Surpriza eMAG de Black Friday este… (concurs cu 1.000 de lei premiu)

Later edit: surpriza eMAG este…. că vor vinde ligouri de aur pentru investiție! OMG, cine s-ar fi așteptat la asta? Wow! Sînt complet dată pe spate. Aur, frate! Pfff…

Așa. Cîștigătoarea este Alexandra, cu acest comentariu, al 76-lea valid! Te rog sa iti verifici emailul repedeeee, sa poti primi codul de voucher!

com castig

random emag

Se apropie ziua aceea în care ne trezim cu două ore mai devreme și încingem butonul de refresh, să vedem dacă obiectul pe care-l vînăm are preț inimaginabil de bun, îl găsim, îl punem în coș tremurînd de emoție, transpirăm de cinci ori pînă vedem mesajul Comandă finalizată, apoi sărim în sus de bucurie ca un arc. Totul în șoaptă, că-i abia 7 dimineața și copiii încă dorm.

De ce-i zice Black Friday nu știu, eu i-aș spune că Vinerea Roz, precum chipul unui cumpărător fericit că a reușit cu banii de un televizor să-și ia două!

Ziua asta de vineri cu prețuri mici e așteptată de multă vreme de mai toată lumea. Se fac liste de dorințe, se notează prețuri, să nu ne păcălească ăștia cu reduceri false, se fac print screenuri, se cer explicații. Le-am cerut și eu de la eMAG, că noi nu prea cumpărăm de la altcineva. Din ce-am înțeles dintr-o explicație plină de termeni incompatibili cu mintea mea, prețul care apare tăiat este prețul de catalog al obiectului, nu prețul lui cel mai recent și nici cel mai mic din toate timpurile. Prețurile produselor variază mult, în funcție de promoții ale producătorului, ale importatorului, ale magazinului online din care cumpărăm. Așa că e posibil ca la un moment dat obiectul pe care îl urmărim să fi avut preț mai mic, apoi el să fi crescut, fără ca asta să însemne o strategie a magazinului de a umfla prețul înainte de BF.

În fiecare an, în ziua de vineri cu cele mai mari reduceri de prețuri, eMAG pregătește o mega surpriză. Anul trecut au fost prețuri bune la 73 de autoturisme și tichete de benzină cu un discount de 10% față de prețul la pompă. Și anul ăsta va fi ceva, nici eu nu știu ce, dar dacă în anii trecuți au fost mașini, anul ăsta poate vor fi elicoptere? Iachturi? Lansatoare de rachete?

banner emag BF

Vă provoc la un mega concurs! Voi îmi spuneți care credeți că e surpriza lui eMAG anul acesta și, dacă aveți noroc, primiți premiu un voucher la eMAG de 1.000 de lei, pe care îl puteți folosi inclusiv acum, vineri. Concursul începe în clipa asta și se termină joi la ora 19.00. La ora 23.00 anunț cîștigătorul, care va și primi pe email codul de voucher. Voi alege cîștigătorul cu Random.org, dintre toate răspunsurile voastre la întrebarea: Care credeți că va fi supriza eMAG de BF anul acesta? Un răspuns pe IP, vă rog, nu e voie cu mai multe comentarii din aceeași casă. 🙂

Baftăăă!

shutterstock_338884466

Sursa foto: port via Shuttersock.com

638 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *