Cel mai citit articol din 2017 este…

Iată și topul articolelor scrise în 2017:

Cel mai citit dintre toate, DRAGĂ PĂRINTE CARE STRIGI, AMENINȚI ȘI-ȚI TÂRÂI COPILUL DE COLO COLO

Pe locul doi, Ce părere au psihologii despre palmele pe care le aplicăm copiilor

Urmat de Stăm pe scaun până strângem 100.000 de sms-uri

Înainte de toate, pentru că azi e o zi specială pentru noi, vreau să îi transmit omului nostru cel mai de preț toată iubirea noastră, recunoștință și apreciere, precum și un cald La mulți ani. Face azi 40 de ani rotunzi, iar noi suntem norocoși să-l avem în viața noastră plină! Să ne trăiești încă 40 de-acum încolo, dacă nu mai mulți, și să fie buni, cu sănătate și bucurii pentru noi toți. Te îmbrățișăm și te așteptăm acasă de la serviciu cu o mică și veselă petrecere în patru. 🙂

Apoi, pentru că mai sunt doar trei zile din anul ăsta, m-am gândit să facem un mic concurs.

Care credeți că este cel mai citit articol de pe blog anul acesta?

Pagina de start, adică www.printesaurbana.ro a avut un milion de accesări, iar articolul cel mai citit, aproape 100.000 de cititori. Care-o fi el oare? 🙂 Puneți un link în comentarii sau pe Facebook cu articolul care credeți voi că a ajuns la cel mai mulți oameni.

Cine nimerește primul care este cel mai citit articol primește de la mine un cadou surpriză, trimit prin curier oriunde în România la începutul lui ianuarie.

Și dacă vreți să-mi spuneți, m-aș bucura să știu și care articol v-a rămas în gând, cu link sau titlu sau măcar temă, orice-ați reținut din el. Sau care v-a plăcut cel mai mult din cele peste 300 de articole publicate aici anul acesta, ori v-a mișcat sau v-a ajutat să fiți mai bine cu voi.

Cine-mi spune ce articol i-a plăcut sau a rămas cu el primește aprecierea și recunoștința mea pentru un feedback foarte util.

Și vreau să mai zic și că vă mulțumesc că ați rămas cu mine încă un an, să ne facem bine împreună. Suntem aici câteva milioane de oameni, ceea ce-mi dă speranță!

Concursul se încheie diseară 22.00, când voi anunța topul celor mai citite articole și câștigătorul concursului nostru. 🙂

La mulți ani, omule!

Sursa foto: blog via Shutterstock.com

52 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *