Cum primești bani înapoi de Black Friday (p)

De Black Friday se fac cele mai multe și mai valoroase cumpărături din an (conform statisticilor oficiale). Cheltuim sume enorme pe lucruri care ne trebuie, dar și pe lucruri care nu ne trebuie, dar ne plac, cadouri pentru toată familia, electrocasnice care trebuie înlocuite, cărți de citit și de luat în vacanță, haine de iarnă, mici răsfățuri pe care nu le-am cumpăra la preț întreg. Ei, ce-ați zice dacă ați putea primi în cont bani după ce terminați de făcut cumpărăturile de Black Friday? Nu vouchere, nu reduceri la cumpărături viitoare, ci bani în contul vostru, pe care-i puteți economisi  sau folosi pentru cumpărături viitoare.

Nu e nici o scamatorie la mijloc, este un site de vânzare prin afiliere: site-ul primește de la magazinele online un comision pentru cumpărăturile făcute prin recomandarea lui, pe care-l împarte cu clienții. Ce trebuie să faceți este simplu: înainte să intrați pe site-urile de unde doriți să vă faceți cumpărăturile de Black Friday, intrați pe Bonusway.ro. Vă faceți cont din timp, să zicem de azi. Durează câteva minute, iar dacă intrați prin pagina mea să vă creați contul (adică dând click AICI), veți primi în cont extra 10 lei de la mine la prima voastră comandă (doar voi, eu nu primesc nimic). Acest pas, de creare a contului, e necesar doar prima oară, apoi doar vă logați sau lăsați browserul să vă memoreze parola ori să vă păstreze logat. Apoi alegeți din lista de magazine pe cel din care vreți să comandați lucruri și cumpărați de acolo. Plata se face pe site-ul magazinului, ca și înainte, totul e transparent și sigur. Pasul esențial este să intrați în magazinul dorit dând click pe el din pagina Bonusway, după ce v-ați logat.

De Black Friday sigur veți face cumpărături mai multe și mai valoroase, ceea ce înseamnă că veți putea recupera sume mai mari de bani de pe urma cumpărăturilor voastre, bani care vă intră în contul bancar dupa ce devin plătibili și depășesc suma de 50 de lei. Bani pe care îi puteți folosi cum vreți.

Așadar, intri pe Bonusway, te asiguri că ești logat (scrie sus în colțul din dreapta, vezi screenshot mai jos), te duci în pagina cu magazine afiliate, îl alegi pe cel din care vrei să cumperi și dai click pe el. Tot aici vezi și ce procent din suma cheltuită vei primi înapoi în cont după ce faci plata. Procentele variază între 1,5 și 10% din valoarea comenzii tale (nu se iau în considerare taxa de transport și nici TVA-ul, procentul se calculează la valoarea produselor achiziționate, fără TVA). Apoi ți se deschide site-ul normal, să zicem libris.ro, îți faci cumpărăturile și gata.

Bonusul se înregistrează în 24 de ore de la plasarea comenzii și nu contează dacă este plătit cu card sau ramburs. În colțul din dreapta sus vezi mereu ce sumă ai adunat făcând cumpărături.

Momentan sunt pe Bonusway.ro 407 magazine, de la librării la magazine online de haine, încălțări, electrocasnice, ochelari, jucării, Notino, Bonami.ro, Booking.com, Airbnb, Aliexpress, Orange, iHerb, practic, cam toate magazinele de pe care eu cumpăr lucruri online sunt în lista asta. Cumpărături fac oricum, de ce să nu recuperez parte din banii pe care oricum îi cheltui? Găsiți aici lista completă a magazinelor care vă aduc bani înapoi.

Conceptul de cashback este popular în întreaga lume  și da, funcționează, am testat deja și am citit comentariile a mulți utilizatori Bonusway care au reușit să strângă sume serioase cu ajutorul platformei. Sistemul este foarte transparent și clar: ei primesc de la magazine un procent din fiecare vânzare realizată prin intermediul lor, procent pe care-l împart cu noi.

Iată ce am de gând să achiziționez de Black Friday prin Bonusway:

– cazare pentru vacanța de primăvară de anul viitor pe Booking.com sau Airbnb.com, 4% bani înapoi la mine (Lisabona sau Barcelona, încă nu am decis). La o valoare a cazării de 1500 de euro, voi recupera 60 de euro. Cu care intrăm toți patru la două, poate chiar trei muzee!

– cărți de pe Libris.ro, recuperez 4% din valoarea comenzii (am pe listă Matt Haig, Cum să oprești timpul, și Privind înăuntru, a Petronelei Rotar)

– un covoraș colorat de la Bonami.ro, pentru care primesc înapoi 3,5% din valoarea comenzii

– cadouri pentru copii de pe Bestkids.ro, recuperez 3,5% din valoarea cumpărăturilor (am pus ochii pe o sanie din lemn pentru copii)

– un parfum și un fond de ten de la Vichy de pe Notino

– o ie albă de pe ietraditionala.com, au prețuri bune și recuperez 7,5% din valoarea comenzii

– și, desigur, câteva rochii de pe Fashiondays.com și Asos.com (recuperez 6% din valoarea comenzii)

Dacă stați mai mult pe laptop, vă recomand extensia Bonusway pentru Chrome (o găsiți AICI) care vă poate reaminti să intrați întâi la eiși apoi pe magazinele online, ca să luați mereu bonusul.

Și încă ceva: pe Bonusway vă așteaptă promoții speciale de Black Friday, așa că puteți strânge un bonus și mai mare în contul vostru.

Spor la făcut bani de Black Friday și la cumpărături în general!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

11 comentarii

  1. După toate aceste cumpărături la care vom primi aceste procente, cum vom putea intra în posesia banilor adunați pe acest site? Întreb pentru ca nu este specificat. Mulțumim pentru idei???

    • Trebuie sa ai peste 50 lei ca sa faci o retragere. Eu am retras deja niste bani, faci o solicitare si completezi iban-ul tau, primesti banii in aprox. o saptamana mai putin 5 lei comision pt ca ai primit bani in cont (valabil la BT in cazul meu).
      E OK Bonusway, m-am inscris dupa primul tau articol publicitar.

  2. O mica minciuna:
    extras din articol „veți primi în cont extra 10 lei de la mine la prima voastră comandă (doar voi, eu nu primesc nimic).”
    iar la adresa https://www.bonusway.ro/refer-friend dupa ce va faceti cont
    „Ai prieteni care fac cumpărături online? Atunci invită-i pe Bonusway! Prietenul invitat va primi 10 de lei bonus de bun venit, iar tu vei primi 10 de lei bonus de recomandare pentru prietenul care a adunat 4 lei bonus plătibil pentru achizițiile făcute.”

    E evident ca se castiga din reclama dar macar sa fim corecti.

    • sistemul de refferal pentru prieteni si sistemul de bonusare pt accesarea siteului prin pagina mea sunt sisteme diferite, la acesta din urma voi primiti 10 lei daca faceti cont din pagina mea, iar eu nu primesc nimic, asa cum am spus.

  3. Salut
    Aici spui numai lucruri bune. Eu astept de aproape un an niste bani pe care acesti tipi de la Bonusway ii tin in asteptare la stadiul de inregistrat. Nu cred ca este normal ca intr-un an sa nu-i treaca la,, platibil,,.Motivul ar fi ca daca ar aparea ca platibili ,ar trebui sa ii primesc.
    Am incercat sa-i contactez prin mail dar nu raspund. Cum ii pot contacta si in alt mod ?

    • buna, daca imi lasi adresa cu care ti-ai facut contul, pot sa intreb si eu pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *