Ține-mă, Doamne, s-au întors Stikeez-urile! Și vă propunem opt moduri faine de a vă juca cu ele (p)

– Ivan, ai vreo dublură?
– Nu!
– Mami, ai tu?
– N-am.
– Cine are?
– Nu știu, Sofia, știu multe lucruri, dar cine are dubl…
– Întreabă pe internetul ăla al tău, mami, mă întrerupe nerăbdătoare, că mereu găsești ce ne trebuie! Dau frigider la schimb!

Prieteni, surori de suferință, a început iar nebunia! Noua colecție de Stikeez a sosit deja în magazinele Lidl și e drăguță foc! De data asta avem personaje, animăluțe de casă și tot felul de electronice și obiecte de uz casnic, 24 la număr, pe care le putem caza în căsuța specială, care se poate cumpăra tot de la Lidl. Căsuța are pe interiorul capacului o planșă de joc, aveți nevoie doar de un zar! Și cutia în sine e foarte faină, ai mei au folosit-o în fel și chip.

Campania va dura până pe 13 septembrie. Puteți primi Stikeez la fiecare 50 de lei cheltuiți sau la achiziționarea unui produs din gama Bio, în limita stocului disponibil în fiecare supermarket Lidl.

Acum știu ce urmează:
– Mami, avem nevoie de avocado!
– Avem avocado în cămară.
– Nu de ăsta, din ăla mare și copt de la Lidl.
– Da, mami, mulți avocado!
– Ivan, tu nu mănânci avocado.
– Știu, dar cer pentru tine, mami, că ție îți place foarte mult!
– Mă, voi vreți să mă duc la Lidl ca să vă fac rost de Stikeez!
– Nu doar de asta. Poți să iei și înghețată dacă tot te duci!

Adevărul e că înghețata de la Lidl, mai ales cea de caramel sărat, cea de piure de fructe, Banana split, dar și aceea cu miere, și mai e și cea cu migdale, să mă oprească cineva.

Așa. După care voi deveni unul dintre părinții aceia disperați care postează isteric pe toate grupurile:
Are cineva toaleta Lidl, Tototleta, adică? Dar pe Zimțișor? Dau la schimb bormașina și chestia aia cu flăcări pe cap! Trimit gratuit cu poșta. Vă rog, suntem disperați!

Mă gândesc chiar să facem un eveniment în parc, cu distanțare socială și tot, să rezolvăm dublurile. Ni le aruncăm de la unii la alții și le pescuim din iarbă!

Partea faină cu aceste Stikeez este că te poți juca cu ele în multe feluri.

Opt feluri în care vă puteți juca cu Stikeez, în afară de a le colecționa

  • De exemplu, când vin de la cumpărături, mă spăl bine, dezinfectez tot ce e necesar, apoi ascund prin casă Stikeezurile, după ce mă asigur că sunt în număr par (altfel iese conflict major). Copiii trebuie să le găsească, mereu se amuză când facem asta. Ia să văd, găsiți căsuța cățelului? (răspunsul e la final)

  • Folosim Stikeezurile ca pioni la alte jocuri de care ne-am plictisit.
  • Jucăm jocul de pe cutia Happy Home, e nevoie de un zar obișnuit pentru el, sigur aveți pe-acasă

  • Facem joc de rol cu personajele. Cine vine acasă, cine dă mâncare pisicii, apoi cineva scoate câinele la plimbare, cine repară ce și așa mai departe.
  • Pentru copiii mai mici, figurinele pot fi folosite pentru învățarea cuvintelor și a rolului fiecărui obiect. Copilul poate fi încurajat să găsească obiectul din casă care seamănă cu figurina, apoi discutați despre felul în care este el folosit. Sau cel mic poate organiza obiectele pe camere, după ce le învață.

  • Un alt joc pe care l-am jucat a fost un fel de mimă: un jucător ascunde la spate o figurină, apoi dă indicii celorlalți folosind doar cuvinte care încep cu litera A, de exemplu. Dacă are buzunar și îi rămân mâinile libere, atunci poate mima obiectul în loc să-l descrie.
  • Ascundeți un Stikeez într-un ciorap. Fiecare jucător pe rând încearcă să ghicească exact care e doar pipăind ciorapul cu surpriză!

  • Dacă vă place joaca pe Instagram, pe pagina @lidlromania veți găsi un filtru AR de insta dedicat, cu care puteți posta poze haioase cu colecția voastră. Puteți pune tag către @lidlromania și hastag #stikeezhappyhome, ca Lidl să dea mai departe pozele voastre!

Spor la colecționat și cât mai puține dubluri vă dorim!

Da, așa e, căsuța cățelului e aici:

Iar lângă Murakami, Sofăluța!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4224

4 comentarii

  1. A venit și rândul meu, pana la 4a6l am evitat promoțiile astea dar acum a văzut căsuța la un copilaș ? Băiețelul meu a inventat și un joc: le pune unde nu este locul lor și se amuza teribil ? Am o intrebare: unde găsesc numele tuturor jucăriilor? Ca eu le spun în toate felurile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *