O după-amiază la cumpărături în familie (video)

De Ziua Marii Uniri a Principatelor Române, am dansat hora cumpărăturilor la reduceri, în Veranda Mall. Am purtat o rochie cu motiv tradițional românesc, mi-am lăsat pletele pe spate, mi-am pus vechile cizme cu toc (singurele mai acătării pe care le am) și m-am înfrățit cu o familie din cartierul Colentina, care a câștigat concursul din ianuarie de pe blog, așa că i-am invitat să cântăm Hai să dăm mânnă cu mână și să cumpărăm o grămadă de lucruri pentru toată familia (lor).

Aveți mai jos rezumatul video al incursiunii noastre în Veranda Mall, trei ore comprimate într-un minut și ceva. A fost ceva mai obositor decât se vede! Dar foarte, foarte plăcut!

Familia Filimon a cumpărat haine pentru toată gașca, jucării, sabie și costum de Transformer pentru David, accesorii pentru mami și tricouri pentru tati. Eu m-am lipit de o rochie mică (și la stat, și la preț) de la C&A și de câteva jucării de la Noriel, dacă tot erau reduse semnificativ.

Ce mi-a plăcut la Veranda Mall (care este vizavi de Piața Obor) este că e compact și luminos, cu culoare largi și scări acolo unde trebuie. Mi-a plăcut că are Carrefour (iar mie îmi place mult Carrefour). Magazinul Tati e o experiență în sine, e nevoie de o zi întreagă să explorezi toate rafturile și umerașele (găsiți aici haine, accesorii, dar și multe lucruri pentru casă, bucătărie, baie, călătorii). Îmi place că au Salad Box, unde am și mâncat o genială budincă de chia cu unt de arahide și banane, parcarea (etajată) e gratuită. Foarte mult îmi place și că au un loc de joacă mărișor la intrare, acum e și patinoarul în aceeași zonă. E și un loc de joacă indoor, cu mochetă și muzică la boxe. Am intrat în H&M, C&A, LG Waikiki, am văzut trei bănci, două farmacii, o agenție de turism, magazine naturiste, Jolidon, Profihairshop, multe magazine de jucării, aș zice că găsiți tot ce vă trebuie aici, dacă stați în zonă.

Eu le mulțumesc pentru plimbare, mulțumesc și familiei Filimon pentru timpul de calitate, sper să ne revedem, și eu cu ei, și ei (dar și eu) cu Veranda Mall! Reducerile de până la 70% continuă până la jumătatea lui februarie, nu le ratați!

cumparaturi la veranda mall

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4218

6 comentarii

  1. Mie nu imi place Veranda Mall. Practic nici nu prea arata ca un mall, mai mult ca un centru comercial. Putine branduri pentru cine e interesat. Daca vrei sa dai o fuga sa cumperi un cadou, sa zicem ca merge…

    • Veranda este un mall de proximitate, el nu poate avea nici dimensiunile nici oferta unui mall mare, pentru cei care locuiesc in cartier insa e o solutie buna pentru un cadou, o masa rapidă, o cumparatura punct ochit punct lovit, exact cum spui. 🙂

  2. Pe doamna Filimon nu am avut placerea sa o cunosc, insa dl. Filimon este un extraordinar instructor de Yoga si Cycling, la orele caruia am participat de multe ori. Ai avut o super companie, Printesa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *