Un scor pe care-i bine să-l ții: scorul de credit și un premiu de 1.000 de lei pentru voi (p)

LE: Avem o câștigătoare, uraaaa!

Pick Giveaway Winner a ales-o pe Azemina Zdrencov, uraaaa! Mulțumesc tuturor pentru participare, sper să vă fie Volt de folos pe viitor!

Castigator Volt

Azi povestim un pic despre credite, despre importanța educației financiare, despre Volt, o aplicație care vă poate spune dacă și ce credit puteți lua în România și despre cum puteți câștiga aici 1.000 de lei la voi în cont.

Datele nu arată prea bine: studiile recente arată că doar 1 din 5 români înțelege noțiuni financiare de bază, iar o educație financiară slabă duce la decizii financiare riscante, credite prea mari, datorii prea multe, un nivel de trai scăzut, mult stres, economii insuficiente, rezerve pentru copii prost gestionate sau inexistente.

Din fericire, în ultimii ani a crescut numărul specialiștilor care oferă sfaturi de educație financiară, din păcate segmentul de populație cel mai vulnerabil nu are resurse și nici dorință să investească în cursuri de educație financiară. Acești oameni cărora nu li s-a explicat niciodată limpede și corect cum funcționează lucrurile pot cădea victimă companiilor care oferă credite cu dobânzi foarte mari, consultanților care nu sunt onești, firmelor avide după clienți, care nu se gândesc decât la profit.

Mai țineți minte cum multe magazine online ofereau credit doar cu buletinul? Nici nu conta ce venit ai, ce cheltuieli sau ce alte credite ai luat, te duceai cu buletinul și-ți luai televizor cât șura bunicii, chiar dacă nu ți-l permiteai, de fapt.

Ne dorim să avem lucruri noi, mari, performante și frumoase, dar nu înțelegem prea bine ce riscuri ne asumăm dacă nu ni le permitem.

Eu, una, mereu am fost extrem de atentă la credite, am preferat să strâng cureaua și să-mi cumpăr cu banii jos ce aveam nevoie, iar obiectele pentru care nu-mi ajungeau banii, nu mi le cumpăram și gata.

Primul meu credit a fost în 2007 pentru o mașină nouă, o KIA pentru care strânsesem bani doi ani. Îmi vândusem vechiul Tico, care devenise un sicriu pe roți, aveam 6.000 de euro din cei 12.00o, cât costa KIA. Am făcut un credit auto de 6.000 de euro cu o rată de 150 de euro pe lună, în condițiile în care aveam un salariu de 450 de euro, venituri din alte surse (scriam pentru mai multe reviste) de 300 de euro și plăteam chirie 150 de euro. Nu am simțit presiunea creditului niciodată, pentru că nu depășea un sfert din venituri minus chirie.

Apoi, după ce m-am căsătorit cu domnul cu ochelari, am făcut credit pentru casă. Am făcut calculele astfel încât rata să nu depășească o cincime din veniturile noastre adunate, și a fost foarte bine, nu am stat nicio noapte trează cu frică la gândul că rămânem cu copiii în stradă.

Dar noi am fost crescuți extrem de cumpătați de familiile noastre, și din ce văd în jur, nu toată lumea a primit în copilărie acest dar al educației către economisire. Mulți dintre noi am crescut cu multe lipsuri și acum vrem să le compensăm pe toate, uneori neluând în calcul și dificultatea procesului de returnare a sumelor împrumutate.

Aici intervine Volt, aplicația despre care vreau să vă povestesc, la invitația lor.

Volt are ca principal scop creșterea nivelului de educație financiară, iar primul pas în acest sens este conversația despre scorul de credit.

Ce este scorul de credit?

Scorul de credit, numit și scor FICO sau istoric de creditare este un număr cuprins între 300 și 850, unde 300 înseamnă slab, iar 850 – excelent, și arată cât de mic sau mare este riscul ca tu să nu poți returna împrumutul contractat. Cu cât acest scor este mai mic, cu atât riscul ca tu să nu poți returna împrumutul este mai mare.

E nevoie așadar de un scor de credit bun ca să poți lua o sumă importantă.

Acest scor se calculează în funcție de câte credite ai luat în trecut, ce tip de credite ai accesat, ce sume ai împrumutat și câte întârzieri sau neplăți ale ratelor ai avut în trecut.

Unele bănci pot interoga Biroul de Credit înainte de a lua o decizie, ca să afle ce scor de credit ai. Această interogare îți poate scădea scorul!

Un scor de credit mediu sau ridicat, cu valori cuprinse între 550 și 850, contribuie la un istoric de credit pozitiv, arată că ești un client responsabil.

Eu nu am mai avut credite în ultimii 14 ani, dar omul are un scor bun, suntem pregătiți pentru un credit nou! 🙂

Cum te ajută VOLT?

Imediat ce ați descărcat aplicația (gratis, de aici) și v-ați făcut cont (vă puteți loga cu FB sau Google, apoi e nevoie să introduceți CNP-ul și un număr de telefon valid, pentru autentificare), Volt vă oferă informații despre scorul de credit, mai precis:

 • Vă spune valoarea scorului tău de credit actual, fără ca acesta să scadă în urma interogării Biroului de credit
 • Vă spune ce bancă a interogat scorul în numele tău atunci când ați aplicat pentru un credit și vă arată cum a influențat această acțiune scorul de credit 
 • Vă oferă nformații despre creditele active sau închise
 • Centralizează toate instituțiile de la care ați luat vreodată un credit și vă arată statusul împrumuturilor, puteți verifica dacă ați mai rămas cu conturi deschise, dacă plățile și datele voastre au fost înregistrate corect, ca să nu aveți probleme pe viitor etc
 • Centralizează situația plăților pentru fiecare credit în parte, întârzieri, datorii, ca să fții la curent cu sumele pe care le mai aveți de plată, dar și cu soldul creditului vostru
 • Vă calculează gradul de îndatorare pentru a vedea dacă acesta vă permite să mai accesați un nou credit (gradul de îndatorare maxim este de 40%)
 • Aceste informații sunt preluate din istoricul ultimilor patru ani.

Am făcut câteva screenshoturi în aplicație, să vedeți cum arată.

Aplicația Volt

Aplicația vă oferă și informații despre potențiale împrumuturi pe care le puteți accesa cu scorul vostru de credit, dar și despre alte oportunități financiare

Un alt punct interesant e că poți transfera instant bani din orice cont românesc în alt cont din România.

Puteți accesa credite și puteți face depozite din aplicație direct.

Volt oferă și posibilitatea de a face parte din comunitatea userilor Volt, unde puteți discuta despre credite cu alți oameni în situații similare.

În curând, utilizatorii Volt curând vor putea să compare dobânzile pe care le-au primit de la instituțiile financiare din România cu cele obținute de prietenii lor.

Vă puteți descărca aplicația de aici.

provocarea de 1.000 de lei

Iar dacă tot v-ați descărcat-o, asta înseamnă nu doar că vă puteți organiza mai bine calculele pentru un eventual împrumut, fără să fie nevoie să depuneți dosar la vreo bancă, ci și că puteți câștiga acum de la mine și Volt 1.000 de lei la voi în cont, trimiși prin Volt direct la câștigător în cont!

Ce trebuie să faceți este să:

 1. Aveți aplicația Volt instalată
 2. Să vă verificați scorul de credit prin Volt
 3. Să comentați aici, la articol, cu completarea voastră a afirmației: Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în…..
 4. Duminică seară extrag câștigătorul și-l anunț aici printr-un Later edit.

Alte detalii despre Volt

Volt este o aplicație lansată de un start-up românesc. A debutat în 2017, în parteneriat cu Mastercard și Visa, pentru a pune la dispoziția utilizatorilor la acel moment transferul instant de bani între orice carduri românești. Scopul era de a lăsa în urma procesul greoi al tranzacțiilor bancare și de a oferi posibilitatea transferului de bani pe loc (chiar și de pe cardul bancar pe cardul Revolut). Pentru mai bine de 2 ani, Volt a fost aplicația FinTech prin care puteai trimite sau primi bani doar cu numărul de telefon, oriunde în România, fără să ai nevoie de un alt cont bancar, respectiv de OP-uri sau IBAN-uri.

În timp, activitatea Volt s-a îndreptat tot mai mult către zona de educație financiară. Scopul ei principal este ca oamenii să învețe să-și construiască și să-și păstreze un istoric de creditare bun, astfel încât atunci când vor avea nevoie de un nou credit (indiferent de natura lui), să îl poată obține în condiții cât mai bune. Așa a luat naștere funcționalitatea Volt care presupune interogarea scorului de credit și a situației de la Biroul de Credit.

Acum Volt e folosită deja de zeci de mii de români care vor să-și afle scorul de credit, gradul de îndatorare și istoricul plăților la creditele în derulare.

Baftă la concurs tuturor! Și un scor de credit cât mai mare!

PS: În poza de mai jos vedem un cuplu obișnuit și necunoscut, care nu are grija unei rate prea mari la casă. Genul acesta de presiune face mult, mult rău relației și atmosferei de familie.

Photo by Anna Tarazevich: https://www.pexels.com/photo/a-woman-hugging-a-man-from-behind-6017806/

771 Comments

  • Raluca Ciobaniuc

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o masina noua.

  • Monica Varga

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în achiziția unei locuințe tip apartament sau o casa la curte cu o grădina frumoasa și generoasa ca suprafața , intr-o zona liniștita a orașului cu oameni decenti ca vecini , ca la sfârșitul zilei sa ma bucura de liniște și sa îmi reîncărc bateriile

  • Casaneanu Simona

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, as investi intr-o afacere.

  • Mihaela

   Dacă as putea împrumuta orice suma,as investi într-un al doilea imobil

  • Chitas Alexandra

   Daca aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș deschide un magazin alimentar ,o cafenea și o pizzerie .?

  • Magdalena

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în active, cursuri, decoratiuni, idei de afaceri.

  • Dana Conea

   Daca as imprumuta as investi in materiale si marketing pentru atelier.

  • Florentina Vieru

   Daca as putea imprumuta orice suma, as investi in dezvoltarea mea personala si profesionala.

  • Chiriches Adrian

   As construii o baza sportiva

  • Corina Corneanu

   Dacă aș împrumuta orice sumă, aș cumpăra o alta casă! ?

  • Anca Minescu

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, /aș investi in cursuri de dezvoltare personala, educatie financiara si inovare sociala.

  • Mirela

   Daca as putea imprumuta orice sumă, mi-as cumula toate datoriile intr-una singura pentru a iesi la liman

  • Ana-Maria

   Daca as putea imprumuta orice suma as cumpara o casa cu curte! 🙂

  • Kraszka Cristina

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă.

  • Bertea Corina

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o masina noua.

  • Alina

   Dacă as putea imprumuta orice suma…as da suma respectiva unei prietene foarte bune care suferă de cancer…deși banii nu cumpara sănătatea…
   Prin urmare as investi în educația mea si a copilului meu!

  • Mateican Claudiu

   Daca as putea împrumuta orice suma as investi categoric in dezvoltarea mea profesionala

  • Alina Toader

   Dacă as putea împrumuta orice suma as călătorii împreună cu familia mea❤️

  • Florica Roșu

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în casa noastra

  • Maftei Marinica

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi intr-un teren sau un apartament pentru inchiriere?

  • Ifrim irina

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o companie de transporturi.

  • Enache Angela

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-o spălătorie auto.

  • Anda

   Daca as imprumuta orice suma mi as lua o casa

  • Daniela

   Daca as putea imprumuta orice suma as investi in mini-afacerea mea cu lumanari parfumate si ceara pentru topit(vegana) si daca as scoate profit repede as achita mai repede creditul.?

  • Ghencea Gabriela

   Daca as putea imprumuta orice suma i-as investi in mine, in educatia mea si a copiilor mei. Avand in vedere situatia conflictuala – Ucraina/ Rusia , situatia economica – as investi in aur.

  • Bianca

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă aș investi în educația și fericirea mea și a băiețeilor noștri. ?♥️

  • Dana Danga

   Daca as putea imprumuta orice suma, as pleca intr o vacanta cu familia, ar fi prima vacanta in 4, deoarece a venit bebe in pandemie anul trecut si nu am mai reusi sa plecam nicaieri, apoi as schimba golful meu cu ceva mai “family friendly “ de preferat electric.

  • Adina Diaconu

   Daca as imprumuta orice suma as investi in imobiliare.

  • Trofin Alexandru

   Dacă as putea împrumuta orice sumă, as investi la bursa.

  • Resios Nicoleta

   Dacă as putea împrumuta orice suma as investi în afacerea la care ma gândesc.

  • Andreea Radu

   Daca as putea imprumuta orice suma, as plati pt 2 tabere de limba engleza in UK pt copiii mei.

  • Amy

   Daca as putea imprumuta orice suma, as investi in recuperarea copiiilor mei sau macar pentru confortul lor…

  • Budu George Ioan

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o vacanța cu familia mea! ?

  • Cristina

   Daca as putea împrumuta orice suma, as investi in copilul meu și intr-o căsuța

  • Nelly

   Daca as putea împrumuta orice suma as investi in imobiliare !

  • Oana Olenic

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o casa cu gradina ?

  • Goia Ioana

   Dacă aș putea împrumuta orice suma, aș investi în viitorul fetitei mele ?

  • Bună! Dacă as putea împrumutat, as lua materiale pentru casa în construcție, banii strânși nu ne ajuta sa putem sa o terminam și facem tot pe rand și asa nu știm când va fi gata căsuța. Mulțumesc

  • Martin Alexandra

   Daca as putea imprumuta orice suma de bani as investi intr-o casa la tara, pentru a le oferi copiilor mei o copilarie frumoasa asa cum am avut si noi.

  • Georgiana Constantin

   Daca as imprumuta orice suma de bani, as investii in apartamentul recent cumparat(tot credit)

  • Barbu Laura

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș lua pentru familie si aș investi în o casa cu un petec de verdeata. Fiul meu isi doreste un catelus, ar fi cea mai mare bucurie sa il aiba la curte din cauza alergiilor care nu ii permit in apartament.

 1. Ghetea Gabriela

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într un autoturism nou .

  • Klara Bosînceanu

   Dacă aș împrumuta orice sumă, aș cumpăra un pătuț pt baiatul meu ❤️

  • Lungu Gabriela

   Dacă m-aș putea împrumuta nu m-aș împrumuta pt nimic în lume. Merit ceea ce am și lupt prin forțe proprii pt bunurile materiale. Dar dacă totuși mi -ar ajunge cuțitul la os, aș face-o strict pt sănătate,o operație grea a unei persoane apropiate. Restul se pot face

  • Mihaela A.

   Daca as putea imprumuta orice suma, i-as investi intr-o casa cu o gradina mititica pe care sa o umplu de flori si ierburi aromatice.

  • Topor Razvan

   Daca as putea imprumuta orice suma…nu as mai imprumuta de fapt nimic, abia astept sa scap de credit…in rest ma descurc…multumesc!

  • Gabi

   Dacă as putea împrumută orice suma as avea mai multa grija sa nu depășesc pragul de îndatorare care ma apasă (deși scorul e de 691)…
   Și as investi în copil și în mine, i-aș plăti cursuri care să-i dezvolte talentele native, as ajuta-o sa-si găsească calea ei, mi-aș plăti mie investigațiile de care am nevoie, terapii, coachinguri și cursuri de dezvoltare personala ca să devin cea mai sănătoasă și buna versiune a mea.

 2. Neagu Maria Cosmina

  Dacă as putea împrumuta orice suma as face-o pentru atelierul meu „Povesti din ceara și dantela”. Dar nu pot împrumută asa ca muncesc zi și noapte pentru a scoate la lumina un vis ce day by day prinde viata și lumina?

  • Cristina

   Daca as putea imprumuta orice suma de bani as investi intr-o casuta, special pentru familia mea si in special pentru copii mei.

  • Daniela

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în casa noastra

  • Ceuca Ana-Maria

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi înte-un spațiu de activități recreative.

  • Mihalisca Petrica

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în actiuni la bursa

  • Chitic Ana-Maria

   Casa de vis

  • Cristina Manta

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua un apartament mai aproape de gradinița frecventată de fetiță și de serviciul meu, deoarece distanța dus-întors ne obosește mult.

  • Ana

   Daca as putea împrumuta orice sumă as investi intr-o căsuță la poalele muntelui sa imi bucur sufletul?

 3. Cristina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în unelte de tamplarit pentru sotul meu.

  • Andreea

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o rulota in care sa ne petrecem fiecare weekend.

  • Pop Ana Maria

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, as investi intr-un spațiu de activități penru copii.

  • Mihalisca Petrica

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, /aș investi in cursuri de dezvoltare personala,

 4. Badin Paula

  Daca as putea imprumuta orice suma ,as investi in vacante in tari straine ,dar mi-as dori si sa demarez o afacere in activitati cu copii /pentru parinti !

  • Dragomir anca

   Daca as putea împrumuta orice suma as investi în educația copilului și aș achita creditul la apartament?

  • Dani

   Eu am început de curând sa economisesc. Și lucru bun am făcut. Ne-a ajutat în pandemie.
   Acum, dacă ar fi sa ma împrumut, ar fi doar pe.perioade scurte și doar în doua cazuri: 1.start afacere proprie 2.daca am cel puțin 40% din valoarea produsului pe care mi-l doresc.
   Banii pe care i-as câștiga la acest concurs, i-as punea fain frumos lângă ceilalți strânși pentru vacanta (prima vacanta a băieților cu avionul).
   Mulțumesc,
   Dani

  • Corina

   Dacă as putea împrumuta ,as investi intr -o casa !!!!?

 5. Elena

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în psihoterapie.

  • Chiricioiu Andreea

   Daca as putea imprumuta orice suma, as merge sa vizitez alte tari, alte culturi.

  • Ioniță Iuliana

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o mașină nouă.

 6. Popescu Estera

  Daca as putea imprumuta orice suma, mi-as lua un apartament pe care l-as inchiria mai departe. Teoretic sa se plateasca singur.

  • Cristina

   Daca as putea imprumuta orice suma, as invesri intr-o afacere sau un al doilea imobil.

 7. Stan

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în educație privată pentru copiii mei.

  • Geanina

   Ținând cont ca ne-am apucat de renovat, as lua de bani ceva electrocasnice pentru care nu a mai ajuns bugetul.

 8. Alina Iliuta

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casa normala… Locuim într-o garsoniera și avem nevoie de spațiu.

  • Cipri

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, as investi in casa

  • Miliță Violeta

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în educația fetiței mele.

  • Pricop Ana Maria

   Dacă as putea împrumuta orice suma, ar fi investita pentru o casa cu gradina.

  • Daniela Stefan

   Dacă as putea împrumută orice suma as investi în educația copiilor mei?

 9. Ionuț Ipate

  Bună seara!
  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-o franciză (Spartan).

 10. Gabriela

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă

  • Raluca N

   … mi-as lua o casa.

 11. Marilena

  Daca as putea imprumuta orice suma mi-as lua o casa draguta, sa aiba padurea in spate. Curtea sa fie spatioasa.

  • Haloiu Maria

   Daca as putea imprumuta orice suma as face o călătorie sa vad cat mai multe din țară!

  • Adelina

   Mi-aș cumpăra casa pe care mi-o doresc de ceva timp.

 12. Nagy Éva

  Daca asi putea investi in ceva ar fi idea mea de bijuterii create din materiale folosite utilul cu placutul.

 13. Madalina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o mașina mai încăpătoare și mai sigura acum ca familia s-a mărit!

  • Malina

   Daca m-aș împrumută orice suma, as lua un an sabatic in care as calatori „la pas” cu copiii, pe îndelete, cat sa ne bucuram cu adevărat de energia fiecărui loc.

  • Alina Toader

   Dacă as împrumuta orice suma as călătorii împreună cu familia mea❤️

  • Corina

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în intr-un after school.

 14. Anca

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș face următoarele, deși nu în ordinea asta: aș face școala de șoferi, mi-aș lua mașină, aș investi în imobiliare.

 15. Rosu Ioana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi in imobiliare

 16. Ruxandra Dimulescu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, as investi in ETF-uri si indici bursieri.

 17. Diaconu Georgiana

  1. Da
  2. Nu il pot verifica- nr de tel incorect
  3. Daca as imprumuta orice suma mi-as lua o casa

 18. Beatrice F

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în acțiuni din domeniul tech.

 19. Teodora Chiriac

  Dacă as putea lua orice suma, as investi în imobiliare.

  • Ciprian

   Dacă as putea împrumuta orice suma,as investi într-un imobil și în business-ul meu.

 20. Roxana Chiaga

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă de vacanță la țară.

 21. Mihaela Uratoriu

  As investi intr-o masina electrica. Am testat deja Dacia Spring – cel mai ieftin model de pe piata si m-am convins ca acesta este viitorul: costuri reduse, eco-friendly.

 22. Alexandra

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casa 🙂

  • Ignat Georgiana

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o masina noua.

 23. Tone Monica

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în un apartament.

  • Olivia

   Dacă as putea împrumuta orice suma as investi în cursuri de calificare.

 24. Mihaela D

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în deschiderea unei pensiuni, eu locuind într-o zonă turistică, care are mult potențial.

 25. Raluca Dumitru

  În primul rând mulțumesc pentru recomandare, îmi place foarte mult. Lucrez în domeniul bancar și aplicația asta e mind blowing. Dacă as putea împrumuta orice sumă, sigur o casă ar fi investiția la care mă gândesc prima oară, dar la gradul de îndatorare actual, mergem pe o mașină! ?Promit să mă mai joc cu aplicația, e foarte smart.

 26. Lia S.

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în…..
  Educatia mea. As vrea sa investesc in cateva cursuri pe care momentan nu mi le permit.

 27. Iulia

  As investi in educația copilului

 28. Miron Angelica

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în….. casa mea, oricât de mică ar fi .?

  • Alina D

   Dacă as putea împrumuta orice suma nu as împrumuta mai mult decât “ma tine plapuma”, adică nu as împrumuta mai mult decât o suma care sa nu îmi influențeze prea mult bugetul lunar, adică sa am o rata lunară confortabila si neaparat cu rata fixa care sa nu fie influențată de ROBOR sau alți indici. Cum tocmai ce am reușit sa rambursam anticipat toate ratele pe care le aveam nu ma tentează prea mult sa accesez un nou credit. Pe scurt, as împrumuta suma necesară pentru investiția intr-o locuința intr-o zona sau intr-un complex in dezvoltare care sa respecte normele nZEB si a care-i valoare sa ii crească in timp pe care as închiria-o.

 29. Bebelici

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casuta/aș investi în imobiliare.

  • Mario

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua studio-uri la munte & mare și le-aș închiria in regim hotelier.

 30. Mara Blaj

  As investi in materiale si echipamente pentru atelierul de prelucrare a sticlei ( pentru bijuterii)

  • Buzea Natalia

   Daca as putea împrumută orice suma as investi într-o mașină nouă!

 31. SF

  … as investi intr-o afacere proprie sau imobile.

  1. ☑️
  2. ☑️

 32. Mihaela P

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi banii întro casa mai mare intrucat familia se va mari cu un nou membru,cursuri de reconversie profesionala si câteva vacante de relaxare intrucat avem mare nevoie:)

 33. Mariana Chirasnel

  Dacă as putea imprumuta orice sumă as renova camera copiilor și as face niște cursuri pe care le tot amân.

 34. Sima Geanina Iuliana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o mașină nouă, actuala a rămas „prea mică” pentru nevoile familiei și aș investi în educația băiatului meu, mai mult decât o putem face în prezent.

  • Ana Maria

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-un teren pt o căsuța mica, într-o zona fără poluare.

 35. Ț Andreea

  Bun scor pare să am. Interesant cum reușesc să dețin un scor de 725 trăind modic zi de zi ?
  Două salarii micuțe, cumulate care nu depășesc 4000 lei pentru cei 4 membri ai familiei și un mic patruped și totuși suntem..
  Nu țintim sus niciodată și mereu ne bucurăm de ce avem. Presiunea e mare, dar crescând așa până și copiii sunt chibzuiți în ale cheltuitului și știu să își pună limite!

  Dacă totuși aș putea împrumuta orice sumă de bani cu siguranță un spațiu cu o grădină mică verde e tot ce am putea visa! Stând la bloc, copiii tânjesc după natură, iarbă verde și un spațiu fără aglomerație! ?
  Sau pe un al doilea loc, o amenajare a camerei copiilor care e făcută tot din bucățele și nu e suficientă pentru ei.
  Seară cu bine!

  • Daniela

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în casa noastră

  • Anca P.

   Dacă as putea împrumuta orice suma, as investi într-o casuta tradițională la munte (sau mai multe) pentru a ma retrage acolo și a susține agroturismul în România.

 36. Mariana G

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o casă mobila, pe roți cumva. 🙂 Asta pentru ca este fain sa ai casa ta, insa este si fain sa calatoresti, sa aduni amintiri, sa experimentezi alte culturi si mancaruri, sa nu depinzi neaparat de o locatie fizica de cazare. Asa ca asta mi-as dori sa fac eu. ^_^

 37. Bastanga Ionela Cristina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în curs gdpr.

  • Livia Pomană

   Dacă as putea împrumuta orice sumă, mi-as cumpăra o casă pe pământ, cu o grădină în care sa plantez legume, fructe și plante decorative ❤

  • Rodyca Cojocaru

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș deschide o cafenea cu o bibliotecă.

 38. Cristina

  Dacă as putea împrumută orice suma, as investi în educația mea și a copiilor.

  • Ana Rogojanu

   Daca as putea imprumuta orice suma, as investi intr-o casa la curte 🙂

 39. Daniela

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în….. intr-o vacanta cu familia

 40. Dana

  Buna Ioana. Daca as putea imprumuta orice suma, as face-o totusi cumpatat. M-as gandi bine si mult in ce as vrea sa investesc. Probabil as inclina catre cursuri si calatorii, pentru toti membrii familiei mele (2mai mici si 2 mai mari).

 41. Mada

  Daca as imprumuta orice suma as face o pt o locuinta mai buna si mai mare!

  • Malina

   Daca m-aș împrumută orice suma, as lua un an sabatic in care as calatori „la pas” cu copiii, pe îndelete, cat sa ne bucuram cu adevărat de energia fiecărui loc.

 42. Maria T

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua un autoturism

 43. Liliana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă, la curte, pentru a asculta în fiecare zi ciripitul păsărelelor și pentru a putea avea grijă de florile mele preferate, lalelele.

  • Gabi

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într o afacere.

  • Oana

   Dacă as împrumuta de la banca o suma de bani, as putea achiziționa terenul mult dorit, intr-o zona liniștită, sa pot ridica o căsuța modestă

 44. Oana

  Daca as putea imprumuta orice suma as investi intr-o casa.

 45. Andreia A.

  Nu am inteles niciodata de ce scade scorul daca banca interogheaza Biroul de Credite. Si de ce in cazul Volt nu scade scorul? ?

 46. Neague

  Dacă aș putea împrumută orice sumă, aș investi într-o afacere cu impact în economia socială – antreprenoriat social.

  • Popa Cristina

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în viitorul copiilor. Le-aș asigura un acoperiș deasupra casei și le-aș pune câțiva bani în cont.

  • Stroe Constantin Ovidiu

   Intr o garsoniera sau apartament pe litoral.

 47. Andreea

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-un spatiu de joaca pentru copii, in curte.

 48. Badea Daniela

  In o locuinta proprie, gandind ca las ceva copiilor. 🙂

 49. Interesantă aplicație! O voi descarca cu toate ca nu știu cât ma va ajuta având in vedere ca nu am serviciu, dar am un credit la banca Prima casa pe 30 de ani, unde trb sa înapoiez mai mult de jumătatea sumei împrumutate! Reușesc sa mi plătesc creditul pt ca am fost cumpătata și am o rata mică pentru timpurile astea indiferent de Mișcările valutare sau de euribor. Sa văd in condițiile actuale ce date îmi oferă aplicația! Mulțumesc pentru informare!

 50. Sima Delia

  Dacă as putea împrumută orice suma, mi-as termina casa!

  • Gavrila Alexandra

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă unde sa stau cu familia mea.

 51. iuliana

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investi intr-un apartament in Bucuresti.

 52. Maria

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș lua apartamentul care urmează să intre la executare al unui om drag mie

  • Andreea

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o calatorie pe termen lung cu familia mea.

 53. Andreea Gavrila

  Dacă as putea împrumută orice sumă, aș lua 100k euro, o parte i-aș investi în firma mea de consultanță fiscală și as oferi acest tip de consultanță antreprenorilor la început de drum. Iar cealaltă parte în Bursă, după niște cursuri de investiții făcute în prealabil.

  • Olar Ioana

   Daca as putea imprumuta orice suma mi-as lua o masina electrica.

 54. Ionela

  Daca as putea imprumuta orice suma mi-as lua o casa.

 55. Antonescu Silvia

  Dacă as putea împrumuta orice suma as achiziționa o rulota și biciclete Pt toți 4 -2 Adulți și 2 copii sa putem sa ne plimbam Prin toată România ?

 56. Popescu Florentina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în crypto!?

 57. Mirona

  As investi in dezvoltarea mea profesionala, mi-as plati niste cursuri. 🙂

 58. Nedelcu Mirela

  O căsuța sau un ap cu3-4camere

 59. Serbu Oana

  Daca as putea inprumuta orice suma as investi in aur pe termen lung.(+10ani)

 60. Bleojiu Andreea

  O autorulotă să pot călători cât mai mult!

 61. Benoun Cristiana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o asigurare medicala pentru familie.

 62. Honciuc Elena

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua teren agricol.

 63. Lavinia Vidruțiu-Cucu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, as investi în casa potrivită pentru noi și fetițele noastre

 64. Emilia J.

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în imobiliare. As cumpara o garsoniera pe care sa o inchiriez.

 65. Ionela Daia

  Dac as putea împrumută orice suma, as investi în renovarea casei mele care are nevoie de un „refresh”. Sunt sigura ca pare un scop destul de comun dar ?consider ca trebuie sa-ti iubești casa la fel de mult ca pe tine. Momentan, relația dintre mine și casa e în sfera „iubire-ura” ?

 66. Bianca

  As investi în industria farmaceutica

 67. Andreea

  Daca as putea împrumuta orice suma i as investi in renovarea casei pe care am cumparat o impreuna cu soțul:)

 68. Daniela Costache

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, as investi in mine, in dezvoltarea mea personala si intr-o vacanta cu sotul si fetita(de care avem atat de multa nevoie dupa muuult timp). Scor 664

 69. Brezina Ionelia

  Daca as putea împrumuta orice suma mi-aș lua o casa

 70. Stefana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua lua o casa și as investi în imobiliare.

  • Alexandra Indrei

   Daca as putea imprumuta orice suma, as achita terapiile băiatului meu si as termina casa pe care am început sa o construim anul trecut.

 71. Cerei Maria

  Buna.
  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, as investi într-un apartament.

 72. Andreea Raluca Draghici

  Daca as putea imprumuta orice suma, mi-as lua o casuta undeva la tara, unde sa mai evadam din cand in cand. Un pic de aer curat, iarba verde si liniste.

  • Oana G

   Dacă aș putea împrumuta orice suma…nu m.as imprumuta. Nu stii ce se poate intampla maine…mai bine economisesc.

 73. Andra Georgescu

  As investi în o mașină nouă, pentru ca avem un copilaș mic care trebuie protejat :).

  • Alexandra P

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casa cu teren mai mult.

 74. Cris Aga

  Daca as putea imprumuta orice suma mi-as lua o casa. De mai bine de 15 ani stau in chirie cu fetita mea si a suferit de cate ori ne-am mutat.

 75. Madalin

  Daca as putea imprumuta orice suma, n-as face-o.

  • Diana

   Dacă as imprumuta orice suma as investi într-o masina electrica.

 76. Sofronie Cristina

  Niciodata nu am facut credit.
  Sunt casatorita,am 2 copii,si 30 ani casatorie.
  Principiul e simplu,am bani cumpar,nu am nu cumpar.
  Ma intind atat cat e plapuma! ?

 77. Livia

  Daca as imprumuta orice suma as investi in educatia copiilor intr-un sistem care sa ii ajute sa isi dezvolte abilitatile sociale, emotionale, creative, life skills, nu capacitatea de a memora si performa la serbari.

 78. Cristea Cipriana-Cristina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în amenajarea locuintei.

  • Marin Monica

   27 aprilie 2022, 8:00 pm
   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, as investi intr-o autorulota- investim in amintiri pentru toată familia și in educație pentru cel mic

 79. Lungu

  Dacă m-aș putea împrumuta nu m-aș împrumuta pt nimic în lume. Merit ceea ce am și lupt prin forțe proprii pt bunurile materiale. Dar dacă totuși mi -ar ajunge cuțitul la os, aș face-o strict pt sănătate,o operație grea a unei persoane apropiate. Restul se pot face

  • Alexandra F

   Daca as mai putea imprumuta, as face gard casei si as amenaja curtea ?

 80. Adina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, i-aș investi în căsuța visurilor: avem deja teren, avem o nuntă anul acesta și mai avem idei minunate despre cum să o decorăm. ?

 81. Simona

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în educație – o grădiniță montessori fără taxe prohibitive pentru părinți.

 82. Alexandra

  Un articol util, multumesc! Daca as împrumuta orice suma, mi. as lua o mașină noua!

 83. Alina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în o casa cu curte imensa.

 84. Ana-Maria Baghiu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-un teren intravilan.

  Foarte utilă aplicația, mulțumim. Nu știam că sunt atât de „rateabilă”. 🙂

 85. Monica

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o căsuță cu două camere. Locuim cu chirie și din suflet mi-aș dori să putem avea un loc stabil pentru copilul nostru. Ideea ca ne putem muta și schimba casele mă îngrozește… Din păcate nu ne permitem un asemenea vis!

 86. Nagy Alexandra

  Daca as putea imprumuta orice suma as incepe o afacere in domeniul transportului de marfa.

 87. Ada

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua masina visurilor cu o parte din bani, cealta parte as investi-o, iar din profit mi-as lua casa visurilor :)). Nu stiu ce scor am pentru ca nu am avut niciodata credit la vreo banca :)).

 88. Ilies Daniela

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua un credit pentru un apartament mai mare.

 89. Friciu Cecilia

  Dacă as putea împrumuta orice suma mi as cumpara o mașina noua, utila in naveta zilnică la serviciu!

 90. Alexandra Jurj

  Daca as putea imprumuta orice suma, mi-as lua o casa.

 91. Anca

  Foarte fain Volt.
  Scorul meu de credit este de 728.

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o bucatica de teren in varf de munte, unde sa pun o casuta din lemn cu geamuri mari prin care sa admir peisajul atunci cand scot nasul dintr-o carte. Ehee, vise… :))

 92. Ioana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casa la munte, langa un rau 🙂

  • Deocamdata nu am facut credite in primii 37 de ani 🙂 dar Daca as imprumuta orice suma as investi intr-o platforma educationala http://www.studiez.io
   In intreprindere sociala http://www.resurse-petreceri.ro
   In educatia copiilor
   As vizita Polul Nord , Japonia cand infloresc ciresii, Insula Mauritius
   As mai investi si la bursa ❤

  • Diaconu Costinela

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-o casă de vacanță!

 93. Irina

  …mi-as cumpara o casa cu gradina
  …as investi in etf

  • Iulia

   Daca as putea împrumuta orice suma, as termina de izolat și amenajat casa noastră ca sa ne mutăm într-un final simpatic. Universule, aici am scris intenția:)

 94. Balasa Andreea

  Daca as putea imprumuta orice suma, mi-as face o casa pe malul marii.

  • Margaritoiu Irina

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă cu grădină.

 95. Irina

  As investi într-o clinica privata.

 96. Laura

  Salutare! Eu as investi într-o mașină mai mare pentru familie.

 97. Georgescu Madalina

  Dacă as putea împrumuta orice suma, as investi intr-o casa la munte

 98. Ruxandra Oprică-Isăilă

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în MINE, sănatatea fizică și mentală.

 99. Manase Grazia

  Daca as împrumuta o suma de bani, as cumpara o casa la tara! 🙂

 100. Marilena

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în casă.

 101. Delia Stoichitescu

  Daca as putea imprumuta orice suma, as avea o casuta pentru Ateliere de joaca educativa incat sa ma pot desfasura cu toate centrele de activitati, fara sa le mut mereu din loc in loc.

 102. Cristina V

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investi in imobiliare (si ca locuinta proprie, si ca spatiu de afaceri).
  Foarte tare aplicatia Volt, mi-am verificat scorul FICO si desi indicii sunt buni si scorul per total e bun, e spre limita de jos si ma intriga ce il scade, ca sunt un creditor foarte cuminte si cumpatat ?

 103. Andreea

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în terapia copilului meu ❤️❤️❤️

  • Nilufera

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într un magazin Feng shui.

 104. Cristina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casa la curte ca sa aiba copiii loc de joaca sigur si sa avem un spatiu verde propriu in care sa ne putem relaxa in familie.

  • Alina Tocan

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă mi-aș lua o casă cu grădină generoasă pentru a planta strictul necesar de legume pentru mine și fiul meu sau aș recompartimenta și renova casa părintească.

 105. Alina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, as investi in viitoarea noastra casa.

 106. Berbec Ana Maria

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o afacere

 107. Dacă aș putea împrumuta orice sumă i-as investi in copilul meu sa urmeze o facultate de prestigiu si in ani se vad rezultatele

 108. Ichim

  Daca as putea imprumuta orice suma, as face-o pentru a cumpara o masina.

 109. Bosinceanu Marian

  Dacă aș putea imprumuta orice suma, mi-aș lua o mașină de spalat

 110. Ionela Miron

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-un centru pentru copii cu nevoi speciale.

 111. Alina Harja

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua un apartament cu 3 camere, ptr mine și copii. Este în plan anul acesta.
  Multumesc ptr aplicație. Foarte utila

 112. Iuliana

  Daca as putea imprumuta orice suma, as construi 3 case in acelasi cartier, astfel incat sa fim toata familia extinsa impreuna si am mai face si niste calatorii interesante.

 113. Boeru Alexandra

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o casa

 114. Suvorov-Dumitru Ruxandra

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investi in metale pretioase

 115. Hincu Maura

  Scorul e 720. Daca as putea imprumuta orice suma, as investi intr un apartament.

 116. Andreea Voicu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o casă la țară.

 117. Sebi

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în cripto!

 118. Petcu Ionela-Gabriela

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-un after school, un program educațional în care copiii vor învăța conform nevoilor lor, interacționând, experimentând, aplicând concepte în viața reală.

 119. Tașcă Ruxandra

  Daca as putea împrumuta orice suma…m-aș asigura că mama mea are parte de transplant renal

 120. Damian Andra

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în renovarea apartamentului pt a putea locui acolo si nu sa îmbogățim alți proprietari :))

 121. Pasita Clara

  Daca as putea imprumuta orice suma as investi in educatia copilului meu

 122. Lavinia

  Dacă as imprumuta o suma de bani, as lua lecții de investie și actorie.

 123. Oltean Sabina

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investi banii in educatie de calitate si „altfel” decat educatia de stat pentru fetita mea de 1 an si 3 luni, incepand cu gradinita si pana la facultate si mai departe. Si probabil as investi si in calatorii, oferindu-i fetitei experiente diverse.

 124. Sinziana Vuta

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o masina.

 125. Geanina

  Ținând cont ca ne-am apucat de renovat, as lua de bani ceva electrocasnice pentru care nu a mai ajuns bugetul.

 126. Schmidt Bogdan

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-as schimba masina

 127. Mihaela A

  Daca as putea imprumuta orice suma mi-as lua o casa cu gradina.

 128. Tanase Georgiana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o autorulotă pt familia mea.

 129. Coman Ana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă aș face un lan de lavanda cu o seră de flori și loc de picnic.

  • Cristina

   Daca as putea imprumuta orice suma as cumpara o bucata de teren pe care as infiinta o livada de pomi si arbusti fructiferi.

  • Cristina

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o autorulota și aș investi și în educația fetiței mele . Mi-aș lua și o căsuță pentru că ne dorim sa ne mutam într-o căsuță cu grădină.

 130. Ioana

  Daca as putea imprumuta orice suma, as cumpara o casuta cu o gradina 🙂

  • Simona

   Dacă as putea împrumută orice suma, mi as face casa.

 131. Elena Petrea

  As împrumuta ptr dezvoltarea unei platforme de educație financiară , ptr că în România , interacțiunea cu banca e de preferat sa tindă spre 0. Comuniunea cu aceasta pe termen lung , mai ales, dăunează grav. Oare cine o numea „cămătar cu acte în regulă „?

  • Cioba Monica

   Daca as putea imprumuta orice suma, as cumpara o autorulota pentru plimbarile cu familia

 132. Crisan Ioana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o rulotă. Dorința noastră acerbă.

 133. Feli

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în imobiliare, bursa si criptomonede si o sala de sport

 134. Ali

  Dacă aș face un împrumut, cu siguranță ar fi pt a achiziționa o casă.

 135. Stoian Ioana

  Dacă as putea împrumuta orice suma, as investi într o mica afacere.

 136. Rayana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-un sistem complex de panouri solare/eoliene. Și probabil aș achiziționa o autorulota, pentru că ne place să hoinărim și am economisi costurile de cazare.

 137. Dana

  Daca as putea imprumuta orice suma as investi in imobiliare si NFT Uri

 138. Monica

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într un imobil:)

 139. Fabiana Bunea

  Dacă aș împrumuta orice suma as investi în renovarea casei ? Avem niște planuri frumoase pentru transformarea mansardei într-un spațiu pentru copii.

 140. Alina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă nouă.

 141. Vlad

  Dacă as putea împrumuta orice suma,as investi în renovarea casei cumpărate.

 142. Amalia Balint

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă.

 143. Ioana Onofrei

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în renovarea locuinței. Și o mașina nouă ?

 144. Laura Burcea

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în călătorii.

 145. Andronache Mariana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-o casa la tara❤

 146. Irene Barbara

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă de bani aș cumpăra o casă la țară și aș face un centru educational pentru copii și tineri.

 147. Baderca Anca

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în pamant, pentru ca valoarea lui nu scade niciodata, creste constant in orice zona ar fi si costurile de intretinere sunt minime!

 148. Petroiu Alexandra

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în educația și dezvoltarea mea și a copiilor mei.

  • Prundurelu scrieciu

   Daca as putea imprumuta orice suma,mi-as lua/as investi in renovarea apartamentului.

 149. Anca B.

  Intai as returna banii imprumutati pentru interventiile medicale de urgenta suferite. Apoi mi-as face o asigurare medicala babana mie si familiei mele si as plati pentru cativa ani sa fiu sigura o perioada si sa nu mai am grija ei o perioada! As cumpara o autorulota (tare imi doresc sa calatoresc in lume cu autorulota), si apoi mi-as incepe un business la care visez de muuuulti ani (un centru educational). Poate sunt multe pe lista dar eu nu le vad “costisitoare”.

 150. Adriana

  As împrumuta pt o casa a noastră! Dacă as putea împrumuta orice suma!

  • Adriana

   Dacă as putea împrumuta orice suma as cumpara o casa a noastră !

 151. Elena ganea

  Dacă as putea împrumuta orice suma mi as lua un aparat foto performant cu care sa îmi dezvolt pasiunea pentru fotografie.

 152. Burlea Bianca

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în casă.

 153. Alexandra P.

  Daca as putea împrumuta orice suma, as investi in imobiliare.

  P.S. Am descarcat aplicația, am platit 7 lei pt a verifica scorul FICO si mi-a afisat ca scorul meu este zero, fara alte informatii suplimentare. Apoi in pagina principala a aplicației imi afișează ca scorul meu este ascuns.

 154. Stefania

  Primul gând a fost o casă/apartament. Dar Doamne ferește de alte urgențe! Doamne ferește!
  Meanwhile, Doamne ajută la mai multa educație financiară în România și-n lume!

 155. Simona

  Dacă as putea împrumută orice suma, mi as finaliza repede casa visată.

 156. Silvana O

  Daca as putea imprumuta orice suma, mi-as cumpara o casa de vacanta/retragere dupa pensie in Sicilia

 157. MITREA MONICA

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-un apartament la Predeal.

 158. Linte Anca Ioana

  Dacă as putea împrumuta orice suma as investi într-o pensiune în mediul rural.

 159. Larisa

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o rulotă.

 160. Lucia

  Dacă as putea împrumută orice suma l-as ajuta pe tatăl meu sa beneficieze de intervenția chirurgicala pentru protezare de sold.

 161. Maria

  Draga Ioana, esti sigura ca e OK algoritmul lor??? Adica eu, cu grad de indatorare 58% (cincizecisiopt) am scor 761!!! Deci, practic, daca e cum zic ei, cu banii de credit la care nu mai visam in urmatorii 15 ani, in primul rand ma imbat 😛

 162. Stan

  Daca as putea imprumuta orice suma, ar fi pentru a investi in imobiliare

 163. Contor Ana

  Dacă aș putea împrumuta orice suma de bani aș investi într-o căsuță cu grădină mare, cât mai departe de oraș, unde să pot evada de vineri până luni, iar mai apoi la bătrânețe să rămân acolo.

 164. Gabriela Raileanu

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investi-o in casa noastra verde.

 165. Cătălin

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă ( cu o dobândă bună) l-aș lua pe Twitter de la Musk !

 166. Andreea

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-un atelier de croitorie. 🙂

 167. Crina Maria Paun

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o căsuța pentru mine și mama

 168. Penghis Mihaela

  Super fain Volt.
  Scorul meu de credit este de 763.
  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, as investi in dezvoltarea mea personala si in educatia copilului.

 169. Vuta Ionut

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă,aș investi într-o masina pentru sotia mea.
  Tocmai ce si-a luat permisul si in sfarsit ar fi „libera”??

 170. Andreea

  Dacă as putea împrumuta orice suma mi-as lua o mașină, pur și simplu, că nouă e mult spus, dar cea pe care o avem e tare veche, buna tare, consum mic insa veche rau. E masina luata de tata pentru fratele meu mai mare, din primul si singurul credit pentru care apoi a trebuit sa plece in afară la munca, la 50 de ani, ca sa poată plăti. Apoi am primit-o moștenire, ca toate acele lucruri de la frații mai mari ca sa nu mai cheltuie parintii pe altele noi. De câte ori plec cu ea, ma gândesc cat de buna e si cat de bine inca isi face treaba dar si cat de mult poluează si cat de rudimentar mergem ca nu ne permitem altceva mai bun ca sa trăim decent, nu pe fițe, ci doar decent!

 171. Georgiana

  Daca as putea imprumuta orice suma mi-as plati toate ratele si creditele.

 172. Cristina

  Daca as putea imprumuta orice suma as cumpara o bucata de teren pe care as infiinta o livada de pomi si arbusti fructiferi.

 173. Annamaria Barbur-Somay

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o autorulotă. Ne tentează ideea de worldschooling și aș vrea să luăm cât mai curând așa ceva 🙂

 174. Andreea Tomescu

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investi in imobiliare si mi-as cumpara o rulota ca sa imi educ copiii prin calatorii prin lume ?

  Faina aplicatie!

 175. Gavrilescu Daniela

  Buna,Ioana!Am stat sa ma gândesc puțin la întrebarea menționata,dar primul gând care mi-a venit in minte a fost asta: dacă as putea împrumuta orice suma,as investi in sănătatea părinților mei si in educația fetiței mele!Mult succes tuturor!

 176. Andreea Gospodariu

  Dac-as imprumuta orice suma, mi-as relua studiile in strainatate.

 177. Cioba Monica

  Daca as putea imprumuta orice suma, as cumpara o autorulota pentru plimbarile cu familia

 178. Smeu Romina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-un proiect de educație în satul natal, incluzând o biblioteca cu sală de lectură dotate și o librărie!

 179. Isac Alina Elena

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în educația mea și a fetitei mele.

  • Moga Cristina

   Bună, dacă aș împrumuta o sumă mare de bani, aș investi într-o afacere.
   Și aș merge într-o excursie lungă…

 180. Adina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi intr-o cresa ..un loc unde copilasii sa vina cu drag si unde sa se simta in siguranța.

 181. Alina D

  Dacă as putea împrumuta orice suma nu as împrumuta mai mult decât “ma tine plapuma”, adică nu as împrumuta mai mult decât o suma care sa nu îmi influențeze prea mult bugetul lunar, adică sa am o rata lunară confortabila si neaparat cu rata fixa care sa nu fie influențată de ROBOR sau alți indici. Cum tocmai ce am reușit sa rambursam anticipat toate ratele pe care le aveam nu ma tentează prea mult sa accesez un nou credit. Pe scurt, as împrumuta suma necesară pentru investiția intr-o locuința intr-o zona sau intr-un complex in dezvoltare care sa respecte normele nZEB si a care-i valoare sa ii crească in timp pe care as închiria-o.

 182. Elena

  As investi in active; iar din primele câstiguri ascreturna împrumutul

 183. Catalina Argatu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casa cu curte. De cand avem copil, apartamentul „ne-a ramas mic” 🙂
  P.S. scor 726

 184. Elena

  As Investi suma în educația mea. Am pe lista mai multe cursuri care ma intereseaza dar care depășesc bugetul.

 185. Alina Onisoru

  Daca as putea imprumuta orice suma, mi-as lua un apartament la mare, neaparat la mare ?, pentru a ne putea petrece vacanțele acolo.???

 186. Ildiz

  Daca as putea imprumuta orice suma as investi intr-un autoturism eco.

 187. RalucaB

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în vacante, multe vacante alături de familie

 188. Amira

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investi in educatia copiilor si as achizitiona o masina.

 189. Miro

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, m-as uita foarte atent la conditiile de rambursare si posibilitatile de a putea sustine rambursarea. Momentan totul e la loc, poate as achita din creditele existene cu “suma imprumutata” daca ar fi profitabil ?
  P.s. aplicatia pare sa dea erori, adica nu reflecta intocmai realitatea (fost angajat bancar-deci putem considera defect profesional faptul ca mi-au sarit in ochi neconcordantele ☺️☺️)
  O zi minunata!

 190. Șerban Daniela

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă aș investi în educația copiilor mei și aș finaliza căsuța noastră ❤.

 191. Bouariu Ema

  Dacă as putea împrumuta orice suma…mi as achita creditele pe care le am acum și apoi as călători
  Scor volt 652

 192. Niculina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua casă, casă noastră.

 193. Dincu Cristina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o autorulotă pentru toată familia.

 194. Irina Maria Mihăilă

  Mulțumim frumos pentru informații, aplicația este într-adevăr extrem de utilă.

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-o afacere în domeniul IT, și pentru că “All work and no play makes Jack a dull boy”, în timpul liber aș călători. 🙂

 195. Catalina Ion

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua un apartament si as face un curs de cofetar

 196. Octavia

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, i-as investii in imobiliare intr-o tara cu clima prietenoasa ?

 197. Marina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi in mai multe carti, cursuri si poate in imobiliare ?

 198. Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în sănătatea mea și a familiei mele. Mers la inot regulat, mancare de bună calitate, cât mai mult timp în natură, un antrenor personal. Și un coach de dezvoltare personală care să mă pună pe calea cea dreaptă 🙂

 199. Gebac Alexandra

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o masina mai mare, in care sa incapa toti cei 3 copii pusi in scaune de masina.

 200. Dana Condurache

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o masina noua si as investi in multe cursuri de formare profesionala si dezvoltare personala.

 201. Sorina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă cu teren mare pe care sa fac un loc de joacă.

 202. Popa Luminita Maria

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în viitorul copiilor mei.

 203. Blajuti Roxana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă as investi în mine și în bunăstarea familiei

 204. Macovei

  Daca as putea împrumuta orice suma as investi într-un fond de investiții!

 205. Balas Mirela

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o Casuta! ?

  • Oana G

   Daca as putea imprumuta orice suma as investi in constructia unei case cu o curte mare si spatiu de joaca pentru copii.

 206. Lucia

  Daca as putea imprumuta orice suma, mi-as lua un tur complet de glob

 207. Alina Tanasa

  Daca as putea imprumuta orice suma as renova casa bunicilor, acolo unde am copilarit.

 208. Iulia

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, am investi-o într-o autorulota cu care sa colindăm unde vedem cu ochii ?

 209. Cris str

  Dacă as putea împrumută orice suma, as investi într-o casa cu gradina, astfel încât puiutele mele sa se poată juca zilnic pe afara, și sa le pot supraveghea mai ușor.

 210. Valentina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, as investi in educația copilului meu.

  • Elena A.

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua un apartament langa școala copiilor.

 211. Irina

  Daca asi putea investi in ceva ar fi educatia celor 3 copii, intr-un depozit pentru ei, si in dezvoltarea mea personala (pictura, cursuri de limba straina, traininguri, sport, calatorii)

  • Rao-Nica Ruxandra

   Dacă as împrumută orice sumă, as termina căsuța noastră.

 212. Raluca Diaconescu

  Dacă as putea împrumuta orice suma as alege sa investesc intr-un imobil nou.

 213. Lidia Gantoi

  As cumpara o casa cu o mica curte

 214. Ana Maria S

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș plati facultatea pe care îmi doresc sa o pot termina.

 215. Paduraru Mihaela

  Daca as putea imprumuta orice suma,ar trebui sa ma gandesc foarte bine ce as putea face cu ei.
  Nu mi am pus intrebarea aceasta vreodata ca mereu am.fost cu salariu minim???
  P.s din pacate cu tot cu studii superioare?

 216. Sofia

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi întrun grup de sustinere a mamicilor, activitati dezvoltare pt ele si copii…

 217. Maria Gilca

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-un business. Visez sa deschid un mic cabinet

  • Codori Claudia

   Dacă as putea imprumuta orice suma as termina casa în construcție.

 218. Diana

  … As investi intr-un business sau in zona imobiliara. Dar cum momentan, prefer, sa merg pe plus, nu as vrea un credit. Este suficient un cresit la casa, facut pe cativa ani.

 219. Mihaela Birleanu

  Daca as imprumuta orice suma i-as investi intr-un centru pentru femei – victime ale violentei domestice

 220. Alina Floarea

  Dacă as putea împrumuta orice suma as face-o pentru o casa mai mare, care sa acopere nevoile familiei.

 221. Giorgiana

  Dacă as putea împrumuta orice suma as lua o casa la curte unde sa avem liniște și sa putem petrece cat mai mult timp afara cu cel mic.

 222. Claudia

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o masina

 223. Apetrei Monica

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi pe termen lung in actiuni si ETF-uri.

 224. Georgiana

  Daca as putea imprumuta orice suma, as pleca o luna in vacanta cu familia cu rulota!

 225. Lili

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă aș achiziționa aparatul dentar de care are nevoie fetița mea.

 226. Ionela

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă, aș vizită lumea….

 227. Kinga Timaru

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă nouă, mai încăpătoare. ♥️

 228. Madalina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua un apartament pentru ca momentan stam tot in chirie?

 229. Roxana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua panouri fotovoltaice. 🙂

 230. Loredana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în educația copiilor mei.

 231. Daca as putea imprumuta orice suma as folosi banii pentru cateva cursuri de perfectionare si pentru calatorii.

 232. Ioana Moldovan

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în agricultura.

 233. Georgiana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casa doar pentru noi.

 234. Andreea

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casa cu o curte maaare pentru a-mi creste bebelusul, ce urmeaza sa vina pe lume, cat mai liber, înconjurat de multe animalule.

 235. Raluca Romaniuc

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș cumpăra un mic teren în Bucovina.

 236. Andra

  Mi-as petrece toata vacanta de vara brambura prin Europa si nu numai.

 237. Roșioru Marilena

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă Mi as construi o casa…A frame…in noul teren dobândit de tatăl meu Intr o zona absolut divină din munții Buzaului. Vis???? vad ca am un scor Rico foarte bun deci….visele pot deveni realitate.

  • Roșioru Marilena

   Scor Fico …scuzați …autocorect incorect ??

 238. Vorovei Alina

  Daca as putea imprumuta o sima, i-as folosi pentru recuperarea mamei in urma unui AVC. Sanatatea a devenit prioritara si mai ales cea a parintelui.

  • Denisą

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă aș investi în viitorul copiilor.

 239. Scripcaru Cristina

  Aș cumpăra o casă la curte, în oraș, unde să locuim și mi-aș amenaja și un colt propriu, profesional, un cabinet de coaching.

 240. Andreea Mocanu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o canapea noua

 241. Mihaela

  Daca as putea face un credit as lua o casa la curte, ducem dorul aerului curat.

 242. Anca G

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-as lua … fix nimic. Pentru că un împrumut, oricum ar fi el, e un împrumut. Sunt practic bani pe care nu ii ai.

 243. Tarhon Andreea

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua materialele necesare să finalizez casa.

 244. Stoicescu Suzana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă cu o curte mare.

 245. Visu Elena

  Daca as putea împrumuta orice suma, as investi într-o afacere, as cumpăra un apartament pentru băieți și mi-aș lua o mașină de care am atâta nevoie!

 246. Elena N

  Dacă as putea împrumuta orice suma mi-as lua o casa în Spania.

 247. Daniela

  Dacă as putea împrumuta orice suma as face-o pentru sanatate sau pentru a investi intr-o proprietate imobiliară.
  In rest, nu e niciun obiect pentru care m-as împrumuta.

 248. Lavinia Almasan

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în….. mentorare și dezvoltare personala, pentru mine și copii. Duc credite de 15 ani, am scor 756! ?

 249. Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în business-ul meu de ilustratii si tablouri digitale.

 250. Cristiana SP

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o masină?

 251. Catalina Stancu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în:
  1. Educatia fetitei mele
  2. Un an de calatorit in Asia si Sudul Africii
  3. Deschiderea unui business propriu si anume, un camping in dealurile Transilvaniei

 252. Axînti Mihaiela

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă aș investi intr-o casă la mare și o mașină nouă!

 253. Nicolae

  Și uite așa se colectează date peste date, CNP și credit scrore pentru a putea fi ulterior folosite de bănci, servicii financiare nonbancare și alte produse cu marketing agresiv și bine țintit.

 254. Loredana C

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în visul meu, as face un centru de frumusețe.

 255. Iulia

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-un apartament pe plajă

 256. Cristina Androne

  Daca as putea împrumuta orice suma, as lua un apartament cu 3 camere pentru familia mea! ?

 257. Ciprian

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o casă cu 3 dormitoare.

 258. Larisa Stanciu

  Daca as putea imprumuta orice suma, as achizitiona o casa.

 259. Monika Sz.

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua un telefon nou.

 260. Mihaela

  Daca as putea imprumuta orice suma as lua o casa ☺️

 261. Pamfil Laura

  Daca as putea imprumuta orice suma ne-am construi casa de vacanta pe terenul deja luat

 262. Timaru Eugen

  Dacă as putea împrumuta orice suma as cumpara o casa

 263. Sirb Elena Diana

  Daca as putea lua orice suma mi-as termina casa

 264. Irene Covali

  Îmi doresc sa-mi realizez in vis, o afacere mica cu produse pentru bebelusi.

 265. Andreea Roscaneanu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în vacanțe multe și terapie ?.

 266. Elena Popa

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă pentru familia mea, un loc doar al nostru sub soare, ploi, nori și orice urmează..

 267. Luiza B

  Dacă as putea lua orice suma credit, mi-aș lua o casa la curte în apropiere de drumul taberei. As avea și confortul din oraș și beneficiile vieții la curte. Erau unele cu ‘doar’ 100 000 euro…

 268. Jula Mihaela

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investi in afacere cu imobiliare.

 269. Diana Alexandrina Moldovan

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în activitatea Asociației pe care o coordonez ?

 270. Oana Mihaela

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-o afacere

 271. Alina Balazs

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într o casa mai mare.

 272. Ghiorghiasa Roxana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș cumpără o casă ? cu o mică grădină ?

 273. Moisii

  Dacă aș împrumută orice suma ,mi -as cumpara o mașină .

 274. Guțu Alexandru

  Dacă as putea lua orice suma, mi- as plăti în concediu în Asia

 275. Demir

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-o afacere de familie.

 276. Constantinescu Alina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, as investi intr-un aspirator robot de ultima generație și câteva vacante la mare pentru familia extinsa in Sicilia, Spania și alte destinații exotice.

 277. Elena Aghinita

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, as investii in camera copiilor.

 278. Amalia Nemes

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-o locuință. 🙂

 279. Liliana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă (deși nu abilitatea de a mă împrumuta mă oprește, ci prețurile exagerate).

 280. Craciun

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, i.as investi în dantura mea care este praf.

 281. Irina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă cu teren mare pe care sa amenajez un loc de joacă pentru baietii mei.

 282. Rox

  Daca as putea imprumuta as alege sa investesc in cursuri de psihoterapie, am terminat facultatea si master ul dar e nevoie de aprofundare.

 283. Damaschin Adriana

  Dacă as putea împrumuta orice suma, as investi într o afacere.

 284. Rox

  Daca as putea imprumuta as alege sa investesc in cursuri de psihoterapie, am terminat facultatea si master ul dar e nevoie de aprofundare. 795 nu- i rau cica e impresionant 🙂

 285. Andreea Stoichescu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o mașina

  • Ana

   Daca as putea lua orice suma, as investi intr-o farmacie

 286. Chipu Adriana

  Daca as putea imprumuta orice suma,mi.as lua o casa noua.

 287. Arsene Mirela

  Dacă as putea împrumuta orice suma, mi as lua o masina noua!

 288. Nedelcu Carmen

  As cumpara actiuni la bursa.

 289. Mariuca Iliescu

  Din pacate nu mai am nr de tel care imi apare automat in aplicatie si nici nu il pot actualiza! Ce pot face?imi scrie ca doar o instituite partenera poate face modificări si ca noul nr va aparea cand voi aplica pentru un credit nou… mi se pare tare aiurea situația…

  • Daiana Debucean

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o căsuță la munte, care ar putea fi și business și relaxare.

 290. Laura

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua un apartament mai mare.

 291. Diana Avram

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o căsuță de vacanță.

  • Stefania Ilie

   Daca as avea o anumita suma as investi intr-o casuta pe plaja in Grecia

  • Ramona

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi întro casa de vacanta

 292. Andreea L.

  As investi in…actiuni si titluri de proprietate.

 293. Suhariu Alina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o masina Sau aș investi in Imobiliare

 294. Pop Anca

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investi intr-un centru de echitatie.

 295. Conovici Izabela Elena

  Daca as putea imprumuta orice suma de bani as investi intr-o casa,undeva la munte departe de toata agitatia 🙂

 296. Mariana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-un imobil nou.

 297. Tudorache Ana Raluca Floriana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș lua pantofi noi pentru fetița mea și un pătuț.

 298. Gheorghita

  Dacă as putea împrumută orice suma, mi-as lua/as investi intr-o locuință la mare

 299. Cantacuz Delia

  Dacă as putea împrumuta orice suma, mi-aș lua o locuință.

 300. Adriana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă as călătorii de azi și până la pensie:) Apoi as sta cu nepoții sa le povestesc toate cele cate am vazut si invatat.

 301. Corina Tofanescu

  Daca as putea imprumuta orice suma, mi-as lua o casuta la tara in satul natal.

 302. Badea Ioana Daniela

  Daca as putea imprumuta orice suma as investi in cateva apartamente in Dubai.

  • Dorina P

   Dacă as putea împrumuta orice suma, mi-as lua o autorulota

 303. Michaela Saru

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o masina.

 304. Nina Rednic-Şovre

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în sănătate: analize amănunţite şi periodice pe principiul să previi este mai uşor şi mai simplu decât să tratezi.

  • Catalin

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o casa.

 305. Doina

  Daca as putea lua un imprumut, clar as cumpara o masina noua. M-am saturat de cele vecho care se strica non stop.

 306. Andreea Temistocle

  Daca as putea lua orice suma.. as achizitiona o casa pentru mine si copilul meu..?

 307. Alex

  Daca as putea imprumuta orice suma, i-as lua o masina surorii mele

 308. Ogica Diana Cristina

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investi intr-o afacere la care visez de mult, afacere ce imi va permite sa petrec mai mult timp alaturi de pustiul meu de 2,5 ani.

 309. Andreea N

  Daca as putea imprumuta orice suma mi-as lua/as investi intr-o afacere.

 310. Cristina Vasile

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în educatia copiilor mei, o casa mare pentru toti si terapie pentru adulti ?

 311. Mada

  Daca as putea imprumuta o suma, as investi intr-o locuinta

 312. Badarau Roxana

  Daca as putea imprumuta orice suma as investi in imobiliare.

 313. Daniela Ambrus-Popescu

  Aah ce tare e aplicatia, ma ajuta foarte mult sa verific mai bine ce si cat am de platit si mai ales gradul de indatorare, recunosc al meu e cam marisor momentan la salariul meu net – 27%.

  Asa ca vin cu raspunsul meu actual la intrebarea “ Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în…..”: as plati datoriile actuale. Am 4000 si ceva de euro de platit la banca si ma sacaie pe creier ca e acolo, ca am de platit lunar. Asa as vrea sa scap de grija asta. Mai ales cu atatea intamplate in ultimii 2 ani; nesiguranta financiara, un razboi iminent etc. Asa ca da, mi/as plati datoriile ca sa fiu pe 0. Ca apoi sa investesc intr-un curs de educatie financiara, ca sa invat si mai bine. Caci aici, inca ma educ.. mai am multe de invatat. Salut initiativa celor de la Volt !

 314. Marin

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în afaceri imobiliare.

 315. Damian Maria

  Dacă as putea împrumuta o suma de bani, as investi in reamenajarea locuinței.

 316. Tudor Alexandra

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua casă mult visată❣

 317. Voinea Irina Anca

  Daca as putea imprumuta orice suma, as achita creditul pe care il am si as cumpara o casa mai mare.

 318. Luminita Barbu

  Daca as putea imprumuta orice suma mi as lua o masina ?

 319. Natalia

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, as investi in o gradinita privata, proiectul meu special.

 320. Stefanescu Claudia Elena

  Daca aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în educatia copiilor si as calatori.

 321. Ghita Elena

  Daca as putea împrumuta orice suma, mi-as cumpăra un apartament!

 322. Andra

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă aș investi în sanatatea copiilor mei.Le-as face toate vaccinurile optionale care ne depasesc bugetul si momentan nu ni le permitem.

 323. Tudor Liliana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă aș investi în educație. Deși voi împlini in curând 37 de ani, de când am intrat in concediu de creștere copii (avem gemene, plus un toddler), am început sa studiez pe cont propriu pentru un switch în cariera. La fel și soțul meu. Consider ca niste salarii bune ne-ar permite, pe lângă un trai mai bun și posibilitatea economisirii sau a unor investiții.

 324. Luciana

  Daca as putea imprumuta orice suma,mi.as pregăti o camera și o baie sa ne putem muta la casa ??

 325. Popa Nicoleta

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi in educatia copiilor si intr-o masina mai mare

 326. Corina M.

  Dacă as putea împrumuta orice suma, mi-as lua casa la care visez dintotdeauna, in care sa îmbătrânim împreuna eu și iubitul meu 🙂

 327. Dumitrescu Luciana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, as renova casa bunicilor de la tara.

 328. Șovoiu Elena Ramona

  Sincer, mi-as reînnoi garderoba deoarece am trecut printr-o sarcina, după naștere am slăbit, și nu mi-am mai achiziționat mai nimic de peste un an și jumătate!

 329. Mariana Ionescu

  Dacă as împrumuta orice suma, mi-aș deschide o gelaterie.

 330. Diana Iacob

  Daca as putea imprumuta orice suma, as cauta cea mai scumpa pisica din lume si mi-as lua doua ?….. si o autorulota.

 331. Nistor Alexandra

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o casa modulara de vacanta sa o inchiriez pentru o sursa de venit pasiva

 332. Diana Dancu

  Daca as putea imprumuta 15.000€? i-as folosi pana la ultimul cent ? in terminarea casei macar partial pentru a putea locui modest in ea?suntem in constructie si nu mai reusim nicicum sa o gatam??

 333. Daniela Sofron

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, as investi intr-o gradinita ❤️

 334. Oana Cristina Panait

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă mi-aș lua materialele necesare pentru a renova casa și astfel să le ofer condiții decente copiilor mei!

 335. Dana N

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o mașină

 336. Oana Constantinescu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în un laptop performant de ultima generatie. Lucrez de acasa pt o companie din UK si am nevoie de un aparat bun iar cel existent nu prea mai face fata foarte bine.
  In orice caz strang pt unul insa ar trebui sa strang mult pt ce mi-as dori cu adevarat. Altfel va trebui sa ma multumesc cu ceva mai mediu

 337. Emilia

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, as calatori cu copiii mei in toata lumea si mi-as lua o casuta in mijlocul naturii

 338. Catalina

  daca as putea imprumuta orice suma m-as muta intr-un cuib al meu

 339. Elena

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în finalizarea studiilor mele și apoi într-o asociație din care să pot ajuta familiile cu copii mici prin consiliere psihologică\psihoterapie și un spațiu în care părinții să își poată lăsa copiii măcar o dată pe săptămână câte 2 ore (sau cât au nevoie) pentru a petrece timp împreună ca un cuplu. Mie mi-a lipsit mult asta, posibilitatea de a ieși la o plimbare doar cu partenerul, de a bea un pahar de vin în liniște, nu doar noaptea, după ce adorm copiii și suntem toți obosiți.

 340. Toth Monica

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi in terapia copilului meu cu autism. Un copil recuperat, un plus al societatii! ❤

 341. Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în o noua căsuța a noastra

 342. Vasile Violeta Alina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă cu o curte mare și aș investi în imobiliare.

 343. Diana Aurica Cantacuz

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua măcar o garsonieră și o mașină, să mă pot descurca cu copiii mei.

 344. Georgeta

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș termina etajul casutei noastre .

 345. Anda

  Dacă as putea împrumuta orice suma, mi-as renova apartamentul

 346. Pricop Raluca

  Daca as putea imprumuta orice suma, as cumpara un apartament pentru fiica mea si pentru cele doua fetite pe care le creste singura.

 347. Cristina MM

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș termina de construit casuta pentru familia mea si as achizitiona si o masina electrica, pentru naveta, mai eco.

 348. Mara

  Daca as putea imprumuta orice suma ,as investi in service-ul auto deschis de mine si sotul meu in anul in care s a nascut al 2-lea baietel,David.Este afacerea noastra de familie,in care s a pus suflet si speranta dar acum are nevoie de putin ajutor.

 349. Ileana

  Daca as putea imprumuta orice suma as investi in casa pe care tocmai ne-am luat-o.

 350. Claudia

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în căsuța la care visăm de mult timp!

 351. Madalina Giugiunea

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investi in dezvoltarea mea personala si profesionala, incepand sa fac o formare de lunga durata pt a deveni psihoterapeut 🙂

 352. Claudia Jeler

  Daca as putea inprumuta orice suma as investio într-o casa noua si in bunăstarea familiei mele.

 353. Moldovan Radu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în turism.

 354. Popa Valeria-Maria

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investi într-o afacere de familie.

 355. Gina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi- aș lua un apartament mai mare…

 356. Vărlan Diana

  Dacă aș putea imprumuta orice sumă, aș investi-o în educația băiatului meu: să participe la orice fel de activități școlare și extrașcolare, să călătorească oriunde își va dori, să aleagă facultatea pe care vrea să o urmeze fără să se teamă de costurile pe care le implică acest lucru.

 357. Cristi

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-un business.

 358. Mustea Sorina

  Dacă as putea împrumuta orice sumă, mi as dori o vacanță cu familia în Elveția.

 359. Eleonora

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o afacere care sa imi aducă satisfacție.

 360. carmen

  As lua un apartament pentru inchiriere.

 361. Alexandru Duminciuc

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casa și o mașina.

 362. Roșu Emanuela

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în casa visurilor mele, puțin mai am sa o vad asa cum visez.

 363. Silvia

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în imobiliare în cele mai importante orașe din țară.

 364. Pasca Andreea

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casa

 365. Diana Spunei

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș investi in al doilea imobil.

 366. Regina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în renovarea casei.

  • Isabella Paulescu

   Daca as putea imprumuta orice suma mi-as lua/as investi in mine prim diverse specializari,cursuri,o afacere si un imobil.

 367. Gabriela Corfu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, as investi in educatia copiilor si intr-o casa care sa ne fie oaza de relaxare si confort 🙂

 368. Gogu Zainab

  Daca as putea imprumuta orice suma as investi in imobiliare ?

 369. Roxana Hobinc

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o casa cu o gradina în care sa plantez flori, în care sa se joace copilul și la care sa am o terasa frumoasa unde sa pot bea o cafea și citi o carte în liniste?.

 370. Irina

  Daca as putea imprumuta price suma as cumpara o casuta cu curte pentru copii.

 371. Kovacs Andreea Elena

  Daca as putea imprumuta orice suma…nu as mai imprumuta nimic.Abia astept sa scap de creditul actual. Am doi copii, am facut o greseala facandu-mi credit , crezand ca ma va ajuta. Anii trec , am pierdut si afacerea si am rămas de plata ….
  Dar noi sa fim sanatosi !
  Doamne ajuta cu câștigul ? ma voi folosi de acești bănuți pt nevoile copiilor .

 372. Ioana Dinu

  Chiar foarte util articolul! Noi suntem in cautarea unui credit cu o dobanda cat mai mica pentru a putea achita casa si aplicatia Volt chiar ne ajuta sa vedem cum ne situam pe partea financiara si pe partea de creditare.

 373. Marinela Matei

  Dacă as putea împrumuta orice sumă aș cumpăra o casă cu o bucătărie mare.

 374. Pascu Lavinia

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o cabană cu vedere la munte.

 375. Laura

  Daca as putea imprumuta orice suma, as completa banii pt mobila de bucatarie. 🙂

 376. Isaila

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în imobiliare.

  • Cornelia Ursariu

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi banii într-o mică afacere

 377. Radu Roxana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua inima-n dinti si as calatori mult. Cred, de altfel, ca amintirile sunt cea mai buna investie. Oameni, culturi, peisaje – in asta as investi.

 378. Alina Avadanei

  Daca as putea imprumuta orice suma, as incepe mai multe afaceri. E singura investitie care poate sa te imbogateasca si daca pierzi banii.
  Mai mult de jumatate din comentarii sunt dovada unei educatii financiare deficitare. O casa nu este o investitie!!

 379. Ștefan Hortensia

  Dacă as împrumuta orice suma as investi-o în mine.

 380. Anca Elena

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi intr-o casa a noastră ❤️

 381. Andreea Suceveanu

  Dacă as putea împrumută orice suma mi as schimba masina

 382. Aida Ologu Hancer

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în….. educație,în descoperirea unor resurse educaționale si formarea unor competente digitale care să mă facă să fiu un profesor care le vorbeste elevilor tot mai mult pe limba lor 🙂

 383. Mihaela Cochior

  Daca as putea imprumuta orice suma am schimba masina.

 384. Adriana Samuilă

  Dacă aș putea imprumuta orice sumă, mi-aș lua o casă.

 385. Tiberia Gabar

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investi in orasul meu, deschizand un complex ptr activitati sportive ptr copii.

 386. Mădălina Corâci

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-o pensiune baby-friendly, undeva la tara, unde copiii sa poata invata despre natura in siguranta, in timp ce parintii se relaxeaza.

 387. Georgiana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casa noua, cu curte 🙂 Desi n-as mai imprumuta, ma straduiesc sa rambursez anticipat datoriile existente… De investit, as investi in dezvoltarea mea profesionala si in educatia copilului. Faina aplicatia Volt.

 388. Andreea Parantuca

  Pentru o casa mai mare, când va fi momentul potrivit

 389. Cristina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în imobiliare, sa cumpar vreo 2 apartamente pentru a putea fi date la chirie si cu venitul obținut sa imi achit împrumutul.

 390. Jeno

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă cu teren mare

 391. Eliza Mihaila

  Daca m as putea imprumuta,mi as da copilul la cresa/gradinita privata,la sta nu sunt locuri?asa m as intoarce la munca.

 392. Constantin Pravat

  Daca as putea imprumuta orice suma de bani as investi în renovarea casei .Noi și copilașii nostri meritam sa avem un confort mai bun.Multumim frumos

 393. Livia

  Daca as putea imprumuta orice suma as investii toti banii intr-un program de dezvoltare financiara pentru toti copiii din toate scolile din Romania, este cea mai importanta materie care din pacate , in acest secol, lipseste din scolile noastre si din acest motiv avem tot mai multi oameni cu probleme grave financiare! Pupici

  • Monica Boerencu

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-o grădiniță și în programele educaționale de acolo.

 394. Draghita Antonia

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua un apartament,este cel mai mare vis al meu

 395. Irina

  Daca as putea împrumuta orice suna mi-aș lua un teren in proximitatea zonei în care locuiesc pentru a construi pe el când momentul va fi potrivit.

 396. Briscan Gina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în afacerea pe care vrea sa o porneasca sotul meu- isi asambleaza singur un router util la producerea mobilei si nu numai.

 397. Ologu-Hancer

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în dezvoltarea cabinetului meu de avocatură.

 398. Savina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, as investi in mine ca apoi sa dau si celorlalti ceea ce am invatat.

 399. Mariana Badau

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă aș investi în imobiliare și criptomonede.

 400. Alina Dumitrescu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua un apartament ?

 401. Stiniguta Ramona

  Daca as putea împrumuta orice suma…as face un centru de recuperare pentru animale

 402. Anamaria Lazaruc

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș investi în deschiderea unei clinici.

 403. Lavinia

  Daca as putea împrumuta orice suma mi-as lua o cabana la munte

 404. Claudia Florea

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua un apartament in Dubai. ?

 405. Elena

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua un apartament!

 406. Niță Antonia Alexandra

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în…..As lua o locuința in preajma spitalelor oncologice pediatrice. As caza gratuit familiile copiilor bolnavi care au nevoie de un loc primitor și cald.

 407. Daiana

  Casa mult visata, cu o curte imensa unde sa se poată juca cei 2 copii în liniște?

 408. Rosculet Saida Silvia

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în afacerea mult visată, restaurarea mobilierului ?

 409. Cristina Andrei

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă.

 410. Alina Galeriu Olteanu

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investi in redecorarea locuintei si as cumpara un teren pentru o casa de vacanta. ?

 411. Metzak Marina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă cu minim două băi! ?

 412. Alexandra

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în…

 413. Andrei Petcu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o proprietate in Spania pentru vacante

 414. Alexandra

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o casa cu curte unde sa zburde copii.

 415. Susmă Lavinia Ana

  Daca as putea imprumuta orice suma mi-as lua o tiny house.

 416. Ramona

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o casa.

 417. Neculcea Daniela

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în Vacante cat mai multe cu familia deoarece timpul trece si doar cu asta ramanem.

 418. Corina Sidorof

  Dacă aș putea să iau un credit mare ar fi pentru o casa și o mașină nouă!

 419. Irimia

  Dacă as putea împrumuta orice suma as investi în educația copilului, dezvoltare personala

 420. Camelia Dobos

  As investi in cel mai mare vis al meu: o casa in Grecia.

 421. Roxana Costin

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua casuta mult visata ❤️❤️.

 422. Claudia Buzle

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, i-as folosi pt a incepe o afacere.

 423. Ingrid

  Daca as putea imprumuta orice suma, mi-as lua o casa cu curte si catel.

 424. Nicoleta

  Dacă as putea împrumuta o suma de bani as investi intr-o autorulota ?

 425. Marcela Popescu

  Dacă aș împrumuta orice sumă, aș cumpăra o casă!

 426. Dinu Andreea

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, as vizita cat mai multe tari cu familia si as investi in educatia copilului.

 427. Bucovanu Mihaela

  Daca as putea împrumuta orice suma as investi în psihoterapie, cursuri de dezvoltare personala pentru toată familia.

 428. Diana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în…..
  Mi as lua o mașină electrica, din gama mid range.. 🙂 si as investi in cursuri pt a deveni consultant în alaptare.

 429. Carmen

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă aş investi in tehnologii si servicii peisagistica.

 430. Elena

  Dacă as putea împrumuta orice suma, as investi în acțiuni.

 431. Andreea

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în mine și familia mea

 432. Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în imobiliare, pentru a-mi asigura un venit sigur din închiriere pe viitor.

 433. Iv. Ecaterina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o masina si o casa cu gradina.

 434. alexandra bujor

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investi intr-un nou bussines, scopul e sa facem banii sa circule si sa lucreze pentru noi! Pupici

 435. Daniela Ciornei

  Daca as putea imprumuta orice suma as investi in mini-afacerea mea cu lumanari parfumate si ceara pentru topit(vegana) si daca as scoate profit repede as achita mai repede bani imprumutati ?.

 436. Matei Lenuta

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casa la tara /aș investi în portofoliu diversificat de active (titluri de stat și acțiuni)

 437. Popescu Alexandra Maria

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investii intr-o locuinta noua, atat de necesara familiei m ed le.?

 438. Georgiana Bobe

  Dacă as putea împrumuta orice suma mi – as lua un apartament la mare ?

 439. Aila Strimbu

  Daca as putea imprumuta orice suma ,mi-as lua un apartament mai mare cu o terasa.

 440. Roxana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în imobiliare ?

 441. Popescu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o proprietate la mare, pentru concedii.

 442. Denisą

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă aș investi în viitorul copiilor.

 443. STEFAN DAN

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în acțiuni pe bursă .

 444. Nazarie Amalia Maria

  Daca as putea imprumuta orice suma, as cumpara o casa cu terasa si loc de joaca pentru copii.

 445. Maria c și o

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-as cumpăra mult visata, adorata, colorata casa a visurilor mele: la mare…știu, pare pueril dar cred ca o merit pe deplin??

 446. Mihaela

  Daca as putea imprumuta orice suma as calatorii cat de mult as putea!

 447. Ana Ghiorghiu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o autorulota cu care sa călătoresc alături de soțul din dotare si de copii.

 448. Valeria

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o casa cu ceva curte. Sa putem sta de vorba liniștiți (ăi bătrâni) și să avem un mini loc de joacă.

 449. Flori

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă,aș investi în educatia mea financiara, imobiliare, cripto…

 450. Ionelia

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în dezvoltarea mea personală și profesională.

 451. Balica Geanina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-un curs complet de educatie financiara si investitii/bursa.

 452. Stefan Diana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în construirea casei proiectate de noi pe terenul pe care îl avem deja.

 453. Petrescu Meda

  Daca as putea imprumuta orice suma mi-a lua un apartament!

 454. Anca

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi un apartamemr.

 455. Raluca B

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investi in copii si clasa pe care o am, as face din ea un loc magic unde toate dorintele se implinesc.

 456. Dumitrescu Laurentiu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-un imobil pe malul Mediteranei…

 457. Adina Fulea

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă,aș investi într-un program pentru educarea populație pentru un regim de viața sanatos

 458. Florentina E.

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o mașina , dar in special as investi in viitorul copilului , de ce sa nu ma gândesc si la o alta locuința( o casa) in care aș investi .

 459. Adi B

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o barcă.

 460. MATOSCHI CLAUDIU

  Dacă as putea împrumuta orice suma, mi-aș lua o casa!

 461. Judit Teodorescu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în achiziția unei case.

 462. Filip Dobrescu

  Daca as putea imprumuta orice suma as investi în Bitcoin.

 463. Andra Dobrescu

  Daca as putea împrumuta orice suma, as termina casa in care locuim.

 464. Alexandra

  Daca as putea împrumuta orice suma aș achita creditul la apartament

 465. Alina Iordache

  Dacă as putea împrumuta orice suma as investi in educația copiilor.

 466. Mako Kinga

  Daca as putea imprumuta orice suma, as cumpara o masina si mi-as renova casa.

 467. Ghiță Cristina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o casă mai mare (acum avem apart cu 2 camere si doi pitici dornici sa se mute in camera lor. De parintii lor nu mai zic :)) )

 468. Mihaela

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș vrea să cumpăr un apartament mai mare ?

 469. Gabriela Pana

  Daca as putea imprumuta orice suma as putea investi intr-o scoala unde sa poata invata orice copil.

 470. Mihaela

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casa care sa aiba curte.

 471. Ana

  Daca as putea imprumuta orice suma, mi-as lua o casa.

 472. Andreea Ramona

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi investi in cursuri de dezvoltare personala.

 473. Carmen

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi intr-un apartament!

 474. Irina Otopeanu

  Mi -as construi o casa!

  • Ion Azemina

   Mulțumesc frumos pentru premiu!

 475. Lavinia

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casa si as investi in actiuni

 476. Sora Catalina

  Daca as putea imprumuta orice suma , as calatori în lume în locuri care sa îmi bucure sufletul și m-as incarca cu energie

 477. Catruna Andreea

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă,mi-aș lua o mas8na noua

 478. Liliana Mina

  Daca as imprumuta o suma mai mare de bani,mi-as deschide o brutarie… 🙂 Am acest vis de ani de zile,insa mereu ratele la banci au fost facute pentru a acoperi alte nevoi (cumparare de masina,renovare,etc).

 479. Anca

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-o mașină în care să încăpem toți 4, fără să ne mai înghesuim. ?

 480. Stroe Constantin Ovidiu

  Intr o garsoniera sau apartament pe litoral.

 481. Resios Nicoleta

  Dacă aș putea împrumuta orice suma as investi în afacerea la care ma gândesc.

 482. Calina

  Dacă as împrumută orice suma, ar fi pentru dezvrarea afacerii.

 483. Uruc alicr

  Daca as putea imprumuta as vrea sa i serbez majoratul baiatului luna viitoare?

 484. Goja Maria

  Daca as putea împrumuta orice suma as organiza un program educațional în școli despre educație financiară ,dar nu teorie, lucruri concrete de care ne „lovim „în viață . Daca am fi avut și noi la vremea aceea poate acum era mai bine.

 485. Iulia V

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi intr-un imobil sau in ceva care sa genereze alti bani la randul lui.

 486. Petruta Pacuraru

  Dacă as putea împrumuta orice suma as investi în cursuri intensive de limba pentru mine și fetitele mele (nu avem aceeași limba materna :()

 487. Irina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, o parte i-as investi in actiuni, alta intr-un apartament de inchiriat.

 488. Laura Tirnovean

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investi intr-o gradina magica, cu minibar, beculete, si locuri speciale de citi.

 489. Gabriela Pascal

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în amenajarea locuinței, astfel încât să am sentimentul de „acasă”, aș investi în imobiliare pentru a-mi genera venituri pasive, apoi aș investi în dezvoltarea mea personală și intr-o mașină nouă.

 490. Melanie

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi intr-o masina electrica.

  • Olariu

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în imobiliare.

  • Roxana

   Daca as putea împrumuta orice suma, as publica primul meu roman? Apoi, as investi într-o casă frumoasă, cu curte, terasa și multă verdeață, unde visez sa îmi beau cafeaua în serile calde de vara și să scriu, privind la apusul soarelui.

  • Oana Costin

   Dacă as putea împrumuta orice suma as cumpara o mașina.

 491. dora

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o mașină.

 492. Radu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă cu putina gradina în spate.

 493. Alina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi in dezvoltarea mea profesională sa știu cum pot face mai multe economi și de ce nu investiți.Multumesc?

 494. Tabacaru

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi in educatia copiilor mei!

 495. PATRU CLAUDIU

  Dacă aș putea imprumuta orice suma, mi-aș lua un apartament mai mare sa incapem cu toți 3 copii!!

 496. Kmi Borodea

  Daca as putea imprumuta orice suma, as achizitiona un imobil.

 497. Constantinescu Oana Mădălina

  Dacă as putea împrumuta orice suma, as investi intr-un apartament pentru cele două fetițe.

 498. Stefan Andreea

  Daca as putea împrumuta orice suma, as investi într-un apartament.

 499. Mihaela

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în educația copilului meu. Consider ca din educație vine schimbarea în bine pentru noi toți.

 500. Amy

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investi in recuperarea copiiilor mei sau pentru confortul lor…

 501. Antonia D

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi in educatia mea.

 502. Alina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș Închide creditul pe care îl am.Multumesc?

 503. Ana Lazar

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi într-o afacere mica (un loc de joaca pentru copii intr-o gradina) ♥️

 504. M Alina

  Dacă as putea împrumuta orice suma acum înseamnă ca mai am puțin și termin creditul , ceea ce este super . Nu știu dacă as mai face altul .

 505. Badea Georgiana Alexandra

  Daca as putea imprumuta orice suma,as investi intr-un business si in educatia frtitelor noastre.❤️

  • Badea Georgiana Alexandra

   Fetitelor*

 506. Popa Aurelia Maria

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș reconstrui casa de la țară distrusă de un incendiu. Mulțumesc.

 507. Zlotea Mihai Laurentiu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în casă și mașină.

 508. Aurora

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în… criptomonede 🙂

 509. Daniela

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investi intr-o gradinita si as organiza tabere pentru copii

 510. Kmy Preda

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș plati ratele pe care le avem si ne-am lua o casuta sa ne mutam la aer curat. Sa avem curtea noastra mica cu floricele si gazon si pomisori, ca greu a fost in pandemie sa ne uitam pe geam afara cand vroiam aer curat.

 511. Alina M

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în îmbunătățiri pentru apartament (l-am cumpărat acum 2 ani, dar încă sunt la câteva achiziții distanță pentru a-l putea numi ca fiind ”gata”).

 512. Dedeu Alina

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casuta.

 513. Romana Donca

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o mașină nouă

 514. Teo

  Daca as putea imprumuta orice suma, i-as deschide sotului meu o cofetarie

 515. Adriana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-o casa.

 516. Criss

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în finalizarea curtii, respectiv a gardului care a fost un compromis.

 517. Ligi

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o masina cu o parte din bani, iar restul i-as investi in actiuni si crypto.

 518. Andreea Gabur

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în deschiderea unui mini-bistro.
  Atât eu, cât și soțul meu suntem pasionați de gătit/cofetărit, însă nu am găsit timpul pe care să îl putem “rupe” din cel alocat copiilor de 10 și 7 ani, timp care să poată fi investit în tot ce ar presupune un astfel de pas.
  Simt că o vom face la un moment dat, proiectez des împlinirea acestui vis, emoția și recunoștința simțită în acel moment.
  Mulțumim, Ioana, pt. toate domeniile în care ne luminezi, prin scrisul tău <3

 519. Adriana

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua un teren pentru casa. ?

 520. Luminita Valentina Popescu

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua (construi) o casa cu gradina si vedere catre un lac si aș investi în formarea mea profesionala(cursuri/carti) pentru a putea face mai multi bani si a nu mai fi nevoita sa împrumut.

  • Luminita Valentina Popescu

   Scor 549.
   Mulțumim pentru aplicatie, premiu si pentru Tine, Prințesă Urbană(esti un dar pentru omenire)!?

 521. Andreea

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi în terminarea constructiei casei de familie 🙂

 522. Luciana

  Daca as putea accesa un credit as investi in familia noastra, in calatorii si timp petrecut alaturi de copii , familie. Mi-as dori sa plec in alta tara a locuiesc acolo, daca ii trece patriotismul sotului. Scorul obținut este 720

 523. Andreea Diana

  Dacă aș putea împrumuta orice suma as investi intr-o casa si un teren

  • Alexa

   Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-un apartament pe care să îl închiriez.
   M-am bucurat să aflu despre această aplicație.

 524. Catalon A

  Daca as putea imprumuta orice suma, as merge in vacanta cu familia ?

 525. Bianca Elena

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua o casă. Casa la care visez !?

 526. Dani C

  Daca as putea imprumuta orice suma, as investi in casa.

 527. Tataru Adriana

  Daca as putea imprumuta orice suma, mi-as lua o casa, sau o parcela unde sa ne facem noi casuta noastra?

 528. Claudia

  Ași investi într-o cabanuta de vacanta în Suedia.

 529. Adelina Dumitru

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, aș investi in imobiliare pentru a gebera un venit pasiv ulterior.

 530. Irina M

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi în un apartament

 531. Elena Ela

  Dacă as putea împrumuta orice suma, as investi in imobiliare, acțiuni și alte bunuri care mi ar putea oferi venit pasiv.

 532. Costea Codrut

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi in albumul cel nou pe care urmeaza sa il scoatem cu trupa anul asta.

 533. Alexa

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș lua/aș investi într-un apartament pe care să îl închiriez.
  M-am bucurat să aflu despre această aplicație.

 534. Sandra

  Dacă aș putea împrumuta orice sumă, mi-aș cumpara un apartament in centrul Amsterdamului si m-as muta acolo definitiv ❤️

 535. Mihalcea Bianca