Sărbători în pace în familie

Vă doresc ca în noaptea sfântă să nu călcați pe nici un cub de lego. Să nu se îmbolnăvească micuții. Să vă rămână și vouă timp de un pahar de vin în tihnă, cu soțul. Să aveți în preajmă dacă nu un cozonac abia scos de voi din cuptor, măcar o prietenă dispusă să vi-l aducă de la brutărie.

Să vă rămână energie după ce îi spălați, îi hrăniți și îi culcați de trei ori să vă faceți și vouă un cocktail cu mult alcool și să dați play la un episod din Grey’s. Sau să deschideți în sfârșit cartea aia care vă așteaptă deznădăjduită pe noptieră. Sau să mergeți să luați lumină, îmbrăcate de sărbătoare.

Să puneți capul pe pernă lângă ce aveți mai drag pe lume, pui și soți, să închideți ochii cu mulțumire că sunteți sănătoși, că vă aveți unii pe alții, că a mai trecut un an cu bine. Să vă rugați să aveți aceeași putere și același noroc, dacă nu mai mare, și până la Paștele următor.

Să trimiteți gânduri bune celor care acum sunt în spitale sau cu gândul la un om drag dus dintre noi. Să le dorim putere și Sărbători în pace, așa cât se poate acum, poate la anul va fi mai bine.

Vă îmbrățișez, mamelor, femeilor, copiilor, soților, bunicilor, pisicilor și cățeilor, să ne reauzim cu bine după ce ciocnim ouă și devorăm cozonac pufos și aromat. Sărbători în pace!

shutterstock_349197059

Sursa foto: Paști via Shutterstock.com

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4196

19 comentarii

  1. Paste fericit!Să ai parte de tot ceea ce ne-ai urat nouă în acest mesaj atât de frumos în stilul atât de caracteristic tie.Te îmbrățișez cu drag.

  2. Paşte linistit, printesă dragă! Zâmbetele celor dragi să ţi încarce sufletul de dragoste şi împlinire!!! Te îmbraţişăm drag!

  3. Hristos a inviat!
    Printesa draga,
    iti doresc sa ramai in continuare balsam pentru sufletele incercate, umar pentru cele care plang si zambet pentru cele ce-si impart bucuria cu tine! Sper sa iti fi gasit si tu oaza ta cu balsam, umeri si zambete! Sa ai parte numai de pace, liniste si intelegere oriunde te vor purta pasii vietii!
    Cu stima si recunostinta,
    Oana (BV)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *