Hai afară la zăpadă! Adică la mall am vrut să zic (P)

Sofia iubește mult iarna dintr-un singur motiv. Acesta este, desigur, domnul pufos cu haine roșii care chipurile îndeasă cadouri sub brad, despre care noi nu i-am spus clar că există, dar nici că nu, așa că ea a ales să creadă că da, spre disperarea noastră, pentru că o dată la câteva zile ne întreabă când vine odată iarna aia, să primească și ea un Minion mai mare, deși experiența ar trebui să-i spună că mami îi cumpără cadouri mult mai des decât Moșul supraponderal cu gusturi vestimentare fistichii. În fine. Zăpada nu-i place, frigul nici atât, fulgii nu o impresionează. Decât dacă toate ar putea fi livrate vara, când e cald și ea poate să poarte rochițe și sandale.

Când am aflat că la Sun Plaza se deschide Orașul Înghețat, care e cu personaje simpatice, cu bulgări de zăpadă calzi, pinguini, foci și trenuleț care trece prin igloo-uri, m-am repezit să-i dau vestea:
– Soooofi, te duc la Orașul Înghețat, să vezi ce-o să te mai distreeezi…
– Vine și Moșu?
– Nu, dar o să fie trenuleț…
– Înghețată o să fie?
– Asta nu știu, vedem la fața locului.
– Bine, dar să știi că mie îmi place aia cu fructe.

Și am bătut palma. O să mergem la zăpadă în luna lui mai, la mall. La așa surpriză nici eu nu mă așteptam. Mai jos, câteva detalii despre ea.

Ce poate face un copil amator de gheață în luna mai? Păi avem așa:

  • Un trenuleț electric care are o locomotivă cu semnale sonore și trei vagoane. Capacitatea lui este de 18 copii, iar vârsta minimă pentru pasageri este de 3 ani.)
  • Trei igloo-uri în care se vor desfășura tot soiul de activități legate de zăpadă și gheață
    • Într-unul veți găsi panoul de aruncat cu bulgări, înconjurat de un decor simpatic cu om de zăpadă, brad și felinar, aici se vor organiza și alte concursuri
    • Igloo tunel este cel în care trenulețul electric face stație, aici copiii pot coborî la panoul foto sau se pot odihni pe banca ursului
    • Igloo focă: în acest igloo se găsește o focă, iar copiii pot încerca să arunce cercurile pe gâtul focii.
  • Colțul AraToys, aici găsiți Puzzle-uri 3D, șabloane și jucării Playmobil și un spațiu de colorat
  • Multe statuete simpatice, motiv de povești despre Polul Nord.

orasul inghetat printesa urbana 01

 

 

orasul inghetat printesa urbana 04

 

 

 

 

orasul inghetat printesa urbana 10

orasul inghetat printesa urbana 11

 

 

orasul inghetat printesa urbana 14

orasul inghetat printesa urbana 15
Orașul Înghețat poate fi vizitat în Sun Plaza până pe 12 iunie, de la 12.00 la prânz până la 20.00.

Activitățile sunt potrivite copiilor cu vârste peste 3 ani. Intrarea este gratuită. Mai multe detalii găsiți aici.

Eu sper să ne vedem în zonă, pe băncuța ursului, printre zăpezi calde.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

5 comentarii

  1. Draga Printesa,
    Numele meu este Anca U., iti scriu pentru prima data, dar citesc blogul tau de foarte mult timp si ma straduiesc sa iti urmez sfaturile.
    As dori insa sa iti scriu privat, este de fapt in legatura cu ajutorarea unei mame tinere, abandonata anul trecut de familie cu un copil abia nascut si de care poate ai auzit deja. Te rog da-mi un raspuns cand poti daca iti pot scrie aici sau ai vreo adresa de e-mail unde iti pot scrie mai pe larg povestea ei.
    Multumesc mult, Anca U.

  2. Ce frumos. Mai dar nu stiu cum fac astia ca toate tematicile sunt alandala in Romania. Iarna in Mall astia o fac vara. Pastele il fac in septembrie. Zile cu soare, in decembrie de craciun si Craciunul in februarie. Sa vezi cum ma intreaba ala micu daca vine Mosu si vara ca l-am mintit ca vine doar cu sania pe zapada. Bine Mall!

  3. Unde au disparut postarile condescendente despre mamele care isi duc copii la locul de joaca la mall printre urlete, muzica tare si microbi, in loc sa ii duca la aer in parc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *