Sărbători în pace în familie

Vă doresc ca în noaptea sfântă să nu călcați pe nici un cub de lego. Să nu se îmbolnăvească micuții. Să vă rămână și vouă timp de un pahar de vin în tihnă, cu soțul. Să aveți în preajmă dacă nu un cozonac abia scos de voi din cuptor, măcar o prietenă dispusă să vi-l aducă de la brutărie.

Să vă rămână energie după ce îi spălați, îi hrăniți și îi culcați de trei ori să vă faceți și vouă un cocktail cu mult alcool și să dați play la un episod din Grey’s. Sau să deschideți în sfârșit cartea aia care vă așteaptă deznădăjduită pe noptieră. Sau să mergeți să luați lumină, îmbrăcate de sărbătoare.

Să puneți capul pe pernă lângă ce aveți mai drag pe lume, pui și soți, să închideți ochii cu mulțumire că sunteți sănătoși, că vă aveți unii pe alții, că a mai trecut un an cu bine. Să vă rugați să aveți aceeași putere și același noroc, dacă nu mai mare, și până la Paștele următor.

Să trimiteți gânduri bune celor care acum sunt în spitale sau cu gândul la un om drag dus dintre noi. Să le dorim putere și Sărbători în pace, așa cât se poate acum, poate la anul va fi mai bine.

Vă îmbrățișez, mamelor, femeilor, copiilor, soților, bunicilor, pisicilor și cățeilor, să ne reauzim cu bine după ce ciocnim ouă și devorăm cozonac pufos și aromat. Sărbători în pace!

shutterstock_349197059

Sursa foto: Paști via Shutterstock.com

19 Comments

 1. Mada

  Sarbatori in tihna cu veselie si multa iubire!Sa aveti un Paste luminat….!

 2. Sarbatori fericite tuturor. Si sanatate, ca e atat de bine sa o ai. Liniste in familie, plus o doza uriasa de dragoste 🙂

 3. Cristina

  Paste fericit!Să ai parte de tot ceea ce ne-ai urat nouă în acest mesaj atât de frumos în stilul atât de caracteristic tie.Te îmbrățișez cu drag.

 4. mihaela

  Un Paste plin de liniste va doresc.
  P.S. saptamana asta ai fost tare harnicutza pe blog. Sa o tii tot asa.

 5. MariaLucia

  Paşte linistit, printesă dragă! Zâmbetele celor dragi să ţi încarce sufletul de dragoste şi împlinire!!! Te îmbraţişăm drag!

 6. Ami

  Paste fericit di voua si familiilor voastre! Zile cat mai frumoase va doresc!

 7. Debreczeni Loredana

  Sarbatori luminate si suflet curat iti urez tie si frumoasei tale familii !

 8. Modina

  Ce frumos ai scris! Te imbratisez si-ti trimit ganduri bune de la Timisoara! Sarbatori minunate!

 9. Livia

  Sarbatori fericite! Hristos a inviat!

 10. Petra Pavel

  Hristos a inviat! Paste fericit alaturi de cei dragi!
  Petra

 11. Ruxandra

  Hristos a inviat! Sarbatori in liniste si cu sanatate pentru toti!

 12. Pata de culoare

  Sărbători minunate, după sufletul tău frumos!

 13. Oana

  Hristos a inviat!
  Printesa draga,
  iti doresc sa ramai in continuare balsam pentru sufletele incercate, umar pentru cele care plang si zambet pentru cele ce-si impart bucuria cu tine! Sper sa iti fi gasit si tu oaza ta cu balsam, umeri si zambete! Sa ai parte numai de pace, liniste si intelegere oriunde te vor purta pasii vietii!
  Cu stima si recunostinta,
  Oana (BV)

  • Printesa Urbana

   Multumesc mult! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *