Sindromul pre-Crăciun cu Minnie și Spiderman (p)

Anul acesta am decis să amânăm decorarea bradului până la jumătatea lui decembrie, pentru că am observat că dacă îl facem prea devreme, copiii se plictisesc de el și nici nu-l mai observă chiar când se apropie Crăciunul. Așa că pentru a păstra magia până la Crăciun, am schimbat planul și le-am explicat și lor de ce. Au protestat o vreme, apoi însă și-au dat seama că nu trebuie să aștepte 15 decembrie ca să se joace cu decorațiunile (pentru că de fapt, ei de asta ar fi vrut să facă bradul, ca să smotocească ghirlandele, să stea cu gura căscată la luminițe, să dea globurile de-a dura pentru pisică).

Le-am dat cutia cu minuni pentru brad și i-am lăsat să se joace.

Au decorat mânerele sertarelor, mesele, scaunele și podeaua, pisica și rucsacurile de grădiniță, în timp ce eu am migrat în jurul lor și le-am făcut poze discret.

S-au jucat între ei, s-au jucat singuri, au fredonat jingle bells și alte colinde în engleză pe care le învață la școală, cred că i-a pătruns spiritul Crăciunului sau ceva.

În poze, copiii poartă haine și accesorii din colecțiile Disney și Marvel disponibile în Carrefour luna aceasta. În magazin, dar și online, produsele au reduceri mari, de exemplu bluza cu Minnie a Sofiei este 18 lei (o puteți comanda aici, tricoul gros cu Spiderman al lui Ivan este 33,75 lei (disponibil aici), rochia neagră, discretă și elegantă cu Minnie (care e și dublată în partea de sus, foarte potrivită pentru zile friguroase) este 73,75 lei (o găsiți aici), maleta cu guler pe care o poartă Sofi, deși e de băieți e tot 18,75 lei (bumbac rezistent, disponibilă pentru comandă aici).

Gentuța, portofelul și rucsacul cu Minnie, respectiv Mickey Mouse sunt tot din Carrefour și au și ele prețuri reduse zilele acestea, vă recomand să le căutați dacă aveți mici fani acasă care s-ar bucura să le găsească sub brad.

La noi încă sunt la mare căutare, nu pentru că Sofi și Ivan ar fi neapărat fani, dar au observat că atunci când poartă la școală haine cu personaje cunoscute, interacțiunea cu ceilalți copii merge mai ușor. Hainele sunt de calitate, rezistă bine la spălat și la tăvălit, avem haine de la Carrefour care sunt și în al treilea an de purtat intens și care se țin încă foarte bine.

Revin curând cu un articol cu haine de interior de sezon și pijamale TEX disponibile exclusiv în Carrefour, că tare ne mai plac #modacuchefdeviata și #modacuchefdejoaca.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

5 comentarii

  1. Eu am haine de la Tex cumparate in Franta in 2010 si inca se tin bine. Am avut prejudecati cand le-am cumparat si nu ma asteptam sa lempot folosi atat.

  2. Imi place mult puloverul ala cu PEPPA. Sa stii ca e bine ca mai faci tu reclama la TEX ca asa mai trec si eu prin Carrefour 🙂 Si tu, si copiii, sunteti manechinii pefecti 🙂

  3. O intrebare: copiii sau voi sunteti la al treilea an de purtare al unor hăinuțe? Căci la al meu copil e sărbătoare dacă, spre exemplu, ii mai vine in primăvara ceva cumpărat in toamna. Ce are intr-adevăr cumpărat acum 2 an, și încă ii vine, e o Căciulița ursuleț. Atat!

    • Si si, in sensul ca eu inca port geansi si pulovere luate acum 3 ani, iar Sofia a purtat un an si ceva o pijama si niste tricouri, care apoi au trecut la fratele ei, care le poartă și el de mai bine de juma de an deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *