Soluția noastră contra pișcăturilor de țânțari și căpușe (giveaway și reducere) (p)

Mai avem o lună de vacanță, încă multe călătorii de făcut, mult joc în parc și sper eu și ceva drumuri la pădure, ceea ce înseamnă nu doar distracție, ci și țânțari și poate olalaaa, chiar căpușe! Noroc că avem ac de cojocul lor!

Citiți, vă rog, mai departe, și puteți nu doar să-mi vedeți spinarea, ci și să câștigați noile sprayuri Para Kito, cele mai bune din punctul meu de vedere pentru protecția anti țânțari și căpușe, fără chimicale, eficiente multe ore, acum cu o formulă mai parfumată, mai eficientă și mai rezistentă în timp! În plus, tocmai au lansat o cremă genială post-pișcături care merge și pentru nou-născuți! Detalii despre giveaway, produse, reduceri și cadouri, mai jos!

Luni, nu m-am dat cu nimic. Două ore am stat în parc și m-au ciuruit. Nu știam unde să mă scarpin mai întâi, îmi venea să mă frec vârtos de scoarța stejarului de la locul de joacă, mă umflasem și mă înroșisem din trei în trei centimetri. Ce bine c-am avut rochia cu spatele gol, să le ofer un bufet suedez cu suprafață întinsă, poate le place mai mult omoplat decât șira spinării.

Noile produse Para Kito

Nu știu cum de-au scăpat copiii, care numai prin copaci și tufișuri au stat, și-au construit două sedii și s-au războit între ei (mai mult verbal).

Miercuri însă, cum am ajuns în parc m-am dat cu spray. M-am dat peste tot, inclusiv pe tălpi, pe sandale, la subțiori și pe sub urechi. Take that, afurisiților!

Unul nu s-a mai apropiat de bufet!

În schimb bărbatul, care a făcut pe eroul, că el n-are nevoie de smacuri, heheee, l-au devorat! Se scărpina pe spinare cu mâna mea, disperat era, săracul!

Para Kito chiar funcționează, iar acum au ambalaje noi și formulă nouă, mai eficientă!

Noile produse Para Kito

Ca să vă arăt că vorbesc serios, alături de importator avem următoarea propunere pentru voi:

  • Trimitem către trei cititori câte un pachet format dintr-un spray nou repelent Para Kito, plus o brățară anti-țânțari la alegere
  • O brățară la alegere cadou pentru fiecare spray Para Kito comandat
  • 30% reducere la orice alt produs de pe site-ul DS Market (vă recomand tot ce e de la Heitmann, produse de curățenie și igienizare, dar și vopselele de textile Simplicol), cu codul PRINTESA).

Acum, despre Para Kito am mai scris de multe ori aici pe blog (aici e arhiva de articole), le folosim de niște ani deja, nu am fost pișcați nici de țânțari, nici de căpușe, cât le-am folosit. Sunt produse create, brevetate și produse în Franța, cele mai cunoscute și vândute produse anti-pișcături naturale, fără chimicale.

Sunt foarte eficiente și ușor de aplicat. Niciunul dintre produse nu conține alcool, Deet sau alte substanțe chimice, protecția e oferită prin amestecul de uleiuri esențiale obținute din plante.

Noile produse Para Kito

Ce vreau să subliniez este apariția noii creme post-înțepătură, care este foarte bună! Există în continuare micul roll-on post bite, cel albastru, cu uleiuri esențiale, care e foarte eficace aplicat imediat pe înțepătură, dar crema asta e deosbită! Poate fi folosită și pe nou-născuți, de la o lună de viață! Are efect calmant foarte rapid, e igienizantă și ajută la refacerea rapidă a pielii.

Crema post înțepătură Para Kito, bună și pentru bebeluși

Iată produsele Para Kito disponibile, sunt trei game cu culori diferite:

  • Formula 1, portocalie, ideală pentru plajă, sport și călătorii, pe bază de ulei uscat, este eficace 8 ore, recomandată peste 36 de luni, rezistentă la apă și la transpirație. Include un spray și un roll-on. E parfumată și foarte plăcută pe piele.
  • Formula 2, roșie, merge de la 6 luni în sus, oferă șase ore de protecție, conține ulei urcat hidratant și aromă de nucă de cocos, e plăcut la atingere, nu e lipicios. Conține spray.
  • Formula 3, verde, ideal pentru pielea sensibilă, merge de la 12 luni în sus, e sub forma unui spray laptos și oferă protecție 7 ore. Conține spray și roll on.

Para Kito mai are și brățări și brelocuri cu eficiență locală, ce-mi place la ele este că arată foarte cool!

Brățară anti-țânțari

Au și modele pentru adolescenți!

Produsele noi Para Kito se găsesc pe DSMarket, site-ul importatorului, dar și în BebeTei, Farmacia Tei, Farmacia la pret mic, Emag și în magazinele DM.

Dacă doriți să participați la giveaway, vă rog să dați share acestui articol la voi pe Facebook, public, apoi să comentați ceva, orice, la această postare. De acolo voi trage la sorți vineri seara cele trei câștigătoare ale seturilor de testare formate din spray și brățară anti-țânțari.

Dacă doriți să comandați spray Para Kito, o puteți face de aici, iar la comentarii treceți link către brățara pe care o doriți cadou.

Dacă mai adăugați în coș și alte produse de pe site, aveți 30% reducere la orice în afară de Para Kito cu codul PRINTESA.

Promoția e valabilă până la 15 august 2022.

Un tub de Para Kito ne ajunge cam zece zile de aplicare pentru toți trei (eu și copiii, soțul nu dorește, lui îi place să se scarpine).

Acesta e micul roll-on post bite, pe bază de uleiuri esențiale, îl am la mine mereu. E al doilea, primul ni s-a terminat după un an de folosit intens.

Roll on post-pișcătură de la Para Kito
Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4197

64 comentarii

  1. Nu știu cum sunt aceste noi „haine”, dar noi l-am folosit pe cel verde și cel alb (din vechile ambalaje). Cel verde mi-a plăcut cel mai mult. Cum sunt acestea noi? Cel portocaliu e vechiul alb?

    • Da, exact, portocaliu e fostul alb, dar miroase mai frumos si nu mai e lipicios.

    • Baietelul meu este devorat de tantari….si mai este si alergic la muscaturi de insecte: orice muscatura i se face dutamai buba. Ne-ar fi foarte util premiul tau.

  2. Ne-ar prinde bine un pachet avand in vedere ca vom pleca in concediu si e bine sa fim pregatiti! 🙂 Multumim!

    • Sună bine. Vara ne necăjesc puricii și țânțarii, iar copilul face alergie la pișcături și trebuie să ia antihistaminice. Stam cu pernuțe cu gel la congelator pentru a ameliora durerea.

    • Postare interesantă, de folos mai ales celor din zona cu multe ape,verdeață…natură cît cuprinde!

  3. Cred că voi ajunge să îl folosesc și eu dat fiind faptul că am cea mai mica gradina cu cea mai mare densitate de țânțari, iar în fiecare zi de mai bine de o săptămână mă duc și lucrez de acolo că deh, am și un cățel mic in grija cu anxietate de separare. Long story short, până acum am incercat orice, înafara de Para Loto, că i s-a părut partenerului costisitor, dar dat fiind faptul că picioarele nu îmi mai arată a picioare, la salariu in Dm mă opresc.

    • Chiar vreau sa imi comand, am nevoie pt noi si bebe de 7 luni. Ma ciuruiesc tantarii ?

    • O sa le încerc, mai nou vad ca și muștele m-au piscat rău de tot.

    • Imi doresc un kit deoarece nu am avut pana acum ceva friendly pentru copii anti insecte.
      Mi-ar placea sa le folosesc si sa le dau exemplu mamicilor din parc de produse faine.
      Vara fara intepaturi!

    • Aveți idee dacă tabletele de la brățările Parakito pot fi umplute cu uleiuri esențiale după ce se golesc?

  4. Și eu îl folosesc pe cel portocaliu, anul trecut l-am descoperit. De obicei sunt felul preferat al țânțarilor de pretutindeni, dacă ies afara 3 minute ma termină. Ma bucur ca l-am găsit, nu se compara cu altele, am încercat cam tot ce am găsit în materie de înțepături pt ca sunt alergică la multe insecte.

    • Mulțumim foarte mult pentru informații. Este prima data când aud de aceste produse.

    • Buna! Îmi doresc să testez acest kit deoarece ce folosesc acum nu mai face fata,mai ales seara.

  5. Eu sincer nu am incercat, și nu din lipsa chefului. Prețul este puțin cam piperat pentru gustul meu. Dar mă înscriu la concurs, poate cine știe dă norocul peste mine.

  6. Oare cum e mirosul bratarilor? Greu suport orice parfum si mai ales al bratarilor anti insecte, e puternic si pregnant?

  7. Nu am auzit pana acum despre marca asta.
    Cum nu sunt mulțumită de ce am acum și cam de tot ce am încercat, evident ca o sa cumpăr.
    Mulțumesc frumos pentru recomandare.

    • Bună dimineața, Ioana! Din descrierile celor 3 game, am văzut ca gama portcolie este împotriva țanțarului Anopheles, iar celelelate 2 sunt împotriva țanțarului Culex. De unde să-mi dau seama ce fel de țânțari avem în așa fel încât să pot lua gama eficientă?

  8. Prințesă, dragă, dacă- ți citeam articolul acum o lună o scuteam pe fetita mea de „guguloaiele” lăsate de înțepăturile țânțarilor. Am fost la bunici în Prahova. Ne-au ciuruit! Două săptămâni am întins toate cremele posibile, am uns – o cu toate alifiile, am aprins toate căndelutele cu mirosuri ce garantau alungarea lor , am mângâiat-o nopțile să-i alin durerile. Nici un rezultat?‍♀️! Ps. Eu m-am tratat cu vin roșu de Tohani! Nici ăla n-a dat rezultate?

    • Buna ziua! Doresc sa comand, insa nu imi e clar daca comand de pe situl lor sau de la dvs (si in acest caz, cum?) Exprimarea „Dacă doriți să comandați spray Para Kito, o puteți face de aici, iar la comentarii treceți link către brățara pe care o doriți cadou.” nu imi e clara. Multumesc pentru promovarea lor, cautam ceva eficient!

  9. Sunt foarte incantata de aceste produse pe care le-am încercat, mai exact le-a încercat bebelina, brățara si spray (cel verde). Multumesc Prințesa ca ai făcut si faci recomandări atât de utile!

    • Si eu sunt interesata sa le incerc, eu si fetita mea nu suntem pe placul tantarilor, din fericire, insa baiatul meu ii atrage ca un magnet, si se umfla foarte tare locul intepaturii. Am incercat de toate, Autan, ulei de citronell, ulei de lavanda, niste solutii luate de la farmacie, degeaba, tot in ciupesc, uneori si in talpa sau urechi, e groaznic. Asa ca voi incerca si aceste produse, poate poate reusesc sa il pazesc de tantari.

  10. Am avut si noi spray-ul alb (varianta veche) si mi-a placut, insa am intampinat o problema despre care am citit si la altii (si chiar sper ca s-a remediat odata cu noul ambalaj): dupa o vreme, s-a stricat/blocat mecanismul pompitei si nu am mai avut cum sa il folosim.

    Eficienta si compozitia au fost factorii determinanti. Mirosul era usor deranjant pentru mine (prea puternic), insa nu intr-atat incat sa nu folosesc spray-ul. Chiar sunt curioasa de noile variante.

  11. Ar fi minunat un asemenea kit. Este la fix pentru concediu. Nu am auzit până acum despre această marcă, dar este de testat. Mulțumim pentru recomandări.

  12. Si eu sunt interesata sa le incerc, eu si fetita mea nu suntem pe placul tantarilor, din fericire, insa baiatul meu ii atrage ca un magnet, si se umfla foarte tare locul intepaturii. Am incercat de toate, Autan, ulei de citronell, ulei de lavanda, niste solutii luate de la farmacie, degeaba, tot in ciupesc, uneori si in talpa sau urechi, e groaznic. Asa ca voi incerca si aceste produse, poate poate reusesc sa il pazesc de tantari.

  13. Nu am încercat aceste produse niciodată.
    Evităm să ne plimbăm seara sau in locuri unde știm ca sunt țânțari și, în general, ne protejăm cu haine, adica ne infofolim pentru că atât noi, cât și nepotii, suntem foarte alergici la înțepături de insecte. Cel puțin cel mare face bășici cu lichid la fiecare ciupitura, care sapa in carne,gauri nu gluma. Îi trec foarte greu.

  14. Nu am folosit pana acum soluții împotriva țânțarilor, nu am avut nevoie, dar acum de când lucrez la un after school, stam foarte mult afara și am început sa caut soluții impottiva țânțarilor, asa am dat de concursul dvs.

  15. Am incercat de toate, Autan, ulei de citronell, ulei de lavanda, degeaba, tot in ciupesc, uneori si in talpa sau urechi, e groaznic. Asa ca voi incerca si aceste produse, poate poate reusesc sa il pazesc de tantari. Am sa le caut la farmacia tei.

  16. Sunt foarte bune produsele. Cand am fost in Delta le-am folosit zilnic si nu am avut probleme cu tantarii, nici eu nici copiii.

  17. Bratarile primite cadou la fiecare spray comandat contin si cele 2 pastile ( asa cum sunt daca ai comanda separat bratara) sau doar suportul si trebuie comandate separat pastilele? Multumesc !

  18. Eu am probleme cu tântarii chiar daca folosesc diverse solutii impotriva lor, deci mi-ar fi util sa incerc si aceasta gama de produse.
    Va multumesc ptr acest concurs !

  19. Si noi avem in casa niste produse Parakito. Avem versiunea veche, in flaconas verde si rosu. Avem spray, avem bratara pentru copii, avem si roll -on pentru bebe si pentru adulti, si mai avem si roll-on pentru muscaturi/intepaturi. Le folosim cu drag. Eu personal vad si simt ca au efect.
    Cu siguranta si noile produse sunt foarte eficiente. Le-as incerca cu drag!

  20. Yupiiii! O șansă grozavă să scăpăm (eu și moștenitorul tronului) de scărpinatul până la sânge, căci, din păcate, multele produse testate de noi sunt aproape ineficiente în lupta aprigă dusă cu populația țânțărească din proximitatea casei noastre.

  21. Chiar pregatim o evadare la Vadu si tare bine ne-ar prinde! Am avut deja cateva experiente neplacute cu invazia tantarilor, in vara asta.

  22. Nu îmi e prea clar, poate mă puteți ajuta cu o sugestie/explicatie. Aceste produse trebuie aplicate după sau înainte de crema de soare? Interacționează unele cu altele?

  23. Cred că nu există concediu la mare din care să nu fi venit pișcată de țânțari. Deși folosesc spray anti țânțari. Citisem că au o preferință pt. persoanele care au grupa de sânge O(l).

  24. Ziceai la un reply ca cel portocaliu e fostul alb, dar cel alb era ok de la 6 luni in sus. Practic nu mai e la fel. Sau gresesc? Eu pe cel alb asa am vazut pe eticheta si am dat bebele cu el. Multumesc!

  25. În Spania nu-s :(((

    Noi folosim mereu cel alb (cu ulei ptr după plajă), și mi se pare minunat, inclusiv mirosul.

  26. Pe unde am putea sa mai găsim spray-urile? 2 ani la rand am folosit cu succes cumpărate la recomandarea ta direct de pe site dar acum peste tot în online e stoc 0. Oare nu se mai fabrica ? Te rog poți afla daca la vom mai gasi? Mulțumesc mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *