S-a deschis TEX online, magazinul pe care-l așteptam de multă vreme! (concurs)

LE: Câștigătoarea zilei de 4 decembrie este Aniela Toma, felicitări! Comentați în continuare, mai sunt 6 zile cu câte un premiu pe zi! 🙂

Câștigătoarea zilei de 5 decembrie este Oana Barbu, felicitări! Mai avem încă cinci zile de concurs!

Câștigătoarea zilei de 6 decembrie este Corina Naum, felicitări! Încă patru zile și patru premii! Nu vă lăsați! 🙂

Câștigătorul zilei de 7 decembrie este George Ardeleanu! Felicitări! Încă trei zile de premii! Nu abandonați! 🙂

Câștigătoarea zilei de 8 decembrie este Adina Gavriloi.

Pe 9 decembrie a câștigat Bianca Gulita.

Iar pe 10 decembrie, Daniel Andrieș!

Felicitări tuturor, vă mulțumesc pentru implicare!

Doamnelor și doamnelor, nu vă cer să vă stăpâniți entuziasmul, căci știu că este imposibil, așa că lăsați-l să umble liber și să facă tumbe pe cerul de iarnă! Produsele TEX pentru bebeluși și copii pot fi comandate acum online! Le primiți acasă în maximum 48 de ore, iar până pe 7 decembrie, toate comenzile beneficiază de transport gratuit!

Eu, recunosc, am făcut ceva prăpăd, în vederea Moșilor care urmează să ne viziteze. Am comandat pentru copii pijamale, multe bluze de luat la grădiniță (sunt reduceri la o grămadă de modele, am luat pulovere subțirele la 25 de lei, mai multe modele și culori), cagulă și geacă de iarnă, dar și jeanși, rochii și chiloți colorați, din aceștia e mereu nevoie, pentru că rămân foarte repede mici.

Îmi place mult magazinul online TEX pentru că e aerisit, văd repede ce produse mă interesează, pot pune filtre după gen (Fete sau Băieți), după brand sau după categoria de produse, mi-am făcut cont în mai puțin de un minut, am plătit cu cardul și a doua zi am primit produsele la ușă!

Găsiți aici haine pentru copii de la 0 la 14 ani, și puteți opta pentru ridicare din hypermarketul Carrefour care vă este mai aproape.

O altă veste bună este că vreme de 30 de zile puteți returna produsele comandate online și veți primi rapid banii înapoi.

Măsurile se potrivesc, dar asta știam deja din magazin, luăm foarte des lucruri de la TEX și le purtăm multe luni, eu chiar ani (am jeanși și geci, dar și bluze pe care le port din 2014, luate din Carrefour). Vă reamintesc și că marca TEX a primit anul acesta prestigiosul premiu Best Buy Awards, adică a fost votată de către consumatori ca marca numărul 1 de textile cu cel mai bun raport calitate–preț.

Vă arăt câte ceva din comanda noastră, nu pe toate, pentru că pe câteva le-am împachetat deja pentru Moși diverși și le-am ascuns în lada de sub pat (acolo nu au putere să ridice salteaua și să caute, în rest, pe unde am ascuns cadouri, au dat peste ele când ne jucăm de-a v-ați ascunselea sau când își pitesc ei lucruri unul de altul).

Am primit și câteva jocuri din lemn cadou, foarte faine! Ele vin de la Texxy, mascota simpatică a magazinului, veți primi și voi cadourile dacă veți comanda online în următoarea săptămână!

Am pentru voi și un concurs fain, oferim în fiecare zi câte un produs TEX la alegere de pe site unui cititor, începând de azi până pe 10 decembrie. Ce trebuie să faceți este să vă plimbați pe TEX și să puneți aici în comentarii un link și o descriere scurtă a produsului care vă tentează, plus motivul pentru care vi-l doriți, alături de hashtagul #modacuchefdeviata. În fiecare seară voi trage la sorți dintre comentatorii din ziua respectivă și voi posta un update cu numele câștigătorului din ziua cu pricina, în comentarii și în primul paragraf al articolului! Apoi voi șterge comentariile și le aștept pe cele din ziua următoare.

Cele șapte premii sunt acordate în limita stocului disponibil, dacă produsul s-a epuizat, veți primi un obiect asemăntor, măsura aleasă de voi! Dacă nu există comentarii într-o zi, premiul se reportează pentru ziua următoare.

Baftăăă la concurs, dar mai ales la cumpărături cu folos! AICI găsiți magazinul online TEX, deschis non-stop, cu oferte bune, produse faine pentru copii până la 14 ani, prețuri decente și trasport gratuit în toată țara.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

895 comentarii

  1. tex.carrefour.ro/product/jachet_fete_2_14_ani-62510231
    Orice haină trebuie să fie roz, cu paiete sau sclipici, deci jacheta se încadrează în standardele fetitei mele.
    #modacuchefdeviata pentru fetita mea!!!

  2. Foarte misto si rapid, mai ales ca am putut plati cu card de cumparaturi in rate, super util ca apare clar optiunea asta, preturi mici, sunt curioasa sa vad diferenta fata de H&M, unde ma pregateam sa dau comanda si la care am renuntat pentru a vedea cum e cu Tex.

  3. Geaca asta-i bună iarna în Bucovina,arată bine și presupun că-i călduroasă-https://tex.carrefour.ro/product/geac_cu_glug_b_ie_i_2_14_ani-62510292.
    #modacuchefdeviata

  4. Geaca si noi o avem si multumim! Ajung rar in Carrefour si chiar nu ma asteptam sa fie chiar asa de faine si calitative lucrurile lor. Chiar ma bucur ca sunt si online , astfel pot cumpara mai des de la ei 🙂 ca na la 2 baietii trebuie mai mereu cate ceva 🙂 Acum ne pregatim pt.primavara , astfel ca avem nevoie de treninguri. Asta l-am ales si sigur si mosul se va aproviziona tot de aici 🙂 https://tex.carrefour.ro/product/trening_b_ie_i_cars_2_8_ani-62510037
    #modacuchefdeviata

  5. Câștigătoarea zilei de 4 decembrie este Aniela Toma, felicitări! Comentați în continuare, mai sunt 6 zile cu câte un premiu pe zi! ?

  6. tex.carrefour.ro/product/jachet_fete_2_14_ani-62510231
    Orice haină trebuie să fie roz, cu paiete sau sclipici, deci jacheta se încadrează în standardele fetitei mele.
    #modacuchefdeviata pentru fetita mea!!!

  7. #modacuchefdeviata…Mi-ar placea sa ii cumpar un overalpentru ca cel pe care il avem ii este deja scurt si iarna e lunga…Hope i will be the lucky one.

  8. Asta-i ce i-ar place lui Ștefan al meu-https://tex.carrefour.ro/product/geac_cu_glug_b_ie_i_2_14_ani-62510292.Călduroasă este,aspectuoasă este.

  9. #modacuchefdeviata
    tex.carrefour.ro/product/geac_cu_glug_b_ie_i_2_14_ani-62510292 pentru ca este frumoasa, lejeră si călduroasă.

  10. Printesa draga..vai si amar de acest site online! Am comandat joi mai multe produse 9-10 ani si mi au venit unele de 13-14 ani.. am vb cu operatorul si m-a asigurat ca le pot returna si pot comanda altele la fel, fara sa platesc transportul!! Nu a venit nimeni sa pot returna coletul! Am facut comanda si au inclus si taxa transport! Inteleg ca sunt la inceput dar.. atata nepasare si neatentie!??? Nu mai comand niciodata de pe acest site!

    • Eu am comandat cand aveau inca tranaportul gratuit pt mai multe varste si au fost foarte rapizi si profesionali. Daca mai am nevoie voi mai comanda. Poate ca firma de transport intarzie. Imi pare rau ca ati avut probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *