daca vinde, vinde cu super marja de profit).
    – in BF fac o reducere de 50% (da bine in poza un astfel de procent) => comerciantul nu suporta decat 25% pentru ca ceilalti 25% sunt cei adaugati inainte.
    – astfel efortul promotional al comerciantului este mult diminuat fata de procentul de reducere anuntat cu mult tam-tam.
    – in plus, se practica si o „fortare” a producatorului acelor bunuri pentru a obtine de la el cat mai mult din aceasta reducere (sub perspectiva unor vanzari cantitative ridicate)

    Drept urmare retailer-ul se lauda cu reducerile mari dar doar o mica parte din acele procente sunt suportate propriuzis de el…

  3. Mai, ca sa nu ma trezesc cu vreo surpriza, deja am comandat la emag scutecele pentru bebelus, BF or not. Cat despre surprizele lor, presupun ca ceva apartamente în noi complexe rezidențiale.

  4. Buna,

    Eu cred ca tot reduceri la autoturisme – cu acestea nu dai gres niciodata, sau….salariul pe cativa ani pentru o mamica pentru a mai putea sta acasa cu puiul ei! 🙂

    • e MAG mi-a adus bucurii mari expresor krups care este un aparat de nota 10 in fiecare dimineață e o plăcere să savurezi o cafea naturală și aparat aer condiționat Samsung și sper din toată inima la o bucurie și mai mare de Moș Crăciun

  5. Produsul surpriza care va fi lansat de emag – pachete turistice. Nu stiu daca fac parte din produsele emag. Sau poate ma insel?!

  6. – vouchere excursii
    – reparatii (ex. instalatori, electricieni etc)
    – servicii de organizare evenimente, pachet complet (nunta, botez)

  7. Well…. Daca masini si carburant au avut, eu cred ca le lipseste zona de turism.
    Sau poate vor deschide marketplace-ul la nivel international, ca tot s-au lansat in Polonia si etc.
    Chiar sunt curioasa ce mai pun la cale…

  8. Eu cred (sper) ca surpriza emag va fi de mega-reduceri la mobila. Nu de alta, dar tocmai ce m-am apucat de renovat bucataria!

  9. Case modulare din lemn, avioane ultra-usoare, rulote sau bilete de avion/vacante. Sau serviciu de inchirieri masini.
    Sincer, mi-ar place sa fie ceva ce are legatura cu promovarea turismului in Romania (discount la diferite pensiuni).

  10. Daca nu erau hotărâri cei de la emag cu ce sa vina anul acesta sigur se hotarasc dupa comentariile de aici 🙂

    Deci sa fie vacanta!

  11. Nu stiu ce va vinde Emag la pret „redus”, dar mi-ar placea sa gasesc o calatorie pe Luna. Sau sa ai posibilitatea achizitionarii unei stele.

  12. servicii de curatenie generala la domiciliu ptr. perioada de dinainte de Craciun 🙂 recunosc, as cam avea nevoie.. cum timp nu prea am.. si se gasesc mereu altele mai distractive de facut 🙂
    ar fi o treaba buna!

  13. Daca s-au dar masinile, atunci trebuie sa ai de unde sa pleci si unde sa mergi cu ele. Deci locuinta la oras sau locuinta de vacanta! Locuinte sa fie!

  14. La ce vremuri traim n-ar strica daca ar scoate la vanzare ceva toleranta si un pic de pace! Eu personal asta imi doresc….hai si-un Air Fryer dintr-ala de-i zici tu de bine.. ca parca m-as multumi si c-o portie de cartofi prajiti cu aer 🙂

  15. Cred ca surpriza de anul acesta va fi in domeniul imobiliarelor. Ma gandesc la vouchere de reducere pentru achizitionarea apartamentelor/caselor.

  16. Pentru ca au epuizat tot ce se putea vinde fizic pe pamant vor oferi in premiera locuri in naveta de colonizare pe Marte sau pamant pe luna la super pret.

  17. Înainte sa citesc comentariile, ei nu pe toate ca mi ar lua toată seara de multe ce sunt , as fi zis vacante all inclusive către zone tropicale ca casa petreci sărbătorile de iarna în bikini 🙂 daaaaar mă gândesc ca e posibil sa fie altceva , așa ca sa spunem … . Mașini ! Ca anul trecut

  18. Eu cred ca vor fi ceva surprize in zona imobiliara. Un mega discount la un apartament cu 2 camere pentru un cuplu proaspat casatorit 😀 Nici cu vacantele nu cred ca ar da gres

  19. Eu cred/sper sa fie ceva pachet pt sanatate. Poate niste reduceri la o clinica gen Regina Maria, Isis. Euromaterna pentru cele ce planuiesc un bebeu si isi doresc servicii de caliatate. Eu asta as cauta de Black Friday. O reducere la analize/investigatii medicale. Fingers crossed.

  20. Presupun ca vor merge pe acelasi trend, tot ceva legat de auto, si inclin sa cred ca va fi vorba tot de masini si anul asta, dar mai exact cele hybride/electrice.

  21. La volumul vânzărilor, anvergura afacerii… ar trebui să aibe grijă mai bine de livrări. Acum livrează cu o firmă care a înghițit altă firmă, … Eu am primit comandat un smartphone și l-am primit de la un taximetrist… Cred că ne vor surprinde pe partea de livrări, poate se vor ocupa chiar ei…cine știe?!

    • Sa cumparam animale de companie de pe emag sau din orice alt magazin online sau nu, este oribil! Animalele nu sunt genti, sau telefoane sau electrocasnice etc. ? Daca chiar vrei sa cumperi un pui de orice animal, cere intotdeauna sa ii vezi mama si conditiile in care s-au nascut.

  22. M-a intristat si amuzat in acelasi timp comentariul unui participant la concurs: ” ceva de sezon, veste antiglont „… Doamne, chiar asa de rau am ajuns ?

    Revenind la intrebare… Banuiesc ca ar fi vorba de ceva in imobiliare, cum observ ca banuieste majoritatea, ori o excursie undeva unde va fi cald iarna aceasta.

    Bafta participantilor si multumim Ioana pt acest concurs !

  23. Este ora 19.00, comentariile postate de acum inainte nu vor mai fi luate in calcul, va multumesc, curind anunt castigatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *