Îmbrățișări plăcute la soare (P)

N-am fost niciodată foarte pretențioasă la haine, de fapt, port cam orice, cu condiția să fie comode și colorate. În schimb la prosoape, altfel stă treaba. Prosopul trebuie să fie moale, dar nu prea pufos, să mă învăluie, dar să nu-mi țină prea cald. Trebuie să mă cuprindă fără să mă sufoce. Să mă usuce fără să-mi agreseze pielea. Să fie ușor, dar să absoarbă bine apa de pe mine. Să nu mă facă să transpir, dar să mă protejeze de răcoare. Să nu ocupe mult loc în bagaje. Să se usuce repede. Să fie rezistent la multe spălări. Multe pretenții de la un prosop, știu.

Dacă se poate să fie și frumos și să nu coste o avere…

Cu toate cele de mai sus în minte, vă invit la o plimbare pe marginea piscinei. Am cu mine, pe șezlong și împrejurul meu prosoape din colecția actuală de textile Carrefour. Sunt așa cum trebuie din toate punctele de vedere.

printesaurbana prosoape carrefour 21

printesaurbana prosoape carrefour 10

printesaurbana prosoape carrefour 1

printesaurbana prosoape carrefour 2

printesaurbana prosoape carrefour 3

printesaurbana prosoape carrefour 4

printesaurbana prosoape carrefour 5

printesaurbana prosoape carrefour 6

printesaurbana prosoape carrefour 7

printesaurbana prosoape carrefour 8

printesaurbana prosoape carrefour 9

printesaurbana prosoape carrefour 111

printesaurbana prosoape carrefour 12

printesaurbana prosoape carrefour 13

printesaurbana prosoape carrefour 14

printesaurbana prosoape carrefour 15

printesaurbana prosoape carrefour 16

printesaurbana prosoape carrefour 17

printesaurbana prosoape carrefour 18

printesaurbana prosoape carrefour 19

printesaurbana prosoape carrefour 20

printesaurbana prosoape carrefour 22

printesaurbana prosoape carrefour 23

Ponchourile cu personaje pentru copii, dar și prosoapele de plajă pentru adulți sunt potrivite într-o grămadă de situații: merg la o ieșire la iarbă verde cu bălăceală în râu, la piscină, la mare, la cursurile de înot, dar și acasă, la baia zilnică. Materialele sunt de calitate, sunt rezistente la purtat, folosit și spălat, sunt plăcute la atingere.

Preferatul meu e prosopul de microfibră, cel maro din pozele de mai sus. Deși nu arată spectaculos, are câteva calități remarcabile. În primul rând, microfibra respiră foarte bine, ceea ce înseamnă că absoarbe rapid apa și se usucă foarte repede, spre deosebire de prosoapele din bumbac, care rămân umede ore la rând. În plus, e foarte subțire, ceea ce-l face ușor de împachetat și pus în bagaje. Noi am descoperit prosoapele de microfibră încă de anul trecut, le-am folosit la mare, și pentru a ne usca, și pentru a proteja de vânt sau răcoare. Se usucă în câteva minute, nu rețin nisip sau praf. Vă recomand să le încercați, veți renunța rapid la pufoasele tradiționale, cel puțin pentru ieșirile la plajă. Sunt foarte bune și pentru excursiile la munte, la cort, pentru că sunt foarte eficiente, comode și ocupă puțin loc în bagaje. Prosopul de microfibră este 45 de lei. Ponchourile cu personaje Disney sunt 38 de lei, îi găsiți în catalogul de vară, aici.

Întreaga gamă de textile de vară Carrefour o găsiți aici, pentru #momentedeviata plăcute, confortabile și memorabile.

Revenind la plimbarea mea la piscină, trebuie să vă povestesc și despre locul minunat care ne-a găzduit, Pescariu Sports & Spa, pe care plănuiesc să-l explorez vara asta. E aerisit, verde, curat, frumos, are o piscină și tobogane pentru cei mici, oamenii casei sunt extrem de amabili.

Părul a fost aranjat, ca de obicei, de talentații Monica Stîngă și Jean Sotir de la Hairstage. Au realizat în doi timp și trei mișcări împletitura potrivită pentru o ieșire la soare.

Pozele sunt realizate de talentata Magda Constantin.

Cum vă plac prosoapele? Dar piscina? Și pozele? 🙂

20 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *