Amintiri sub nasul tău (concurs)

Concursul e încheiat! Aceștia sunt câștigătorii! Verificați-vă inboxul! 🙂 Felicităăăări!

În fiecare an scotocesc internetul după idei de cadouri pentru bunici și nași. Un singur cadou e sigur în fiecare an, probabil și cel mai așteptat: calendarele cu poze din anul care tocmai se încheie. Știți ce zic, nu? Minunea aceea colorată cu file de hârtie lucioasă mai mari sau mai mici, deasupra căreia lăcrimează bunica dimpreună cu străbunica de fiecare dată când trec pe lângă birou sau pe lângă peretele pe care tronează calendarul. Frumoșii lu’ bunica, mânca-i-ar mama pe ei!

De la an la an devin tot mai organizată. Dacă la început mă prindea mijlocul lui decembrie cu mii de poze de selectat și stăteam nopțile să fac colaje, de anul trecut lucrez sistematizat: după fiecare vacanță sau eveniment în familie fac o selecție mică de poze din care apoi le aleg pe cele 20 care vor ocupa paginile calendarului pentru bunici. Iar după doi trei ani am curajul să le și șterg pe toate celelalte, mii de poze aproape identice cu care nu facem nimic, niciodată.

Revenind la calendare, sunt practice și necesare pentru bunicii care încă mai merg la serviciu și au un birou la care lucrează, dar și pentru cei care au nevoie de un calendar de perete, adică pentru toți bunicii. Dar și pentru cea mai bună prietenă (în speranța că ați făcut împreună suficiente poze anul ăsta cât să umpleți cele 13 pagini). Pentru soț, să nu uite ce comori are acasă.

Pentru nași, dacă sunt dintre cei care-și doresc să aibă finii mereu aproape, zâmbindu-le de pe birou sau de pe perete.

Nu există cadou mai personal și personalizat ca acesta! Iar ce e despre tine și despre cel care primește n-ar cum să nu fie un cadou bine primit!

Calendarul personalizat cu poze ale familiei este un cadou deloc costisitor (costă câteva zeci de lei), foarte simpatic și special, plus practic.

Noi de câțiva ani folosim aplicația Cewe, care are propriul soft de creare și comandă a calendarului pe care vrei să-l tipărești.

Aplicația se descarcă gratuit, apoi îți alegi produsul pe care vrei să-l comanzi (calendar de perete, de birou sau FOTOCARTE), apoi alegi tipul de hârtie (mată, lucioasă, ultralucioasă), apoi selectezi un layout, un fundal, începi să aduci poze și să le grupezi cum vrei, asta dacă ai chef, timp și inspirație.

Dacă nu, poți trage pozele în soft și ți le așază el automat, tu doar verifici, corectezi ce e cazul și comanzi produsul, tot din aplicație. În câteva zile îți vine acasă.


Poți tipări mai multe exemplare odată, pentru fiecare pereche de nași sau bunici.

Vă recomand să vă jucați cu aplicația și să încercați, vă spun că o să reveniți la ea în fiecare noiembrie, să comandați cadourile pentru familie!

Și ca să vă conving, vă invit la concurs. Am pentru voi cinci premii a câte un voucher de comandă pentru un calendar de birou. Ia spuneți-i voi acestei prințese, cui îi veți face cadou un calendar de birou și ce poză veți pune pe copertă dacă veți câștiga acest voucher?
Extrag cei cinci câștigători pe 16 noiembrie la 10 seara și-i anunt aici, în comentarii și în articol.
Baftăăă!

Iar dacă folosiți Cewe, povestiți vă rog în comentarii și celorlalți cititori cum e. 🙂

Ah, și dacă o să intrați pe Cewe.ro, o să vedeți că puteți comanda acolo o mulțime de alte obiecte personalizate: CEWE FOTOCĂRȚI, felicitări, puzzle-uri, globuri de zăpadă, carcase de telefon și așa mai departe.

La cât mai multe cadouri potrivite vă doresc, să primiți și să oferiți!

Vă las cu poza celor patru generații de femei strașnice din familia mea, poposită pe biroul Sofiei, care mi-a confiscat imediat calendarul făcut pentru străbunică-sa. Iată-ne în toată splendoarea noastră, Bunica mea, zână bună, mama și sora ei, eu și urmașa noastră, nesupusa Sofia! 🙂

#cewefotocarte #cewecalendar #cadouri #Craciun #sarbatori

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4198

179 comentarii

  1. Pfff, nu stiu ce s-a intamplat cu comentariul meu anterior, mi s-a inchis pagina de net si nu am apucat sa-l termin de scris! Asadar, revin: as vrea un astfel de calendar pentru tatal meu si as include in el poze cu intreaga noastra familie, in care sa apara si mama. Anul trecut am pierdut-o si, de atunci, tata este foarte abatut si am vazut ca pretuieste mult mai mult pozele in care apare si mama. Asadar, un astfel de cadou ar fi foarte potrivit pentru el! Pe copera as pune o poza in care aparem toti: eu, sotul meu, copila noastra, mama si tata!

    • As face unul pentru părinții mei, cu poza de la aniversarea celor 40 ani de la căsătorie, făcută cu fiică-mea. Mai are rost sa scriu cat sunt de topiți după ea? Și as face unul cu mine pt al meu soț iubitor. Bine cu mine și cu cea mica. 🙂

    • Eu as da cadoul cu calendarul soțului sa l aibe la birou.. Sa si vadă puiul in fiecare moment in care se gândește la el!
      Pe coperta vad poza fiului cu cei 2 dintisori… De la 4 luni jumătate în care zâmbește ca un îngeraș!
      Noi folosim cewe pt printul pozelor. Suntem f mulțumiți de calitatea oferita!

    • As face unul pentru fetita mea de 2 anișori ?.Poate am noroc si il castig cadou de ziua mea(e maine ?)?

  2. Foarte misto idee de cadou ! Este primul Craciun in formula de 3 si cred ca ar fi un cadou minunat pentru bunici. Poza de pe coperta ar fi prima poza a lui bebe din primele clipe de viata extrauterina , facuta la maternitate.

  3. Calendarul l-as darui nasilor de botez. Duminica a fost botezul si astept pozele sa fac o fotocarte la Cewe. Ar fi binevenit si un calendar, pt un cadou mai consistent :p

  4. Bună. Bunicilor clar le-ar placea acest tip de cadou , iar pe coperta voi pune o poza cu minunile noastre George și Maria ?

  5. Bunica mea ne-a fost aproape pana acum trei ani, cand s-a mutat la tara. De atunci ii trimitem, in fiecare an, cateva dintre pozele pe care le fac copiii la scoala cu diverse ocazii. Sunt sigura ca ii va placea foarte mult daca ne-ar vedea tot timpul in fata ei, pe masuta de langa pat. <3 Ca poza de coperta as alege o poza cu bunica mea si cu noi, intr-una din verile cand inca mai statea langa noi.

  6. In fiecare an, de Mos Nicolae facem cadou bunicilor cate un calendar de birou cu nepotelul. Evident poza lui fii-miu pe fiecare pagina :)). Iar cei de la Cewe sunt the best ;).

  7. Calendarul l-as face cadou bunicilor, iar pe coperta as pune o poza cu bebe si cu noi. Folosesc aplicatia cewe si sunt incantata de albumele oferite de ei.

  8. O sa il fac cadou bunicilor. De anul acesta avem un nou membru in familie si bineînțeles pe coperta o sa fie prințesa noastră.

  9. Bună ideea.. Sigur pentru părinții mei și ai soțului… Le va plăcea maxim, sigur.. Pe coperta o poș cu copiii din prima zi de scoala, clasa a cincea și clasa întâi.. Îmbrăcați ii ie..

  10. Buna! Urmaresc de o perioadă blogul tău. Sunt și eu mămică la rândul meu a unei fetite de aproape 3 ani, care este sufletul meu și aerul pe care il respir.
    De câteva luni sotul meu lucrează în străinătate. Greu pentru toată lumea. Vreau sa cred, asa cum mi-a promis, ca începând cu anul viitor job-ul lui va fi în tara, în spatele unui birou. Motiv pentru care un calendar plin cu pozele noastre de familie ar fi unul inspirat. Cand a plecat inafara, a luat cu el o poza cu noi trei..si o bentita cu floare a fetitei pe care o tinea tot timpul cu el.
    Poza de coperta ar fi una cu artificiile, pentru ca de acest lucru ne leagă multe amintiri frumoase. Ne-am început viata in doi intr-un octombrie cu un cer luminat de artificii. La nunta noastră. Apoi, copilul nostru s-a născut în data cand artificiile luminează cerul în cinstea Noului An. Pe 31 decembrie fetita mea a hotărât să facem cunoștință, de aceea pentru noi artificiile sunt luminile dragostei.
    O zi buna, Printesa! Te urmăresc cu interes.

  11. Ha, chiar vorbeam aseară cu bărbatu’ despre cadourile de Crăciun şi că ar fi super să îi surprindem pe bunici cu un album, un calendar, ceva de genul ăsta. Cum m-am apucat deja de sortat poze (aaa, ce idee bună ai cu alesul pozelor după vreun eveniment/plecare! I will do that), mi-ar prinde super bine voucherul.? Anyway, anul ăsta facem şi noi comandă la Cewe.

  12. Super idee de cadou ! <3
    Chiar anul viitor am o nunta de planificat 😮 , trebuie să ne "cerem" naşii în curând, şi mă gândeam ce idee drăguţă pot găsi oare, pe lângă veşnicul tort & co.
    Saved by the princess :).
    Poza cu siguranță va fi una de la botez cu ei, noi, şi mica lor prințesa 🙂

  13. Wow, ce concurs frumos!!!
    Si noi suntem clienti fideli Cewe, scoatem poze la ei de ani de zile.
    Calendarul i l-as face cadou sotului meu, iar poza de pe coperta ar fi, clar, cu familia noastra! Asta ca sa ii mai aline dorul de copii, de noi…. petrece destul de mult timp la serviciu.
    Asa ca, multumim Printesa Urbana si Cewe pentru acest frumos concurs.
    Bafta tuturor!

  14. In fiecare an facem și noi calendare la Cewe!! Le dăruim nașilor, bunicilor și bineînțeles unul pentru noi!! Pe copertă pun de obicei o poza cu V care îmi place cel mai mult din cele 12 poze din calendar!

  15. Buna idee , ca tot urmează să vină sărbătorile , calendarul l-aș face cadou celor dragi noua , bunici , nsdi ,mătuși. Aplicația cewe ofera multe optiuni frumoase . Pe coperta as pune o poza cu minunea noastră (4anisori ) alături de părinții lui . Iar coperta ar trona cu minunea noastră Ianis Alexandru ❤???

  16. Ma gândeam zilele trecute sa termin fotocartea dar sunt racita si as vrea sa zac , plus ca am multe poze si nu știu cum sa le așez . Cred ca m-ar salva si un calendar . I-as face si mamei mele unul , sa ne aibă aproape . Prima pagină ar fi cu copii , ei aduc intotdeauna bucurie .
    Multu cewe, îmi place aplicația ,ușor de folosit si destule optiuni .

  17. Buna! Imi doresc acest calendar sa il am pe birou si sa pun poze din vacantele mele cu sotul meu. Cred ca as convinge multa lume cat e de important sa calatoresti, sa visezi, sa te detesezi de probleme. Pe coperta asa pune o poza din Budapesta-unul din cele mai frumoase orase!
    Iti multumesc!

  18. Eu vreau sa fac mai multe calendare, în primul rând pt bunica plecată la muncă în Italia apoi pt biroul taticului dar su pt cealaltă bunică care locuiește în alt oraș decât al nostru. O sa aleg poze cu toată familia dar pe copertă va fi fetița.

  19. Pentru mine e dureros sa ma uit la pozele din trecut, dar ma uit deoarece sunt amintiri dragi cu al meu sot care e ingerul meu si al baietelului meu.As face un cadou socrilor, un calendar cu poze cu nepotul lor iubit, chiar daca copilul lor a plecat mult prea devreme.

  20. Buna!

    Eu in fiecare an, de cand am copii, comand si eu prin aplicatie, calendare de craciun pentru anul ce vine. Am dat la bunici, strabunici, prieteni si cunostinte. Nu neaparat cu noi ci cu multe momente frumoase adunate!

    De data aceasta schimb macazul si am sa ofer cadou un calendar de birou, prietenei mele cele mai bune cu pozele noastre de-a lungul celor 20 de ani de prieteni. Cumva, trebuie sa celebram asta!

  21. Mi-asi dori acest calendar in primul rind pentru familia noastra, apoi pentru cei dragi: sora si mama. Pe prima pagina va fi neaparat o poza a copiilor nostri de la sesiunea foto: a bebeului nostru la 1 anisor si a domnitei noastre de 15 ani <3.

  22. Calendarul va avea pe coperta poza noastra cu cei doi strimfi si il voi face cadou sotului meu pentru a si-l duce la birou. Astfel se va pute uita la noi mereu, chiar si atunci cand va avea o zi mai dificila.

  23. Super concurs, super cadou!! As vrea sa ii daruiesc acest calendar sotului meu.As dori sa cuprinda poze cu mine si cu baietelul nostru, sa ne vada in fiecare minunt, atunci cand nu este impreuna cu noi! ♡

  24. Ne-am inspirat de la tine si inca o mai facem, pentru bunici si pentru nasi cred ca ar fi un cadou de suflet. Multumim oricum pt idee!

  25. I-aș dărui calendarul iubitului meu, iar pe copertă aș pune o poză cu noi 3 pentru că în primăvară a devenit tătic 😀

  26. Ar fi poze cu noi și cele 2 fetițe și l-am face cadou bunicilor, s-ar bucura foarte mult. Am in plan sa facem o fotocarte a familie la cewe.

  27. Cu siguranță ar fi un cadou potrivit pentru părinții mei. Anul acesta ne-am mărit familia, iar ei sunt mai bogați cu atâtia nepoți: 2 de la mine si 2 de la sora mea. Cu siguranță ar fi o poza cu nepoții și bunicii, pentru a le aminti zi de zi cât suntem de norocoși să îi avem lângă noi.

  28. As vrea sa daruiesc acest calendar parintilor nostri. Vom pune poze cu noi din vacante si de la nunta pe care am avut.o anul trecut. Inca nu am apucat sa le daruim poze de atunci ☺️.

  29. As face unul pt sora mea si familia ei, iar pe coperta as pune o poza cu ei doi de la nunta .??Si eu sunt fana Cewe…am scos la ei toate pozele pe care le aveam in format digital..sunt mai de moda veche …imi plac albumele ?

  30. L-as face cadou sotului, care este plecat de 1 an din tara. As pune pe coperta o fotografie cu fetitele noastre, de care ii e tot mai dor cu fiecare zi care trece.

  31. Calendarul ar fi cadou pentru bunici, iar pe prima pagina ar fi o poza cu toata familia: mami, tati, fetita-Antonia si pisica-Mitzi

  32. In fiecare an (de vreo 2-3) ofer cadou, același calendar, bunicii și străbunicii cu nepoata și subsemnata, cu poze adunate din anul in curs.

  33. Buna. Calendarul l-as face ptr fetita mea cea mare. Si-a dorit sa faca pozele de craciun, la scoala dar a fost prea tarziu, plecase fotograful. Asa ca i-as indeplini dorinta. Pe calendar as pune poze cu ea si sora ei mai mica pe care o iubeste enorm, poze facute in fiecare luna din primul an de cand s-a nascut mezina. Si pozele de cand s-a nascut cea mare si pana in prezent 9 ani le-am tiparit tot cu aplicatia cewe. The best

  34. I-as dărui calendarul bunicului ca să-l țină pe măsuță în camera lui..ca sa-i fim aproape mereu. Poza de copertă ar fi cu nepotica lui.?

  35. un calendar cu poze ar fi un cadou foarte inspirat pt parintii mei care de fiecare data imi zic ca isi vad prea rar nepotii. Iar tu scrii foarte frumos si ai niste articole foarte interesante si utle

  36. As face calendarul pentru tati, care are jobul în altă țară și vine la anumite intervale de timp acasă. Din cauza asta ratează multe întâmplări, cum ar fi când cel mic a mai învățat un cuvânt sau când celei mari i-a mai căzut un dințisor. Pe copertă aș pune o poză cu mine și cei doi copii, l-ar ajuta să treacă mai ușor perioadele până vine iar acasă.

  37. I-as darui cadou sotului meu, cu poza de coperta in care sa fim toti trei (noi doi si baiatul nostru). Am folosit cewe atat pentru noi, cat si pentru cadouri in familia extinsa. Iti poti alege pozele, asezarea lor in pagina, dimensiuni.

  38. I-as face acest calendar cadou mamei mele și in el as pune poze cu cei trei nepoței. Folosesc de mult aplicația Cewe, chiar am făcut un album cu pozele de botez ale fetiței mele prin aplicația lor.

  39. As face un calendar pentru bunici cu poze din primele 12 luni de viață ale prințișorului care face 1 anișor la sfârșitul acestei luni. Pe coperta as pune o poza zâmbăreață cu cei mai mândri bunici și nepoțelul din dotare. 🙂

  40. Calendare cu poze vor primi cu siguranta bunicii, ca sa le mai treaca dorul de noi, avand in vedere ca ne vedem rar. Fotografia de coperta va fi cu familia noastra recent marita ?

  41. O idee minunata de cadou! Cu siguranță ar fi un cadou foarte iubit de bunici, mai ales ca pe coperta ar fi o poza cu bebelușul meu!

  42. As darui acest calendar parintilor mei. As pune pe coperta poza cu cei 3 nepoti ai lor ca sa priveasca mereu spre viitor, cu optimism. Chiar daca ne vedem lunar si vorbim zilnic, dorul de cei mici e atat de mare incat un astfel de cadou ii va insenina.

  43. Noi facem asta deja de 3 ani. De Craciun daruim bunicilor, nasilor si matusii copiilor cate un calendar. Deci si anul acesta CEWE ne-ar ajuta sa facem acest cadou. Pe coperta punem o poza cu noi 3 (sau 4, mai tarziu), iar in fiecare luna punem o poza cu cei doi copii fix de acum un an, din aceeasi luna. Asa stam si ne miram si noi cum aratau cu exact un an in urma.

  44. Ce idee super. Am mai facut acum 10 ani un calendar, dar intre timp am uitat de ei. Acum as face un calendar cu toata familia, imbracata festiv pentru toate lunile:)

  45. Ce idee buna! Exact asta voiam sa fac pt cadourile de Craciun. La fix a picat postul. Anul acesta vom face calendare cu cel mai nou membru al familiei, nepotelul Iustin de doar 3 luni. Miltumim de recomandare. Pupici!

  46. eu as face un calendar pentru mama, pentru ca mama e cea mai tare, nu?

    Si as pune o poza cu toata familia, adica cei 5 copiii cu familile lor si cu mama si tata 😀

    si in fiecare luna as pune poza cu cei nascuti in luna respectiva, pentru luniile fara un sarbatorit tot poze de familie 😀

  47. Mi-as dori un calendar pt bunicii care traiesc in alta localitate si o vad foarte rar pe micuta noastra de cateva luni. Tatal meu a vazut-o doar in primele saptamani de viata. Mama mereu imi cere poze pt ca o vede rar, iar tata plange cand ii trimit poze cu cea mica.

  48. Cred ca ar fi cadoul perfect pentru sărbători și l-as dărui nașilor noștri, iar pe coperta as pune poza cu ei și fetita lor superba ?

  49. As face cadou calendarul nașilor și părinților iar pe coperta as pune poza cu fetița mea. De pe pana acum am scos doar poze, cea mai ușoară modalitate de a print poze, zic eu, mămică de bebe de un an și jumătate, pentru ca pot face totul de acasă, lângă copilul meu în timp ce acesta se joacă, doar încarc pozele online și apoi le primesc acasă prin curier.

  50. As darui un calendar bunicilor care stau in alta localitate si o vad foarte rar pe micuta noastra. Tatal meu a vazut-o doar cand avea cateva saptamani. Mama mereu imi cere poze cu fetita pentru ca o vede rar, iar tata plange cand ii trimit poze cu ea. As pune poze cu cea mica, cate o poza din fiecare luna de viata, sa ii vada evolutia pana in prezent. Pe coperta as pune poza de la maternitate, cand avea cateva minute de viata.

  51. I l as darui surorii mele, este innebunita dupa calendare, asteapta unul in fiecare an, sub brad! S ar bucura tare mult, iar prima poza ar fi una cu toata familia!

  52. Bunaaa…noi anu asta am inceput gradi si ca sa stie si tati cand avem evenimente (spectacole, serbari, excursii), sa le marcam dom’le intr-un calendar. Deci calendarul l-as face pentru tati si pe coperta as pune o poza cu piticu la gradi. Pupici

  53. Calendarul va fi pentru bunici, care isi iubesc nepotii mai mult decat copiii( parerea mea).
    Pe coperta as pune o poza de cand era fetita mea bebelus ( acum 10 ani) !! Eram asa mult timp imrpeuna atunci!!!

  54. Ne-am dărui noua și bunicilor și calendarul și fotocartea și sigur o sa și facem asta, pentru ca am văzut ca este cel mai apreciat cadou de către bunici. Oricum, mulțumesc pentru idee… poate asa ma motivez sa și termin de selectat pozele ?

  55. I l-aș dărui soțului meu și aș pune pe copertă una din fotografiile de la mare de anul acesta, cu noi și cu fetița noastră.

  56. Un calendar de perete pentru bunica mea, aka strabunica Vladucului, cu poze cu toti stranepotii, iar pe coperta o poza in care cei trei pitici nazdravani dragalesc cei trei pui de pisica ai bunicii ;))

  57. Bună,
    Un cadou frumos☺️
    Îmi doresc acest calendar pentru biroul meu de la lucru, sa am mereu poze cu familia. Poza de coperta o sa fie cu fetița mea, soțul și eu (împreună).
    Mulțumim pentru concurs. ?

  58. In fiecare an am fost leneșă apoi mi-a părut rau ca nu am făcut astfel de calendare. Am văzut cateva la apropiatii noștri, facute tot cu Cewe, si mi-au placut mult. Asa ca anul asta promit ca ma apuc din timp. Voi pune pe copertă o fotografie cu noi 4. Si le vom oferi bunicilor.

  59. Mie imi voi face cadou un calendar de birou (chiar de nu voi castiga),pentru a-mi insenina zilele lungi petrecute la birou.pe coperta voi bune o poza cu noi 3 de la mare,cu primul rasarit vazut de fetita mea :).bafta tuturor.

  60. Intentionez sa daruiesc acest calendar de birou tatalui meu, care pe 20 noiembrie isi serbeaza ziua de nastere. Ar fi cel mai fericit sa primeasca acest cadou si stiu sigur ca de drag il va rasfoi si in 2020, doar e cu nepotii lui preferati! :)) Iar ca poza pe prima pagina ar fi o imagine de la ultima excursie prin padurile de la Humor, in cautare de opintici. 😛

  61. Este cadoul perfect pentru nașii noștri care vor începe o viață nouă la mii de kilometri distanță și pozele vor fi cele care ne vor aminti de momentele frumoase petrecute împreună! Pe copertă va fi poza de la botezul băiețelului nostru Eric împreună cu părinții spirituali!

  62. Mi-as face un asemenea cadou:) este o idee minunata sa ai amintiri peste ani. Cu siguranța le-ar place și bunicilor sa aibă poze!

  63. Tare drag, mi-ar fi un calendar, pentru sotul meu, in care sa includ momente frumoase din viata noastra…suntem de 6 ani impreuna, dan nu avem nici macar o poza printata, pe nici un fel de hartie. Cred ca ar fi o bucurie imensa, pentru Craciun!

  64. Ah, gand la gand cu bucurie! Anul acesta m-am organizat si eu din timp ca sa fauresc niste calendare pentru bunici, dar nici o fotocarte nu e de dat la o parte. Ca si fotografie de coperta, probabil ca voi alege una cu toti 4, pentru ca de anul acesta suntem 4, nu 3! 🙂

  65. Buna, printesa! Noi vrem sa le oferim bunicilor din Romania, pentru ca suntem departe de ele. Iar pe coperta dorim sa asezam prima poza a nepoatei.

  66. Chiar ma gandeam sa apelez la aplicatia Cewe pentru cadourile de Craciun, insa nu eram prea convinsă de calitate. Dar pe tine te cred, deci o sa incerc!
    As face cadou calendarul mamei mele, care isi vede nepotica doar de vreo doua ori pe an. I-as pune acolo poze cu ea, sa o vada tot anul.

  67. Bună Ioana,
    Mă numesc Irina, sunt căsătorită şi nu am copii, am o pisică pe nume MimiSnow 😉
    Te-am descoperit aseară târziu, căutând recomandări de cărţi bune de citit şi uite aşa am dat peste tine 🙂 : https://www.printesaurbana.ro/2017/07/55-de-carti-bune-de-luat-vacanta.html, Azi am dat comandă de „Inimă cusută”.

    Mi-ar plăcea să câştig un voucher comandă pentru un calendar de birou, pe care l-aş dărui nepoţilor mei. Pe copertă ar trona pisica mea, bineînţeles. Mulţumesc.

  68. as face cadou un calendar cu poze cewe nasilor de botez a fetitelor mele, persoane foarte dragi sufletului meu si pe coperta as pune o poza cu fetitele mele.

  69. Salut Ioana
    Super bună ideea cu calendarele. Aş dărui bunicilor calendare, cu fotografii ale nepoților când erau mici.
    Îmi place ideea Sofiei de a păstra mereu calendarul cu poza familiei la vedere.

  70. As face un astfel de calendar pentru bunicii fetitei noastre. Prin urmare vom alege pentru coperta o poza cu ea și cu noi de la ședința foto cu tema Crăciunului pe care urmează sa o facem.

  71. Mi-as dori acest calendar pentru noi, pentru familia noastra. Anul acesta am pus multe poze prin casa, ca niciodata; si parca tot mai vreau, mai sunt multe locuri din casa de infrumusetat! Pe coperta as pune o poza cu noi trei. Multumesc!

  72. Fetita noastra face un an in curand…Deci as umple calendarul cu amintiri din acest an cu ea. Pe prima pagina as pune prima fotografie, din maternitate. Ar fi cadou pentru bunici si pentru tati sa il ia la birou.

  73. Cu siguranta calendarul o sa fie plin cu poze de la ziua de nastere a baietelului nostru Tudor cate a implinit saptamana trecuta 2 anisori. Avem poze cu toti invitatii, de la bunici si matusi pana la nasi si prieteni buni. Si bineinteles calendarul o sa stea frumos pe biroul meu de la gradinita unde lucrez.

  74. Soțului meu – pentru că din toamna asta nu mai lucram in acelasi birou si as vrea sa fim mai aproape de el – o poză cu noi 3, el, eu și fiul nostru! Sau una cu ei doi, Leuții familiei. Si cu noi 3 in celelalte pagini ale calendarului.

  75. Eu vreau sa fac mai multe calendare, unul pentru buni, altul pentu bica, cate unul pentru fiecare matusa si unul si pentru nana de botez 🙂 Toate calendarele le-as face cu poze de-ale baietelului meu, bineinteles in care sa se afle si persoanele carora le adresez calendarul. Pe coperta fiecarui calendar as pune poza cu persoana careia i se adreseaza calendarul impreuna cu nepotelul/finutul sau chiar cu noi toti la un loc 🙂 Multumesc!

  76. As da acest cadou ,sorei mele, care este departe de noi. Poza ar fii cu cei doi nepoti, băiețelul de 2 ani și fetița ce trebuie să apară în 2 săptămâni. Mulțumesc !

  77. As darui un astfel de calendar nasicii fetitei mele, la taierea motului, iar pe coperta as pune o poza din primele zile de viata…???

  78. Chiar daca nu voi castiga voucherul, voi comanda oricum un calendar pentru mama mea. E o idee super si se va bucura tot anul viitor cu imaginea familiei ei minunate. Pe coperta o sa fac un colaj cu mama in centru, cele 3 fete si cu cei 4 nepoti in jur. Multumesc de idee!

  79. As face un calendar pt mama si inca unul pentru socrii mei. Toti il iubesc foarte mult pe cel mic al nostru si ar fi foarte fericiti sa primeasca un astfel de cadou. Pe coperta voi alege o poza reusita cu cel mic. Cunosc produsele Cewe si le ador.

  80. Cadoul ar fi pentru soțul meu, pe copertă aș pune poza cu noi doi din ziua în care am aflat că sunt însărcinată. De fapt e poza cu noi 3, chiar dacă bebe încă nu se vede.

  81. Sigur as vrea mai multe calendare, dar as vrea sa fac unul pentru nașii de botez ai fetelor mele(mătușa si unchiul meu). Trec prin momente deosebite, dar, din păcate, nu plăcute. Pe coperta as pune o poza cu ei și fetele mele, poza care am făcut-o anul acesta de ziua lor. Ei nu au copii și le iubesc mult pe Maria și Ioana. Le-aș dărui calendarul pe 2 decembrie când va fi ziua unchiului.
    Mulțumim pentru concurs și succes tuturor!

  82. Buna, eu as face un calendar pent ru soacra mea, alias”bunica”. O poza cu baietelul meu Andi de care are grija in fiecare zi si cu nepoata mea de care a avut de asemenea grija in fiecare zi pana a preluat-o Andi. Cred ca va fi un cadou de Craciun foarte frumos.

  83. Fiind primul an cu mititica clar l-aș face cadou bunicilor, iar ca poză de copertă as alege una mai enigmatică, de-abia când răsfoiesc calendarul să-si de-a seama ce e. ?

  84. Calendarul l.as face pt mine.. pt ca, de fiecare data cand vine vorba de daruit cadouri de suflet, cu fotografii, eu le ofer tuturor dar eu nu am primit niciodata ceva de genul:)) pe coperta ar fi baietelul meu drag, care scoate limba la aparat!

  85. Le-as darui, ca in fiecare an, parintilor, bunicilor, sotului, nasilor si nu in ultimul rand, mie ?. Noi am tot experimentat in ultimii 8 ani de la Cewe fotocarti, calendare, cani, tablouri, jucarii personalizate, puzzle-uri si toate au surprins frumos momentele importante din viata noastra.

  86. As darui calendarul sotului meu, cu pozele noastre de cand suntem impreuna si poze de la nunta noastra. <3 Sper sa castig, imi doresc foarte mult.

  87. As face acest cadou surorii mele care este in strainatate ai va naste in ianuarie? pe coperta as pune poza cu noi doua si mama, asteptand primul nepot din familie?
    Legat de cewe, printez frecvent poze la ei, au multe oferte convenabile, recomand!

  88. I-as face cadou un calendar de birou mamei mele cu nepotica ei si cu toti 3, iar pe coperta as pune- doar pe nepotica. Sunt f incantata de ideea de fotocarte, de mult tot zic ca fac si nu m-am mobilizat.

  89. L-aș oferi lui tati nostru deoarece el nu are nevoie de nimic niciodată, dar să aibă prințesele lui pe coperta unui calendar cred că l-ar bucura enorm.

    Folosim cewe anual să scoatem multe poze pentru albume și ne-am creat și fotobook-uri la botezul fetiței la ei, cu pagini super lucioase. Sunt minunate! Super ușor de folosit programul lor.

  90. As face un calendar cu nepoții, sa le fac un cadou frumos bunicilor. Ei ar vrea mereu sa îi aibă aproape deci nu mă gandesc ca nu e un cadou mai nimerit.

  91. Pentru bunici binenteles. Una dintre bunici e cam departe de noi(Bucuresti), tocmai la Iasi, si ne auzim la telefon aproape zilnic dar stiu ca ea, in fiecare seara cand se inchina, vorbeste cu pozele si se roaga pentru noi. Ar incanta-o un asemenea cadou.
    Pe langa subiectul de mai sus: Maria ma tot intreaba cand o sa-i poata intalni pe Ema si Eric (avem toate cartile cu cele 2 personaje si i-am explicat ca ei exista in realitate si i-am aratat fotografia ta – mama lor). Am si eu o „Ema” – Maria(6ani) si un „Eric” – Matei (3ani).

  92. As oferi calendarul sotului, pentru a-l pune pe birou, la serviciu; desigur, prima pagina ar fi „ocupata” cu cele doua comori ale noastre (baiatul si fetita).

  93. Buna, daca as câștiga, l as face pt noi trei, fata mea de 2a5l se uita aproape zilnic la poze pe hartie, sunt convinsă că ar fi o surpriză pentru ea! Plus că, de la anul vom fi patru, asa că sa fie un calendar care sa i amintească de cum era atunci când era toată atenția pe ea :))

  94. Oau cu ideea asta am rezolvat deja cadourile atat pentru bunici si nasi dar si pentru finii nostrii cu care asta vara am petrecut 2 saptamani de vacanta! Pe coperta as pune fotografia fetitelor noastre: a mea are 6 ani si lipsa 4 dintisori iar finuta are 10 luni si doar 2 dintisori de lapte! E superb rasul lor stirb!

  95. As face un calendar pt bunica mea ! Poza de pe coperta o sa o pun cu stranepotii ei(baietii mei) pe care ii divinizeaza!❤❤❤
    Recomand Cewe din toate punctele de vedere! ?

  96. Bună, pe coperta as pune o poza cu bebe căci a fost primul an cu el și pt noi e cel mai important și apoi l-as dărui bunicilor care sunt topiți după el?

  97. As face astfel de calendare pentru a le da cadou bunicilor. Și as folosi o poza cu noi 2, cei 2 băieți ai noștri și cele 2 pisici 🙂

  98. Bineînțeles că aș da cadoul bunicilor. Am făcut un asemenea cadou când a împlinit fetita cea mare 1 an și am ales câte o poza din fiecare luna din viata ei. Foarte frumos a ieșit. Tot la Cewe e făcut sub forma de calendar dar cu poze. Din păcate de atunci nu m-am mai organizat la timp. As pune o poza cu noi toți.

  99. sotul meu apreciaza fotografiile, dar nu a printat niciodata una. considera cumva ca asta e treaba mea: sa ma asigur ca avem amintiri palpabile. de aceea as vrea sa ii fac cadou doar un voucher, restul muncii sa o fac el: sa aleaga poza de pe coperat, sa puna restul pozelor in ordine cronologica (sau in functie de preferinte), doar-doar sa il vad implicat 😀

  100. Mamei mele i l as darui cu mare drag ca i departe de noi si tare mult s ar bucura de asa ceva.
    Poza ar fi cu noi 4 sau doar cu nepotii ei mult iubiti.

  101. Cadou pentru bunici, cu coperta la prima si singura sedinta foto in formatie de 4…hmm, tre sa mai mergem, ca nu prea avem poze cu totii?.

  102. Cum anul 2019 ma trimite din nou la munca dupa aproape 4 ani de CIC , cu siguranta il voi duce cu mine sa ma ajute sa trec mai usor peste perioada de tranzitie. Sa imi mai aline dorul de piticutii mei dragi. Pozele vor fi cu noi patru.

  103. Eu as face un calendar de birou pentru mine. Prea mult timp sunt singura si cred ca daca as vedea o poza cu noi toti din vremurile bune cand petreceam toate sarbatorile impreuna as avea zilele mai frumoase.

  104. Fetitele mele nu au decat o singura bunica (mama), ceilalti au murit de mult… Acum 2 ani, fetita mea ce mare, care pe atunci avea 5 ani, s-a hotarat ca le trebuie si lor un bunic si s-a gandit cum poate sa faca rost de unul. Cum la magazin n-a gasit, l-a intrebat pe unchiul meu, care nu are nici copii, nici nepoti, daca vrea sa fie bunicutul lor… El s-a bucurat foarte mult ca s-a trezit peste noapte cu doua nepotele, ele au fost fericite ca a acceptat. Noi am ras initial, el insa si-a luat rolul in serios si probabil s-a responzabilizat in noua calitate de bunic pentru ca, desi nu sta in acelasi oras cu noi, vine sa ne vada cel putin o data la 2 luni, daca nu poate in fiecare luna (inainte ne vedeam de 1-2 ori pe an, poate chiar deloc…).
    Calendarul ar fi cadou pentru bunicul si coperta ar fi o poza cu el si cele doua nepoate de la Craciunul trecut, cand erau imbracate in costume populare… Cu multe-multe multumiri ca datorita lui fetele mele au acum un bunic care a acoperit golul lasat de ceilalti.

  105. Uuuu, primele calendare le-as face cadou bunicilor! Pentru ca o pereche e departe de noi (stau in inima Moldovei 🙂 ), dar vin in vizita cat de des pot, si le e tare dor de nepotul lor drag si de noi toti – mereu cer poze pe what’s app, ca sa vada cat a mai crescut nepotul si ce frumos s-a mai facut el de la ultima poza trimisa….acum 5 minute :))) ; iar cealalta pereche e mai aproape de noi, langa Bucuresti, insa timpul limitat impartit intre casa – serviciu si gradinita nu ne permite sa ne vizitam decat in week end…..si i-ar face foarte fericiti sa aiba mutrele noastre pe birou sau pe perete! Poza de coperta pe care as alege-o ar fi cu siguranta una dintre pozele cu noi 3 si minunea din burtica, pe care piciul dintai o asteapta mai ceva ca pe painea calda! :))

  106. Of..mereu zic sa fac si eu asta, sa incerc acest program, sa personalizez ceva pt bunica si strabunica..si mereu raman in urma, cumpar altceva.
    Poate, daca as castiga, as fii fortata sa ma organizez si sa fac ceva frumos pentru mama si bunica….si prima poza ar fii ea si nepoatele ei, pe care le adora dar le vede destul de rar ( stam in judete diferite)…
    Oricum e super ideea data de tine, Ioana!

  107. Buna! Ar fi un cadou minunat pt bunicii puilor mei de care ne este tare dor, parintii mei, NE-ul țării, nu știu ce ne-am fi făcut fără whatsapp, poate am fi ajuns mai des la ei … Cei 2 nepoței – frățiorii iubăreți pe coperta. Zi frumoasa!

  108. As da cadou fratelui meu, ca e singurul care mai lucrează la birou. Pe coperta as face un colaj cu toate pozele pe care le are impreuna cu nepotul, mici mici, ca sunt destule si nu sunt luni suficiente pentru toate. Pentru bunici deja lucrez la calendar, dar e de perete, sa poată trece programarile la doctor si zilele de nastere? tot cewe folosim si noi.

  109. Buna! As face, ca în fiecare an, cate un calendar pentru fiecare pereche de bunici, străbunica și frații. As pune pe fiecare dintre coperte poze cu noi și cu persoana căreia îi ofer calendarul. Sărbători cu bine!

  110. Calendarul de birou ar fi cadoul perfect pentru sotul meu! Pentru ca de mai bine de un an si-a depasit limitele si a ajuns sa faca din munca fizica, foarte solicitanta, munca de birou, intr-un colectiv tanar si motivat!
    Pe coperta, ar fi cu siguranta o fotografie cu printesa Olivia, sase ani si sapte luni!

  111. As face câte un calendar pentru bunici, cu bebe Alex de un an si Stefi, de 4 ani jumate. Poate uitandu-se la poze li se face dor mai des de nepoti (sunt in provincie și nu sunt implicați in viata nepotilor din diverse motive). Si pentru Nasii nostri as face calendar, de drag, pentru ca sunt minunati!

  112. Iubitului nostru sot si tatic, sa il puna pe birou si sa ii vada in fiecare zi pe cei doi pici frumosi de care ii e tare dor…coperta va fi cu noi patru. Multumim!

  113. Mi-ai citit gandurile! chiar cautam ceva special pentru al doilea Craciun petrecut impreuna. Si as dori cateva calendare: 2 perechi de bunici, 1 pereche de stra-bunici, eu la birou si unul pentru acasa. Ar fi un premiu binevenit!

  114. Dacă as avea norocul sa câștig acest calendar, cu siguranța îl voi oferi bunicilor, sa-și vadă mereu nepoțica, noi fiind departe de ei, in alta tara și ii vedem rar..O seara frumoasa!

  115. I-as face cadou un astfel de calendar, tatalui meu….sa isi aduca aminte tot timpul ce familie frumoasa are si sa nu se mai simta singur….

  116. Buna!
    Le-as face bunicilor un calendar cu poze din ultimul an cu cei doi nepotei. Pe coperta as pune o poza cu prima declaratie de dragoste a lui Te catre fratiorul mai mic…te iubesc mult, mai fratzi! Pacat ca nu poate vorbi dar am surprins imbratisarea si pupicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *