Evenimentul anului pentru părinții din social media

De pe plajă direct la microfon, cam așa va arăta mijlocul lunii iulie pentru mine! 🙂

Sunt încă pe malul celei mai azurii mări, dar acest eveniment e prea important ca să nu sacrific o oră de somn ca să vă invit să participați la acest eveniment, dacă sunteți activi în social media, aveți un blog de parenting sau sunteți interesați de această zonă.

Pe 20 iulie are loc la Hotel Caro din București o nouă ediție a Social Media for Parents, care e singurul eveniment dedicat oamenilor din această nișă a industriei online. Am fost implicată în organizarea lui și pot să vă spun din interior că vor fi multe informații valoroase, vorbitorii sunt aleși pe sprânceană, sunt oameni care fac bine, care aduc schimbare, au multe informații bune și un mod foarte carismatic de a le oferi, mereu, publicului.

Mă bucur mult că au acceptat invitația noastră de a vorbi la acest eveniment Mihaela Bilic, care a lansat de curând un ghid alimentar pentru părinți și copii, Oana Moraru, pe care o admir de la distanță de multă vreme în munca ei de a oferi țării noastre modele alternative de educație, Gaspar Gyorgy, care este un promotor al mindfullnessului, dar și al vindecării prin relații fericite, și autor de carte, Mirela Retegan, blogger, autor de carte și fondator Gașca Zurli, dar și mulți bloggeri dragi mie, Miruna Ioani, Tily Niculae, Maria Coman, Ana Maria Mitruș, Dan Cruceru, oameni din agenții, reprezentanți ai brandurilor, vom urca pe rând pe scenă, separat sau împreună, pentru a comunica despre munca aceasta de a căuta și transmite informații despre creșterea copiilor.

Eu voi vorbi despre nevoia de responsabilitate și responsabilizare, despre bani și talent, despre perseverență și nevoia de reguli când ai un blog și vrei să schimbi lumea cu el. 🙂

Ultima parte a evenimentului, cea de după pauza de prânz, va include o dezbatere adevărată, pe bune, la care vor participa bloggeri din vechiul val, bloggeri din noul val, Monica Jitariuc ca reprezentant al agenției care mediază contactul între client și blogger ca și creator de conținut și mesaj pentru comunitatea lui. Voi modera echilibrat această dezbatere, voi pune întrebări incomode, cu scopul de a oferi și celor de pe scenă, dar și celor din public și celor care ne vor umrări de acasă, o imagine cât mai fidelă asupra acestei nișe din care îmi doresc ca toată lumea să aibă de câștigat: cititorii, bloggerii, ca să continue să scrie, agențiile, ca să continue să implice bloggerii, brandurile, ca să înțeleagă potențialul nostru și nevoia noastră de onestitate și autonomie.

Vor fi multe surprize oferite de sponsori și parteneri. Participarea este gratuită, puteți solicita invitație aici.

Dacă nu puteți ajunge, puteți urmări live evenimentul aici.

Felicitări, Evensys și Cristi Manafu, pentru organizarea evenimentului, abia aștept să ascult și să vorbesc la SMFP! Vă aștept acolo!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

4 comentarii

    • Dupa 11.30 si de la 2 la 4 moderez dezbaterea despre publicitatea pe bloguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *