Pentru tine, mama, amintiri pe care să le ții în brațe! (concurs)

LE: Câștigătorii noștri sunt: Andreea Emilia Sebestian, Alina Buzgău și Oana Maria Cârlig. Felicitări! 🙂

Zilele trecute am scotocit în albumele mele vechi și noi în căutare de poze cu mama. Voiam să-i fac o fotocarte cu ea și cu noi, un obiect care există (nu poze pe un hard drive), pe care să poată pune mâna când i se face dor de noi. Am început căutările cu teamă: dacă n-o să am destule poze cu ea și cu noi? Deschideam febril albume unul după altul gândindu-mă cu groază că poate în ultimii ani ne-am îndepărtat prea mult. Ne vedem câteva zile pe an, și nici atunci nu reușim să stăm de vorbă cu adevărat. Viața-i plină, și a mea, și a ei, avem fiecare multe în grijă, avem nevoie de timp să ne regăsim și timpul acesta… nu mai există pentru noi deocamdată.

Din fericire însă, am găsit poze. Multe! Sute! Mama e prezentă în viața noastră și am descoperit asta cu mare ușurare și bucurie. Deși trăim la 350 de km distanță, ea face cumva să fie cu noi. Avem poze împreună la mare și la munte, în Grecia și-n Cehia, am poze cu ea și cu copiii în parc, lângă brad, la plajă, la cumpărături, pe canapea și acasă, în curte la bunica. Am tras, și eu și ea, să nu lăsăm copiii să uite că au bunică și străbunică acolo departe, la Piatra Neamț. Avem amintiri împreună, multe, chiar dacă uneori le scap printre degetele minții.

 

Mi-a făcut bine să caut pozele astea. Mi-am adus aminte multe lucruri. Aveam nevoie de asta acum, când viața mea e mai rapidă și mai densă ca întotdeauna.

E gata cartea mea pentru tine, mamă! N-o să ți-o arăt pe toată acum, o descoperi tu pe îndelete acasă, în camera ta, în care te simți ca acasă.

N-am uitat, mama! Nici cum ai venit să mă ajuți să mă mut din cămin în chirie, cu mop și cârpe de la tine de-acasă. Nici cum ai stat lângă mine în spital, pe un scaun, zile la rând, să mă speli și să-mi dai cu lingurița mâncare pasată. Nici panica ta când mă simți la telefon că nu-s bine. Panica ta e panică de mamă. O simt și eu acum, aproape în fiecare zi.

Îți mulțumesc! Pentru tot timpul, grijile, răbdarea ta, pentru gândurile bune pe care mi le trimiți seara, pentru că ai făcut ce-ai putut de fiecare dată, pentru că ai avut răbdare cu mine și m-ai lăsat să-mi întind aripile. Că nu renunți la timpul cu noi, atât cât e de puțin. Că ne suni și ne cauți și nu te lași până nu ne găsești. Știu cum e, acum și eu aș face la fel cu copiii mei. Noroc că ei încă stau aici, sub aripa mea.

Îmi pare rău că n-am timp, mamă. Că alerg mereu, uneori și de tine. Că suntem atât de departe. Că ne vedem rar. Că uneori sunt nervoasă și nedreaptă. Mă bântuie încă demonii noștri și uneori mă calcă pe suflet să iasă la lumină.

Îți promit că o să încerc să fac mai bine. Să repar și să nu mai stric. Știu acum cât de greu e totul când ești mamă. Și n-o să mai uit frumosul. Scrisul tău înclinat, din caietele tale cu romane de iubire. Mirosul tău de tutun și parfum dulce. Zornăitul brățărilor tale. Bucuria ta când copiii mei aleargă spre brațele tale.

Cred c-ai primit fotocartea deja. Poartă în ea dragul nostru de tine.

Mulțumim, mamă!

Vreau să faceți și voi asta. Să scotociți după amintiri cu părintele vostru drag. Să plângeți în fața albumelor vechi și a ecranului, ca mine. Să le puneți pe toate la un loc, cu un mesaj frumos, de iubire, dor și iertare. Și să le tipăriți într-o carte pe care s-o oferiți de Crăciun. Nu există cadou mai personal și mai special ca acesta!

Pentru mine, realizarea fotocărților la fiecare final de an e un moment prețios. Revăd tot anul nostru în poze, pun la sertarul inimii cele mai bune amintiri, le ordonez în fotocarte și apoi o așez pe raft, lângă cele din anii trecuți. Cu atât de multă plăcere ne uităm pe ele, pe rând! Copiii atât de tare se uimesc de lucruri pe care nu le mai țin minte! Cred că-i o formă foarte bună de a stoca amintiri. Pe hârtie, căci în laptop, unde sunt zeci de mii de poze grămadă, cine se mai uită?

Eu fac foto-cărțile la CEWE FOTOCARTE în fiecare an. Am instalat softul lor gratuit, care e foarte simplu de folosit. Puteți face în el calendare, poze, invitații și foto-cărți mici sau mari. Alegeți pozele, deschideți softul, puteți pune voi pozele cum doriți sau puteți lăsa programul să vi le ordoneze, apoi le mai aranjați voi puțin. Puteți schimba culoarea fundalului, puteți adăuga text, dată, multe poze pe o pagină sau doar una.

Ca să fiu sigură că nu ignorați invitația mea de a face o fotocarte cu și pentru un om drag, vă invit la concurs. Am pentru voi trei vouchere CEWE FOTOCARTE pentru o fotocarte format mare, A4, cu 26 de pagini, copertă tare, hârtie extralucioasă, pe care le puteți folosi până la 30 ianuarie 2018. Transportul ei este gratuit și o veți primi în maximum 7 zile lucrătoare. Pentru a participa la concurs trebuie să-mi spuneți în comentarii pentru cine veți face CEWE FOTOCARTEA cadou de Crăciun și cum se va numi ea. 🙂 Trag la sorți pe 5 decembrie la ora 23.00, câștigătorul îl anunț aici în articol și în comentarii!

Succes! Și chiar dacă nu câștigați, faceți acest dar unui om drag! Găsiți multe formate pe site, începând cu 29,90 de lei și merită fiecare bănuț!

330 Comments

 • Raluca spune:

  As face fotocartea pentru bunica mea de la Piatra Neamt care din pacate nu apuca foarte des sa isi vada stranepotul. Tilul ar fi simplu: Cu drag, Sarbatori fericite!

  • Lup Maria Ramona spune:

   Titlul ar fi “Darul prețios ,IUBIREA” pentru cel mai de baza om al familiei , mama soacra ,mereu dedicată și bucuroasa de nepoți .

 • Cristina spune:

  As face fotocartea pentru parinti mei, as denumi-o : Amintiri cu nepotii.

 • Adri_ spune:

  Si noi tot cu dor de bunica. Dar nu a mea, ci a fetitei mele. Chiar cautam ceva asemanator pentru cadoul de Craciun. “Pentru cineva special”.

 • Codau Adriana spune:

  As face o fotocarte pentru mama mea care are mare grija de nepotul ei drag si de noi toti. Titlul ar fi “Te iubim mama”.

 • cora spune:

  Pentru mama as face si eu 🙂 Titlul ar fi: Te imbratisez, vulpito!

 • cora spune:

  tot pentru mama as face si eu. Titlul ar fi: Imbratisari, vulpito!!

 • Ioana spune:

  As face cartea pentru mama, cu titlul: te iubim!

 • Corina spune:

  As face 2 foto carti. Una pt bunica paterna a fetitelor mele, care s-a instrainat de noi, desi stiu ca le iubeste f mult.
  Si as mai face una pentru cumnata si cumnatul meu, care din pacate nu au copii, dar care le iubesc pe fetitele noastre, ca pe proprii copii.

 • Corina spune:

  Am uitat sa trec titlul:)
  “Doar impreuna sintem o familie”

 • Dia spune:

  Si eu as / voi face pentru mama:”Impreuna. Fragmente”.

 • Anca Sirbu spune:

  As face foto cartea selectand cateva poze esentiale din primul an de viata al baietelului meu

 • mihaela spune:

  Am sa fac o astfel de carte cu poze din primul an de viata al fetitei mele. Se va numi: Primul an.

 • Simona spune:

  Ar fi un cadou perfect pentru sotul meu. S-ar numi “Minunea noastra” si ar cupri de, desigur, poze cu aceste prime luni ale bebelusului nostru.

 • Elena spune:

  As face o fotocarte pentru mama si una pentru sora mea, cu titlul ‘Craciun fericit!’

 • Eda spune:

  “2 minuni”, cadou pentru bunicii copiilor mei

 • Eliza spune:

  Pentru mama as face una cu poze din anul asta atat de plin si cred ca i-as pune titlul „Mamaie, fanul nr. 1”

 • Eu as face-o pentru părinți 🙂
  Titlul: O amintire pentru voi

 • Cosmina spune:

  Parintii mei si apoi una pentru sotul meu. 🙂

 • Alina spune:

  As face cartea pentru baiatelul nostru cu poze din primul an de viata.

 • Silvia T spune:

  Pentru familia mea as face o carte asa, cu titlul ‘Fericirea de acum, amintirile de mai tarziu’.

 • Andra Dan spune:

  Am plans de dimineata, cred ca mi-am sarat cafeaua. Mi-a placut enorm ce ai scris aici. Aseara plangeam cu mama la telefon, dandu-mi seama ca nu pot sa fac nimic sa o ajut cand si ei ii este greu. Si copiii sunt limitati in puteri uneori, ca si parintii.
  As face pentru ea, la fel cum ai facut si tu. Ii celebram mereu prea tarziu,cand nu mai sunt. Am in plan sa fac si un tatuaj pentru ea, deasupra ovarului stang, caci doar din jumatate de ovar stang s-a straduit 4 ani sa ma aiba. Am un tatuaj si pentru tata,care nu mai e. Mi-am promis ca pentru mama le voi face cat inca e aici.
  Pentru ca Aici si Acum e singura realitate. As numi albumul “Lumina din Lumina”.
  Felicitari Ioana pentru tot, esti minunata.

 • Ilca Simina spune:

  Voi face o fotocarte pentru baietelul meu, numita Primul an impreuna 🙂

 • Ioana spune:

  As face fotocartea pentru parintii mei: File de iubire!

 • Anghel Mariana spune:

  Fotocarte pentru mama, cu toti nepotii alaturi🙂 ca titlu, as alege Mami, te iubim!

 • Andreea L. spune:

  As face cartea pentru mama mea, avand titlul: Suntem norocosi ca te avem alaturi!

 • Carmen spune:

  Poate ca suna banal dar cartea s-ar numi tot ‘Multumesc’. As adauga poze cu noi, familia si nepotii, cred ca i-ar place extrem de mult. Mai ales ptr ca ne-a crescut greu, cu mult efort si lupte nedrepte si alaturi de un om. care nu a sustinut-o.

 • Buruiană Elena spune:

  Fotocartea ar fi cadou cu întârziere pentru ziua mamei mele, care este pe 14 decembrie. La mulți ani cu noi, mama! ăsta ar fi titlul

 • Matoaica Cristina spune:

  Eu asi crea o fotocarte pentru soacra mea. In acest moment trece printr-o perioada mai dificila din punct de vedere santate. Adora pozele cu nepoti si de fiecare data fotografiile cu ei au reprezentat cea mai mare bucurie pentru ea. Ca si titlu ar fi: “Cu toata dragostea pentru mamaia noastra!”

 • Laiu Andreea spune:

  As face o carte pentru parintii nostri. Sa le fie nepotii mai aproape. Sa se intituleze “Comorile mele”. Si inca una pentru sora mea din Anglia sa ii simta mai aproape pe baieti.

 • Mihaela spune:

  Si noi locuim departe de bunica fetelor,mama mea,e o idee foarte buna sa facem o fotocarte cu cele 4 nepoate de care ii este mereu foarte dor.

 • Cioroianu Alina Cristina spune:

  Buna! As face fotocartea pentru mama mea si s ar numi : 2018 in poze si emotii! S ar bucura foarte tare, tocmai i am facut cadou un album foto cu ocazia nuntii mele, si a fost tare incantata. Asa ca am de gand sa continui sa fac fotocarti pe diverse teme

 • Diana M spune:

  Si eu tot pentru mama as face, un album cu toata familia (6 copii si 6 nepoti, anul viitor vor fi 8 nepoti <3). L-as numi "superbunicii".

 • andreea spune:

  Buna, printeso.pentru mama si tata as face o si tot asa as denumi o,multumesc.

 • Florentina Nita spune:

  Ioana, dupa aceasta postare am lacrimi in ochi. Bineinteles ca as face o foto carte pentru mama.
  Avem o poveste frumoasa. Desi tata a plecat pe cand aveam 1 an, eu nu am dus lipsa de nimic. Nu cunosc cum este sa ai un tata, insa mama a fost tot ceea ce am avut nevoie.
  Acum sunt in adult responsabil, am crescut frumos, am avut o prietena pe care o respect, nu numai o mama. M-a ajutat si sustinut sa decid pentru mine, desi ea nu a auzit de parenting pana acum.
  Si eu ma supar pe mine ca in fata ei indraznesc sa rabufnesc, sa o mai reped uneori. Imi aduc repede aminte ce scurta e viata si incerc sa o impac, sa ii spun ca o iubesc.
  Foti cartea as numi-o ” Mama si fetita ei”.
  Va urma anul viitor fotocartea “primul an de buniceala”. Mai am 2-3 saptamani si va veni pe lume prima nepotica. De abia asteptam.

  Multumesc Ioana pentru toate gandurile tale frumoase pe care le impartasesti cu noi!

  • Mădălina spune:

   Pentru buni vreau sa fac, ea este în inima mea mereu. Iar mai alina un pic inima și dorul de noi. Te iubim, buni!

 • Icatoiul andreea spune:

  As face fotocartea pentru mama …As numi o : Te iubesc!

 • Dragoman Diana spune:

  Sunt 7 ani de cand s-a nascut Sofia si 5 ani de cand s-a nascut Sara, timp in care s-au adunat mii de fotografii pe harduri, pe care mi-am spus ca le voi aranja candva cand voi avea timp. Anul acesta am inceput abia sa completez albumul bebelusului cu tot ce scrisesem prin agende, cu primul zambet, primul pas… Chiar ieri, inainte sa citesc articolul mai adaugasem.cateva poze in albumul pe care vreau sa il scot pe hartie.:) Pentru ca imi doream sa le fac cel mai frumos cadou, motiv de conectare si timp de iubire.

 • negrea geanina spune:

  pentru soacra care este in Franta, poze cu nepoteii din vacanta cu ea si nu numai, amintiri 2017

 • Monica spune:

  Pt familia noastra as face-o si as numi-o “Hrana pt suflet”

 • Ioana Ghiban spune:

  As face cartea cu poze cu fetita noastra din primul an de viata si ar fi pentru sotul meu. S-ar numi ” Primul an magic”

 • Maria spune:

  Eu sunt in plin proces de a face 2 pentru mititelul meu, mult mai stufoase cu cei doi ani din viata sa. Pe acesta insa l-as face pentru strabunicii lui, singurii pe care ii mai are. Ceilalti sper ca il privesc cu drag si mandrie de unde sunt, noi ne uitam spre ei, in amintire, cu mult dor.

 • Nora spune:

  As face o Fotocarte pentru fetița mea cu poze adunate din primul ei an de viața, as vrea sa aibă mereu o amintire draga și sa știe cât de vesela și cât de iubita a fost încă din primele zile de viața

 • Rodica Voicila spune:

  Buna dimineata. As face o fotocarte pentru fetita mea, una care sa contina fotografii cu ea si cu noi, parintii. Ar contine cele mai frumoase poze ale noastre si s-ar numi simplu: “Carina”. este de mult timp in plan, dar nu i-a ajuns randul. Multumesc!

 • Magdalena spune:

  As face o fotocarte pentru mama mea in care as include fotografii cu ea cu nepotii dar si cu tata care s-a stins acum 6 luni. Cred ca ar fi un cadou care sa o emotioneze dar si sa o aline. As numi-o “Amintiri pentru o viata”

 • iulia spune:

  Aș face pentru părinți, cu nepoții cel mic și proaspăt și cel mai mare. Un an multiplicați! Outnumbered cred că se va numi 🙂

 • Niculae Catalina spune:

  M am regasit perfect in articolul tau. De vreo 2 ani tot zic sa fac o astfel de carte mamei de ziua ei, cu momentele impreuna cu copiii mei, pe care ea mi i a crescut. Sincer…m a cuprins plansul citind..si da, voi face cartea chiar daca n am sa castig si o voi numi: Multumesc, mama! ( eu zic mereu ca ar merita o statuie!)

 • Ioana N. spune:

  Cartea vreau sa i-o daruiesc copilului meu. Are doar 4 luni dar vreau ca atunci cand va fi mai mare sa vada in fotografii toata dragostea noastră pentru el inca de cand am aflat de venirea lui. Iubesc fotografiile fizice si pana sa apara fotocartile am reușit sa umplu rafturile bibliotecii cu albume, cu sute de fotografii. De fiecare data ne uitam cu drag, cu dor, cu lacrimi, cu dragoste la ele 😊😍

 • Ramona spune:

  TREBUIE sa fac o foto carte pentru dragii mei parinti,mereu departe,mereu cu gandul la ei,mereu cu dorinta de ai avea mai aproape de noi!
  As numi o: ” Dragoste de mama…dragoste de tata”

 • Iuliana spune:

  As face o carte tot pentru mama mea 😍este plecata din tara de foarte multi ani și nu poate sa se bucure de nepoți pe cat si-ar dori 🙁 deci ar fi un cadou extraordinar

 • Sturzu Camelia spune:

  Pentru ca din pacate pozele noastre nu sunt deloc ordonate as face o fotocarte in primul rand pentru fetita noastra, cu titlul: “Carina Lena, iubirea mamei si a lui tati”

 • Laura spune:

  As face o fotocarte pt fetita mea, cu cele mai frumoase amintiri 😍

 • Cami spune:

  Voi face o fotocarte pentru noi. Cu titlul : Noi din 2017. Felicitari pentru text!

 • Anca spune:

  Care mama. ..care bunica….a ales sa nu fie …a ales sa nu trăiască ce tu redai în articolul ăsta. ….eu însă încerc sa ju pierd mai nimic din mama care sunt acum …și mereu rămâne tata care nu știe sa fie nici bunic nici tata dar nu pt ca nu vrea e pt ca nu știe pt ca nici el nu a primit …însă e acolo e prezent avem amintiri și facem altele noi continuu așa Cum știe el așa Cum știu eu dar măcar a fost și este ….mama nu …și cred ca era al naibii de important …..

 • Noemi spune:

  As face o fotocarte pentru bunica mea. Ea e cea care la 84 de ani a invatat sa intre pe facebook doar ca sa ne vada fotografiile! o iubesc de mor!

 • Miron Cristina spune:

  As face o Fotocarte pentru familia mea ,sa ne aducem aminte de lucrurile frumoase pe care le-am facut. “Family Portret”

 • Luiza spune:

  As face cu noi 4! E primul an de sarbatori in 4 si as strange poze cu noi, din martie, pana acum. Ps: am mai vazut-o pe mama ta, dar aici imi dau seama cat de mult semanati fizic! Ca doua picaturi de apa! Sa ne traiasca!

 • Elena L. spune:

  Pentru mama mea iubita as face albumul, am in plan unul si pt noi, L-as numi: Pentru tine, mama draga!

 • Alina spune:

  As face o fotocarte pentru noi ca si familie si as denumi albumul: Magia Craciunului 2017. As folosi pozele de la sesiunea foto pe care am avut-o saptamana trecuta.

 • Elena spune:

  As face fotocartea pentru parintii mei care sunt departe de mine si as alege poze de cand eram impreuna de Sarbatori si nu numai 🙂

 • diana kinces spune:

  As face o carte pentru mama mea! i-am mai făcut în urmă cu câțiva ani un album cu fotografii bunică și nepot. A fost tare bucuroasă! dar acum, inspirată de tine, aș pune fotografii dragi, cu ea, bunicii, noi.
  O idee tare frumoasă!

 • andra spune:

  As face o fotocarte cu familia Pălărie, ăia fiind noi, așa ne zicem de când ne-a cumpărat tati drag pălării astă-vară, din primul ei an de existență și aventuri în trei. Ar fi prima din cele 18 pe care sper să i le fac cadou lui Luca de ziua lui, peste 18 ani. De Crăciunul ăsta bunicii noștri deja au fiecare album cu ei și cu noi, dar nu am mai apucat să lucrez și la cel pentru piticul meu care acum doarme cu brațele deschise și nu știe încă ce importante sunt pozele de pe pereții noștri, la care le spunem Bună dimineața, poze! și Noapte bună, poze!

 • AlinaT spune:

  Si eu tot pentru an. A fost un an obositor si dificil, iar ea isi face mereu prea multe griji. , asa s-ar numi 🙂 Si as pune poze din vremuri bune si rele, ca sa vada prin cate am trecut impreuna si ca va fi totul bine 😉

 • Vio spune:

  As face cartea pentru fetita mea, Mara (2 anisori). Titlul “Esti miracolul nostru”

 • Claudia Muresan spune:

  Si noi facem fotocarte la CEWE in fiecare an, pentru ca e minunat sa ai pozele sa le privesti si “live”, nu numai in calculator. Anul asta vom face pentru minunea noastra, care s-a nascut in 2017, iar titlul probabil va fi “My first year”, si ne-am propus sa facem si pentru ambele seturi de bunici, un album cu poze de la nunta noastra, botezul printesei si restul intalnirilor. Adevarul e ca a fost un an plin pentru noi 😊 Titlul pentru albumele bunicilor cred ca va fi “Va iubim!”

 • Crina Avadanei spune:

  As face cartea pentru parintii mei care sunt in Italia si isi vad nepotica foarte rar, din pacate. Le-as pune acolo fotografii cu cele mai importante momente, si as denumi albumul “Nepotica Ingrid va iubeste”.

 • Caras Alexandra spune:

  As face o fotocarte cu primii doi ani de viata ai fetitei mele si as intitula-o “Doi ani de fericire… va urma!”.

 • Elena D. spune:

  Mergem cu tine tati! Pentru sotul meu…sigur i-ar trece timpul mai usor avandu-ne alaturi! Din cauza serviciului vine acasa de 3 ori pe an…😔

 • Gabriela f. spune:

  Din păcate eu și soțul meu ….chiar daca în sfârșit avem tot ce ne.am dorit…nu ne mai intelegem….sunt tristă mereu….și puiul nostru de 9 luni cred că simte
  …as face.o pt el…să vedem cu ne.a dispărut zâmbetul….câte puțin câte puțin după fiecare cearta, cuvânt greu, minciuna…poate daca vedem așa…o luam de la capăt…îmi doresc…

 • sofia maria spune:

  As face pentru fetita mea Sofia ai as numi o ,,Sofia intai” .

 • Elena spune:

  Alexandra implineste 3 ani in decembrie, e al doilea copil si desi are miuulte fotografii, nici una nu e pr hartie… ma asteapta niste nopti de rasfoit amintiri si sortat si zambit si lacrimat dar promit ca de ziua ei va primi o fotocarte/album numit Bucurie.

 • Părinților mei l-aș dărui, cu titlul “Cei mai buni părinți din univers”.

 • Eugenia Simion spune:

  Noi facem in fiecare an cate un album de la CEWE, pe cel de anul acesta l-as intitula:” Anul 2017- un an plin de impliniri!”

 • Gospodaru Liliana spune:

  Fotocartea ar fi pentru mama ,care ma ajuta enorm..titlul “Te iubim Noni” 😊

 • Gabriela F spune:

  Și l.as numi…oare?

 • Angheli Mariana spune:

  Timpul trece….ma impart intre nevoile celor doua fetite (etape de crestere diferite 1 an, respectiv 8 ani)… Totodata, imi doresc sa ofer o fotocarte:
  – sotului meu, cu titlul “Treptele evantaiului – 10 ani”;
  – parintilor mei, cu titlul ” Recunostinta”

 • Alexandra spune:

  tot pentru mama mea, tot Piatra Neamt, l-as numi “Cu recunostinta pentru dragostea ta infinita”

 • Elena D. spune:

  Mergem cu tine,tati! Pentru sotul meu…care din cauza serviciului este mai mult plecat! Acasa vine de 3 ori pe an…Sigur i-as face zilele departe de noi,mai usoare! 😔

 • Mirela spune:

  Un album pentru fetita mea: Sofia, primul an

 • Emanuela spune:

  As face fotocartea pentru parintii mei. Sa se bucure de pozele cu nepotii. Titlul ar fi : va iubim!

 • Alina spune:

  Ce draguut! Avem una facuta pentru nunta, acum 7 ani.
  As face una pentru mama si pentru bunica. As numi-o “Patru generatii”. Cine stie cat va mai fi bunica langa noi…

 • Roxana Irimia spune:

  Pt. mama mea, desigur.

 • Sabina spune:

  Am facut si noi de cand s-a nascut pitica si pana pe la vreo 3 ani. Apoi, din lipsa de timp (luat mii de poze la sortat de peste an) am renuntat. De fiecare data cand faceam un album pentru noi il printam in 3 exemplare: pentru noi si cate unul pentru bunici. Anul acesta am putea face o editie aniversara si sa cuprindem ultimii 2 ani in care nu am mai facut nimic. Albumul de va numi “Amintiri din copilarie” 🙂

 • Raluca Popovici spune:

  Chiar pentru noi as face fotocartea. Titlul ei ar fi “Calatoria noastra fantastica…”

 • Roxana G spune:

  Ce frumos. <3
  Eu as face cartea pentru tata. Care e departe de noi si cam singur.
  As numi-o : Iarta-ma!
  El crede ca eu nu-l iubesc si cand vorbim plange adesea in hohote,regretand un trecut pe care nici unul din noi nu-l putem schimba. Dar eu l-am iertat. Si vreau ca el sa stie asta.
  si cartea asta ar fi un reminder foarte bun.
  Te pupam Ioana draga. Mereu ne dai idei de suflet.

 • elena spune:

  M-ai emotionat Ioana si m-am.hotarat acum sa fac si eu o fotocarte pt mama de Sărbători chiar daca câștig sau nu. O voi numi la fel, Multumesc, Mama!

 • Milovici Cosmina spune:

  Dacă eu aș câștiga
  De sărbători o voi da
  Alor mei părinți cu drag
  Ce o așteaptă în prag
  Pe micuța lor nepoată
  Ce în suflet ei o poartă
  Și tare mult și-ar dori
  Să o vadă zi de zi
  Lacrimi de dor în priviri
  Când privesc la amintiri!

 • Popa-Nicolae spune:

  As face o fotocarte pentru fetita mea,cu poze din cei 3 ani minunati alaturi de ea. Titlul ar fi “Cu dragoste,pentru Sofia!”😘

 • dragomir daniela spune:

  Pt fetita mea minunata Anne Marie.Sigur se va bucura mult , caci altfel nu am posibilitatea sa ii fac.Ps. Te urmarim cu drag si te admiram , iti citim mereu cartile cu bucurie , Printesa.

 • Lavinia spune:

  Le-as darui socrilor mei o fotocarte, cu pozele facute in concediul petrecut impreuna in vara aceasta. As denumi albumul: ”povesti din vara 2017”

 • Mehedintu Alina spune:

  Noi avem fotocarte cu poze de la botezul fetiței mele, a ieșit foarte frumoasa. Cu siguranța i-as face-o cadou mamei mele și ar contine poze de acum 5 ani de când i s-a născut prima nepoțica și pana in prezent, sa vadă ce frumos au trecut anii peste ea.

 • Andreea Sirba spune:

  Sa stii ca m-au facut sa plang cu aceasta postare! In august am pierdut-o pe mama, dupa o lupta lunga si dureroasa cu cancerul. Lupta ei a fost ingrozitor de grea si sunt sigura ca noi n-am perceput decat o mica parte din ea. Pentru mine, a fost traumatizant sa vad cum o pierd in fiecare zi cate putin, a fost traumatizant sa invat sa traiesc fara ea, noi doua avand o relatie foarte stransa. Dupa ce m-a mai fost, mi-am dat seama cate n-am trait impreuna! Din cauza bolii, nu a fost langa mine cand mi-am luat rochia de mireasa, cand am nascut, cand am avut nevoie sa ma invete cineva cum sa imi cresc copilul … Ne facem planuri si Visan ca se va face bine si ca vom recupera multe din momentele pierdute, insa nu am mai apucat!
  O iubea pe fetita mea foarte mult si, din fericire, am reusit sa le fac cateva poze impreuna, iar acum imi sunt amintiri nepretuite. Fotocartea as face-o pentru tata, pentru ca el resimte lipsa mamei foarte acut. A ramas singur in casa pe care au construit-o impreuna si in care fiecare coltisor ii aminteste de mama. Chiar zilele trecute imi spunea tata ca regreta ca nu are si el poze mai recente cu mama, ca ii e dor sa o revada. I-am spus ca am eu cateva cu ea si fetita mea si ca am sa i le duc. Asadar, o astfel de fotocarte ar fi o adevarata comoara pentru tata! Cred c-am sa o numesc “Ingerul nostru”, pentru ca stiu ca sufletul mamei e undeva in ceruri si continua sa ne iubeasca si sa ne vegheze si de acolo!

 • Andreea S spune:

  As face o foto-carte pentru mama mea, super-bunica copiilor mei! se va intitula “pentru Mama Leone”

 • Ioana spune:

  As face cartea pentru nepotica mea care are acum doar doi ani. As pastra-o pana ar fi mai marisoara si i-as da-o mai tarziu pentru ca acum nu are poze decat in format electronic 🙂

 • Stancu Anca spune:

  As face o carte pentru parintii mei, cu multe amintiri frumoase cu cei 2 nepotei ❤️ Cu titlul cei mai buni bunici, ne sunt de mare ajutor in cresterea copiilor si ne putem baza oricand pe ei cu tot ce avem nevoie

 • Boar Alexis spune:

  As face aceasta carte pentru mama mea, din partea mea și a nepoțelul ei, cu dedicația. ,,Multumesc iubită mamă! “

 • Rayana spune:

  Cred ca as face mai multe. Cate una pentru bunici cu toti nepotii pe care as numi-o: “Va iubim, buneilor!” si cu siguranta una pentru noi din ultimele 6 luni, care s-ar numi “Noi 4”.

 • Aniela spune:

  Sunt atat de multe persoane carora simt sa le exprim intr-un mod special dragostea si aprecierea….daca as castiga, as oferi aceasta fotocarte prietenei mele celei mai bune. Din pacate, fotocartea va ramane brusc fara file cand voi ajunge la perioada ultimilor 5 ani, caci nu am mai reusit sa ne vedem. Insa, ne simtim sufletele aproape! Titlul “Prietenie fara cuvinte”

 • Elena Folea spune:

  Eu as face pentru tata socru , are 82 ani si e fan poze tiparite. Imi doresc de mult, dar cumva nu am reusit sa fac

 • Mihaela Camelia Vilceanu spune:

  Mi-as dori o astfel de fotocarte pentru băiețelul nostru care are doar șase luni. As pune fotografii de la naștere și pana acum, fiindcă pe calculator ne uitam destul de rar la ele iar copiii cresc foarte repede. I-as pune titlul: “Viața e minunata!”

 • Victorita spune:

  Pentru cea care ne-a dat viață și se roagă pentru noi. Pentru cea care inima îi bate mai tare când se gândește la noi. Pentru ea, scumpa noastră Mami. Cu grija si iubire, alaturi de un tată iubitor a crescut cele mai frumoase 5 stele ale cerului. Vă iubesc

 • Purice Diana spune:

  Chiar aveam de gand sa fac un album pentru fetitele mele, sa strang pozele din cei 5ani.

 • Carmen P. spune:

  Ar fi un prilej bun sa fac un album cu baiatul meu de 5 ani.Am mii de poze pe calculator cu el el,dar in realitate doar cateva.L-as numi”Suflet mic,creste mare”😊

 • Oana C spune:

  Fotocartea as denumi-o “ In burtica la mami” , special pentru bebele meu leuț, născut in August.

 • Andreea spune:

  As face o fotocarte pt mama mea care din pacate locuieste in Italia. I-as multumi pt tot sprijinul si dragostea pe care ne-o ofera de la distanta.

 • Irina spune:

  Pentru nașii nostri dragi, le-am promis un album pe care nu am mai reușit sa- l facem.
  Cu drag, pentru nașii noștri iubiti

 • Mititelu Anamaria spune:

  As face fotocartea pentru fetița mea de 1 an si 4 luni cu pozele din primul ei an de viata,cu cele mai importante momente si achiziții . S-ar numi: “Primul an, primul zâmbet.”

 • Georgiana spune:

  As face o fotocarte pentru soțul meu in care as așeza cele mai frumoase poze cu băiețelul nostru, de la naștere până în prezent (3 ani si 5 luni). In primul Crăciun al copilului am făcut cadou bunicilor cate o fotocarte cu de la botezul lui.

 • Corina spune:

  Am deja 4 fotocarti facute la CEWE. Primele doua, au fost cadou de Craciun pentru bunici, cu nepoata lor. De fiecare data le revedem cu mare drag. O alta fotocarte a fost dupa moartea bunicii mele, cadou pentru tatal meu, atunci cand i se face dor de ea. A fost singurul si cel mai simplu cadou, la care tatal meu a plans. Nu se astepta.
  De data aceasta, vreau sa fac o carte pt Ilinca, fetita mea, si sa construim poveati frumoase in jurul acelor poze, ca sa ii pastrez amintirile cat mai vii. Daca nu voi fi printre cei alesi, oricum il voi face. E un dar nepretuit. Te pup, printesa draga! Te cand te citesc, viata mea este mai frumoasa si mai simpla!

 • Matei alexandra spune:

  Buna
  As face cartea pentru bebelusa mea, un copil sosit dupa multe asteptari si peripetii, sarcini pierdute, tratamente etc, minune aparuta in ziua cand am implinit 10 ani de la nunta. Cartea s-ar numi: ” Tzumpi, “colet” livrat rapid cu multa dragoste”, ea venind pe lume la 33 de saptamani. Multumesc

 • Mihaela Maiorescu spune:

  Titul ar fi ” cu multa dragoste” pentru tatal meu, pentru ca doar pe el il mai am…iar cartea ar cuprinde imagini cu cei doi nepoti pe care ii iubeste enorm.

 • Paula spune:

  Buna ziua.Atat de frumos si adevarat ati scris aceste randuri in care cred ca ne regasim cu totii.Cel putin eu DA.
  Intre-adevar MAMA e unica si o iubim din tot sufletul,la fel si nepotii.Bineinteles ca pentru ea as face si eu o fotocarte.Si daca nu o sa castig mi-ati dat o idee nemaipomenita de cadou pentru Sarbatori.Multumim pentru postsrile dvs. care sunt o placere sa le citesti.

 • Andra spune:

  As face fotocarte pentru mama cu poze cu nepoata ei de 7 luni si as denumi albumul POZE PENTRU BUNI

 • Ioana M. spune:

  Aveam in gand sa facem si noi o fotocarte anul acesta, asa ca acest concurs vine la fix. 🙂
  As face cate o fotocarte pentru fiecare din parintii mei, care locuiesc in cate o alta localitate, prea departe de noi si de nepotul lor. Cu toate ca ei au ales sa puna aceasta distanta intre noi, as vrea sa le ofer o mica fractiune de imagini din toate evenimentele si momentele pe care le-au pierdut in cei 2 ani de cand sunt bunici de la distanta.

 • Blidisel Ionescu Dana Luciana spune:

  Fotocartea ar fi pentru fiica mea Sara Maria si pentru mama mea, as face 2 in 1😊.
  Fotocartea s-ar numi:
  “MINUNILE DIN VIATA MEA”💕

 • Nicoleta spune:

  Eu tocmai am facut comanda pentru o fotocarte cu primul an de viata al puiului meu. M-am răscolit si m-am învârtit de atatea amintiri frumoase si nostalgie. Însă, cum si noi facem fie foto carte fie calendare cadou bunicilor la fiecare crăciun, încă 2 fotocarti asteapta sa se nasca in familia noastră. 😊

 • Alexandra Mușat spune:

  Exact asta mă gândeam să îi ofer mamei mele de Crăciun, deși nu ar fi prima oară când primește de la noi albume sau tablouri cu poze cu noi.
  Cel de anul ăsta va fi special, însă, deoarece va avea o grămadă de poze cu nepotica ei de 2 luni. Aș numi albumul simplu: “Ania”.

 • issa spune:

  M-a emotionat articolul tau ! Tot pentru mama as face cartea. Cu poze din vacantele noastre la mare, cu noi si ea. Titlul cartii ar fi – Zile de vara ! –

 • Claudia Vlad spune:

  Aș face 2 fotocărţi, profitând de noroc. Una pentru părinții mei, iar alta pentru bunici. Să își vadă nepoata cea mică mireasă. Și să își amintească toate îmbrățișările surprinse de camera foto. 🙂

 • Ioana C. spune:

  Hello, cadourile preferate de bunicute sunt pozele cu nepoteii, asa ca in fiecare an primesc poze scoase pe hartie. Bunicute, pentru ca sunt 3, doua bunici si o strabunica. Cadoul nostru pentru ele anul asta va fi o fotocarte cu nepoteii, R -3.7 ani si S – 11 luni.

 • Adascalitei Cosmina spune:

  Pentru parintii mei, bunicii puiului meu, care se emotioneaza de fiecare data cand le trimit poze cu nepotelul. Titlul: “Bicu si Bica, va iubesc!”

 • Oana Ionela spune:

  Ne gandim de cativa ani sa facem cadou o fotocarte bunicilor, in care sa punem poze cu cele doua nepotele, doar ca nu am reusit pana acum. Albumul s-ar numi “Cu drag si dor”.

 • Vilceanu Maria spune:

  As face o fotocarte pentru mama mea care, plecată sa muncească în străinătate, a ratat toata perioada de grădiniță a nepoatei ei. As pune poze de la serbări, de la ieșirile la teatru, excursii si aniversările de la gradi.
  Sunt sigura ca as aduce multă bucurie mamei mele si i-as mai atinge dorul de noi.
  Pupici

 • Diana spune:

  As face-o cadou mamei mele, imi dau seama ca fac multe greseli in ultima perioada in ceea ce o priveste. As denumi-o simplu… “Iarta-ma, mama!”

 • Ilin Damaris spune:

  Eu as face pentru bunici..cu toata familia noastra, copii, nepoti si stranepoti. As numi-o “Cu drag pentru voi!”

 • Roxana Vasile spune:

  As face fotocartea pentru cei doi copii ai mei, si as pune titlul Cei doi ingeri 🙂

 • Iulia spune:

  Voi face o fotocarte cu primul an din viata noastră cu bebe. Moș Crăciun mi l – a adus în ziua de Craciun pe puiul meu și de atunci suntem cei mai fericiți parinti. Asta merita sarbatorita cu o fotocarte.

 • Madalina Moreanu spune:

  Aceasta fotocarte era deja pe lista de cadouri pe care le vom oferi părinților noștri, bunicii fetelor noastre de 8 si respectiv 6 luni.
  As numi -o
  “Sunteți parte din noi, suntem suflet din voi…”

 • Carmen spune:

  Eu as face 3 carti! Una pentru nasii de botez ai fetelor si prietenii mei dragi din copilarie, una pt. bunicii de departe si una pentru noi ca suntem 4 acum 😀 Multumim pt. Ideile minunate! 😊

 • Diana spune:

  Va indemn pe voi, cei ce mai aveti parintii in aceasta lume, sa va opriti o clipa din tot ceea ce faceti si sa va dati seama cat sunteti de norocosi! Va indemn sa ii sunati mai des, sa ii vizitati mai des si sa faceti poze multe, multe, pentru ca din pacate va veni o zi, cand ei nu vor mai fi, dar pozele si amintirile va vor fi pansament pentru suflet… E crunt sa traiesti cu regretul ca nu ai facut suficiente lucruri pentru parintii tai , ca nu le-ai spus de mai multe ori ca ii iubesti, ca nu le-ai oferit mai mult timp din putinul timp pe care viata ti l-a dat in calitate de copil al lor…
  Tata, a plecat spre ingeri cand aveam 17 ani, mama a rezistat doar 7 ani fara el si „s-a grabit” sa ii fie alaturi si m-am trezit intr-o zi de 8 Octombrie si am realizat ca incepand cu acea zi, eu nu mai sunt copilul nimanui…A fost crunt si inca este… Mi-e foarte dor sa strig „mama”,”tata” si sa mi se raspunda…Regret ca nu am multe poze cu ai mei, poate imi alinam mai mult durerea cu mai multe „pansamente”…Cu o zi inainte sa plece mama, am facut o poza ce imi este acum icoana si regret ca viata nu mi-a oferit mai mult timp pentru a aduna mai multe amintiri cu ei, desi intr-un moment de sinceritate cu propria persoana, ma intreb : „oare daca ii aveam aici, cat timp imi petreceam cu ei? ” Nu am multe poze cu parintii mei, am fost prea ocupata sau am crezut prea mult in „maine”, fara sa ma gandesc ca poate „maine” nu o sa mai existe pentru mama sau tata, asa ca va sfatuiesc ca azi, acum, sa faceti ceva pentru sufletele voastre si pentru parintii vostri!
  Singura alinare este reprezentata de surioara mea, pentru care incerc si vreau sa cred ca reusesc sa fac tot ce nu am facut pentru parintii mei. Ea este darul suprem si le multumesc din tot sufletul parintilor mei pentru ca s-au gandit la mine si mi-au lasat amintirea lor in chipul surioarei mele…Ochii tatalui, gura mamei… La 24 de ani, m-am transformat din copil, in mama de copil de 12 ani si ziua in care am obtinut tutela surorii mele,a fost ziua in care mi-am promis mie, i-am promis ei si le-am promis lor ca voi face tot ce pot ca ea sa nu se simta singura pe lume si ca impreuna vom aduna multe amintiri frumoase.
  Adunati amintiri cu oamenii dragi, pentru voi, pentru ei, pentru sufletele voastre si ale lor!
  Soare-n suflete, vizitatori ai castelului printesei Urbane!

 • Chelariu Otilia spune:

  As face o fotocarte pentru baietelul meu si as numi-o ” Primul an impreuna”

 • Liana Bruznican spune:

  Pentru parintii mei,poze adunate de la 3 fete si 4 nepoate :-))) si probabil se va numi :”Casa plina de nepoate” 🙂

 • Dana Sava spune:

  Fotocartea va fi pentru fiul nostru cel mic. Baiatul cel mare are un astfel de album in care am pus poze cu burtica si primele luni de viata, botezul. Si am vrea sa ii oferim aceeasi amintire frumoasa si celui mic. Se va numi probabil “Stefan, a doua minune!”

 • Roxana spune:

  Ce frumos! Si noi am pregătit anul acesta bunicilor cate o fotocarte însă că de obicei noi am rămas la final. Pentru ca anul acesta în viețile noastre a apărut o minune , după ani lungi de asteptare, o fotocarte “Anais în anul minune” s_ar încadra perfect în biblioteca amintirilor noastre. Multa bafta Ioana Si inspirație.

 • Monica Tarmure spune:

  Servus Ioana,
  As face aceasta fotocarte pentru bunica mea. Are 84 de ani, locuieste la 70 de km de mine si ea a fost cea care “m-a crescut pana am mers la scoala”. De atunci au trecut 25 de ani dar sunt in continuare lumina ochilor ei si intotdeauna ma suna sa ma intrebe cand ma duc ACASA. Acasa, de fiecare data cand o vizitez, pregateste un pranz cat pentru 15 persoane, scoate farfuriile de musafiri si pune fata de masa cea noua.
  O iubesc mult si vreau sa fac un album cu ea, cu mine si cu sotul meu ca sa ne aiba mereu aproape, prin poze si in suflet.
  Se va numi simplu, Bunica. E fix numele care trebuie.

 • Beatrice Manolache spune:

  Pentru parinti, din partea mea si a surorii mele.
  Se va numi: “Cu drag, pentru mama si tata”

 • Mara spune:

  Una pentru noi si una pentru parintii sotului, ca in fiecare an. Titlul il stim, Al treilea an de fericire 😉

 • Ana spune:

  Eu am comandat deja o fotocarte pentru sot, cu poze din cei 14 ani impreuna si cu titlul “Noi 2. Va urma… in 3” pentru ca saptamana asta se va naste fetita noastra. As mai face doua cu poze din sarcina si cu prima luna din viata bebelusului pentru bunici.

 • Aliman Alina spune:

  Pentru parintii sotului, cu mesajul “Pentru cei mai iubiti”, un cadou deosebit ce va fi foarte apreciat 🙂

 • Bea spune:

  Voi face doua fotocarti, una pentru parintii mei, una pentru socrii mei, cu fotografiile de la nunta pe care am avut-o in august si le voi denumi ” Copiii mei”.

 • Iftimia Daniela spune:

  Doresc sa ii fac o fotocarte bunicii mele, pe care o iubesc enorm, străbunica pentru copilașii mei. I-as da numele “Străbunica, te iubim!” Si i-ar face o mare bucurie sa își vadă nepoțeii mai des, in poze măcar, ca e greu sa ne vedem fizic, e grea depărtarea. Sărbătorile sunt momentul când simțim si mai pregnant nevoia de a-i simți pe cei dragi aproape! ❤️

 • Marina Penea spune:

  M-a sensibilizat mult articolul acesta. Ii voi face si eu mamei o carte indiferent de rezultatul concursului. Titlul ‘Te iubim, mama!’

 • Teodor Raluca spune:

  Pentru bunica mea, care este foarte batrana si nu prea mai iese din camera ei.o avem departe si ne vedem destul de rar. Se bucura nespus cand isi vede stranepotii, a ramas singura ei bucurie. I-as face o foto carte cu toti cei 5 stranepoti ai ei si as intitula-o “Ai sadit seminte cu dragoste si au crescut oameni minunati”. O voi face oricum in Ianuarie de ziua ei chiar daca nu voi castiga. O idee minunata. 🤗multumim!!!

 • Andreea spune:

  E simplu! Si chiar am sa fac asta pentru bunici (ai lui bebe) si va numi “Pentru voi, cu drag” si am sa fac una si pentru bunicii mei, dragii de ei.

 • Iulia spune:

  As face o fotocarte pentru baietelul nostru, cu poze din primul sau an de viata. Titlul ar fi “Te iubim, Filip! Mami si tati!”.

 • Mihaela spune:

  Pentru mama am facut deja o fotocarte, a implinit 60 de ani si am dus-o la Roma de ziua ei. Urmatoarea ar fi pentru mine si sotul meu si s-ar numi simplu 2017.

 • Leonte Irina spune:

  As face o fotocarte cu fetița noastra care la Crăciun va avea patru luni. Am intitula-o “Familia noastră “

 • Delia Alban spune:

  As face-o pentru noi, pentru familia noastra, ca sa ne amintim de momentele frumoase din ultimii trei ani, de cand suntem 3. De cand suntem “Impliniti”.

 • Ciobotaru spune:

  As alege sa fac acest album pentru bunicii baietilor, cu titlul ,,cu drag de la nepoti,,!

 • The1nderer spune:

  Fotocartea ar fi pentru mama, pentru aceleasi motive ca si tine – ne vedem mult prea rar, doar cateva zile pe an, ne lasam angrenate in iuresul cotidian la aproape 3000 km distanta una de cealalta si avem nevoie sa ne regasim, intr-o forma sau alta.
  Titlul pe care l-as da ar fi “Pentru cea mai iubita dintre pamanteni”.

 • Lavinia spune:

  O carte noua, pentru parintii mei, in care as aduna toate clipele minunate petrecute impreuna in ultimul an.As numi-o : ” Clipe pretioase pentru eternitate”

 • Oana spune:

  Facem fotocarte pentru bunicii Sofiei. O intitulam: “Din dragoste pentru bunicii mei iubiti”

 • Ioana Scumpu spune:

  Tot pentru mama as face cartea, în special cu poze de demult. cand eram mai multi, dar si cu noi si cu nepotul ei si s-ar numi “Trecut si viitor”

 • Anca spune:

  Pentru sotul meu: Iubirea dintre noi!!

 • Oana spune:

  As face 2: pentru mama și mama-soacra, cu poze cu nepoțelul lor drag și le-aș numi Andreiutu’.

 • Alina spune:

  Din pacate, bunicii nu mai sunt aici sa se poata bucura, dar mama mea merita un astfel de cadou, cu poze cu noi doua, cu fetita mea, sa ii incalzeasca sufletul atunci cand e departe.

 • Andreea M spune:

  Te urmaresc din umbra de mult timp, din momentul in care am primit in dar de la prietena mea una dintre cartile tale, perioada in care eram insarcinata. De atunci, iti citesc cu sufletul toate postarile, cartile si te simt ca pe o prietena aflata la distanta.
  Mi-ai dat o idee foarte buna cu privire la un cadou drag pentru oameni dragi. Eu as realiza doua astfel de fotocarti, una pentru mama, una pentru sotul meu. Mama, fire la fel de emotiva ca si mine, ar rasfoi paginile cu lacrimi in ochi, pentru ca as cauta fotografii cu noi mici, acum mari si cu nepotica ei, pentru ca anul acesta mama a devenit bunica. Ar fi un album cu cele trei generatii.
  Sotului i-as darui o carte cu momente frumoase ale anului ce a trecut. Prima carte s-ar intitula “Pentru tine, draga mama”, iar cea de-a doua “Familie. Iubire. Minune.”.

 • Alex spune:

  O idee foarte buna pentru un cadou de Craciun pentru cineva drag. O astfel de fotocarte ar merge la prietena mea din copilarie, cu care tin legatura si acum. As numi-o “Amintiri din copilarie..pana in prezent”

 • Andreea Gavrila spune:

  O fotocarte pentru bunici. Probabil se va numi amintiri din copilărie.

 • FILIP ANDREEA spune:

  eu l-as face pt baietelul nostru si i-as spune “Primul an”.

 • Irina Filip spune:

  Tot pentru mama as face o fotocarte, de fapt pentru amandoi: “Bubulica, Bucu si Bica” (poreclele baietelului meu si ale bunicilor). Cred ca ar fi incantati! 🙂

 • Alina spune:

  As face cartea pentru mamaie sa își potolească dorul și un duplicat pentru mine ca sa păstrez vii amintirile

 • Andreea S. spune:

  Chiar intentionez sa fac o fotocarte pentru a o darui sotului meu, de Craciun, cand este si ziua lui de nastere. Va cuprinde fotografii din cei 9 ani de relatie, ca un rezumat al momentelor frumoase petrecute in doi, pana am devenit trei. 🙂 Se va numi “Noua ani si noi doi”.

 • Poppy spune:

  Eu urmeaza sa fac cateva fotocarti de Craciun, una fiind pentru soacra mea. O sa fie un album cu poze din primul an si jumatate de viata al nepotelului pe care il vede doar de vreo doua ori pe an.

 • Loredana spune:

  Eu as face cartea pentru mama.Doar pe ea o mai am.Cred ca s-ar bucura sa vada toate pozele stranse la un loc.Si mie mi-ar placea sa ii spun din nou cat de mult o iubesc.

 • Andreea G spune:

  Greu iti va fi sa alegi, Printeso!
  As darui-o fratelui meu care isi vede rar nepoatele. As numi-o: Fericirea are chipul lor.
  Multumesc! Andreea

 • Monica spune:

  Mi-as dori sa fac un album pentru parinti pe care l-as numi “Cu drag, pentru mama si tata”.S-ar bucura nespus de mult.

 • Coman Monica spune:

  As face o fotocarte pentru parintii mei, cu poze cu nepotelul lor. Titlul ar fi “Multumim, bunici minunati!”

 • ANA FILIP spune:

  L-as face pt mine, cu amintiri din “Vacanta”

 • paula sosoi spune:

  As face un asemenea album cu fetita mea de aproape 4 ani, a vazut albumul nostru de nunta si a zis ca vrea si ea o carte cu Bibi 🙂

 • Roxana spune:

  As face cadou o astfel de carte sotului meu cu cele mai frumoase momente din anul acesta alaturi de fetita noastra. As intitula-o ” Dragostea noastra creste”

 • Irina Rusu spune:

  As face o fotocarte pentru bunici, cu titlul Craciun fericit!

 • Laura P. spune:

  Pentru parintii mei,cu titlul: “Amintiri…”

 • Ioana Costea spune:

  Buna! As face o fotocarte pentru sotul meu pe care as numi.o Familia noastra!

 • Cristina B spune:

  Dupa o duminica petrecuta la singura bunica pe care o mai avem, cred ca ar fi minunat sa-i fac o astfel de supriza. E un exemplu de om cald, bun si bland, cu toate ca a avut o viata plina de greutati si lipsuri.

 • Gabriela spune:

  Pentru tatal meu,caruia ii place sa faca multe poze sa le aiba amintire…doar ca nu apuca sa le si aiba fizic..S-ar numi “Un bunic implinit”.

 • Andreuta spune:

  As face o fotocarte pt parintii mei cu poze cu familia mea si cu sora mea – “Viata frumoasa!

 • Irina Andrei spune:

  Fotoalbumul l-as face pentru mama mea care recent a avut curajul sa divorteze de un sot abuziv fizic si verbal si care si-a canalizat toata energia sa ne ajute cu copiii de la 300km asa cum poate, cand se imbolneveste unul dintre nepoti, cand simtim nevoia de o pauza de la copii pt o saptamana isi ia zile de concediu.

  Numele albumului: “Mamaie Liuba iti multumim si te iubim”

 • Ioana Samoila spune:

  Imi fac timp zilele astea pentru doua carti: una pentru a mea familie cu titlul “Un pas in viata noastra – 2017” si una pentru “muni” ( mama) ” Multumesc”

 • Oana spune:

  Chiar azi la birou alegeam pozele, ca sa fac fotocartile, tot la CEWE. Dar daca zici ca le pot primi cadou, mai stau pana in 5. Vreau sa comand 4, cate una pentru fiecare pereche de parinti, una pentru noi si una pentru fratele meu, care departe de noi. Titlul ar fi: Cu dragoste, bucati de viata din 2017, sau ceva asemanator.

 • Ramona spune:

  Oh, am atatia oameni dragi carora sa le fac acest dar. Insa prima persoana e bunica paterna. Ea si bunicul au fost casatoriti 53 de ani, insa el a decedat la inceputul acestui an. Bunica mea il plange zilnic, cartea ar fi un omagiu cu fotografi adus iubirii lor. Din pacate eu sunt in strainatate si nu am atat de multe fotografi cu ei impreuna incat sa pot sa ii ofer aceasta carte de Craciun. Totusi cu siguranta de sarbatori, cand sunt acasa, o sa le selectez in asa fel incat sa fac o poveste frumoasa asa cum au avut ei. Cartea s-ar numi : Omul meu cel mai drag, asa cum il numea bunica pe bunicul.

 • Ivona spune:

  As face o fotocarte pentru mama cu titlul “Multumesc pentru tot ce faci pentru noi zi de zi!” si una pentru sora mea cu titlul “Te iubim, matusico!”

 • Ioana Albu spune:

  As face foto cartea tot pentru mama, acum ca am copii am inceput sa o inteleg mai bine, e o femeie puternica, a luptat pentru noi, a fost si este stalpul familiei. Si cand vad cum se insenineaza baietii mei cand o vad, cum toata casa se umple de veselie cand vine ea, cum sar piticii (2a8l si 1a2l) ca popandaii cand intra pe usa…imi vine sa plang de bucurie ca au o bunica fenomenala. Albumul l-as intitula: ” Multumesc, iubită Mamă…”

 • Părinților mei le-aș darui-o cu titlul: “Cei mai buni părinți din lume”.

 • Adi Lazar spune:

  Va fi pentru mine si Andreea (prietena mea) si se va numi: Iti multumesc!

 • Laura spune:

  Pentru bunicii fiului nostru, părinții noștri, cu titlul: “Primul an de buniceală”!

 • Andreea Elena spune:

  Va fi despre bunica mea si se va numi Te Iubesc!

 • Ardeleanu Anamaria spune:

  Pentru tatal meu as face foto cartea, ca sa ne simta mai aproape. Titlul ar fi “Iti multumim pentru tot!”.

 • Veronica Stanciu spune:

  Pentru cei doi gemeni din dotare, ca să aibă ce răsfoi când cresc: “Familia Pitic – ep.1” 🙂

 • Rășcanu Oana Raluca spune:

  As face o asemenea minunăție de fotocarte pentru copiii mei, cu titlul “Daruri de la Dumnezeu”.

 • Roxana spune:

  Mi au dat lacrimile…ai atata dreptate! m am saturat sa fac mereu totul pe fuga, sa fie timpul asa scurt pt mine, pentru cei dragi nou! SI da, asta trebuie sa fac si eu pt Noi, familia mea iubita…sa le am si sa ne uitam prin aceste foto carti mereu cand ni se face dor…Macar atat!
  Pentru mama mea as face iar una…e departe si clar s-ar bucura enorm.
  Deci prima pentru mama-bunica cu numele : Pentru Tine, draga Mama!…si clar una pentru noi – Happy Family!

 • Codita Ionela Ana spune:

  Titlul :….dor de bunici
  Asta pentru ca a avut ocazia sa petreacă prea mult timp părinții mei cu noi(eu,soțul și bebele nostru de un an jumate)…..sunt departe …mult prea departe de noi….😔

 • Balsan Silvia spune:

  As face fotocartea pentru bunici cu poze cu nepoata lor si as numi-o “Iubita noastra nepotica”

 • Adriana Maior spune:

  De Crăciun voi face 2 foto cărți, pentru bunicii fetiței noastre, ca dedicații din partea ei pentru aceștia deoarece o iubesc foarte mult și ne-au ajutat foarte mult în creșterea ei, fiecare după puteri. Se vor intitula “Vă iubesc, Mimi și Tae! ” respectiv “Vă iubesc, Bunica și Bunul! “.

 • Ioana spune:

  As face o fotocarte pentru băiețelul meu căruia ii place sa se uite pe albumele cu poze ( cam putine), si s- ar numi Matei. Si una identică pentru mama mea.

 • Adina spune:

  Tare mi-aș dori să-i fac un asemenea dar băiețelului meu. Are 8 ani, e sensibil și bun. As vrea sa vadă cum a crescut, de unde vine, cine este, să-și recunoască povestea, in imagini. Când îi este bine, fotografiile să-i aducă si mai multe zâmbete in priviri. Când îi este greu, fotografiile să îi amintească ideea că greul trece și vin clipe mai frumoase.
  Îmi place mult ideea de a vorbi despre relațiile noastre în imagini. Spor in tot ce faci, Ioana!

 • Iliescu Ramona spune:

  “Pentru noi, familia noastră” asa se va numi . Pentru mine, Teo si soțul meu Alex. Pupici

 • Otilia spune:

  O idee foarte buna! Chiar daca nu voi castiga, voi face o fotocarte pentru mama mea din partea fetitei mele, cu titlul “Alo, buni!”.

 • Monika M. spune:

  I-as face cadou de Craciun mamei mele, Terezia, un asemenea album minunat ca sa ne reamintim momentele frumoase prin care am trecut impreuna.

 • Marc Andreea spune:

  As face o foto carte pentru scumpa mea mama care ma cam roagă de ceva vreme sa-i tiparesc niste poze sa le aiba aproape…merita un cadou frumos, pacat ca nu m-am gandit mai devreme la asta….❤

 • Mada spune:

  In fiecare an de cand s-au nascut piticii fac cate o fotocarte intitulata cu numele copilului si varsta. Anul asta am de facut Mihnea- 3 ani respectiv Ilinca-1 an. Fotocartile le vor primi la majorat in cutia speciala in care deja ale lui Mihnea sunt puse la pastrare.

 • Gabriela C spune:

  Pentru părinții mei 🙂

 • Vasilica spune:

  Pentru soacra mea as face o fotocarte. S-ar numi amintire. 🙂🍀❤

 • Valentina spune:

  Pentru parintii mei iar titlul ar fi cu siguranta: ” Multumesc pentru tot !” .Eu ma numar printre norocosii cu parinti care imi sunt model intr-o foarte mare masura si mereu sper sa pot face pentru copilul meu 30% din cat au facut si fac ei pentru mine.

 • Cristina Mol spune:

  Fotocartea as face cu poze cu mine si surioara mea. Titlul?
  “2 surorele, 2 floricele” 🙂

 • AS spune:

  As darui o fotocarte mamei mele, si as aduna in ea fotografii cu baietelul meu.
  Cu un mesaj simplu: “Multumesc!”

 • Mada spune:

  In fiecare an de cand au aparut minunile in viata mea fac cate o fotocarte pentru fiecare copil intitulata cu numele copilului si varsta. Anul acesta am de facut un Mihnea 3 ani si o Ilinca primul an. Cartile vor fi puse in cutiils special comandate si le vor primi cadou la majorat. Sper sa le faca placere si sa fie un cadou inedit.

 • Lucia spune:

  Pentru bunica-album de suflet

 • Carmen spune:

  “Minunile vieții! ❤” pentru buni .

 • Mary spune:

  Super idea…cadourile personalizate sunt cele care ating sufletul. Am de gând să fac incepand de acum câte o carte pentru fiecare an. Să strângem in ea povestea in imagini a anului respectiv. Copiii mei sunt sigura că le vor răsfoi cu drag

 • Alexandra R spune:

  Mamei i-as face cadou o fotocarte.cu toate ca noi nu avem asa multe poze impreuna (si intre noi sunt niste demoni pe care vrea sa-i extermin si a fost chiar si o pauza).as numi-o ‘sangele apa nu se face’ ☺

 • Gabriela spune:

  Horia si Olguta
  O fotocarte cu nepotii nostrii dragi!

 • Olga spune:

  Si eu as face cartea pt mama mea cu o selecție de poze si mai vechi, un album de familie si bineînțeles poze cu cea mai mare minune din viața mea, fetita mea de 10 luni. Mesajul ar fi: “Mami, sunt si eu mama! Te iubesc!”
  Chiar daca nu voi câștiga, voi face aceasta fotocarte!
  Multumesc de idee Ioana!

 • ANA spune:

  Pt mama si bunica mea 🙂 As numi-o ” Dragoste de bunici”.

 • Alexandra spune:

  As face CEWE FOTOCARTEA cadou pentru mama mea, iar titlul ar fi: Te iubesc nespus!

 • Loredana D spune:

  ” Cu drag pt bunici”

 • Isacov Adina spune:

  Voi face fotocartea pentru noi 3(Sofi, mami si tati) pentru ca am trecut prin cel mai greu an din viata noastra, pentru ca am lăsat greutatile sa ne faca sa uitam cat de mult ne iubim. Tati are deja o selectie de fotografii cu care a reusit sa ne aduca aminte cat de fericiti suntem împreună😍 titlul: “Fericiti doar împreună!”

 • Irimia Roxana spune:

  As face fotocartea pentru nasa ( care este si sora mea) fetitei mele!
  As vrea sa fac fotocartea cu pozele ei si ale verisorului, botezul ei/ botezul lui.
  Cred ca s ar bucura tare mult!

 • Cecilia spune:

  Pentru mama, cu titlul Multumesc, mama!

 • Ioana Arma spune:

  Pentru părinți ,cu titlul:Familia

 • Adr spune:

  As face o fotocarte in primul rand ptr bunica mea, ptr ca e departe de noi si stiu sigur ca ar bucura-o foarte mult. Si as face una si ptr mama mea, care desi e aproape de noi, s-ar bucura sa aiba mai multe poze cu noi, cu nepotica ei si nu in ultimul rand, as face una si ptr noi 3 ca familie ptr ca de mult imi doresc sa fac acest lucru si nu m-am invrednicit sa survolez printre sute de poze…

 • Olesea spune:

  Pentru tata ,iar denumirea ar fi” Tata-scump parinte”.

 • iuliana spune:

  noi deja am comandat albume de la CEWE, pentru noi si cele doua perechi de bunici, cu poze de la botezurile celor doi copii. Mama mea creeaza mereu albume mici la studio, nu pe CEWE, cu pozele copiilor, are peste 20 albume cred. De data aceasta as comanda un album pentru bunicii ceilalti, pentru ca stiu ca si-ar dori, dar inca nu si-au facut timp sa se ocupe (mai au si alti nepotei de crescut). Numele albumului ar fi: ‘De la Alex si Maria, pentru bunici’ si ar include doar poze cu cei mici.

 • Jojo spune:

  Cartea se va numi “Vis de Decembrie” si va cuprinde fotografii cu toate Craciunurile de cand eram copii pana in prezent, cand toti puii mamei sunt peste mari si tari, fiecare peste alte mari si tari. Iar de Craciun (inca) reusim sa ne mai stranem toti cu familiile noastre la parinti. Albumul pentru mama, desigur, care sufera dupa noi si uraste fotografiile digitale.

 • Alexandra spune:

  I-as face cadou cartea mamei mele si titlul ar fi “Te iubesc, Mama!”

 • Clau spune:

  As face o carte pentru mamaia, strabunica celei mici…cu mesajul Te iubim mamaie!😍

 • Elena Stanimir spune:

  Albumul l-as dărui mamei mele si ar cuprinde poze cu nepotelul ei. Titlul ar fi: Pentru buni, cu drag!

 • Cristina spune:

  As face o fotocarte ptr mama sotului, numita “Pup bibi, pup, pup, pup!” 🙂

 • Oana spune:

  Mi-as dori sa o surprind pe mama mea de sarbatori!! Suntem la mii de km distanta, dar e in fiecare zâmbet al nostru ! Mi-ar plăcea sa o surprind si cu câteva capturi pe care le fac pe Skype cand vorbim! Titlul: “Cu dor, de la distanta ,te iubim!”

 • Cristina H spune:

  Cartea as face-o cadou mamei, cu mesajul “te iubim, buni!”

 • Natalia Babuta spune:

  As face prima fotocarte pentru noi doi deoarece de la 3 ani de la nunta(plus un copil ) nu am reusit sa facem albumul nuntii noastre superbe!!!

 • Andreea Livia Ioniță spune:

  Eu aș face pentru străbunicii copiilor mei pe care nu ii vedem destul de des din cauza distanței și a sănătății lor precare. Titlul ar fi Cu dragoste, de la strănepoți.

 • Andronache Gabriela spune:

  As dori sa o fac cadou mamei mele Vasilica. Este ziua ei pe 2.12 și ziua de nume pe 1.01.2018. Este fascinata sa aibă poze cu regele nostru David și a fost la lansarea cărții Ema Revine și a fost foarte bucuroasa. 😊

 • Lori spune:

  Salut, Ioana! Îți citesc articolele de mult și eu am doi copii fetita și baiat la diferența de 2 ani pe care ii iubesc enorm la fel ca tine! Fotocartea ar fi pentru soțul meu a carei zi e naștere e in Decembrie și ar fi plină de amintiri și poze cu copilașii nostri! S ar intitula Minunile noastre!

 • Simona M. spune:

  Pentru mamaie ca a ramas atat de singura. Si as numi cartea ,, Dor”.

 • Simona M. spune:

  pentru mamaie ca e atat de singura. S-ar numi ,,Dor “.

 • Paula spune:

  De câțiva ani mă gândesc că ar fi frumos sa oferim de Crăciun bunicilor cate ori fotocarte. Mamei, soacrei și bunicii. Mai ales bunicii, că ea locuiește singura, nu are computer și-i este mereu dor de strănepoți. As numi-o simplu, Bucurii.

 • Mada spune:

  Eu as face-o pt mama cu poze de la nunta noastra si as numi-o simplu “Ingerul meu”.

 • Irina T spune:

  As face fotocartea pentru socrii mei, care nu apuca sa ne vada prea des pe noi si nepotul lor.

 • Gîrneață Mihaela Cătălina spune:

  Pentru nepotica mea de 4 luni. I,as face cu pozele din primele 3 luni, pana la botez! Titlul: Ingeras zglobiu

 • Chirila Giorgiana spune:

  Pentru mama mea draga! Cea mai iubita si frumoasa dintre toate❤️! As numi-o: Iubire vesnica!

 • Madalina spune:

  Pentru mami ar fi ❤
  Si s-ar numi “Mami, te iubim!”
  Sunt un mare fan al pozelor, albumelor…ramelor!

 • Costiana spune:

  Pentru mama si tatal meu as face albumul si l-as numi “Buni Luci, bunu Sorin…Va iubim cu tot sufletul!”

 • Roxana Avram spune:

  As face-o pentru noi patru. S-ar numi: Impreuna ❤️

 • Maxim Lidia spune:

  Pt mama mea, clar! Si as pune poze cu fetita mea de 1.6 ani, nepotica ei cu titlu “te iubesc”

 • Mihaela Ivu spune:

  Am realizat acum 7 ani prima cewe fotocarte pentru fetita mea, in varsta de 8 ani pe atunci , ,,ABC-ul copilariei mele ,,- o carte, in care am asezat cele mai frumoase fotografii ale ei, de la nastere pana la prima zi de scoala, o carte in care cuvintele asternute au fost chiar de ea gandite, o amintire superba pentru ea,pentru noi, peste ani. Acum , am inceput sa strang poze pentru prima cewe fotocarte a baiatului meu, in varsta de 3 ani , fotografii de la nastere pana la gradinita… si da, comentarii si ganduri rostite de el vor avea loc in paginile cartii…

 • Florentina Iordache spune:

  Pentru mama, cu titlul “O familie fericita!”

 • Maria Corina spune:

  Pentru copii 🙂 Titlul: “Alte 9 luni in balon”

 • Irina Haisan spune:

  Chiar ma gandeam zilele acestea sa tapetez o portiune de perete cu fotografii, sa le privim mai des. Am tot ocolit ideea de fotocarte, dar cred ca ar fi un cadou nemaipomenit pentru bunici. Din care avem trei bucati, toti departe momentan. Mi-ar trebui doua, “Cu drag, pentru bunica Dorica” si “Cu drag, pentru bunicul Ticu si bunica Milica”, dar una daca as castiga, ar fi perfect!

 • Gratiela spune:

  As face o carte pentru parintii mei, cu titlul: mami si tati, va iubesc!

 • Predescu Raluca spune:

  O idee minunata, as dărui fotocartea surorii mele, acum locuim în locuri diferite si avem o mulțime de poze din copilărie pe diverse CD-uri, si HDD extern un album e ideal. S-ar numi chiar”amintiri din copilărie”

 • Paula Niculiciu spune:

  Fac aceasta fotocarte care se numeste “Pentru Victor” baietelului meu. Sa ne bucuram impreuna de momentele frumoase si pline de veselie.

 • Aura spune:

  As face o fotocarte pt fiul meu care a împlinit 10 ani! titlul ar fi ’10 ani de vis’

 • Aura spune:

  As face o fotocarte pt fiul meu care a împlinit 10 ani! titlul ar fi ’10 ani de vis’

 • Andra Tuca spune:

  O sa fac pentru ai mei si pentru ai lui , cadou de Craciun, sa se uite mereu la ea cand nu sunt cu nepotii. Ambele se vor numi “Va iubim mult! Andru & Vlad”

 • Baier Ioana spune:

  Pentru parintii mei, cu titlul “Generatii”

 • Crissu spune:

  Fotocartea familiei noastre, cu evenimente importante din viata noastra de familie. Ar fi un cadou de suflet pt noi. Mulțumim

 • Aș face o carte pentru fiul meu,născut pe 1 decembrie,acum 9 ani și căruia i-am pus și numele Andrei,pe care aș intitula-o „Darul nostru” și una pentru prietena mea care s-a mutat în altă țară și de care mi-e tare dor.

 • Irene Nicol Codaglio spune:

  Pentru mama mea cu titlul “Lumea noastră”

 • Ofelia Cucu spune:

  As face pentru familia noastra (eu, sotul si cei doi baietei) cu titlul “Noi“ si anul din care selectez pozele. Multumim!

 • Anca S. spune:

  As face fotocartea pentru parintii mei iubiti, care sunt la distanta de noi si de nepoata lor. As numi-o “O parte din mine” .

 • Gabriela Andrei spune:

  Ar fi cel mai inedit cadou pt copiii mei de 12, resp. 10 ani cu care am doar fotografii digitale. L-as numi: “Amintiri din copilarie. Primii 10 ani impreuna” 🙂

 • Catalina spune:

  As face o fotocarte pentru preaiubitul meu sot. Si s-ar numi: “In doi sapte ani=sapte luni :)”

 • Cristina spune:

  Aș face fotocartea pentru copiii mei și aș numi-o “Fericire!”

 • Adriana spune:

  Buna Ioana, aveam deja in plan sa fac o asemenea carte, pentru mama, titlul, te iubesc mama!

 • Andreea R. spune:

  Pentru bunica mea, “Bucurie”

 • ela spune:

  Si eu i-as darui mamei o fotocarte cu nepotii. “Impreuna, cu dor de departe” 🙂

 • Paula Suciu-Raca spune:

  Buna! Articolul tau nu putea sa vina intr-un moment mai potrivit. Mi-as dori sa fac o fotocarte pentru mama mea, nu de Crăciun, chiar daca coincid momentele, ci de aniversarea ei de 60 de ani. Băiețelul meu de 2 ani jumate ii aduce enorma bucurie dar locuim la ceva distanță si nu ne vedem decat de câteva ori pe an. Foarte des se “uita” la el in format digital si as vrea sa stâng toate amintirile in care apar ei doi împreuna si sa aibă ceva palpabil de admirat Cartea as intitula-o ” Pentru Mima” (asa ii spune cel mic) ☺️

 • Căuș Marina spune:

  As face aceasta fotocopie pentru scumpii mei părinți ce împlinesc pe 6 decembrie 30 ani de căsnicie. Acesta s-ar numi ” 30 ani de iubire ” ei sunt pentru mine exemplul cel mai frumos al unei casnicii de succes. Sunt alături de noi în orice moment al vieții și ne oferă iubire , răbdare și momente magice . II iubesc de mă topesc și as vrea ca dragostea lor sa dureze mult timp de acum încolo. Ei sunt cei care atunci când se privesc timpul sta pe loc .

 • Elisabeta Fartat spune:

  As face o carte pentru mama soacra, care mi-a înlocuit cu succes mama adevărat care m-a refuzat și părăsit. As intitula-o “Te iubim mama”. Și sa știi ca chiar dacă nu o sa câștig am sa ii comand cartea, știu ca o sa o bucure mult. În ultimii 20 de ani mi-a fost alături zi de zi, necondiționat, îmi creste fetele zi de zi. M-a vindecat de durerea pe care am resimțit-o alți 20 de ani din cauza lipsei și refuzului mamei mele biologice și pentru asta am sa ii fiu alături și am sa o iubesc pana la ultima suflare.

 • Diana spune:

  As face fotocartea pentru ea… mama, bunica si sprijin la nevoie, incluzand poze cu toata familia copii, nepoti, parintii mamei. S ar numi: Momente minunate din 2017

 • c. spune:

  Aș face-o pentru bunica mea și i-aş trimite-o de Craciun.

 • Andreea Rau spune:

  As face pentru mine – sa-mi amintesc, atunci cand am nevoie, de momentele frumoase. Asa este, rar ma uit in telefon la poze mai vechi. L-as numi Tardis.

 • AleCraita spune:

  As face cadou fotocartea omului drag mie, cel care ma-nsoteste zi de zi de vreo…14 ani. Sotului meu. De ce el si despre cine ar fi fotocartea? Ar fi despre cei dragi lui, cei care i-au construit amintirile, gustul si mirosul copilariei, care nu mai sunt alaturi de el…si poarta in suflet un dor enorm, nespus decat rar, cand ochii i se umezesc si privirea devine pierduta departe.
  Acum cateva zile, am gasit un pachet cu poze vechi, sterse de timp, in care un copil vesel si bucalat rade din toata inima…sunt poze din copilaria lui, alaturi de bunicii dragi. Iar o fotocarte cu ele scanate, in care sa fie stranse laolalta amintirile astea, ar fi cel mai frumos cadou primit vreodata. I-ar fi hrana de suflet si pansament la inima. Si n-ar putea sa se numeasca altfel decat „Cu voi…”

 • Andreea Roibu spune:

  Mi-ar placea sa ii daruiesc logodnicului meu o fotocarte. S-ar numi “Povestea noastra” si ar contine poze de la inceputul relatiei pana in prezent. Anul viitor ne casatorim 😡

 • Andreea Georgiana spune:

  Eu si sotul meu le-am facut cunostinta finilor nostri- eu eram prietena cu fina, el cu finul, si de atunci suntem prieteni nedespartiti. As dori sa le daruiesc o fotocarte cu poze de-a lungul intregii noastre prietenii, inclusiv cu gemenele lor, care sunt niste scumpe. Titlul ar fi ” Familia noastra”.

 • Andreea G spune:

  Pentru fetița noastră, Selena. As numi-o “Zeita lunii, zeita noastra”

 • lorelei spune:

  Albume CEWE fac si eu in fiecare an, cu fotografiile fetitelor mele, dar niciodata nu-mi permit finaciar sa strang toate pozele cu strabunicii, bunicii si parintii mei, cele alb-negru, din ”epoca de aur”… Avem albume clasice, alb-negru, insa observ ca ele se tot deterioreaza. Le-as strange pe toate intr-un album foto si, pt ca o sa fiu o bunica ft batrana ori poate ca nici nu o sa apuc sa imi cunosc nepotii, iar ei ma vor cunoaste numai din fotografii, l-as intitula: ”Pentru nepotii mei, ca sa pretuiti intotdeauna trecutul si stramosii. Cu drag, bunica”.

 • Luminita spune:

  Pentru fiica mea cu numele “Cici-updated”. Sigur o sa ii placa.

 • Cosmina spune:

  Pt sotul meu… just us two.

 • oana spune:

  Am facut o astfel de carte in urma cu doi ani, chiar in aceasta perioada, a fost darul nostru pentru părinti (bunicii materni si cei paterni) cu ocazia sarbatorilor de iarna, cu imagini ale copilului si ale noastre de la nasterea celui mic si pina la varsta de un an. A fost o bucurie enorma si pentru noi, si pentru bunici, sa avem aceste poze la indemana, sa le putem revedea de cate ori simtim. Chiar si cel mic are acum aceasta placere, sa vada pozele cu el, cu noi. Nu am scris pentru concurs, am scris sa va indemn sa faceti astfel de carti chiar si fara vouchere, drept daruri sau pentru voi, va vor bucura sufletul.

 • Lucia Iordachita spune:

  O sa fac doua, una pentru parintii mei…………ii iubesc si nu reusesc niciodata sa le spun in cuvinte, asa ca se va numi ” Va iubesc incredibil de mult !” si una pentru bunica….am inceput sa adun poze cu toti cei 10 nepoti si 11 stranepoti, intitulata “Iubirea este eterna!”

 • Lupu Florentina spune:

  eu as face cartea pentru mine 🙂 rar mai primesc eu ceva pentru mine de cand a aparut si bebe 2, asa ca e micul cadou pentru mine, cu ei 🙂

 • Andreea M spune:

  Aş face o fotocarte pt soțul meu. Cu multe poze cu el şi cu cei 2 copii. I-aş pune titlul: Trei minuni! Fiindcă ei sunt minunile din viața mea.

 • Daniela Tudorie spune:

  Mi se pare grozava ideea ta de a face o fotocarte pt fiecare an petrecut împreună. Sa am peste ani o biblioteca întreaga de poze cu familia mea… 🙂 Nu știu cum s-ar numi, dar mi-ar plăcea tare mult sa realizez proiectul ăsta!

 • cristina m spune:

  Eu am de 1 luna si ceva in lucru o fotocarte pentru bunicii copiilor mei( momentan sunt selectia pozelor de pe dvd-uri). M-as bucura f mult sa o pot imprima gratis.

 • Nicoleta spune:

  Fiindca ma gandesc mereu la mamaia mea, batranica, pe care nu o vad prea des si careia ii este mereu gandul la copiii mei, i-as trimite aceasta fotocarte cu pozele nepoteilor ei, la care sa se uite cand vrea, si cu urarea “te iubim si ne e dor de tine, bunica!”

 • Nicoleta spune:

  Pentru mamaia mea, strabunica copiilor mei, la care nu ajungem des, i-as trimite acasa fotocartea cu titlul “te iubim si ne e dor de tine, bunica!”.

 • Ralu spune:

  As dariu sotului albumul cu numele “O bulina minunata”, cu poze din primul an de viata al fetitei noastre 🙂

 • Gabriela Ling spune:

  O carte as face-o ptr mine cu ultimii 3 ani in care nu am prea scos poze si o carte ptr mama

 • Laura-Maria spune:

  As face 2 fotocarti, una pentru bunica materna si una pentru bunicii paterni, cu titlul “Viata in 5 e minunata!”

 • Alexandra S spune:

  Ce cunoscuta imi este relatia care ai descris-o. La fel si eu, departe de mama si de bunica (tot din Piatra Neamt), mama singura, divortata (tata nici nu stiu daca mai traieste sau nu), intalniri scurte (maxim 10 zile pe an). Mi-ai dat o idee minunata, pacat cu nu m-am gandit la aceasta varianta de cadou pana acum. Deci as vrea o fotocarte cu titlul “Pentru mami” 🙂

 • Gavrila adela spune:

  si eu as face pentru mama dar și pentru tatal meu si l-aș numi simplu Iubire

 • Marius Dragomir spune:

  As face o fotocarte dedicata mamei mele.

 • Mihaela Dediu spune:

  Aș face o fotocarte CEWE pentru mama și surorile mele, pe care le văd destul de rar. Aș aduna în ea poze mai noi și mai vechi cu familia noastră și i-aș spune “Amintiri dragi”. Ar fi cadoul ideal de Crăciun.

 • Dina Aurelia Nicoleta spune:

  Bună, Ioana!
  I-as face cadou o fotocarte tatalui meu care locuieste intr-o alta tara si nu ne vedem decat o data la cativa ani.
  Cel mai probabil as atasa foarte multe fotografii cu fetitele mele ca bunicul lor sa le cunoasca mai bine chiar si in poze.

 • Ancuta spune:

  Pentru fiul meu as face si i as pune titlul “Inima”.

 • DINU RAVECA spune:

  Vreau sa fac aceasta fotocarte pentru sotul meu. Luni, 4 decembrie implinim 20 de ani de cand suntem impreuna si ar fi cea mai minunata amintire. Multumesc.

 • Laura S. spune:

  As face o fotocarte pentru bunicii paterni cu titlul “Cu drag,de la nepoti”

 • Larisa spune:

  Tot pentru mama. A venit al doilea copil și fără ajutorul ei (face naveta – juma de sapt la noi jumate cu tata) nu știu ce m-aș fi făcut. Titlu: mulțumesc!

 • Andreea Sebestian spune:

  Vreau sa fac aceasta fotocarte pentru mama noastra. Tatal nostru a plecat dintre noi acum 6 luni si prin acest cadou vreau sa ii reamintesc mamei noastre ca nu e singura si sa isi aminteasca mereu ce familie frumoasa a creat alaturi de tati. Titlul ar fi “Ceata Martineilor”. Eu cu fratii mei ii alintam Martinica si respectiv Martinel pe parintii nostrii. Ce minunat ar fi sa pot face asta. Multumesc tare mult pentru concurs, idee..

 • Elena spune:

  As face o fotocarte pentru soacra mea care este un om bun si frumos. Cred ca s-ar bucura mult.I-as pune titlul Iubire.

 • Laura spune:

  Pentru Buni de la Mihu, mami si tati
  . Pentru ca e cu noi in fiecare zi, dar greu o convingem sa faca poze…totusi avem poze cu ea purtandu-l pe Mihu in sling, cu el în brațe de la 3 zile ale lui pana la cei aproape 4 ani..pentru ca noi nu ne lasam…

 • Ioana spune:

  Pentru mama, avand titlul : Multumim!

 • Gurita Oana spune:

  Pentru bunicul fetei mele-tatal meu. ” Asta-i viata! Tot inainte!”

 • Andreea Vera spune:

  As face o fotocarte pentru băiețelul meu intitulată: Fiecare an cu tine, o binecuvântare! 🙂

 • Nuță Georgeta spune:

  As face cartea pentru mama mea si se va numi:” Te iubesc infinit! MULTUMESC CA MI-AI DAT VIATA”. Citind articolul mi-am dat seama cat de multe face mama pentru noi si cat de putin facem noi pentru sansa. Indiferent daca voi castiga sau nu, acesta va fi cadoul meu de Crăciun pentru iubită mea mamica

 • Roxana Elena spune:

  Acum 2 ani i-am făcut cadou soțului meu un calendar de la Cewe. I-a plăcut foarte mult. Îl avem și acum agățat pe perete. De atunci, in fiecare an ma întreabă când ii mai fac un așa cadou. Așa ca, aleg sa i-l fac lui, și-așa avem o sumedenie de poze care cer a fi imprimate. Amintirea cere hârtie!

 • Florina Cristina spune:

  Eu am pregatit deja 2 fotocarti, urmeaza sa le comand! 😃
  Una este pt parinti si cealalta pt socri si au acelasi nume: Minunea mica. Cuprind poze de la botezul nepotului, atat de iubit de bunici!

 • Ruxandra spune:

  Eu i.as face.o cadou iubitului meu. Pentru toate pozele irosite pentru ca nu.mi sta parul bine, nu sunt machiata, ma simt urata sau nu.s fotogenica. Pentru ca inca lupt cu nesiguranta, neincrederea in sine si anxietatea din fata aparatului fe fotografiat.

 • Andreea spune:

  Pentru mama! Ar purta numele : “Momentele noastre împreună din anul 2017”.

 • Diana spune:

  As face fotocartea pentru mama mea, ar fi o mare bucurie pentru ea… titlul ar fi “TE IUBIM, MAMI DRAG!

 • Novacescu Raluca spune:

  As face fotocartea pentru mama mea, ar fi un cadou minunat pentru ea si s-ar numi “Multumesc, mama”.

 • Ioana spune:

  Emoție mare cu postare aceasta! Aș fi făcut o fotocarte pentru mama, dar ea nu mai este de 6 luni… Cred că cel mai bine aș face-o pentru noi, cu poze cu băiețelul nostru. Are 4 ani și noi nici albumul cu poze de bebe nu l-am completat. Greu cu stabilirea priorităților…

 • Moni spune:

  As face o fotocarte cu titlul “Amintiri din copilarie”, pe care i-as da-o mamei mele si in care as pune poze cu mine si cu sora mea (si cu nepotii) de cand eram copii si pana in ziua de azi. Sunt sigura ca s-ar emotiona pana la lacrimi 🙂

 • Georgiana spune:

  As face cartea pentru sotul, sa isi aminteasca momentele frumoase impreuna si sa zambeasca mai des 🙂

 • alyna spune:

  Pentru MAMA , cu acelasi titlu…

 • Costea Monica Luminita spune:

  Mi-as dori sa fac o fotocarte pentru mama mea si sa o intitulez: Tu m-ai invatat ce este iubirea <3

 • Adina Scîntei spune:

  Ar fi tot pentru mama. Amintiri cu nepoții.

 • Ioana S spune:

  As face o fotocarte pentru nepotii mei cu titlul “Clipe de vis impreuna”

 • Bercea Florina-Cristina spune:

  Vreau sa fac o fotocarte pentru mama mea cu titlul :” Te iubesc cat cerul si pamantul” .( asta e declaratia noastra de iubire inca de cand eram mica)

 • Pandele Constantin spune:

  Aleg drept titlu al cartii “Peisaje in fiecare anotimp”!

 • Catalina Niculae spune:

  Buna! Ai anuntat castigatorii? :p

 • buna, Ioana,
  Ai tras la sorti castigatorul?
  merci 🙂

 • Printesa Urbana spune:

  Câștigătorii noștri sunt: Andreea Emilia Sebestian, Alina Buzgău și Oana Maria Cârlig. Felicitări! 🙂

 • Oana spune:

  Sigur ti-a zis multa lume azi cat esti de minunata, dar da-mi voie sa o fac si eu.
  I-am facut mamei mele un album identic; si chiar am furat si titlul “Multumesc, Mama” de la tine si I l-am dat de ziua ei.
  Nu pot sa iti spun cate valuri de lacrimi de bucurie si de o parte si de alta, si apoi de la unii la altii iar si iar.
  Esti minunata, draga Printesa. Ingenioasa, si empatica si geniala. Ce bine ca esti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *