Mami, e gata? – E gata cartea pentru copii cu aventuri în bucătărie!

A plecat la tipar! Și este ATÂT de frumoasă! N-am mai văzut așa carte frumoasă niciodată, și nu spun asta pentru că e a mea… O să vedeți voi de ce zic!

copera-1-mami-e-gata

Sunt 50 de pagini la interior, desenate absolut incredibil de minunat de Lavinia Trifan, căreia îi mulțumesc de mii de ori pentru că a înțeles ce voiam fără să fie nevoie de multe explicații. Mulțumesc și Editurii DPH pentru răbdare! 🙂

E o carte cu aventuri în bucătărie. Ema, pe care o știți din Te iubesc orice-ai face, alături de fratele ei, Eric, gătesc împreună cu mami sau cu tati lucruri simple și sănătoase. Doar că, desigur, ca în orice bucătărie cu copii, se mai întâmplă accidente. Mai cade făină pe jos, dispar fructele pentru plăcintă, pentru că cineva mic le-a gustat în mod repetat, se mai sparge un ou, mai apare o mustață de ciocolată, știți voi.

spread-ciocolata

Despre asta e toată cartea. Despre distracție în bucătărie! Pățanii haioase, discuții cu dragoste, mâncare bună!

Rețetele nu sunt noi, sunt cele pe care le-am tot pus aici pe blog, acum însă au căpătat chip și culoare! Ah, vreau să spun și că Mihaela Bilic a fost foarte drăguță cu mine, și-a găsit timp să citească textul și să-mi dea feedback pe rețete, am vrut neapărat și girul ei, e un profesionist în care am încredere, îi mulțumesc încă o dată pentru citatul de pe coperta 4, pentru timp și amabilitate!

coperta-4-mami-e-gata

Eu cred că o să vă placă grozav cartea, iar copiii o să iubească personajele poznașe, întâmplările, mâncarea gătită împreună!

spread-chec-prune

Sunt foarte foarte fericită, îmi place grozav cartea, abia aștept s-o văd și s-o pipăi!

Lansarea va avea loc pe 19 noiembrie, în cadrul Gaudeamus, de la 10.30, în sala Cupola (Romexpo, corp central). Vă aștept să descoperim împreuna cartea Mami, e gata?

44 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *