Pentru picioare frumoase și fericite, care fac 10.000 de pași pe zi fără efort, încercați asta (P)

Mai jos vă arăt câteva perechi de sandale, balerini și pantofi care și-au făcut loc în viața mea și de care sunt foarte încântată! Sunt de la Alura, un brand românesc micuț, dar foarte vioi și apreciat, de la care am primit și un mare bonus pentru voi: 100 de lei la orice comandă peste 390 de lei cu codul PRINTESA! Dați un ochi, până la finele lunii sunt reduceri pe site de până la 60% (inclusiv la unele dintre modele pe care le-am ales eu), puteți face o super afacere luând acum sandale și balerini pentru anul viitor, cu reducerea noastră suplimentară!
Aici pe Facebook găsiți extra comentarii despre Alura.ro!

Ce îmi place cel mai mult la aceste încălțări e că sunt COMODEEE! Sandalele sunt ușoare, zici că-s făcute din mătase cu nori, iar balerinii nici nu-i simți!

Iată, mai jos, povestea noastră, cu poze multe și video.

Sunt o femeie simplă, mă stiți. N-am treabă cu fashion-ul. Prefer lucrurile simple, pe care le am deja în dulap, celor extravagante, pe care le-aș putea găsi în magazine.

Cu încălțările e chiar mai complicat decât cu hainele, pentru că umblu mult, nu mă pricep să aleg și am un picior dubios, cu arcada foarte arcuită.

De când sunt mamă, port și mai rar sandale înalte sau pantofi cu toc. Îmi place să le probez, dar orice pas în plus e agonie.

Am trei perechi de Converși, încă niște teniși cu intrare pe elastic, să-i pot încălța în mai puțin de două secunde, ugguri iarna, bocanci pentru munte, sandale simple vara și trei perechi moi de papuci de casă! Pe acestea le rotesc în funcție de sezon. Când se rup, iau altele la fel. Am și câteva perechi de teniși mai fancy, colorați, pe care-i port în vacanțe, city breaks, când ne vin prieteni și ieșim cu ei în Amsterdam. 🙂

Dar cam atât.

După articolul meu despre experiența cu stilistul online, care a avut mare succes (se pare că nu sunt singura care ar vrea haine mai drăguțe, dar nu știe cum să și le aleagă singură), m-a contactat Raluca, fondatoarea brandului românesc de încălțăminte Alura.

– Mai întâi vreau să încerci, mi-a zis.

Normal, fără să încerc nici nu mă gândesc să scriu. Mi-a recomandat ea câteva modele, după ce i-am povestit cele de mai sus. Am ales împreună șapte perechi de balerini, sandale și pantofi.

-Nu prea port eu balerini, i-am zis, când merg mult, mă dor tălpile în ei.

– Stai să-i încerci pe ai noștri, mi-a zis, și mai vorbim.

– Iar tocuri, nici vorbă…

– Dă-le o șansă tocurilor mele clepsidră.

N-am mai auzit de așa ceva și sunt o fire curioasă, așa că am mers pe mâna Ralucăi. Din poze arătau toate bine!

Le-am primit.

Super drăguț ambalate, fiecare cu fundiță strânsă manual. Mi se pare faină atenția asta la detalii, acest gest mic, deloc necesar, dar care aduce un aer cald, uman în afacere.

Ei, și am început să desfacem cutiile, eu, cumnată-mea, care era la noi, copiii noștri și încă o prietenă cu fetița ei. Trei femei, cinci copii.

Aaaa, ooo, uite la astea, vaai, ce culoare, ce drăguț e tocul, ce moi sunt, și accesoriile, cum se pun, așa, ce simplu e…

Am probat în casă fiecare pereche, să decid ce păstrez și pot deci lua în parc la pozat. A fost greu, pentru că majoritatea îmi plăceau și mi se păreau foarte comode.

Am lăsat acasă balerinii negri cu catarame prețioase și pantofii decupați cu toc clepsidră.

Am luat toate celelalte cutii în parc. Le-am purtat, plimbat, pozat, filmat, mai multe mame trăgeau cu ochiul la ședința noastră foto ad hoc, eu mă fâțâiam cu ele de colo colo, cumnată-mea mă filma, râdeam și cotcodăceam ca găinile.

Iată și clipul scurt al prezentării de modă Alura.ro.

Preferații mei sunt balerinii lila Lyra, disponibili aici (care sunt pe site în multe, multe culori, piele întoarsă sau normală). Sunt reduși la 269 de lei acum.

Sunt atât de ușori și nu m-au deranjat deloc, nici după 10.000  de pași.

Au un toc suficient cât să fie perfecți pentru forma piciorului meu.

Dacă pe seară ai o petrecere, poți adăuga pe ei o floare din plastic reciclat sau un accesoriu cu cristale, pentru un look mai elegant (vă place cum am zis, da?).

Se scoate și se pune așa accesoriul.

Sistemul e pe clips, ca la cercei. Nu rănește pielea, dacă aveți grijă.

Accesoriile se pot monta și pe alte încălțări, desigur, pot fi folosite și ca broșe. Le găsiți aici.

Foarte mult îmi plac și sandalele cu cataramă pe gleznă, Ellie baby blue. Au un strat buretat pe talpă care le face super confortabile, iar pielea e atât, atât de moale, zici că e mătase.

Sunt disponibile în mai multe culori. Costă 329 de lei, le găsiți aici.

Balerinii albaștri cu baretă cu pietre Athena mi-au venit ficși (port 37 și toate modelele primite sunt 37, deci calapodul e ceva mai mic la balerini, țineți cont de asta dacă veți comanda). Sunt tare drăgălași și comozi, ușori, sunt și pe roz peach. Sunt reduși la 319 lei acum, aici.

Senzație în parc au făcut sandalele Ariella cu ținte! Acestea! Sunt disponibile și pe alb.

Sunt la fel de comode ca cele de mai sus, dar mai cool on the rock side!
Abia aștept un festival, un concert, ceva, să le scot la plimbare iar!

Sandalele mai chunky, vernil, sunt super moderne și comode. Foarte comode datorită tălpii mai groase! Și deloc grele! Le cheamă Sylvie, le găsiți aici, 210 lei, disponibile și în alte două culori.

A doua zi am decis să iau la probat în parc și balerinii negri, pentru că niciodată nu am purtat niște încălțări atât de finuțe, seamănă cu opincile de balet! Dar îmi erau micuți, am făcut câțiva pași cu ei pentru poze și atât!

Se numesc Anne, îi găsiți aici.

Pantofii decupați roșii Davina sunt super sexi, iar tocul e tare, tare comod!

Sunt perfecți pentru evenimente sau chiar și de mers la birou, pentru eroinele care fac asta! Aici îi vedeți, sunt 489 de lei.

Sunt multe, multe alte modele pe Alura.ro, acum sunt și lichidări de stoc pentru că vara e pe final, sunt reduceri de până la 60%!

Nu uitați că avem o reducere suplimentară de 100 de lei la comenzi de peste 390 de lei, asta înseamnă că a doua pereche o veți lua cam la jumătate de preț! Codul de reducere este PRINTESA, valabil până pe 5 septembrie inclusiv.

Livrarea, schimbul și returul sunt gratuite!

Eu sunt bucuroasă că am descoperit acest brand, o să rămân clienta lor și pentru bocanci și cizme, abia aștept să văd colecția de toamnă!

Sunt curioasă dacă știți deja acest brand. Eu zic că dacă încercați o pereche, o să mă pomeniți muuultă vreme! 🙂

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4198

4 comentarii

  1. Subscriu ca balerinii Lyra sunt foarte comozi, sunt singurii pe care i-am putut purta anul acesta fara dres si fara sa imi faca vreo rana, eu ii luasem pt ca modelul impletit este deosebit. Iar felul in care vine incaltamintea ambalata frumos e genial. Sper sa scale up acest business romanesc, se vede ca e facut cu suflet.

  2. Wua as fi luat si eu, dar nu exista marimea 41… la nimic frumos nu exista 41. Si suntem muuuulti oameni pe „picior mare”. Meritam si altceva in afara de skechers. Pe dasha.ro gasesc in ultima vreme destule frumoase dar de cate ori intru plina de speranta pe astfel de site si zic wow producatori locali, or fi analizat piata sa vada ca lumea e cu piciorul mai mare in ultimii ani… e nope. niciodata. Eh well asta e…

  3. Am făcut și eu comandă în urma acestui articol. Am ales balerinii Lyra și sandalele Sylvie. Ambele perechi sunt extrem de comode. Singurul lucru care m-a dezamăgit a fost că scrie pe ei: Made in Turkey… Îmi doream să fie ceva românesc cap coadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *