Zece femei frumoase într-o galerie de artă

Intru în Galeria Galateca. Cu o lună în urmă am fost aici să stau pe un scaun scorojit de spital, pe scaunul pe care s-au așezat, pe rând, multe sute de oameni, ca împreună să strângem 200.000 de euro. Atunci era întuneric în galerie, acum e lumină. Văd pereții albi, sala mare, luminile limpezi. Pe pereți, zece fotografii cu femei frumoase. Nu-s modele, nici vedete. Sunt femei frumoase. Pe una dintre ele o cunosc, e bloggeriță. Dar ce strălucește în poza asta! Am văzut-o față în față de multe ori, dar parcă niciodată nu m-a privit cu atâta curaj!

Femeile acestea sunt ca noi, ca tine și ca mine. Unele au un copil, altele doi, altele nici unul. Multe dintre ele au trecut prin multe în viața asta, s-au pierdut pe drum, nu s-au lăsat și iată-le acum, zâmbind de pe peretele Galeriei Galateca.

Încrederea este despre resursele pe care ți le descoperi după ce treci prin încercări repetate. Încrederea este puterea de a te iubi după ce te-ai văzut în oglindă plânsă și încercănată. Încrederea vine din bucuria pe care o simte un om drag când îi ieși în cale.

Aceste zece femei care-au recâștigat încredere în sine în urma campaniei Loncolor la tine acasă au trăit o experiență frumoasă: au văzut clipul campaniei la Miruna, la Tily sau la mine, s-au înscris pe site, au câștigat petrecerea cu vopsit la ele acasă, au primit în casele lor ditamai echipa formată din hairstylist, experți Loncolor, make-up artist, fotograf, cameraman, s-au bucurat de răsfăț, vopsit, coafat, tuns, machiat, prosecco și gustări, de companie și complimente, apoi au fost invitate la București, să-și vadă fotografiile expuse în Galeria Încrederii și să participe la gala de închidere a campaniei, alături de Loncolor, de noi trei, actrițele din clip, dar și de prieteni și apropiați Loncolor.


Am întrebat-o pe Maria, una dintre cele zece câștigătoare, ce a primit în urma acestei experiențe, cum a schimbat-o pe ea cu adevărat. Mi-a spus că și-a dat seama că poate să facă singură lucruri, lucruri despre care credea că doar cu ajutorul altora pot ieși bine. Exact asta e încrederea: descoperirea de resurse surprinzătoare care te ajută să te descurci pe lume.

Mi-a plăcut mult acest proiect. Am ieșit din zona mea de confort, scrisul, am filmat 16 ore pentru un clip, apoi am privit uimită cât de bine e primit de public, am admirat pozele celor zece fete, m-am bucurat să cunosc cinci dintre ele la gală, am povestit, ne-am pozat, toată lumea a ieșit pe plus.

Felicit încă o dată echipa Loncolor, agențiile The Practice și Parenting Ads pentru efort și implicare, eu sigur am câștigat multe din această experiență nebună, m-am apropiat și mai mult de Miruna și Tily, pe care le respect și le iubesc, am aflat lucruri despre mine, m-am simțit grozav, am aflat sigur că actoria nu e una dintre zonele mele de talent, am râs, am și plâns puțin (nu vă zic de ce).

Nu-i așa de greu să-ți recapeți încrederea în tine! Uneori ai nevoie doar de o culoare nouă de păr, pe care-o obții la tine-acasă! Alteori ai nevoie să filmezi un spot cu două prietene! Sau să-ți vezi poza mare într-o galerie de artă! 🙂

Pun încă o dată clipul aici, că prea simpatic ne-a ieșit!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4193

8 comentarii

  1. Mulțumesc pentru cuvintele frumoase. M-am recunoscut :). Zici că am avut mai mult curaj? Tremuram ca varga de emoții, dar faptul că ați fost voi trei acolo mi-a asigurat acea creangă stabilă pe care aveam nevoie să stau în echilibru. Altfel,cred că mă topeam de emoții. Par eu sigură pe mine, dar când vine vorba de vorbitul în public… Mă topesc ca Olaf lângă șemineu.
    Mulțumesc pentru cuvintele frumoase de aici, din postare, dar și pentru cele din discursul tău de la Galateca. Experiența LONCOLOR a fost ca o bulă de oxigen, așa cum am spus în seara aceea. O bulă de care ai nevoie să spargi monotonia vieții de femeie, mamă, angajată, om bun la toate în casă, toate într-una singură. Am tot încercat să scriu și eu despre campanie, din prisma mea, dar mereu, la recitire, textul mi s-a părut că nu reda 100% ce am simțit, nu mi-am găsit cuvintele, încă.
    Te pup! De fapt, vă pup pe toate trei, căci voi și clipul vostru ați fost „de vină”, prin el mi-ați dat acel impuls să mă înscriu în campanie.

  2. Salopeta este minunata iar pantofii, rujul rosu si coafura o completeaza perfect. Intreaga ta aparitie emana eleganta su rafinament, cred ca e preferata mea ever. Felicitari pentru alegere!

    • multumesc mult! ma bucur ca spui, nu m-am simtit niciodata rafinata, dar mi-ar fi placut sa fiu. 🙂 poate e ceva ce vine cu varsta. si cu increderea in sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *