Prima mea interacțiune cu un stilist: Cum a fost? (p)

În acest articol veți afla cum puteți beneficia gratuit de consultanță din partea unui stilist adevărat, cu livrare gratuită a produselor la voi acasă pentru probă și plata exclusiv a hainelor pe care le păstrați. Serviciul se numește theOutfit.ro, l-am testat pentru voi și am povestit totul, cu poze și clipuri, mai jos. Avem acces gratis la prima comandă pe site până pe 15 septembrie dacă accesați linkul meu special, acesta.

Întâi, un pic de context. Iată toate hainele cu care am plecat în vacanță pentru cinci săptămâni.

Nu glumesc, nu mai am altele în alt dulap. Astea sunt. Patru fuste, șase bluze, câteva rochii, o salopetă, plus hainele de casă și lenjeria intima (și trei costume de baie).

Relația mea cu moda este similară cu cea pe care o am cu păsărea flamingo. Știu că există, îmi place s-o admir în poze, dar nu ne intersectăm aproape niciodată în viața reală. Nici la evenimente, nici pe stradă.

Pur și simplu îmi lipsește acest organ, al nevoii de a fi în ton cu moda sau de a arăta într-un anume fel. Cred că ține de partea mea masculină… Mama e o femeie cochetă, primele mele amintiri pe lume sunt cu fustele ei vaporoase, mărgelele ei colorate, clinchetul cerceilor ei atârnători când întorcea capul spre mine…

Pentru mine, hainele există ca să nu mi se vadă fundul și să nu-mi fie frig (îmi e frig destul de des, chiar și când afară e cald).

Nu am poșete, pantofi, balerini și platforme, port zilnic în spinare un rucsac încăpător în care intră și laptop, și patru sticle de apă, și ronțăieli, fructe, cărți și jocuri pentru copii, merg în teniși sau sneakerși, port fuste simple sau pantaloni, tricouri și bluze.

Admir femeile care au dressinguri întregi, care au răbdare să stea dimineața să aleagă ce colier să asorteze la ce pantofi, care au rafturi întregi de genți, poșete și plicuri, le privesc cu curiozitate și respect, pentru că asta e ceva ce nu știu dacă eu voi trăi vreodată.

Să merg la cumpărături pentru mine e probă de viteză. Am listă clară cu ce-mi trebuie (sutien fără bureți sau sârme, un tricou alb, unul roșu, pantaloni de casă, jeanși drepți, fustă largă), trec rapid printre umerașe, ocolesc tot ce e cu flori, pătrate, volane, animal print, roz, aleg câte ceva în culori de bază și model clasic, probez din ochi în fața oglinzii și apoi fug acasă. N-am răbdare să aleg, să mă gândesc ce mai am acasă, să mă învârt în cabina de probă. Pur și simplu nu-mi vine. Mi se pare că nu am timp pentru asta și că nu e despre mine.

Habar n-am dacă e bine sau rău, nu mă gândesc la asta, așa e și gata.

Cu toate astea, săptămâna trecută am interacționat cu un stilist. De ce, întrebați? Păi, dacă m-ar invita cineva să beau un ceai cu o pasăre flamingo, aș fi nebună să zic pas. Sunt prea curioasă să ratez așa ceva!

Mai ales că urma să fie o interacțiune exclusiv online, cu zero timp pierdut prin magazine sau în întâlniri interminabile.

Am testat, mi-a plăcut, așa că scriu despre asta să vă povestesc și vouă, poate doriți îndrumarea unui stilist să vă primeniți garderoba sau aveți nevoie de o ținută anume pentru o ocazie specială și nu aveți timp de umblat prin magazine.

Site-ul TheOutfit.ro face asta pentru noi. E totul foarte simplu, explic pe larg mai jos, cu poze și clipuri. Intri pe site, îți creezi un profil, completezi acolo cât mai multe lucruri despre ce îți place și ce nu, apoi alegi ocazia (vrei ținute de zi, pentru o întâlnire, pentru o nuntă etc), un stilist îți trimite mai multe propuneri de la designeri români și străini, alegi ce vrei să încerci, le primești acasă, probezi, decizi ce rămâne, plătești doar ce păstrezi, returnezi gratuit restul.

În mod normal, fiecare comandă costă inițial 49 de lei, bani care se scad din costul produselor pe care le păstrezi. Dacă nu păstrezi nimic, acesta va fi costul experienței tale.

Ideea e faină, au deja peste 10.000 de clienți, am fost și eu unul și iată ce s-a întâmplat!

Am probat aceste ținute sosite în cutia neagră de mai sus. Ce credeți c-am păstrat? 🙂

Cum funcționează TheOutfit.ro?

Primul lucru de făcut este să intri pe site și să-ți faci cont. E gratis și durează câteva minute. E important să răspunzi cât mai atent la întrebările legate de preferințe și stil.

După ce îți faci cont, poți lansa pe rând mai multe comenzi. Pentru fiecare alegi de la început care e ocazia, care e bugetul, ce obiecte vrei să primești (poate vrei doar rochie și poșetă, sau poate vrei doar încălțări și fustă, sau vrei ținută completă).

Pentru fiecare comandă plătești inițial 49 de lei, care apoi se scad din prețul obiectelor pe care le păstrezi. Noi avem acces gratis la prima comandă pe site până pe 15 septembrie dacă accesați linkul meu special, acesta.

Atenție, atunci când introduci datele de card, ți se va valida cardul cu o plată de 2,5 lei, pentru verificare. Plata va fi rambursată instant. Este o metodă de securitate, ca să nu trimită oamenii produse de 2000-3000 lei unor clienți care dispar cu ele. 🙂

Bazându-se pe profilul completat de tine, stilistul îți trimite o listă cu 15 propuneri, pe care tu le accepți sau le refuzi (cu explicații minime de genul Nu îmi place, Am deja etc), ca omul să înțeleagă mai bine ce îți place.

Iată și un clip cu ecranul de selecție:

Dacă alegi mai puține de 5, stilistul va adăuga în cutie pe baza feedbackului tău și alte produse pe care le consideră potrivite.

Poți alege să primești la probă minimum 5, maximum 10, din care poți păstra câte vrei. Doar ce păstrezi plătești. Ai trei zile să probezi și să decizi ce păstrezi.

Iar dacă păstrezi 5 produse sau mai mult, ai 25% reducere la costul tuturor produselor!

Poți returna tot ce ai primit, alegi de pe site când să vină curierul, punga pentru pachet este inclusă în cutia pe care o vei primi de la ei.

După ce finalizezi comanda și achiți costul produselor, vei primi acces la un serviciu suplimentar gratuit, acesta (accesezi linkul cât ești logată): Profil. Aici poți răspunde la alte întrebări legate de garderoba și preferințele tale, iar stilistul îți va trimite recomandari de combinații între ce ați și ce ai cumpărat recent prin TheOutfit.ro.

Cum sunt prețurile?

Toate produsele sunt vândute la prețul recomandat de furnizor, nu sunt adăugate alte taxe sau comisioane la vânzare.

De exemplu, rochiile costă de la 149 de lei în sus, pantalonii de la 129 la , tricourile de la 99 la 399 de lei. Vedeți toate prețurile aici.

Care sunt avantajele acestei platforme?

  • Beneficiezi gratis de recomandările unui stilist
  • Economisești timp
  • Probezi gratis la tine acasă ce alegi
  • Returnezi gratuit ce nu îți vine sau nu îți place

Cine sunt stiliștii theOutfit.ro?

Inteligența artificială se ocupă de partea de mărimi, iar stiliști adevărați, în carne și oase, oferă sugestiile de ținute. Eu am lucrat cu Ruxandra Marin, mai sunt alți 17 stiliști cu care theOutfit.ro lucrează zi de zi.
E important să oferiți feedback cât mai detaliat la fiecare comandă, ce vă place, ce nu, pentru ca sugestiile să fie tot mai aproape de ce vă doriți.

Există și mărimi mari?

Da, există mărimi până la 4XL inclusiv. Echipa theOutfit.ro colaborează cu branduri special create pentru a servi modelele Plus Size, ca de exemplu Vero Moda Curve, Kaffe Curve, Z-One.

Avem pe stoc măsuri până la 4XL.

Ce branduri găsim pe theOutfit.ro?

În prezent, pe site sunt produse de la peste 80 branduri internaționale și locale, printre care: Na-Kd, Selected Femme, s.Oliver, 24COLOURS, ICHI, b.young, YAS, Only, Nissa, Alina Cernatescu, Bluzat etc.

Cum a fost pentru mine?

Inițial am fost sceptică, normal. Dar mi-a plăcut să mă gândesc (pentru două minute) la ce îmi place în materie de haine, ce aș vrea să încerc și ce nu. Din cele 15 propuneri, am ales aceste opt produse. Nici nu mi-a trecut prin cap să cer și geantă sau accesorii, vă imaginați cam cât de pricepută sunt… Așa am ajuns la produsele pe care le-am primit acasă.

A fost super fun să deschid cutia!

În ea erau, pe lângă produsele alese, o listă cu prețuri și ambalajul pentru retur.

Pe spatele acestei foi am găsit o scrisoare de la stilista mea, Ruxandra, cu sugestii de asortare și accesorii pentru ce am selectat pentru probă. Mi se pare super drăguță ideea asta, mai ales că eu habar nu am ce să accesorisez și cum.

Apoi a început distracția! Am probat diverse combinații, am defilat pe hol, copiii mi-au dat note, am decis ce păstrez și ce nu. 🙂 Sunt curioasă ce credeți c-am ales! 🙂 Unele îmi plăceau, dar clar nu le-aș fi purtat niciodată. Altele nu-mi plăceau așa mult, dar am zis să le dau o șansă.

Vă zic doar că am ales patru lucruri.

Iată pozele.

Una peste alta, a fost fun și acum am în dulap lucruri noi și drăguțe, la preț bun, pe care în magazin nu le-aș fi descoperit niciodată!

Vă recomand și vouă să încercați, cred că o să vă placă!

Nu uitați că avem acest beneficiu de a testa gratis theOutfit.ro până pe 15 septembrie, dacă folosiți acest link (să știe oamenii că ați aflat de ei de la mine).

Sunt curioasă ce părere aveți despre idee, site, haine, costuri! Iar dacă folosiți deja theOutfit.ro, musai să-mi spuneți cum e pentru voi!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

18 comentarii

  1. sunt foarte misto, mie imi plac foarte tare. am testat aplicatia de cand a aparut si nu era asa dezvoltata ca acum (am returnat tot la primele comenzi). acum, cu noile imbunatatiri, am avut o super experienta. am pastrat jumatate din produse – un sfert din cele returnate nu veneau bine (erau prea scurte rochiile) iar celelalte erau cam scumpe pentru bugetul meu, dar veneau f bine. eu super recomand experienta, e super fun si asa am descoperit lucruri noi despre haine – ce croieli imi vin, culori la care nu m-as fi uitat samd.

  2. Am folosit si eu. Chiar am avut in comanda pantaloni ca cei din ultima ta poza. Erau alta culolare si marime nepotrivita. Am pastrat 2 rochite. Voi mai folosi in toamna. Mai mult de odata pe sezon nu renteaza pentru mine.

  3. Bună Ioana,
    Auzisem de la niște prieteni de genul asta de a face cumpărături, doar ca nu stiam că un stilist îți face combinațiile/propunerile. Pare interesant. Eu locuiesc în Lisabona și nu stiu daca exista aici așa ceva.
    Dar cel mai important ce voiam să iti spun e ca ador combinația top negru/ fusta albă și cea body galben/ pantaloni cu cordon(nu stiu bine culoarea?). Iar sandalele bej sunt ale tale, nu? Nu sunt din această comanda. Sunt superbe! Ce marca sunt?
    Ești super !

    • Sandalele da, sunt ale mele, dar le am de mult, cred ca sunt de la Humanic, no name.

  4. Cel mai mult îmi plac topul negru și rochia roșu corai.

    Eu am început să-mi fac cont și să selectez pe acolo ce-mi cerea, dar am renunțat pentru că prețurile minime setate de ei pentru fiecare articol erau oricum peste cât sunt eu dispusă să dau pe respectivul obiect de îmbrăcăminte. Mie chiar îmi place să fac combinații, outfit-uri, să caut, să probez etc, dar cel mai des fac asta în perioada reducerilor, așa că nu e o opțiune pentru mine să dau 150-200+ de lei pe o rochie sau 100 de lei pe o bluză., decât în cazuri foooooarte speciale.

    Dacă ar exista posibilitatea să-mi aleagă outfiturile de la reduceri, aș mai încerca 🙂

    • 150 de lei pe o rochie mi se pare decent, nici eu nu doresc sa cheltuiesc prea mult pe haine… Dar daca sunt de calitate si se combina usor, merita 100 de lei o bluza si 200 de lei o rochie!

  5. Salut

    Interesanta ideea si conceptul. Oare in care tari livreaza? Si ma gandesc ca noi platim livrarea, nu? Eu locuiesc in Australia.

    • Sunt deja servicii similare in alte tari. Prietenele mele din uk au testat vreo 3 deja. In us la fel, am vazut pe bloguri servicii similare.
      Ma bucur ca au aparut si in Romania.
      Sigur gasesti si servicii similare, digital personal style box in Australia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *