Cel mai minunat cadou pe care l-am primit vreodată este… (concurs)

Later edit: Câștigătorii sunt Carmen Panait, Ana cu hamsteri și Andreea Elena, vă rog să vă verificați inboxul! 🙂

Am stat mult să mă gândesc care e cel mai grozav cadou pe care l-am primit vreodată. Lista e foarte bogată, am pe ea zeci de desene primite de la copiii care au venit la lansările mele de carte, primul cadou de ziua mea de la soțul meu (o cutie plină cu lucruri simple și secrete), inimioarele din hârtie construite de Sofia și Ivan, bilete la concerte pe care n-o să le uit niciodată, o statuie din lemn cu o semnificație aparte (haha, da, cineva mi-a făcut statuie, ca să vezi :P), întâlniri cu oameni pe care n-o să-i uit niciodată, mici excursii în locuri deosebite…

Daaaar cel mai tare cadou EVER este pentru mine… o carte. Un exemplar al primei mele cărți, O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă, care a călătorit în toată țara și a adunat în el mesaje pentru mine de la cititoarele cărții. E un volum rufos, gros, cu flori presate și bilețele strecurate între pagini, cu cuvinte scrise înghesuit sus pe pagini, printre rânduri sau pe lateralele albe, cu pixul sau cu creionul, gânduri extraordinare, urări și aprecieri care sunt pansament pe rană când mi-e greu și vreau să renunț. Mulțumesc, Ioana R, pentru gândul tău și pentru cadoul tău. Nu-mi pot imagina cât de complicat a fost să faci cartea să călătorească în atâtea locuri, ca să aduni în ea atâtea lucruri magice! Ai reușit, iar pentru mine cartea mea de la tine e cel mai grozav cadou!

Am primit cartea de ziua mea, împachetat simplu, în hârtie de ziar, legat cu sfoară. Nici nu avea nevoie de altceva, toată bogăția era înăuntru!

Și nici n-a fost scump, a costat undeva la 22 de lei, plus costurile de transport de la o casă la alta, pe care l-au plătit autoarele mesajelor, cărora le mulțumesc iar aici. Cadoul ăsta are în el atâta iubire de la atât de mulți oameni încât n-are cum să nu-mi topească inima!

Ia gândiți-vă și voi rapid, care e cel mai cel cadou pe care l-ați primit vreodată? Alegeți doar unul! Hai, puneți-l aici în comentarii, chiar sunt curioasă ce îi mai impresionează pe oameni în secolul 21, când putem avea totul dintr-un click, în rate, livrat la ușă.

Toate comentariile intră în tragerea la sorți pentru cele trei premii pe care ni le oferă Milka aici, pe blog: un pachet cu opt produse Milka, un glob de zăpadă făcut de mine și un kit de asamblare cu instrucțiuni pentru un borcan de depozitare sub formă de ren, acestea:

Milka vrea să ne convingă să Make every day special this Christmas, adică mai pe românește, să împachetăm fiecare zi în tandrețe Crăciunul acesta. Ca să vă vină în ajutor, Milka va publica pe site-ul www.cadouritandre.ro în fiecare zi din decembrie o nouă decorațiune DIY, sunt ușor de făcut și foarte frumoase, eu am tras cu ochiul deja la primele 12 și am de gând să le fac cu copiii! Tot pe site puteți să participați la activitățile Milka (sunt simple și amuzante) ca să intrați în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 24 de premii săptămânale, premii ce constă în cutii cu produse Milka. 🙂

Invitația mea pentru voi e simplă: căutați să oferiți cadouri cât mai puțin costisitoare și cât mai bogate în semnificații. Ambalați-le voi, singuri sau cu ajutorul copiilor, folosind instrucțiuni de ambalare sau pur și simplu imaginația din dotare. Ștampilele cu desene sunt o idee bună, la fel și sfoara și cariocile colorate, cu care puteți personaliza hârtia de ambalaj simplă.

Și apoi, nu toate darurile sunt dintre cele ambalate. Un dar e și să îi zâmbești doamnei de la casă de la Mega. Să ajuți o mamă cu doi copii mici să urce căruciorul în autobuz. Să mergi acasă cu o ciocolată caldă pentru doamna în vârstă de la parter. Știți voi, sunt gesturile mici (și din păcate rare) de bunăvoință care fac lumea mai bună…

Start concurs! Extrag pe 17 decembrie la ora 22.00! Care e cel mai grozav cadou pe care l-ați primit vreodată?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4198

96 comentarii

  1. De ziua mea, acum 3 ani, am primit cel mai frumos cadou de la Dumnezeu, testul de sarcina a fost pozitiv, am fost mai fericita ca niciodată, cu atât mai mult cu cât era și ziua mea de naștere. Cel mai pur cadou ?

    • Cel mai minunat cadou a fost un buchet de flori stranse din gradinile de prin fata blocurilor si din iarba pentru ca sotul meu, atunci doar iubit, nu avea bani sa-mi cumpere flori. L-am primit fericita ca s-a gandit la mine intr-o zi ca oricare alta, nu era nici ziua mea, nici aranjata nu eram. Asta m-a dat pe spate, l-am pus in cea mai frumoasa vaza din casa si am avut grija sa schimb apa zilnic. M-a impresionat foarte mult. A fost ceva simplu dar de care imi voi aduce aminte cu bucurie toata viata!

  2. O coala mare, din aceea de împachetat, cu multe urari si ganduri de la prieteni si amici. Plus o petrecere surpriza.
    A fost acum 4ani, de ziua mea❤??

  3. Hm… cred ca cel mai minunat cadou pe care l-am primit vreodata este o icoana…. eram in primul an de invatamant, trecusem printr-o perioada destul de tumultoasa in ceea ce priveste adaptarea la colectiv si la regulile impuse de aceasta meserie si, de Craciun, am primit de la o persoana (care urma sa-mi devina tareee apropiata -chiar ruda -cativa ani mai tarziu) un cadou sutirel ambalat frumos cu un post-it galben „impodobit” cu multumiri. Am desfacut usor de parca as fi simtit ca e ceva pretios. A fost prima icoana pe care am primit-o si pe care, 6 luni mai tarziu, am agatat-o in prima mea casa ? sta si acum in acelasi loc de cinste!

  4. Cel mai frumos si iubit cadou a fost o masina de scris! Cred ca eram prin clasa a V-a sau a VI-a si vazusem una la o vecina si era pur si simplu fascinata de ea! Calculatoarele nu erau prea accesibile, iar mie imi placea mult sa scriu, asa ca o masina de scris mi se parea „unealta” ideala care sa dea viata povestilor din imaginatia mea.
    M-am rugat mult de ai mei sa-mi cumpere una si mama imi raspundea mereu ca, daca vreau sa scriu, pot sa scriu si de mana. Apoi a venit Craciunul si am vazut cadoul ambalat sub brad … Am stiut ce e in el, inainte de a-l desface! 🙂 Eram atat de fericita, incat am inceput sa plang! Cumva, mi-era teama sa desfac ambalajul, ca nu cumva sa ma trezesc ca nu-i acolo masina mea de scris mult dorita si sa-mi fie naruite toate sperantele! :)) Dar a fost! A fost masina de scris la care am visat atat de mult! Parca o vad si acum, era rosie si mi s-a parut cea mai tare chestie primita vreodata!
    Am folosit-o intens in anii urmatori, pana a fost inlocuita de un computer. Apoi, am mai pastrat-o cativa ani, doar de dragul amintirilor. Intr-un final, i-am rugat pe parintii mei sa o daruiasca unor vecini care aveau un copil fascinat de tot ce avea tastatura. 🙂
    Acesta a fost cadoul meu cel mai iubit si mai grozav! Cred ca mi-a ramas in memorie tocmai pentru ca a fost un cadou foarte dorit si pentru ca nu a fost vorba de ceva ce puteam sa primesc zi de zi.

  5. Minunat articol, ne face sa ne gândim la lucrurile care conteaza cu adevarat. Chiar am terminat cartea aceasta, superba este. Acum cateva saptamani eram la cumparaturi cu baiatul meu. Il aveam in marsupiu si am cumparat mai mult decat puteam duce. Dupa ce am trecut de casa de marcat, ma chinuiam sa bag produsele in sacose, insa a venit paznicul supermaketului si mi-a spus: va ajut eu. A luat produsele, le-a aranjat bine, in asa fel incat sa fie echilibrate. Nu am mai intalnit asa gest de mult. ❤

  6. Un baton de ciocolata primit de la mama după ce ne-am întors de la colindat.Au trecut așa mulți ani de atunci și este singurul cadou de Crăciun de care-mi amintesc si salivez(oare sa fi fost așa de buuun?)In perioada asta colind magazinele sa caut batoane de ciocolata și încă sper sa găsesc gustul(încă-i simt gustul).

    • Da, mai! Ce o fi fost cu batoanele alea… si eu salivez cand ma gandesc la ele… chiar daca acum exista lucruri mai gustoase 🙂

  7. Am un îngeraș de fetița care peste câteva zile va implini 6 luni. Cel mai frumos cadou îl primesc mereu in fiecare dimineața: este vorba de zâmbetul fiicei mele. După o noapte cu multe treziri pentru alăptat, schimbat scutec, chiar si jucat :), zâmbetul ei este pentru mine cel mai important “lucru”, el îmi da putere sa incep noua zi cu forte proaspete și gânduri “optimiste” 🙂

  8. Cel mai emotionant cadou de pana acum a fost o floare primita de la prima mea fetita. Ea avea un an si putin, eram la tara, s-a aplecat pe marginea drumului, a rupt o floare din aceea fara nume si cu cel mai natural si plin de iubire zambet, mi-a oferit-o. M-am topit toata!

  9. Acum, azi, ma gandesc la mama care imi facea cadouri de 17 ori pe an. 1 data la ziua de nastere. Si de 16 ori la zile de nume. Pt ca Sabin e 1 data dar Alexandru e de 15 ori. Asa considera ea. O banana. O ciocolata. Ciorba. Ce avea.

    P. S. Nu particip la concurs, dar m-am trezit citind cartea ta si am realizat ca azi e miercuri. Respiram. 12 decembrie. Stii tu…

  10. Noi sarbatorim nunta pe 31 octombrie. In fiecare an, sotul imi pregatea cate o surpriza si neaparat un charm Pandora deoarece a devenit o traditie sa imi umple bratara cu talismane pline de semnificatie. Stiu pt fiecare in parte ocazia cu care am primit-o. Au valoare sentimentala. Insa in anul 2017, ziua de 31 octombrie a venit cu cel mai minunat dar de la viata. In aceasta zi s-a nascut fetita noastra minunata. E mai scumpa decat toate darurile din lume.

  11. Nu particip la concurs, dar wow. Doar wow si felicitari am de spus pentru mintea care a venit cu ideea acestui cadou pentru tine. M-am emotionat doar citind, deci in sufletul tau oare ce-o fi fost? <3 Asta este ceea ce numesc eu un cadou genial!

    Mi-a parut foarte bine de cunostinta aseara la Sabina, multumesc pentru semnul de carte neobisnuit! 🙂

  12. Bună! Eu o sa zic ce a primit soțul meu, pt ca am fost impresionata.
    De ziua lui acum 2 ani și-a pus o dorința când a suflat în lumanare. Nu l-am întrebat, dar am știut ca a cerut un copil, pt ca încercăm de muuuult. Doua săptămâni mai târziu am avut 2 liniuțe pe test și acum avem o fetita minunata.

  13. Anul acesta am primit cel mai frumos cadou care a venit puțin mai devreme fetita mea Eva Ștefania. Care o iubesc de numai pot. Iar când eram mica mia adus tatăl meu de la munca pentru prima data banane, noi suntem 6 la părinți mereu trebuia sa împărțim tot ce aveam iar faptul ca tatăl meu nea adus câte o banana la fiecare și era asa bună a fost minunat.

  14. Acum cativa ani, eram singura si deceptionata (din dragoste, evident). in seara de 5 decembrie a trecut pe la mine un prieten cu sotia lui sa-mi restituie niste bani, si mi-au lasat fara sa stiu doua tablete de ciocolata in buzunarul de la haina. nu am stiut de ele. cand m-am imbracat dimineata am simtit ca e grea haina, si atunci le-am descoperit. am crezut cu adevarat ca exista mos, si ca un mic gest atunci cand esti trist sau deceptionat conteaza foarte mult.

  15. Probabil micutul laptop roz pe care l-am primit cadou de la mama, sa-mi foloseasca cand urma sa plec cu bursa Erasmus in Franta. Marea surpriza a fost faptul ca mama nu prea-si permitea ceva de genul in acea perioada, tinea singura toata casa… Si totusi, mi-a luat un laptop! Nu stiu cum, nu stiu cu ce…

  16. Am primit atat de multe, nici nu stiu de unde sa incep..si cadouri fizice si gesturi si minuni. Dar de departe, cele mai frumoase cadouri sunt zambetele si rasul copiilor mei..atunci am TOT si pot face ORICE.

  17. Buna! Cel mai frumos cadou primit a fost un covrig cumparat de 8 martie de baietelul meu (impreuna cu tatal lui), care a ajuns la mine putin mancat din el! 🙂 Stiti voi…de la covrigarie pana acasa drumul e lung si lui i s-a facut foame :))
    Sarbatori fericite tuturor!

  18. Eu vreau sa partikip! :))))

    Cel mai frumos cadou e această viață! Că dacă n-ar fi, nu s-ar povesti…

    Vreau să caștig și să mănânc ciocolată impreuna cu cine mai dorește, cine mai poftește. Merit. Alaptez mereu și nu prea dorm.

    Partikip! Partikip! PARTIKIP!

    Ce dar minunat ai primit Ioana! <3 Il meriți! Si eu merit să câștig :))) Votați-mă! Mulțumesc.

  19. Buna! Cel mai frumos cadou primit a fost un covrig cumparat de 8 martie de baietelul meu(impreuna cu tatal lui), care a ajuns la mine putin mancat din el! :)) Stiti voi…de la covrigarie pana acasa drumul e lung si lui i s-a facut foame :))
    Sarbatori fericite tuturor!

  20. Cel mai frumos cadou l-am primit anul trecut cu o zi inaintea zilei mele de nastere, pe 28 noiembrie la 08:30 am auzit primele batai de inima ale fetitei mele ❤️

  21. In perioada in care eram singura la propriu si la figurat, in ajun de Craciun colegii de munca mi-au adus acasa bradul impodobit impreuna cu ei la birou. Un brad eco, facut din ramurele de copac gasite pe jos, in care am pus mult suflet. Am petrecut Craciunul alaturi de acest braduy plin de bucurie.

  22. Cel mai fain cadou pe care l-am primit a fost de la mos craciun, un pulovar pe care-l tricotase mama si pe care-l purtam foarte des de mai bine de un an.
    Aveam vreo 7 ani, eram la bunicii verisorului meu (mai mic decat mine) la care urma sa vina vecinul imbracat in mos craciun. Nu mica mi-a fost surpriza cand mi-am deschis cadoul pe care mi-l daduse din tolba. Pulovarul pe care-l purtam de vreun an de zile, tricotat de mama :))
    Matusa mea intelesese gresit explicatiile mamei mele despre unde in valiza se afla cadoul pentru mine si… a luat pulovarul gresit :))))
    Inca mai pufnesc in ras cand imi amintesc scena deschiderii cadoului :)))) Pe moment nu am spus nimic ca sa nu stric vraja pentru verisorul meu. Ai mei au aflat a 2-a zi la telefon, cand le-am spus dezamagita ca primisem pulovarul „ala albastru, tricotat de mama anu’ trecut si pe care-l port aproape zilnic la scoala” :)))

  23. Aveam 15 ani, inceputul liceului. Imi doream un telefon mobil. La 00.45 ceva a inceput sa sune in camera si nu stiam ce se aude. De frica nici nu ma miscam. A tot sunat minute in sir pana am indraznit sa ma ridic si sa caut locul de unde venea sunetul. Cand l am gasit, ascuns sub masa, am vazut ca cea care ma suna era chiar mami, care voia sa mi ureze „la mulți ani” la ora la care venisem pe lume. A fost una dintre cele mai frumoase surprize din partea părinților mei.

  24. Hmmmm… țin minte primul 8 Martie ca mama: primul copil avea 2 luni și 8 zile… ma așteptam la o zi agitata, dar nici pe departe nu a fost așa! Fetița a dormit, a fost liniștita toată ziua, mi-a zâmbit tot timpul… acum, după 5 ani, ne mai certam, dar când ne împăcăm îmi spune mereu ca îmi va aduce flori când se va face mare!!!
    Sub forma de cadou a venit și cel de-al doilea copil. Schimbarea de prefix m-a găsit acasă, de 5 zile ieșită din maternitate, cu un ghem de om in brațe!!
    Cică va veni și Mosu la mine, așa îmi promite Melania, va vorbi ea cu el:))

  25. Cel mai minunat cadou de ziua mea, este viata! Mai este putin pana pe 19 decembrie, un alt an, iar ziua mea de nastere, o zi pe care o petrec cu mare simplitate, dar ii multumesc Lui Dumenezeu, caci sunt aici pe Pamant si pot sa ma bucur alaturi de familie, pot fi alaturi de prieteni si la bine, dar si la rau. Simplu fapt ca mai adaug inca un an varstei mele, este o mare bucurie si un mare cadou, cel mai important.

  26. Cel mai frumos cadou a fost la nasterea fetitei, cand mi-a spus infirmiera ca am un copil sanatos.. Dupa cateva evenimente e lucru mare sa nasti un copil sanatos, iar pentru mine asta a fost cel mai minunat, de nepretuit, valoros cadou de la Dumnezeu!
    Sarbatori magice va doresc!

  27. „Care e cel mai grozav cadou pe care l-ați primit vreodată?” – draguta intrebare… cel mai grozav cadou pe care l-am primit vreodata este caldura si dragostea iubitului meu, care la anul imi va deveni sot, dragoste cu care ma invaluie de 2 ani si 3 luni zi de zi, sentiment pe care il asteptam cu atata ardoare de cand ma stiu, de la o persoana atat de minunata cum este el. Este omul sufletului meu, jumatatea dupa care tanjeam de multa vreme. El este cel mai grozav cadou primit vreodata. ❤

  28. Am primit un cadou special intr-un an! O persoana foarte draga mie a venit din alt oras doar pt a sta cu mine 2-3 ore, dupa care a plecat din nou. O sa-mi amintesc mereu. 🙂

  29. De obicei nu primesc ce vreau eu,insa anul trecut de Crăciun, am avut in sfarsit ce mi am dorit: Un bebe ? si acum vom petrece cel de al 2 lea crăciun împreună si asta ma face cea mai fericita fiinta din lume!

  30. Crăciunul trecut ar fi trebuit să fie primul petrecut împreună. Doar că mie mi-a stricat CFR planurile și am rămas în București, la o petrecere la care mă simțeam stingheră. Mă consolam cu mesajele pe WhatsApp și, când nici acelea nu au mai ajuns, număram minutele până la pat și uitare.
    Ca într-o scenă de film, mesenii au amuțit, fiindcă ușa de la intrare s-a deschis brusc. Am rămas interzisă. A intrat el, fără cal alb, dar cu o geantă plină cu caserole de acasă.
    Îmi sosiseră, simultan, și Moșul, și cadoul. A fost singura dată în viață când am tăcut mai bine de 10 minute, prea emoționată să pot spune ceva!

  31. Cel mai frumos cadou primit vreodată a fost vestea ca sunt însărcinată, după multe rugăciuni și încercari în aceasta privința…

  32. Cel mai tare cadou a fost cel de absolvire a facultatii oferit de prieteni. Ne pregateam sa mergem in vacanta planificata cu mult timp inainte (eu fiind singura) si ei au luat bilet de avion si pentru iubitul meu, care mi-a devenit mai tarziu sot. M-a impresionat tare generozitatea lor si gandul bun 🙂

  33. Un ceas asamblat de iubitul meu(pe atunci… acum e sot si tata din februarie a 2 copii?). M-a cam cucerit:) plus ca mi l-a pus la mana cand eram in barcuta pe lacul din salina Turda? adorabil?❤️

  34. Cel mai frumos cadou, sunt două cadouri, de la viata, de la Dumnezeu, minunile noastre: fetița Sofia si băiatul Alexandru. Fiecare zâmbet de la ei, fiecare îmbrățișare, fiecare ” ubesc, mami” e un cadou in sine. Nu am primit si nici nu cred ca voi primi un cadou care sa fie asa frumos si important ca prezenta lor in viata mea.

  35. Cat de frumos! Eu prefer sa daruiesc cadouri handmade. Iar cel mai „scump” cadou pe care l-am primit a fost un desen facut de nepotica mea, care a crescut o vreme alaturi de mine. In acel desen ne-a reprezentat pe mine, pe ea si pe sotul meu.

  36. Multe cadouri grozave am primit si pe toate le-am apreciat, dar cel mai mult mi-a placut sa prinesc flori. Si atunci cand au venit de la soțul meu bucuria a fost si mai mare.

  37. Cel mai frumos cadou pe care l-am primit a fost vizita tuturor colegilor de clasa la spital. Eram in clasa a 8-a si eram internata pentru ca fusesem operata de peritonita(apendicita in stadiu grav). O colega a venit sa ma salute, eu deja eram bucuroasa si surprinsa si a insistat sa ies afara la aer putin. Mi-a fost putin cam greu sa ma deplasez, dar cand am iesit afara si am vazut toti colegii adunati, mi-a trecut orice durere si m-am bucurat enorm. Nu o sa uit niciodata acel cadou minunat.

  38. In fiecare an, de ziua mea, bunicii din Constanta ma sunau primii sa imi ureze La Multi Ani, apoi doar bunica. Pana anul acesta…cand s-a dus cu cateva zile inainte de ziua mea…A fost cea mai trista aniversare si am plans toata ziua…
    Cel mai frumos cadou a fost primul sarut ever dat de persoana care mi-a devenit sot si care m-a facut MAMA unui baietel adorabil 🙂 Am fost asa de emotionata atunci incat am ramas muta :)))

  39. Cel mai frumos si minunat cadou a fost….un mar. Eram studenta la Iasi, iar prietenul meu isi mai luase un job si el acolo sa fim cat mai mult impreuna. Ma astepta mereu sa ies de la cursuri, iar intr o zi, i am trimis un mesaj ca as manca un mar din ala mare si zemos. M a asteptat la facultate cu marul, cumparat din ultimii bani pe care ii avea la el. Imi amintesc des momentul asta. Au trecut ceva ani, intre timp prietenul a devenit sot si tatal copiilor mei (3a2l si 5l) :D. Sarbatori minunate!

  40. Am primit mereu cadouri frumoase si pe care mi le-am dorit mult. De exemplu, anul trecut sotul a venit seara cu cateva zile inainte de craciun cu un brad in spate, desi fusesem pana la urma de acord ca nu are rost sa aglomeram casa si cu bradul de Craciun, cel mic fiind in etapa de mers sustinut ?? Dar eu sunt trista cand vine Craciunul si nu am brad, asa ca a fost un cadou minunat!
    P.S. si voucherul la masaj primit de Craciun a fost minunat :))

  41. Cel mai frumos cadou a fost un city break anul acesta in iulie in Dublin, cu bilet la Michael Buble. Doar eu, cardul si orasul, 4 zile, singura. A fost exceptional!

  42. O petrecere surpriza organizata de sotul meu impreuna cu prietena mea. De fapt doua astfel de petreceri, una de ziua mea acum cativa ani, una de tip baby shower anul trecut cand eram insarcinata. Au fost minunate, de la faptul ca au sunat ei prieteni de-ai mei sa vina, la mancare, bauturi si tot… de ziua mea primisem un tort de cupcakes de la o tipa de unde imi tot comandam. Nu e neaparat cadoul in sine, ci efortul pe care l-au depus ca sa ma faca fericita (mai ales ca intotdeauna am probleme la astfel de evenimente ca nu stiu pe cine sa invit, am senzatia ca nu intereseaza pe nimeni si imi vine sa renunt)

  43. Cel mai recent si deosebit cadou l-am primit acum 2 zile de la o alta mamica. Am cumparat un ssc de pe un grup de mamici iar in pachet pe langa ssc erau niste hainute pt pitica mea. M-a impresionat gestul, chiar intr-o perioada in care parca eram dezamagita de lipsa de omenie a celor din jur, de faptul ca parca nu mai vad altruism, ci doar rautati si certuri, dar m-am inselat, oameni cu suflet mare si darnici chiar mai sunt, depinde de noi langa cine decidem sa petrecem timpul.

  44. Cel mai frumos cadou l-am primit la zece ani,zece ghiocei de la tatal meu!Stiu,e un numar par,nu se oferă flori in asemenea mod!Cu toate astea,tata nu-mi daruise niciodata pana atunci,niciodata dupa, ceva atat de special!El care n-a stiut sa-mi spuna prin cuvinte ceea ce simte,n-a stiut nici sa-mi arate, a venit in ziua aceea cu buchetelul cules pentru mine!Am simtit o bucurie imensă,imi amintesc parfumul lor si azi la fel si vorbele lui,”zece ghiocei pentru cei zece ani ai tai”!

  45. Cel mai bun cadou primit de la viață este soțul meu. Îi mulțumesc lui D-zeu în fiecare zi pentru că mi l-a dat. E un bărbat extraordinar, minunat, așa cum nu m-am gândit să existe vreodată. Împreuna avem un băiețel care sper să îi semene întru totul!

  46. Cel mai frumos cadou l-am primit intr-o zi a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril (eu fiind printre ‘Mihaelele’ sarbatorite), cand s-a nascut fetita mea. De atunci, stiu ca nu am cum sa primesc alt dar care sa ma bucure mai mult si cumva si perceptia mea asupra cadourilor s-a schimbat de atunci pentru ca de fiecare data in 8 noiembrie simt ca sunt binecuvantata cu darul suprem.

  47. Zilele trecute eram in supermarket , obosită și aiurită din cauza copiilor care au alergii și nu știu ce și cum să le mai gătesc sa le fie bine . La coadă o doamnă cu voce blândă îmi dă voie să mă așez înaintea ei -aveam câteva produse – îi mulțumesc și îmi zâmbește . Apoi îmi dă și o sacoșă tot zâmbind , cerusem la casă dar probabil casieria nu m-a auzit.
    Am simțit că e un om tare bun , mi-a făcut ziua mai bună .
    Ar trebui să oferim ajutor și înțelegere de câte ori e nevoie . Doar așa am trăi într-o lume mai bună.

  48. Cândva, într-o poveste frumoasă, un om mi-a dăruit un pic de timp din timpul lui. Și într-o zi foarte aglomerată și agitată, cu mulți clienți obosiți și agitați, cu cerințe tot mai ciudate, un copil cu sindrom Down, cea mai dulce fetiță pe care am întâlnit-o vreodată, a întins brațele după mine să mă îmbrățișeze. Mi-a zâmbit și m-a îmbrățișat din nou și din nou până când am plâns de fericire. După așa cadou, iubire inocentă și necondiționată, nu poți să fii decât recunoscător.

  49. Cel mai frumos cadou de Crăciun a fost anul trecut, când am adoptat pe pisicuță Ina, o pisica mică și înfrigurată care își ducea traiul în fața blocului meu.Am hotărât împreună cu soțul meu sa o luam din ger și de atunci e fetița noastră, alaturi de cățel și restul pisicilor. A fost ceea ce mi-a adus în suflet cea mai mare bucurie. Am luat-o cu lăbuțele înghețate și era o adevărată bucurie și terapie sa o privim cum se alinta lângă calorifer la caldurica

  50. Cel mai frumos cadou primit a fost o excursie in Italia (fiind si prima iesire din tara, ceea ce s-a intamplat cand aveam deja 26 de ani, deci cu atat mai asteptata si mai deosebita), prima din multe care au urmat. Caci nimic nu ma face mai fericita decat calatoriile. 🙂

  51. Cel mai frumos cadou pe care l-am primit a fost o cutie de bomboane de ciocolata in care era ascuns inelul de logodna 🙂

  52. Sunt o persoana pretentioasa si greu de multumit dar ma bucur de fiecare data de orice lucru pe care il primesc, gestul conteaza pentru mine. Nu stiu sa spun un cadou wow, nu imi amintesc de nimic ceva extraordinar sa fiu precum copiii aceia care sar in sus de bucurie, insa, simt la acest moment ca viata/Dumnezeul mi a dat cel mai frumos cadou: fata mea, Eva. Am de 15 luni un chip de inger pe care zi de zi il ingrijesc frumos, cu dragoste si multa caldura sufleteasca.

  53. Cel mai frumos cadou l-am primit anul trecut, de Mos Nicolae: romanul in engleza „Lonesome Dove”. Am vazut ecranizarea cartii si mi-am dorit-o mult.

  54. Si eu mi-am dorit de multe ori sa primesc cadou o carte dar na fost sa fie…cartea ta e superba,am si plans la ea …Cel mai minunat cadou care l-am primit este o punga de pufuleti cu surprize..cand eram mica abia asteptam sa vina mosul sa vedem daca ne-a dat punga aia care pe langa pufuleti mai are si o surpriza

  55. Imi aduc aminte de cand eram mica, ne-am trezit in dimineata de Craciun si era magic…..o bicicleta mult dorita si ravnita era sub brad.
    Am primit multe cadouri de cand sunt, dar aceasta bicicleta a fost cel mai frumos cadou, deoarece mi-o doream foarte mult si nu ma asteptam sa o pot primi….. dar era magia lui Mos Craciun

  56. Eu, in copilărie, n-am prea găsit nimic sub brad. Cu excepția unui an in care am găsit o păpușa mică, îmbrăcată cu rochița și pantaloni mov, par mov și făcut “permanent”. Ăla e cadoul meu de suflet.
    Un alt cadou, primit ieri, a fost ca după ce era sa fiu implicată intr-un accident îngrozitor, din fericire n-am pățit nimic și când a venit la 15 de la școala, piticul meu mi-a zâmbit ca niciodată. Sau am apreciat eu mai mult!

  57. Felicitări făcute de puiul meu, le am pe toate puse într-o cutie,sunt neprețuite, cuvinte sincere și pline de viata.

  58. Cel mai frumos cadou a fost un goblen cu ”Fetita cu basmaluta rosie”, a lui Nicolae Grigorescu. L-am cusut eu. Arata minunat, e superb!

  59. Cel mai frumos cadou primit a fost cainele Bulldog francez care a venit la pachet cu cererea de casatorie! Totul s-a petrecut in city-bus-ul din Bucuresti, toamna, de ziua mea in 2012. De atunci viata noastra este mult mai vesela, iar baietelul de 2 ani a intregit tabloul fericirii!
    Oamenii si animalele din jur imi aduc mai multa fericire si iubire decat orice alt lucru material pe care as putea sa il primesc. Sa ii am pe ei sanatosi si sunt fericita! Imi lipseste timpul de a sta mai mult cu ei, dar sper sa reusesc sa le rezolv pe toate!

  60. Am primit la absolvire un stilou de la parintii mei. Pentru a avea cu ce semna documente pe drumul meu spre succes. M-am topit cand am vazut!

  61. Unul dintre cele mai frumoase cadouri le-am primit saptamana trecuta de la baiatul meu cel mare (are 7 ani),a fost ceva ce m-a uns pe suflet ,mi-a spus :
    ” MAMI MULTUMESC MULT PENTRU ACEST GRIS CU LAPTE , E AL DOILEA CEL MAI IMPORTANT LUCRU CARE L-AI FACUT PENTRU MINE, PRIMUL A FOST CA M-AI NASCUT ! „? fac orice pentru el/ei dar ii place atat de mult grisul cu lapte ca acum ma duc sa ii fac ?

  62. Cel mai cadou 😉 a fost o scrisoare de la fetita mea la 10 ani. In care si-a exprimat pe larg, cu cuvinte de copil sincere + tehnici de compozitie invatate la scoala (o multime de adjective, plus metafore, comparatii, etc) dragostea pentru mine, mama ei. Gestul a fost minunat, iar continutul absolut fermecator!

  63. Sunt multe cadouri care ar merita amintite, dar acum îmi vine in minte gestul unui taximetrist. Stătusem mult in trafic si a oprit ceasul cu doua străzi înainte sa ajungem. Mi-a cerut 12 lei pe o cursa pe care dădeam de obicei 17, i-am dat doua hârtii de 10 si mi-a dat una înapoi pe motiv ca nu are sa-mi schimbe. A trebuit sa ma ciupesc ca sa ma conving ca nu visez!

  64. Dupa indelungi incercari de a avea un copil la o varsta destul de capricioasa, in urma unei singure incercari de fertilizare in vitro, cu un singur folicul, un singur embrion, cand toate sansele erau spre 0, de ziua mea…in timpul celor 10 zile de asteptare a rezultatului, a venit catelul nostru la mine, si-a pus capul pe burta mea si am realizat ca am primit cel mai frumos cadou din viata mea! Noua luni mai tarziu, de ziua Marii Uniri, am potolit plansetul proaspat al fetitei mele cu un sarut pe obraz si de atunci nu ma mai satur de acest minunat cadou!

  65. Pe 8 decembrie se sarbatoreste in Panama (unde locuiesc) ziua mamei. Acum 2 ani, la numai 32 de saptamani, s-a grabit cadoul meu sa apara pe 8 decembrie, asa, ca de sarbatoare. N-a venit cu fundita, ci infasata in roz.

  66. Primul si cel mai frumos cadou de la sotul meu a fost un cactus: a vrut sa am o floare de la el, dar stia ca nu imi place sa o ud si a vrut sa se asigure ca ramane in viata sa imi aduca aminte de momentul nostru impreuna 🙂

  67. Cel mai frumos cadou a fost inelul de logodna care a venit intr-un an in ajunul Craciunului.Eram de foarte multi ani impreuna si nu ma mai asteptam ?si chiar a fost surpriza.❤

  68. Cel mai frumos cadou l-am primit de la fetita mea: aveam un pandantiv in care puteam sa pun o fotografie, dar am tot amanat momentul. Intr-o zi, deschizandu-l, am gasit inauntru o bucatica de hartie pe care era desenata o inima. Nu mi-a spus ca a pus-o acolo 🙂

  69. Desi am mai primit multe cadouri frumoase de atunci, nu pot uita acel cadou: eram in 1990 si am primit o masina de cusut de jucarie! Aveam 10 ani si am folosit-o cu grija si iubire cativa ani, a fost jucaria mea de suflet (oricum nu aveam multe jucarii, mai aveam un bebe de jucarie si in rest plastilina).

  70. Cred ca nu mi s-a postat comentariul, caci nu il gasesc, asa ca reiau pe scurt: este vorba de masina de cusut de jucarie pe care am primit-o cand aveam 10 ani. A fost jucaria mea de suflet (eram in 1990) si desi am mai primit intre timp si alte cadouri frumoase, acesta mi-a ramas in amintirile dragi.

  71. Cel mai frumos cadou, de ziua mea…..s-a nascut din mine:) Este Ioachim, baietelul meu de 1 an si 4 luni. El imi ofera zi de zi cadou clipe feerice si zambete pure.

  72. Inca nu am copii, dar totusi cel mai minunat dar o consider a fi surioara mea. E cu 11 ani mai mica si am crescut-o de parca mi-ar fi fost copil

  73. Cele mai frumoase cadouri pentru mine sunt copiii mei si primul „te iubesc” de la primul copil. Al doilea are doar 4 luni dar îmi zâmbește si îmi dăruiește multă fericire zilnic.

  74. Cel mai frumos cadou l-am primit de la copilul meu, cand a scris pentru prima oara „mama”, urmat de o inimioara, apoi variantele „teiubesc mama 1000” si inimioare.
    Cel mai frumos cadou l-am primit de la fetitele mele, care-mi deseneaza inimioare uneori si care, intr-o zi de inspectie, in clasa I, mi – au scris „o sa fie bine”… Si asa a fost

  75. Cel mai grozav cadou primit a fost cel de la mama mea, cu ocazia Craciunului de acum 24 de ani.
    Eram in ultimul an de liceu si ma pregateam pentru primul meu Revelion in afara familiei.
    Mereu m-am privit cu ochi critici si ma consideram ratusca cea urata; acum, la cei peste 40 de ani, am devenit foarte frumoasa odata cu depasirea unor obstacole ce au tinut de increderea in mine si ceea ce pot.
    Si, in ciuda a cum ma percepeam eu, tocmai o minune de baiat imi “ceruse” prietenia!
    Asadar emotiile ma cuprinsesera nu doar datorita primului eveniment din afara casei parintesti ci si datorita faptului ca aveam prieten!
    Asa ca surpriza mamei mele a fost un parfum.
    Un parfum doar al meu, doar pentru mine.
    Tocmai devenisem domnisoara familiei!
    Pastrez inca vie emotia de atunci, toate sentimentele sunt dulci precum amintirile din tinerete. Doar datorita unor astfel de emotii si trairi am putut ierta, insa nu uita, raceala acelor vremuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *