Colecția de reviste și figurine Deagostini “Pe urmele dinozaurilor” (surprize, reduceri și detalii) (P)

O colectie de reviste cu figurine si carti de joc cu dinozauri, pentru colectionari cu varste intrte 3 si 8 ani.

Începând din octombrie, la chioșcurile de difuzare a presei din toată țara, dar și în magazinele Inmedio puteți găsi o dată la două săptămâni câte un nou număr din colecția DeAgostini “Pe urmele dinozaurilor”. Noi tocmai am primit primele două numere, cele care au apărut deja, și dinozaurii din întreaga colecție, plus surprizele pe care le primiți cadou dacă veți comanda mai multe numere deodată, ca să vi le arătăm și vouă. Mai jos aveți o descriere completă a acestei colecții și a premiilor gratis, plus un cod de reducere extra, dacă veți fi printre primii cincizeci de clienți care comandă colecția.

Colecția DeAgostini Pe urmele dinozaurilor

Ce pot să vă spun din start este că dinozaurii sunt foarte bine făcuți, cu detalii excelent realizate, dintr-un material foarte rezistent. Sunt de calitate! Mai jos e Sarchosuchus.

Acesta e pterodactilul, aterizat la noi în ghiveci.

Preferatul lui Ivan, Lexovizaurul.

Copiii și-au împărțit egal dinozaurii, i-au studiat, apoi și-au scos din bibliotecă toate cărțile pe care le avem pe subiect și au recitit despre fiecare, ca să se poată organiza. După ce i-au împărțit după meniu preferat (carnivori versur ierbivori), după mediul în care au trăit și după mărime, au construit spațiu de joacă și s-au jucat între ei de-a satul de dinozauri. Mi-au făcut capul calendar cu întrebări despre cât de mari erau ouăle de T-Rex versus cele de Diplodocus, ce se întâmplă dacă se împerechea un pterodactil cu un Rebachizaur, iar la culcare am citit revistele 1 și 2 din scoarță în scoarță.

Acesta e numărul 1, cu T Rex.

Acesta e nr. 2, cu Plesiozaur.

Mi se pare ideală colecția aceasta pentru pasionații de dinozauri cu vârste între 3 și 7-8 ani (copiii, nu dinozaurii)!

Colecția “Pe urmele dinozaurilor” conține 16 ediții formate din:

  • o revistă de 20 pagini de la DeAgostini cu informații interesante despre câte un dinozaur, plus povești amuzante (am pus la stories clipuri cu revista);
  • o figurină cu dinozaurul ediției respective
  • cinci cărți de joc cu care cei mici, odată adunate 20 de cărți, pot juca “Marea bătălie a dinozaurilor” (regulamentul e inclus în fiecare revistă)

Prețul fiecărei ediții este de 25,9 lei. Dacă nu vreți să mergeți la chioșc sau le vreți pe toate odată, le puteți comanda de AICI, câte una, câte opt sau pe toate.

Partea interesantă este aceasta: dacă veți comanda câte opt odată, veți primi cadouri din partea Deagostini surprize, după cum urmează (atenție, surprizele sunt oferite doar online, nu și la chioșcuri):

  • dacă veți comanda primele 8 numere, care costă 199,9 lei, veți avea transport gratuit, plus cadou un chit de pictat dinozauri
  • dacă veți comanda numerele 9-16, veți avea transport gratuit, plus cadou un ou de dinozaur care eclozează (tot 199,9 lei)
  • dacă veți comanda tot setul, numerele 1-16, care costă 399,8 lei, veți avea transport gratuit, plus cadou una dintre cele 10 cutii surpriză Betterly (marca DeAgostini), care conțin alți trei dinozauri, o carte despre ei, 20 de cărți de joc care nu se găsesc în reviste și fie kituri de escavat, fie kituri de pictat dinozauri. Există doar 500 de cutii Betterly, așa că doar primii 500 de clienți care comandă tot setul pot primi această cutie cadou!

Acesta e chitul de escavare.

Acesta e chitul de pictat dinozaur.

Acesta e T-Rexul pictat de Sofi.

Cutiile cu 8 sau 16 ediții de colecție se vor expedia începând cu 8 noiembrie.

Mai jos vă arăt două tipuri diferite de cutii Betterly (cele pe care le primiți cadou dacă achiziționați de pe site toate cele 16 ediții deodată), dar fiți atenți: cumpărătorii nu știu ce tip de cutie vor primi, e surpriză!

Se mai pot comanda separat de pe Deajoaca.ro vulcanul, oul cu dinozaur în el, kiturile de pictat și escavat, le găsiți pe toate aici (posibil să se termine stocurile repede, așa că dacă sunteți deciși, nu stați prea mult pe gânduri, la colecția anterioară au fost multe sold-out după câteva ore).

Avem și 50 de vouchere printesa10 de 10% reducere la oricare din cele trei pachete din colecția „Pe urmele dinozaurilor„.

Iar dacă le aveți deja, pls share, cum vi se par?

Spinozaur
Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *