Cum e pentru mine peria Rowenta care usucă și îndreaptă părul în același timp? (p)

Găsiți mai jos opinia mea onestă despre Rowenta Express Air și un clip de două minute despre ce efect are ea asupra părului meu. Din ce am văzut pe net, e o perie foarte populară! Avantajul ei e că usucă și îndreaptă părul în același timp. La finalul articolului mai găsiți și o reducere pentru ea, în caz că nu știe soțul ce să vă ia cadou în luna femeii. 🙂

Nu am părul ondulat și mi-am dorit bucle de când mă știu. Cu siguranță dacă aș fi avut bucle aș fi visat la păr drept, așa că nu-mi bat prea mult capul cu asta. La coafor ajung, din păcate pentru mine, foarte rar, în ultima vreme de două, trei ori pe an, strict pentru tuns. Deși iubesc răsfățul cu spălatul pe cap, masajul în scaun, bibilitul și coafatul, și mai ales discuțiile delicioase pe care le port cu prietenii mei de la salon, pur și simplu nu reușesc să-mi fac timp mai des. Promit să lucrez la asta.

Până una alta, părul meu s-a obișnuit cu stăpâna dubioasă ce i-a fost dată, și se mulțumește cu un spălat cu șampon și balsam o dată pe săptămână, urmat, cel mai adesea, de un uscat rapid cu capul în jos, la putere mare, ca să termin toată procedura în douăzeci de minute, cât copiii colorează la masă (și masa cu totul, dar merită sacrificiul). Volumul părului e bonus!

Uneori apuc să-l și pieptăn, alteori nu, dar e ok, pentru că-mi place lookul relaxat și natural, de parcă tocmai m-am dat jos din pat (mai ales că de cele mai multe ori, chiar abia m-am dat jos din pat, după multe ore de scris între perne).

Părul nu se îngrașă și stă relativ decent de unul singur, chiar dacă nu e cel mai ordonat din lume.

Cam așa.

Din când în când, dacă știu că am evenimente de moderat sau emisiuni de filmat, îmi fac ceva drăguț la păr. Fie îl întind cu placa, fie îl buclez cu ondulatorul. Asta înseamnă că mă spăl, mă usuc, apoi stau câteva ore să iasă toată apa din păr, mă pieptăn și apoi îl coafez. Din douăzeci de minute, aranjatul părului s-a întins la aproape o oră, fără să pun la socoteală și pauzele.

Și asta nu-mi place. Eeeei, dar ce sunt eu, vreun fel de vedetă, să pierd o ORĂ întreagă în fața oglinzii să-mi fac părul?

Când am primit peria 2 în 1 de la Rowenta, pe numele ei Express Air, am ridicat o sprânceană. Bine, înțeleg că usucă bine, pentru că are și flux de aer cald, și peri încălziți, dar chiar să facă ea ce promite, adică să-mi usuce și să-mi îmblânzească ditamai claia de păr în doar 15 minute?

Am luat-o la testat. Vedeți mai jos în două minute ce-a ieșit.

Mi-a plăcut peria Express Air Brush de la Rowenta, m-am uscat cu ea de câteva ori luna asta și am următoarele concuzii:

  1. Chiar economisește timp, pentru că merge folosită direct pe părul ud și e puternică, usucă rapid șuvițele, în câteva mișcări repetate de la rădăcină spre vârf.
  2. Nu e nevoie să te piepteni înainte, poți descâlci părul în timp ce te usuci, cu peria care și îndreaptă. Mai salvezi 3 minute, yey!
  3. Îmi îndreaptă bine părul, care rămâne drept până la următoarea spălare.


4. În 15 minute am uscat perfect și am îndreptat la dungă tot părul, care nu e nici scurt, nici puțin. Fără nici o exagerare. 15 minute pe ceas. Și nici nu m-am grăbit!

5. Părul are mai mult volum când îl usuci cu Rowenta Express Air decât atunci când îl întinzi cu placa. Trebuie doar să aplici peria de la rădăcină atunci când usuci fiecare șuviță.

6. Părul nu se îngrașă mai repede ca ca atunci când îl usuci cu feon normal. Aici aveam un stres, mă gândeam că poate pieptănatul cu peria în timp ce ea usucă părul va duce la îngrășare prematură, dar nu a fost cazul. Părul meu a arătat bine șase zile, ca de obicei, apoi a trebuit, în a șaptea zi, să-l spăl.

7. Peria nu e grea și e foarte ușor de folosit, nu-ți obosesc mâinile pe ea.

8. E important să respecți instrucțiunile, adică să alegi câte o șuviță (poate fi mai lată și mai groasă, peria e destul de mare, iar perii sunt foarte rezistenți) pe care să o parcurgi cu peria de la rădăcină înspre vârfuri de câteva ori, pe dedesubt și pe deasupra.

9. Important este și ca șuvița să fie în tensiune, ca să poată peria s-o întindă. Ca în poză.

10. Peria are două trepte de putere și căldură și varianta de aer rece, normal.

11.Vine cu o gentuță simpatică în care o poți păstra și transporta în vacanțe, dacă ești genul care se aranjează în călătorii (eu nu sunt).

În zilele care urmează voi testa Rowenta Express Air și pe prietenele mele cu păr ondulat. Revin cu concluziile lor. 🙂

Am pentru voi un cod de reducere de 10% pentru această perie, dacă o luați de AICI, de pe Flanco.ro. Codul este PRINTESAURBANA10 și e valabil doar pentru acest produs, de pe 4 martie până pe 18 martie. Reducerea se aplică în plus față de alte reduceri existente (acum de exemplu, e deja redusă 40%, deci cu tot cu reducerea de la mine, o luați redusă la jumătate).

Pagina de produs a periei este aceasta.

Dacă o aveți deja, poftiți de ne povestiți despre ea în comentarii. Iar dacă n-o aveți, poate o primiți cadou de 8 martie, mai ales că e și redusă binișor? Acest articol poate zbura rapid către inboxul soțului, zic și eu…

45 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *