Aspirator vertical puternic, flexibil și cu mop: Rowenta X-Force Flex (review, reducere, P)

Iubim aspiratorul vertical, pentru că avem copiii care când mănâncă, depun pe jos un covor de firimituri din care s-ar sătura zece găini! Și pisică adorabilă, care lasă mult păr adorabil. Plus o viață agitată, în urma căreia rezultă multe de toate pe podelele și mobilele noastre. Îl avem, desigur, și pe aspiratorul robot, care curăță casa de la ca un capăt la altul când noi nu suntem acasă, dar pentru sesiuni rapide de aspirat, pentru când ne vin musafiri și suntem toți acasă (iar robotul nu are loc de noi să-și facă treaba), pentru fiecare două minute minute după fiecare masă, când podeaua bucătăriei arată ca un câmp de luptă între franzele, pentru toate acestea avem aspiratorul vertical, care ne ajută enorm, rapid și cu puțină energie consumată.

De ce aspiratoare verticale? Pentru că sunt ușoare și practice, le pot folosi și copiii, chiar când sunt micuți. Sunt ușor de depozitat și au multe accesorii. Pentru că aspiratorul de mână e puternic și-l poți folosi inclusiv în mașină, unde se adună mult haos în timp scurt.

De ce aspiratorul nou de la Rowenta X-Force Flex?

Aspiratorul vertical Rowenta XForce Flex

Imediat vă povestesc, am făcut și un video de două minute, să-l vedeți în acțiune, click play mai jos. Avem și o reducere de 15% cu codul Aspira15 dacă îl luați până pe 19 iunie de AICI, unde este deja redus, deci prețul final e chiar foarte bun!

Folosim aspiratorul acesta nou de la Rowenta (înainte aveam tot un Rowenta Flex Aqua și înainte de asta, un Rowenta Flex, pentru că odată ce descoperi gama asta, greu te mai mulțumește altceva) de câteva săptămâni și am identificat câteva avantaje clare. Le enumăr mai jos, detaliate:

Aspiratorul vertical Rowenta XForce Flex – ce conține cutia
 • Este mai puternic decât modelele anterioare, are o putere de aspirare de pana la 130 Air Watts, cu lamele aerodinamice a căror viteză se ajustează automat și optimizează fluxul de aer. Ce înseamnă asta e că trage foarte bine și repede. Avem funcția Eco, cea normală, să zicem, care vine cu durata maximă de folosire a aspiratorului (45 de minute) apoi avem funcția Max, care are putere și mai mare și e recomandată pentru covoare și mochete, iar pentru accidente grave de murdărire, există sub mâner un trăgaci separat pentru funcția Boost, care dă extra mega putere.
Aspiratorul vertical Rowenta XForce Flex – funcțiile de aspirare și displayul digital
 • Este mai solid decât modelele anterioare și mai elegant
 • Are o autonomie mare, de 25,2 V, cu o putere de aspirare constantă timp de 45 de minute pe modul Eco. Partea și mai faină e că bateria e detașabilă și există de vânzare baterii individuale, ceea ce înseamnă că dacă ai o casă uriașă, poți să iei încă o baterie pe care să o ai deja încărcată și să aspiri 90 de minute fără pauză, folosind pe rând ambele baterii. Acesta e un feature pe care nu l-am mai văzut la alte aspiratoare.
 • Are un cap cu mop care și aspiră foarte bine, fără să întindă mizeria. Are două canale de aspirare, unul în fața mopului, altul în spatele lui, astfel capul întâi aspiră orice impuritate înainte de a spăla, indiferent dacă mișcarea mopului e înainte sau înapoi! În peria cu mop Aqua se pot pune pe lângă apă și soluții de curățare, doar să nu aibă clor (noi folosim Igienol).
 • Tubul flexibil permite aspirarea pe sub mobile fără să te apleci
 • Rezervorul are un sistem performant de filtrare care captează și reține 99.9% din particulele de praf, ceea ce pentru mine (sunt alergică la praful de casă) e mană cerească
 • Peria mare și piciorul principal stau singure în poziție verticală, ceea pentru mine înseamnă o depozitare mai ușoară când nu folosesc aspiratorul, dar și mai puțin efort când trec de la aspirat podele la aspirat praf sau firimituri pe masă. Deconectez tubul, îl las în picioare pe podea, aspir pe masă, conectez la loc, aspir din nou pe podea, fără să mă aplec sau să merg să-l iau din suport
Aspiratorul vertical Rowenta XForce Flex – poziția Stop&Go
 • Rezervorul se detașează și se curăță foarte ușor, chiar și de către persoane alergice la praf
 • Peria mică, motorizată, e foarte bună pentru aspiratul părului de pisică de pe canapea
 • Panoul digital de afișare și control e util când nu ești atent și asculți muzică în timp ce aspiri, de exemplu
 • Periile au led, care te ajută să vezi bine după uși, sub mobilă, dacă ai aspirat bine
 • Se încarcă rapid, în trei ore e 100% bateria
 • Se asamblează și dezasamblează foarte ușor, pot face și copiii asta cu efort mic
 • Este ușor (deși un pic mai greu ca modelele anterioare): cam 2.7 kg aspiratorul de mână, fără accesorii
 • Are și duză pentru spații înguste, cum ar fi între mobilă sau după frigider
 • Vine cu extra lavetă pentru capul de spălare și aspirare Aqua

Pe scurt, ce avantaje clare văd la acest aspirator:

 • Autonomia mai mare și posibilitatea de a schimba bateria cu una încărcată
 • Puterea mare de aspirare
 • Piciorul flexibil
 • Capul cu mop
 • Filtrarea eficace a prafului

La capitolul dezavantaje, aș zice că:

 • E un pic mai greu decât modelele anterioare, pentru că are motorul mai puternic, dar te obișnuiești rapid cu el
 • Peria mare e ceva mai înaltă ca la modelele anterioare, nu o să intre pe sub mobile cu picioare mai mici de 5 cm
 • Dacă aspirați fracțiuni mici și mai grele, ca de exemplu mălai sau fulgi de secară și dacă vă jucați cu aspiratorul ținându-l când în sus, când în jos, mai curg din rezervor pe țeavă parte din lucrurile aspirate anterior (eu mai fac asta, cred că nu m-am jucat destul de-a cowboy-ii în copilărie și îmi place să mă plimb prin casă cu aspiratorul de mână pe umăr, ca soldatul universal). Dacă nu vă jucați cu aspiratorul pe post de aruncător de grenade, atunci nu veți avea această problemă. 🙂

Una peste alta, suntem foarte bucuroși de treaba bună pe care o face, ne ajută rapid și cu rezultate bune, e ușor de depozitat, îl recomandăm. Mai multe detalii tehnice despre el găsiți aici. Preț bun are AICI, nu uitați de extra reducerea de 15% cu codul Aspira15.

Iar dacă-l aveți, ia să ne ziceți și nouă cum e pentru voi!

Aspiratorul vertical Rowenta XForce Flex

5 Comments

 1. Anca Felea

  Păi dragă Ioana, atunci când vrem să comandam se întâmplă aceasta – nu pot să atașez poza de ecran, pe scurt Flanco își cere scuze și ne spune că lucrează să remedieze problema 😳😔

  • Printesa Urbana

   Da, a intrat in mentenanta site-ul, se prelungeste voucherul nca 2-3 zile.

 2. Anca

  Buna Ioana,incerc sa plasez comanda si imi spune ca codul nu este valabil,ai Idee,ma poti ajuta?mulțumesc

 3. Daniel

  Incerc si eu sa comand dar site-ul Flanco spune: Codul „Aspira15” nu a fost gasit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *