Brăduții de poveste ai Simonei Gherasim (p)

Vă las la final mai multe poze de brăduți, toți sunt unici. Puteți urmări creațiile cele mai noi pe pagina de Facebook Gallantique Boutique, tot acolo puteți și comanda, sau pe Whatsapp la tel 0740 367 801 sau pe email la contact@gallantique.ro. Avem reducere de 10% dacă îi spuneți Simonei că veniți din partea prințesei. 🙂
Există și câțiva brăduți pe stoc, iar dacă vă doriți un brad de Crăciun personalizat creat de Simona, e bine să comandați de acum, ea muncește singură și are nevoie de timp să poată realiza toate comenzile, sper să primească muuulteeee! Lista de comenzi pentru anul acesta se încheie pe 15 noiembrie!

Povestea mea personală cu acești brăduți speciali (care pot decora o casă, o recepție, un magazin, un birou, un cabinet medical, sunt atât de frumoși și de delicați încât pot înfrumuseța și aduce magie realmente oriunde) a început când am primit de la Simona Gherasim un aranjament de Crăciun livrat de soțul ei. Un butoiaș de lemn străjuit de gnomi, cu miez din felinar luminat, multe crengi de brad și o instalație care arăta fix ca o petrecere de licurici. Nu cred că mai văzusem așa ceva vreodată. Multe seri am stat cu copiii pe covor, admirând minunea.

Aranjament de Crăciun Gallantique Boutique

Pur și simplu nu ne mai săturam de atâta frumusețe, delicatețe și potrivire între elemente. Am păstrat aranjamentul multă vreme, crengile s-au uscat, dar gnomii stau acum pe rafturi, felinarul e decor pentru poze, iar butoiul e casa șoricelei Lila când îi facem curat în casa ei confort sporit.

Apoi am primit și un brad de Crăciun de la Simona. Micuț, delicat, cu mult bej și roz, cu sute de elemente unele lângă altele, dar cu mult bun gust, numai bun de pus pe masă sau pe comodă. Aducea lumină în livingul nostru, deși nu avea instalație cu luminițe!

Primul nostru brăduț Gallantique Boutique

Imediat i-am comandat și mamei unul asemănător, știam că nu-și face brad dacă nu ne ducem la ea, și pandemia nu ne-a lăsat.

Apoi au întrebat două prietene, au comandat și ele.

Am postat pe pagina de Facebook despre atelierul Simonei, Gallantique Boutique, prea erau frumoși. Multă lume s-a îndrăgostit de brazii Simonei. Am oferit împreună comunității o reducere de 10% (care e valabilă și acum, dacă vă face cu ochiul vreun brăduț). Îi scrieți Simonei din partea mea și ea va aplica reducerea.

Are Simona acest talent, acest chef și inspirație să creeze frumos. Apreciez maxim oamenii care pot face asta, eu sunt incapabilă să creez lucruri frumoase din punct de vedere vizual. Dar pot să povestesc lumii despre ei, că e mare nevoie de frumos!

Aveți mai jos un clip de la Simona din atelier (adică din sufrageria lor), vedeți și multe modele de brăduți:

Am întrebat-o pe Simona cum a început totul: Povestea Gallantique a început din 2014, la nunta noastră, când am ținut eu neapărat să decorez livada cu meri unde am avut ședința foto. Și uite așa am început să caut dantele, accesorii, am început să decupez, să lipesc, să cos de mână, să creez mărturii și să realizez tot felul de piese de decor pentru ziua cea mare. Uimirea mea a fost în momentul în care specialiști în domeniu, oameni cu multe cursuri la activ, mi-au spus că ce am făcut acolo a fost absolut magnific și să nu mă opresc. Au urmat nunțile prietenilor, botezuri, aniversări și ei avut încredere în ideile și munca mea. Mari emoții am avut când am realizat primul buchet pentru prietena mea mireasă, îmi era frică să nu se scuture, să nu se rupă vreun boboc, speram să reziste măcar până la ședința foto… Aveam tot felul de frici de început. Culmea a fost că după trei zile buchetul era intact. Încet, încet am prins aripi și curaj.

În 2017, după ce am născut prima fetiță, simțeam că nu trebuie să renunț la atelierul meu, deși eram epuizată și totul se învârtea doar în jurul copilului. După o pauză de câteva luni, am început din nou colaborările și orele pe care le petreceam printre flori erau momentele mele de relaxare. Nu aș fi putut să fac asta fără un soț iubitor care m-a susținut din prima secundă. El se ocupa de partea logistică și de copil, ca eu să pot să lucrez în liniște comenzile primite.

Pe lângă decorațiunile realizate din flori naturale, am început să creez și decorațiuni realizate din flori și plante stabilizate și criogenate.

Cum s-au născut brăduții de poveste?

Acum patru ani, căutam un cadou deosebit de Crăciun pentru o persoană dragă mie, căreia nu îi lipsea nimic. Am tot căutat în comerț ceva original, frumos, dar parcă nimic nu mă mulțumea. Și într-o seară s-a aprins scânteia. Un brăduț creat chiar de mine, nici prea mare, nici prea mic, să fie pus într-un loc special și să emane magie. Când l-am terminat am fost de-a dreptul uimită și eu. Recunosc, nu am putut să îl ofer cadou pentru că a fost dragoste la prima vedere și i-am promis brăduțului meu că îl voi păstra mereu și îl voi face mare. Și apoi l-am început pe al doilea, cu destinația cadou către persoană dragă.

Mi-am pus ideile cap la cap și ghidată de câteva valori importante cum ar fi combaterea tăierea brazilor naturali, focus pe sustenabilitate, pe durabilitate, pe calitate și frumos, atenție la detalii și perfecțiune, a început această poveste magică a brăduților Gallantique Boutique. Sunt valorile cu care voi dezvolta acest proiect indiferent de amploarea sa viitoare.

De atunci, împreună cu soțul meu am prins atâta încredere, încât mai târziu, adică anul trecut i-am făcut cunoscuți. Ce a urmat după a fost un vis frumos care a început undeva la mijlocul lui noiembrie și s-a terminat în ajunul Crăciunului, când am livrat personal ultimul brăduț. Am primit comenzi și din afara țării, emoțiile și mai mari au fost dacă vor ajunge cu bine la destinații de mii de kilometri distanță. Dar cum pun mult accent pe calitate și pe lucruri bine făcute, brăduții Gallantique au ajuns cu bine peste tot.

Ce ajutoare ai?

Împreună cu soțul meu am făcut o echipa fantastică, de la achiziția de materiale până la ambalare și predarea către firma de curierat. Cu un bebeluș de 10 luni și o fetiță de 3 ani și jumătate, nu am avut o clipă de ezitare, parcă proiectul acesta mă energiza atât de mult încât nu mai știam când e noapte, când e zi. Pentru fetița cea mare a fost o reală bucurie să descopere atâtea accesorii noi și interesante, texturi noi, culori și tot felul de materiale. Am implicat-o și pe ea la sortat tot felul de globulețe, la așezarea lor în cutiuțe, dădea pe-afară de entuziasm și bucurie că îmi este de ajutor cu mânuțele ei mici, dar îndemanatice. Până prin ianuarie mă tot întreba, “Mami, mami , astăzi facem brăduți?”.  A fost o perioada de care mi-a fost tare dor și retrăiesc cu bucurie aceleași sentimente anul acesta.

Simona, Gabriel și cele două fetițe ale lor în atelierul Gallantique Boutique

Am creat emoții și asta mi-a dat putere să-mi înalț aripi către speranța și dorința de a ajunge departe și mă motivează să creez diversitate cât mai mare și mai frumoasă în semn de recunoștință pentru clienții mei!

Ce urmează pentru voi?

Visul cel mare pentru anul viitor este să ne gășiți într-un showroom frumos într-o locație accesibilă tuturor celor din București, unde să puteți vedea brăduții în prezentări inedite și unde veți putea găsi un număr mare de brazi ca diversitate și stoc. 

Repet informațiile pentru comanda:
Puteți urmări creațiile cele mai noi pe pagina de Facebook Gallantique Boutique, tot acolo puteți și comanda, sau pe Whatsapp la tel 0740 367 801 sau pe email la contact@gallantique.ro. Avem reducere de 10% dacă îi spuneți Simonei că veniți din partea prințesei. 🙂
Există și câțiva brăduți pe stoc, iar dacă vă doriți un brad de Crăciun personalizat creat de Simona, e bine să comandați de acum, ea muncește singură și are nevoie de timp să poată realiza toate comenzile, sper să primească muuulteeee! Lista de comenzi pentru anul acesta se încheie pe 15 noiembrie!

Brazi Gallantique Boutique

9 Comments

 1. foarte frumos, chiar ma gandeam ca exista asa multe decratiuni in comert de Sarbatori, incat cred au fost epuizate toate ideile. Toate, la fel, toate combinatiile si culorile gasesti pe rafturi. Dar, ce creaza Simona e special si unic, magic dar si plin de emotii, iubire. Bunul gust nu poate fi inlocuit, copiat sau invatat, cred ca vine din interiorul fiecaruia. Asa ceva nu poti gasi de cumparat. Felicitari!

  • Loredana

   Minunat!
   Astazi a ajuns al meu bradut!
   E de poveste!
   Multumim oameni frumosi si talentati!

 2. Simona Gherasim

  Ce cuvinte frumoase! Mulțumesc cu recunoștință pentru feedback-ul transmis. Este magic când vezi ca oamenii îți apreciază cu adevărat munca și simt exact ceea ce eu vreau sa le transmit prin creațiile mele. ❤️

  • Ursache Dragos

   Tot ce fac oameni astia, e POVESTE!
   Datorită promovării tale, am reușit sa ii cunosc, sa le cunosc frumoasele ornamente ce mi-au împodobit casa și nu numai. E din ce in ce mai greu sa găsești in ziua de azi ceva făcut autohton, ba chiar mai mult hand-made. Trăiesc in Franța de 5 ani, dar așa ceva nu am văzut pe aici.
   Oameni simpli ce reușesc sa umple sufletele!
   Le mulțumesc ca am avut ocazia sa intru in posesia primului brăduț (un adevărat privilegiu) și ca duc povestea mai departe.
   PS: Bucurați-vă alături de cei dragi de aceste minunății!

 3. Adelina

  Știu că astăzi suntem în 23 noiembrie și nu decembrie, dar eu mă simt ca în ziua de Crăciun! Astăzi a sosit minunatul brăduț, primul din viața fiicei mele. E atât de frumos, atât de atent lucrat, e plin de elemente micuțe și mai mari și mai colorate, care se potrivesc perfect! O armonie cum nu am mai văzut de ceva vreme la o decorație de Crăciun. ❤️ Abia aștept să facem fotografii cu brăduțul! Recomand cu drag! Sper să vă umple și vouă inima de bucurie un brăduț de genul acesta, lucrat cu atât delicatețe și iubire! Sărbători cu dragoste!

  • Simona Gherasim

   Aceasta este cea mai mare bucurie a noastră! Pare ireal ce trăim! Sărbătorile sa va fie binecuvântate cu tot ce va doriti, iar brăduțul Gallantique sa va umple casa de magie!

 4. Carmen Pop

  Buna cum as putea comanda un brăduț ?Sunt in Belgia .Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *