Miercuri, respirăm (primul meu roman)

Okay, gata, a venit romanul, doamne cât e de frumos! E peste toate așteptările mele!

Editura Univers a decis că avem de a face cu un conținut bun, proaspăt, literatură din cea care te face să te simți cu bine cu tine, așa că au decis să scoată un tiraj mare la o calitate superioară: avem un roman cu copertă hard-cover (cartonată), cu lac selectiv pe copertă și semn de carte din mătase, iar la interior cu hârtie de calitate. E o carte obiect. O carte pe care-ți place nu doar s-o citești de două ori la rând în acceeași săptămână, dar pe care o vezi cu drag pe raftul bibliotecii, pentru că e frumoasă, și pe care o poți oferi cadou unui om drag, care are nevoie de o pauză, de o lectură bună sau de amândouă deodată.

Romanul este despre prietenie. Șase femei diferite se întâlnesc într-un moment tensionat al vieții lor. Se analizează, se tachinează, în cele din urmă strâng rândurile și se ajută, formează un sat împreună, unul în care-și vor crește copiii, cu sau fără soți sau alte ajutoare. Sunt multe dialoguri, situații tensionate, întâmplări amuzante, locuri în care ne vom regăsi mulți dintre noi, în trecut sau în viitor.

Mi-a plăcut mult să scriu cartea asta, a curs din mine cu viteză și, deși la început aveam alte planuri cu personajele, pe parcursul celor 24 de capitole, ele și-au construit singure traseul. M-am distrat grozav scriind acest roman și cred c-o să vă distrați și voi citindu-l!

Desenul de pe copertă este realizat de Roxana Soare, căreia îi mulțumesc că a reușit să creeze exact atmosfera pe care ne-o doream pentru copertă.

Îi mulțumesc lui Iulian Puiu pentru designul copertelor, mi-a fost de mare ajutor experiența și ochiul lui expert.

Puteți comanda cartea Miercuri, respirăm astfel:
– prin bannerul din dreapta sus (pe mobil se afișează în text) sau de AICI de pe site-ul editurii Univers. Voi oferi dedicații și autograf primelor 1000 volume comandate. Folosiți codul de reducere miercuri-respiram și veți primi un discount de 30%, ceea ce înseamnă veți plăti pe carte 31,43 lei, plus 8 lei transport pentru România și 35 de lei transport oriunde în străinătate.
– de pe elefant, cu discount de 10-20% aici.

Aștept cu mare emoție să-mi spuneți cum vi s-a părut cartea!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

80 comentarii

  1. Wow. Bună treaba prințesa draga 🙂
    Imediat ce am parcurs rândurile Îți voi oferi și un feedback!!!

    Pare o poveste interesanta și sunt sigura ca multe femei se vor regăsi în unul dintre personaje.

    Sa curgă comenzile 🙂 !

  2. Abia aștept!!! :)) va avea și varianta de ebook, sper, să ne gândim la cei de peste hotare! Știu eu cum salivau unii anul trecut pe la lansări transmise în direct, fără carte pe care să pună mâna..

  3. gataaaaa….am conandat-o la editura!!! sa vina la mineeeeee! o astept cu pofta (de citit)!????multumesc pt cadou,micuta printesa urbana !?

    • O aveam de ceva timp in biblioteca , alaturi de alte carti scrise sau coordonate de tine . Am pus mana pe ea acum cateva zile si am citit-o pe toata , dintr-o suflare , la lumina slaba , pana pe la 2 noaptea . Stilul tau tragico-amuzant m-a acaparat complet . Acum ma intrista o poveste si la randul urmator incepeam sa rad .
      Mi-a placut la fel de mult cat m-a si intristat .

  4. Printesa, felicitari pentru noua carte! Am comandat-o si sper sa ma numar printre primii 1000! 🙂 Ma bucur nespus pentru ca s-a putut comanda si cu livrarea in strainatate direct, pentru celelalte carti am dat ‘comanda’ la parinti cand veneau in vizita. 🙂 Te pup si iti urez mult success in continuare!

    • Am pus o imagine in articol, imi pare rau ca nu ai reusit sa beneficiezi de reducere. 🙁

  5. Eu sunt curioasa ce reprezinta titlul cartii 🙂

    Abia astept sa te citesc, Printeso, am terminat zilele astea „O sa te tin in brate…” adusa si mie intr-un final din tara si astept sa descopar povestea noua. Te rog sa continui sa scrii si lansezi carti pana cand apuc sa iau si eu parte la un eveniment alaturi de tine 🙂

  6. În sfârșit, am comandat-o! Și sper sa fie în prima mie…pana acum le am pe toate cu autograf. Abia aștept sa o savurez! :-*

    • Sigur, daca o comanzi conform instructionilor din articol, de la editura, o semnez maine si marti o ai! Sa precizez in campul de observatii pt cine sa fac dedicatia!

    • unde e campul de observatii? ca banuiesc ca nu te referi la campul de observatii de la livrare, alea banuiesc ca sunt pentru curier

  7. Felicitari! Am comandat, am introdus si codul pentru discount, am si platit cu cardul cu sistemul de pe site-ul editurii tale cu varianta Braintree dar nu-mi apare plata pe nicaieri, confirmare ca s-a achitat nu mi-a venit pe mail sau ca s-a inregistrat comanda, cosul de cumparaturi nu s-a golit.
    N-am mai folosit pana acum metoda aceasta de plata…mi-e cam teama sa mai platesc o data.

  8. Da i bice printeso ca vreau carteA repejor…cu siguranta o voi devora la fel cum am devorat si”o sa te tin in brate…ai talent ce sa mai….asa se scrie o carte…sa te tina acolo in priza abia sa astepti sa ma citesti un pic si la sfarsit sa ti para rau ca ai terminat o.asta am simtit cand am citit prima ta carte

  9. Dragă suflet,

    Vineri seară am făcut comanda de carte, luni îmi frecam mâinile de nerăbdare și uitându-mă la telefon toată dimineața să primesc mesaj de la curier, marți am sunat la editură, încă se prelucra comanda, ” aveți răbdare, doamnă, mai durează „. Pff, eu și răbdarea! Pe lângă faptul că sunt obișnuită să primesc lucrurile comandate în maximum 2 zile, iar cu fiul meu îndes multă gumă de mestecat să reușesc să adaptez programul la ritmul lui fără să îmi ginească nerăbdarea, așteptam cartea cu atâta foame de citit acest roman.

    Acum a venit, am smuls ambalajul și m-a trecut un fior când am deschis cartea. Trebuie să dorm, am câteva zile cu dureri groaznice de spate, ca atare noaptea doar mă chinui în loc să mă odihnesc. Da, trebuie să dorm o oră cât doarme și piticul meu! Mai bine mă apuc de citit! 🙂

    Te îmbrățișez și îți trimit multe gânduri bune!

  10. Multumesc mult pentru cartea cu dedicatie! Am citit-o in reprizele de alaptat ale baietelului meu de doua saptamani 🙂 M-a ajutat sa ma destind putin in perioada asta mai dificila. Multumesc inca o data si felicitari pentru roman! Il astept si pe urmatorul 🙂

  11. Buna! Am primit cartea azi! Eram atat de nerabdatoare s-o primesc! Si cu autograf! Multumesc mult ca ti-ai rupt din timpul tau sa o semnezi! Acum sunt nerabdatoare sa o citesc.
    P.S. Am si prima ta carte. Mi-a placut f mult.
    Succes si inspiratie iti doresc!

  12. Am citit cartea pe nerasuflate.Am ras si am plans in acelasi timp si pe rand. M-ai atins la suflet cu randurile tale. Multumesc pentru dedicatie si mult noroc iti doresc!?

  13. Ieri am primit cartea si…. tot ieri am terminat-o 🙂 Nu m-am putut opri, a fost ca si cum as fi stat la o poveste cu prietenele mele, dupa o perioada mai lunga in care nu ne-am putut vedea,timp in care fiecareia i s-au intamplat diverse…exact asa m-am simtit citind-o.
    Un mic sfat: nu o comandati cu livrare la birou, nu e sanatos pentru job, pe cuvant! 😉
    Multumesc mult pentru dedicatie!
    Mult succes in continuare si cat mai multa inspiratie pentru cat mai multe romane!

  14. Eu am facut comanda in 12 nov. si nu am primit cartea. Statusul comenzii este in continuare ” se prelucreaza”. La editura nu raspunde nimeni la telefon. 🙁
    Cartile sunt la semnat si de aceea dureaza sau sunt pastrate pentru lansare?

    • salut,

      Am semnat toate cartile care au fost comandate pana aseara la ora 21.00, aseara am semnat toate comenzile de ieri, in seara asta le semnez pe cele de azi, nu au intarziat cartile la mine. Majoritatea au ajuns cu bine, imi pare rau ca mai sunt si probleme. Te rog sa dai un email la Laura.Savu@edituraunivers.ro Maine cel tarziu ar trebui sa o primesti.

  15. Cea mai usoara comanda pe care am facut-o vreodata in Romania, cu livrare in strainatate. Aparuse pana si tara automat. Good job, editura Univers!
    Pacat ca m-am trezit tarziu(nici nu mi-am imaginat ca se poate trimite in alta tara), asa ca probabil nu va fi cu semnatura(din nou)…deci cum ziceam mai demult, va asteptam in vizita in Stockholm 🙂
    Si sa nu uit, felicitari pentru inca o carte!

  16. Ioana, felicitari! Abia astept sa o citesc! Spune-mi, te rog, daca o cumpar la lansare, am discount? sau este cu pretul intreg? Autograf presupun ca nu am, ca nu ma incadrez in primele 1000…

    • Salut, la lansare cartea va avea reducere de 30%, si le voi semna pe toate cele cumparate la lansare, deci sigur sigur primesti autograf daca o iei de acolo!

  17. Comandat de pe elefant.ro abia astept volumul sa il citesc cand doarme micul năzdrăvan, sa ma delectez cu o lectura plăcuta! Felicitări si succes mult la lansare!

  18. Eu una astept continuarea 🙂 Am terminat-o si sunt curioasa ce aventuri vor mai avea cele sase prietene. Am stat cu sufletul la gura sa aflu deznodamantul povestilor lor si m-am distrat copios de unele intamplari si replici.

    • Si o coincidenta frumoasa pe care trebuie sa ti-o spun: la o zi dupa ce am terminat de citit cartea, am aflat ca sunt insarcinata, cu un bebe mult asteptat.

  19. Buna Ioana,

    Wow, primul meu comentariu pe blog 🙂 desi il citesc de aproape 3 ani. Am comandat si eu cartea astazi, mai este vreo sansa sa ma incadrez in cele 1000 de volume care primesc si autograf?

    • Cred ca vei fi printre ultimele norocoase, sunt foarte aproape de mia cu pricina! 🙂

  20. Buna Ioana!Cand am primit cartea si am vazut dedicatia,mi-a saltat inima!Si de bucurie,pt ca vine de la tine ,dar si cu putina tristete gandindu-ma cate ai de scris!Romanul este minunat!Am lacrimat de multe ori,dar am si ras!Cat de frumos ai asternut cuvintele pe hartie!Cu greu am reusit sa o las din mana pt a avea grija de casa si copii,mereu vroiam sa vad ce se mai intampla!Felicitari din toata inima!!Esti atat de talentata!!Te iubesc la nebunie pt ceea ce esti!Ma bucur pt prietenele tale ca te au!!!Abia astept urmatoarele romane!Sper sa fie cat mai multe!!Salutari din inima plina !

  21. Acum am comandat Miercuri, respiram si O sa te tin in brate de pe libris, abia astept sa-mi trimita ai mei cu pachetul in Anglia, sa mai fac si altceva aici. 🙂

    • da, unul dintre personaje trece prin asta la inceputul cartii si cred ca ar ajuta-o sa citeasca gandurile unei persoane care trece prin ceva asemanator.

    • salut, nu, nu exista ebook. editura livreaz insa peste tot in lume! si poti comanda si noul roman, le primesti impreuna! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *