S-a deschis TEX online, magazinul pe care-l așteptam de multă vreme! (concurs)

LE: Câștigătoarea zilei de 4 decembrie este Aniela Toma, felicitări! Comentați în continuare, mai sunt 6 zile cu câte un premiu pe zi! 🙂

Câștigătoarea zilei de 5 decembrie este Oana Barbu, felicitări! Mai avem încă cinci zile de concurs!

Câștigătoarea zilei de 6 decembrie este Corina Naum, felicitări! Încă patru zile și patru premii! Nu vă lăsați! 🙂

Câștigătorul zilei de 7 decembrie este George Ardeleanu! Felicitări! Încă trei zile de premii! Nu abandonați! 🙂

Câștigătoarea zilei de 8 decembrie este Adina Gavriloi.

Pe 9 decembrie a câștigat Bianca Gulita.

Iar pe 10 decembrie, Daniel Andrieș!

Felicitări tuturor, vă mulțumesc pentru implicare!

Doamnelor și doamnelor, nu vă cer să vă stăpâniți entuziasmul, căci știu că este imposibil, așa că lăsați-l să umble liber și să facă tumbe pe cerul de iarnă! Produsele TEX pentru bebeluși și copii pot fi comandate acum online! Le primiți acasă în maximum 48 de ore, iar până pe 7 decembrie, toate comenzile beneficiază de transport gratuit!

Eu, recunosc, am făcut ceva prăpăd, în vederea Moșilor care urmează să ne viziteze. Am comandat pentru copii pijamale, multe bluze de luat la grădiniță (sunt reduceri la o grămadă de modele, am luat pulovere subțirele la 25 de lei, mai multe modele și culori), cagulă și geacă de iarnă, dar și jeanși, rochii și chiloți colorați, din aceștia e mereu nevoie, pentru că rămân foarte repede mici.

Îmi place mult magazinul online TEX pentru că e aerisit, văd repede ce produse mă interesează, pot pune filtre după gen (Fete sau Băieți), după brand sau după categoria de produse, mi-am făcut cont în mai puțin de un minut, am plătit cu cardul și a doua zi am primit produsele la ușă!

Găsiți aici haine pentru copii de la 0 la 14 ani, și puteți opta pentru ridicare din hypermarketul Carrefour care vă este mai aproape.

O altă veste bună este că vreme de 30 de zile puteți returna produsele comandate online și veți primi rapid banii înapoi.

Măsurile se potrivesc, dar asta știam deja din magazin, luăm foarte des lucruri de la TEX și le purtăm multe luni, eu chiar ani (am jeanși și geci, dar și bluze pe care le port din 2014, luate din Carrefour). Vă reamintesc și că marca TEX a primit anul acesta prestigiosul premiu Best Buy Awards, adică a fost votată de către consumatori ca marca numărul 1 de textile cu cel mai bun raport calitate–preț.

Vă arăt câte ceva din comanda noastră, nu pe toate, pentru că pe câteva le-am împachetat deja pentru Moși diverși și le-am ascuns în lada de sub pat (acolo nu au putere să ridice salteaua și să caute, în rest, pe unde am ascuns cadouri, au dat peste ele când ne jucăm de-a v-ați ascunselea sau când își pitesc ei lucruri unul de altul).

Am primit și câteva jocuri din lemn cadou, foarte faine! Ele vin de la Texxy, mascota simpatică a magazinului, veți primi și voi cadourile dacă veți comanda online în următoarea săptămână!

Am pentru voi și un concurs fain, oferim în fiecare zi câte un produs TEX la alegere de pe site unui cititor, începând de azi până pe 10 decembrie. Ce trebuie să faceți este să vă plimbați pe TEX și să puneți aici în comentarii un link și o descriere scurtă a produsului care vă tentează, plus motivul pentru care vi-l doriți, alături de hashtagul #modacuchefdeviata. În fiecare seară voi trage la sorți dintre comentatorii din ziua respectivă și voi posta un update cu numele câștigătorului din ziua cu pricina, în comentarii și în primul paragraf al articolului! Apoi voi șterge comentariile și le aștept pe cele din ziua următoare.

Cele șapte premii sunt acordate în limita stocului disponibil, dacă produsul s-a epuizat, veți primi un obiect asemăntor, măsura aleasă de voi! Dacă nu există comentarii într-o zi, premiul se reportează pentru ziua următoare.

Baftăăă la concurs, dar mai ales la cumpărături cu folos! AICI găsiți magazinul online TEX, deschis non-stop, cu oferte bune, produse faine pentru copii până la 14 ani, prețuri decente și trasport gratuit în toată țara.

895 Comments