E cea mai frumoasă săptămână din an! (p)

Ați văzut magnoliile? Cireșii, teii? Nu știu ce-i cu mine anul ăsta, de stau numai cu ochii prin copaci. Parcă niciodată n-am văzut primăvara atât de frumoasă! Cum ies din bloc, mă dă pe spate mirosul de flori de pe crengi, izul de aer cald, de pământ care prinde viață.

Știu! Cred că e faptul că am descoperit, scriind la romanul care se luptă să iasă din mine, că primăvara e ca un fel de copilărie. E începutul plin de lumină, culoare, mirosuri noi și chef să cunoști totul, să faci totul!

E atâta frumusețe în jur că nu mai pot dormi noaptea. Mă trezesc înainte de 7, în timp ce copiii, culmea, încă dorm, și trag cu ochiul afară, să văd cum strălucesc pe geam frunzulițele verzi, să aud păsările care ciripesc pe burlane.

Aș sta numai pe-afară. Îmi pun întâlniri la terase sau pe malul lacului după ce duc copiii la școală. După-amiaza merg cu copiii în parc și nu mă mai las dusă, chiar dacă ei se vaietă de foame. Seara, după ce copiii se culcă, ies pe terasă să citesc sau să mă uit la serial. Ochii îmi fug la copacii înfloriți ai vecinului de la parter. E cea mai frumoasă săptămână din an!

Curând, magnoliile or să se scuture pe stradă. Albul și rozul din copaci or să se facă verde. O să miroasă mai mult a astfalt încins decât a copilărie, dar hei, nici vara nu e rău, mergem la mare! 🙂

Deocamdată mă bucur de săptămâna asta. Mă plimb mult, citesc pe bancă sau pe jos, scriu, alerg pe trotinetă cu copiii, miros floricele, pipăi crenguțe.

Mulțumesc, Ioan Stoica, pentru pozele de mai sus. În toate port haine și încălțări TEX, disponibile exclusiv în hipermarketurile Carrefour. Colecția de primăvară (care intră la reduceri de până la 50% din 28 martie) aduce o mulțime de cămăși ușoare, transparente, ca de mireasă, dar și modele mai office, care merg însă și în parc (cum e cea cu dungi de mai sus), jeanși cu modele simpatice, rochii delicate și geci de multe culori și forme, preferata mea e cea subțire, galbenă, din pozele de mai sus. Veți găsi și multe variante de încălțări comode, la prețuri foarte bune!

În weekend, am scos și copiii la joacă!

Și ei poartă tot haine TEX (de obicei, dar și în pozele acestea). Colecția de primăvară are multe modele de rochițe colorate, colanți cu multe patternuri (preferații Sofiei), iar pentru băieți am găsit tricouri, jeanși subțiri de toate culorile, geci simpatice și multe tricouri cu imprimeuri deosebite.

Și pentru tați sunt chestii faine de la TEX, dar al nostru nu prea stă la pozat, de asta nu prea-l vedeți pe-aici.

Mai multe articole din colecția pentru noi, doamnele, le găsiți AICI. Iar cele pentru copii sunt disponibile AICI. Le puteți analiza online ca apoi să le luați din hypermarket sau le puteți comanda direct de pe site, cu livrare în două, trei zile.

Ah, nu uitați că din 28 martie, toată colecția de primăvară intră la reduceri de până la 50%, în magazine și online!

Sperăm că v-am inspirat să ieșiți la joacă și să priviți atent în jur, e cea mai frumoasă săptămână din an!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4198

4 comentarii

  1. Ioana, ce marime porti la blugi?
    As vrea sa comand online si sunt putin confuza. Daca imi spui, poate m-as putea orienta putin.
    Multumesc !
    Off topic, felicitari pentru tot ce faci, te urmaresc, iti citesc cartile si ne ajuti mult pe noi astea first time moms si, cel mai probabil, nu doar pe noi :).

    • salut, cei din poza sunt 36 si imi sunt cam mari. 34 nu am gasit la raft. am 63 in talie si 88 la sold. 🙂

      multumesc!

    • Esti ilegal de slaba ?
      Glumesc, arati ca o pustoaica, esti persoana potrivita pentru reclama asta, si cu postarea, de poze ce sa mai zic …

  2. Ce bine arati in toate pozele! 🙂 In Brasov inca pare iarna ca e un vant… 🙁 Sa stii ca imi place la nebunie cum iti vin blugii aia mai lejeri asa, nu super mega mulati, cred ca e un model care te prinde de minune, (e doar parerea mea, desigur), iar combinatia rochie bleumarin și dres rosu burgund o ador. Sa te bucuri de primavara, noi mai asteptam putin aici 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *