Cum e pentru mine peria Rowenta care usucă și îndreaptă părul în același timp? (p)

Găsiți mai jos opinia mea onestă despre Rowenta Express Air și un clip de două minute despre ce efect are ea asupra părului meu. Din ce am văzut pe net, e o perie foarte populară! Avantajul ei e că usucă și îndreaptă părul în același timp. La finalul articolului mai găsiți și o reducere pentru ea, în caz că nu știe soțul ce să vă ia cadou în luna femeii. 🙂

Nu am părul ondulat și mi-am dorit bucle de când mă știu. Cu siguranță dacă aș fi avut bucle aș fi visat la păr drept, așa că nu-mi bat prea mult capul cu asta. La coafor ajung, din păcate pentru mine, foarte rar, în ultima vreme de două, trei ori pe an, strict pentru tuns. Deși iubesc răsfățul cu spălatul pe cap, masajul în scaun, bibilitul și coafatul, și mai ales discuțiile delicioase pe care le port cu prietenii mei de la salon, pur și simplu nu reușesc să-mi fac timp mai des. Promit să lucrez la asta.

Până una alta, părul meu s-a obișnuit cu stăpâna dubioasă ce i-a fost dată, și se mulțumește cu un spălat cu șampon și balsam o dată pe săptămână, urmat, cel mai adesea, de un uscat rapid cu capul în jos, la putere mare, ca să termin toată procedura în douăzeci de minute, cât copiii colorează la masă (și masa cu totul, dar merită sacrificiul). Volumul părului e bonus!

Uneori apuc să-l și pieptăn, alteori nu, dar e ok, pentru că-mi place lookul relaxat și natural, de parcă tocmai m-am dat jos din pat (mai ales că de cele mai multe ori, chiar abia m-am dat jos din pat, după multe ore de scris între perne).

Părul nu se îngrașă și stă relativ decent de unul singur, chiar dacă nu e cel mai ordonat din lume.

Cam așa.

Din când în când, dacă știu că am evenimente de moderat sau emisiuni de filmat, îmi fac ceva drăguț la păr. Fie îl întind cu placa, fie îl buclez cu ondulatorul. Asta înseamnă că mă spăl, mă usuc, apoi stau câteva ore să iasă toată apa din păr, mă pieptăn și apoi îl coafez. Din douăzeci de minute, aranjatul părului s-a întins la aproape o oră, fără să pun la socoteală și pauzele.

Și asta nu-mi place. Eeeei, dar ce sunt eu, vreun fel de vedetă, să pierd o ORĂ întreagă în fața oglinzii să-mi fac părul?

Când am primit peria 2 în 1 de la Rowenta, pe numele ei Express Air, am ridicat o sprânceană. Bine, înțeleg că usucă bine, pentru că are și flux de aer cald, și peri încălziți, dar chiar să facă ea ce promite, adică să-mi usuce și să-mi îmblânzească ditamai claia de păr în doar 15 minute?

Am luat-o la testat. Vedeți mai jos în două minute ce-a ieșit.

Mi-a plăcut peria Express Air Brush de la Rowenta, m-am uscat cu ea de câteva ori luna asta și am următoarele concuzii:

  1. Chiar economisește timp, pentru că merge folosită direct pe părul ud și e puternică, usucă rapid șuvițele, în câteva mișcări repetate de la rădăcină spre vârf.
  2. Nu e nevoie să te piepteni înainte, poți descâlci părul în timp ce te usuci, cu peria care și îndreaptă. Mai salvezi 3 minute, yey!
  3. Îmi îndreaptă bine părul, care rămâne drept până la următoarea spălare.


4. În 15 minute am uscat perfect și am îndreptat la dungă tot părul, care nu e nici scurt, nici puțin. Fără nici o exagerare. 15 minute pe ceas. Și nici nu m-am grăbit!

5. Părul are mai mult volum când îl usuci cu Rowenta Express Air decât atunci când îl întinzi cu placa. Trebuie doar să aplici peria de la rădăcină atunci când usuci fiecare șuviță.

6. Părul nu se îngrașă mai repede ca ca atunci când îl usuci cu feon normal. Aici aveam un stres, mă gândeam că poate pieptănatul cu peria în timp ce ea usucă părul va duce la îngrășare prematură, dar nu a fost cazul. Părul meu a arătat bine șase zile, ca de obicei, apoi a trebuit, în a șaptea zi, să-l spăl.

7. Peria nu e grea și e foarte ușor de folosit, nu-ți obosesc mâinile pe ea.

8. E important să respecți instrucțiunile, adică să alegi câte o șuviță (poate fi mai lată și mai groasă, peria e destul de mare, iar perii sunt foarte rezistenți) pe care să o parcurgi cu peria de la rădăcină înspre vârfuri de câteva ori, pe dedesubt și pe deasupra.

9. Important este și ca șuvița să fie în tensiune, ca să poată peria s-o întindă. Ca în poză.

10. Peria are două trepte de putere și căldură și varianta de aer rece, normal.

11.Vine cu o gentuță simpatică în care o poți păstra și transporta în vacanțe, dacă ești genul care se aranjează în călătorii (eu nu sunt).

În zilele care urmează voi testa Rowenta Express Air și pe prietenele mele cu păr ondulat. Revin cu concluziile lor. 🙂

Am pentru voi un cod de reducere de 10% pentru această perie, dacă o luați de AICI, de pe Flanco.ro. Codul este PRINTESAURBANA10 și e valabil doar pentru acest produs, de pe 4 martie până pe 18 martie. Reducerea se aplică în plus față de alte reduceri existente (acum de exemplu, e deja redusă 40%, deci cu tot cu reducerea de la mine, o luați redusă la jumătate).

Pagina de produs a periei este aceasta.

Dacă o aveți deja, poftiți de ne povestiți despre ea în comentarii. Iar dacă n-o aveți, poate o primiți cadou de 8 martie, mai ales că e și redusă binișor? Acest articol poate zbura rapid către inboxul soțului, zic și eu…

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4198

45 comentarii

  1. Buna, incerc sa o comand pe site-ul flanco dar se pare ca nu merge aplicat codul de promotie, apare mesajul „codul promotional PRINTESAURBANA10 nu este valid”.

  2. Buna..am incercat sa introduc codul pt reducerea de 10% si nu il preia..mesajul este ca acest cod promotional nu este valid ?.

  3. Buna, ft util articolul. Acum incerc sa o comand si eu de pe flanco, dar nu merge codul de reducere. M apoti ajuta cumva, te rog?Mersiii

    • neata, e o eroare, se lucreaza chiar acum la asta, anunt eu aici imediat ce e totul bine.

    • neata, e o eroare, se lucreaza chiar acum la asta, anunt eu aici imediat ce e totul bine.

  4. Bună, am făcut deja rezervarea periei, dar fără cod, nu vrea să îl ia nici acum. Crezi ca dacă ajung în magazin sa ridic produsul (am ales sa iau produsul personal) , îmi dă reducerea dacă le dau codul? Mulțumesc frumos! Ramona

    • Eu tocmai am pus comanda cu ridicare din magazin, si mi-a acceptat codul de reducere.

    • da, dar tot comanda online se cheama ca ai facut. 🙂

      daca intri in magazin si vrei sa o cumperi de la raft si sa o platesti la casa, nu merge. 🙂

    • o sa testez zilele astea pe prietena mea.

      ce stiu sigur e ca la par cret nu merge.

  5. Ce fain! Eu am firul de parul foarte subtire. Se electrizeaza oare parul cu astfel de perie? Ca tare ma bate gandul sa iau si eu ?

    • hm nu stiu sa zic sigur. la mine nu se electrizeaza, am firul mediu de subtire, spre fin.

  6. Buna. Merge codul de reducere daca o iau din magazin? Pentru ca prin comanda livrarea e 15 lei, adica fix reducerea asta suplimentara…

  7. Bună,

    Degeaba plătește Flanco pentru publicitate, dacă aveau pe stoc 5 produse. Oferta valabilă din 4 până în 18 Martie și deja la jumătatea zilei de 4 Martie stocul este deja epuizat…Asta da strategie de marketing!
    P.S. Esti deosebită. Multumim! 🙂 O primavara MINUNATĂ!

    • 🙂 dap, s-a terminat stocul cam repede. fingers crossed sa-l actualizeze raaapid! 🙂

  8. Stocul a fost actualizat, puteti comanda peria cu reducere, livrarea se va face in maximum 5 zile, pentru ca produsele vin din alta tara. Se pare ca am epuizat stocul pe Romania. 🙂

  9. Ai un par superb! Cel mai probabil o voi achizitiona si eu vazand atatea recenzii pozitive, dar marea mea curiozitate este in afara de aceasta perie care este rutina de ingrijire si ce produse folosesti?

    • Am un sampon de la Wella si o masca de par tot de la ei, nimic altceva.

    • aaa, la parul tau n-are nici o sansa nicio perie! si e un compliment! (nu pentru perie)

    • :)) Multumesc Ioana, ma amuzi. In toata sinceritatea nu am nici un pieptan/perie in casa, recent am luat una mica pentru copil. Am vazut ca ai scris, ca o dai la testat si ma bagam si eu in seama.

  10. Buna! Apare stoc indisponibil. Se mai poate comanda? Mai este valabila oferta? Credeam ca vom putea comanda pana pe 18 martie 🙁

  11. Oau, ai un par minunat! Cum reusesti sa-l speli doar o data pe saptamana si totusi sa poti iesi intre oameni:-) As da orice sa scap de povara spalatului la 2 zile pe cap.
    Parul tau e vopsit/suvitat…stiu ca parul tratat se ingrasa mai greu?
    Am sa incerc si eu peria! Multumesc

  12. Ioana, oare pot să o folosesc și la descălcitul părului unei fetițe scumpe de 6 ani? Descălcitul nu este partea noastră preferată fin zi?.

    • Salut, pentru descalcit iti recomand orice perie cu peri de silicon, nu trage si nu rupe, e cam singura pe care copiii nu se supara.

  13. Fetelor care deja aveți peria, la voi nu face zgomotul ăla ca și Cum ” sfârâie ” parul? LaÎ mine face de cum bag peria în el și îmi e sincer cam teamă să nu îmi ard părul. ..

  14. Buna! Oare se poate folosi peria pe par putin dat pe lungime si varfuri cu ulei Dove? Afecteaza cu ceva parul sau buna functionare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *