Mi-am făcut picioarele fericite! (p)

Fără altă introducere și fără pic de poveste, trec direct la subiect, pentru că niște pantofi frumoși n-au nevoie de prea mult preambul. A venit acel moment din an în care vă arăt încălțări neapărat comode și neapărat frumoase pentru primăvară și vară.

În iarnă am făcut furori pe-aici cu blănoasele albe Kira! N-am ieșit din ele până în martie, nici mama (din ale ei, nu din ale mele), știu multe fete și mame de fete fericite cu recomandările pe care le-am tot făcut aici, așa că m-am gândit că ar fi binevenite și câteva idei pentru sezonul cald, tot de la Alura, pentru că sunt de calitate, sunt diferite, sunt rezistente, frumoase, și-mi sunt comode până și mie, eu fiind teribil de mofturoasă la încălțări și obișnuită să port teniși 90% din timp.

Ca de obicei, am ales și modele pe care nu le-aș purta în mod normal, pentru că această colaborare pe termen lung cu Alura m-a învățat că dacă sunt îndrăzneață și ies din cercul meu de confort, sunt șanse mari să am surprize frumoase! Și am avut și de data asta, fix unde mă așteptam mai puțin!

Am ales să probez șase perechi de balerini, sandale, pantofi decupați la spate și stiletto, toate îmi plac, desigur că am câteva preferate, vă povestesc mai jos, cu poze și detalii.

Avem și o reducere pentru comunitate, 20% pentru produsele nereduse ALURA PREMIUM. Codul este PREMIUM20, valabil șapte zile de acum. Se poate folosi un singur cod per comanda și nu se poate cumula cu alt cod. Returul e gratuit. Se livrează și în străinătate.

Să începem defilarea!

Cea mai plăcută surpriză au fost pantofii Lea decupați la spate. Sunt extrem de moi, comozi și ușori. Merg excelent la rochii, fuste, costum, dar și la jeanși.

Tocul mic îi face de cursă lungă.

I-am purtat la plimbare și la un eveniment la care am fost speaker.

Pantofii Lea Baby Blue sunt aici, sunt măsuri de la 35 la 41. Aici găsiți alte modele de pantofi decupati la spate.

Cât de fain e tocul!

Deși nu mă așteptam să-mi placă atât de mult, m-am atașat teribil de pantofii stiletto cu toc mic (dar totuși mare pentru mine, 7 cm) Julie, portocalii. Nu se vede în poze cât de faină e culoarea!

Au talpa moale și fină pe interior, piciorul stă în ei ca pe nori, merg o zi întreagă la birou sau la școală!

Îi găsiți aici, sunt 12 variante de culoare, inclusiv animal print, de la mărimea 36 la 41. Calapodul e normal, eu port 37, 37 îmi vine la fix!

Există pe site și alte modele de pantofi stiletto, dați un ochi.

N-aș fi zis vreodată că o să-mi placă să port balerini cu perle, daaar aceștia decupați la spate sunt atât de comozi! Se numesc Olivia și îi găsiți aici.

Eu i-am purtat la salopetă casual, dar merg și la jeanși, și la fustă de costum. Nici nu-i simți, iar tocul e special! Dacă vă place să ieșiți în evidență, sunt potriviți pentru voi!

Tot la capitolul balerini, neapărat aceștia verzi sunt senzație! Te simți ca desculță, cu toate astea lumea se va uita la picioarele tale, pentru că așa ceva nu vezi prea des pe stradă, la birou sau la terasă! Emanuelle se numesc (îi vedeți aici), găsiți și alte variante de culori, dar atenție, calapodul e mic, recomand să vă luați un număr mai mare!

I-am purtat 6 ore la evenimentul mare de parenting, erau abia scoși din cutie, nici nu i-am simțit!

Am și sandale, nu vă panicați!

În primul rând, cele verzi cu platformă și toc gros pe nume Lourdes. Merg perfect și la festival, și la restaurant, în vacanță sau la serviciu. Le găsiți aici, sunt și în variantă aurie și argintie.

Eu le-am purtat cu salopetă, dar merg excelent și la jeanși, fustă de denim sau pantalon scurt!

Dacă vreți alte modele de sandale cu platforma, mai decoltate sau cu toc subțire, sunt multe modele pe site.

Ei, și la final, dar nu cele din urmă, Astrid, sandalele care au împărțit comentariile în două pe pagina de Facebook, unii au râs de grădinarul cel simpatic, alții (foarte mulți bărbați, nici n-aș fi zis că am în audiență atât de mulți domni specialiști în papuci) au zis că sandalele sunt de doamnă în vârstă (ca să nu zic de babă). Vedeți aici dezbaterea. Unde dai și unde crapă. 🙂

Mie îmi plac, pentru că sunt comode și au perle, ei, cum să zici că-s urâte?

Le vedeți aici.

Sandale cu toc sunt multe pe site, poate vi se potrivește alt model mai bine.

Toate aceste încălțări sunt în ediție limitată, produse cu mult bun gust, din piele naturală în fabrici din Europa cu multă grijă la calitate. Încă port balerinii de anul trecut, am făcut zeci de kilometri cu ei și arată excelent!

Sunt genul de încălțări pe care le poți păstra și purta mulți ani, nu se demodează, nu se uzează, sunt versatili și foarte, foarte comozi, pentru mine asta e cel mai important!

Nu uitați că avem și reducere de 20% pentru produsele nereduse ALURA PREMIUM, codul este PREMIUM20, valabil șapte zile de acum.

Sunt curioasă care dintre frumusețile astea vă fac cu ochiul mai mult!

PS: Tricoul cu inimă, rochia verde și salopeta lila sunt toate de la Happy Friday, brandul meu preferat de design românesc, sunt atât de inteligent croite, rochiile, fustele și salopetele au buzunare, se așază frumos, sunt ușoare și foarte rezistente, prima mea rochie de la Happy Friday a împlinit anul ăsta opt ani de când o port!

Pozele sunt făcute de prietena mea Luiza, care nu e doar un om foarte bun, dar și un fotograf excelent, îi mulțumesc!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4193

Un comentariu

  1. Lea Baby Blue sunt preferații mei. și rochia verde este minunată

    Daaar așteptam înfrigurată o postare despre Belgrad, despre atacurile din școli(inclusiv din România!), despre copiii de astăzi. m-am surprins într-o zi căutând pe google vestă antiglonț…. am încercat să am o discuție cu copilul despre cum să se ascundă în caz că cineva apare cu o armă la ei în clasa, a ieșit un fisco. apoi m-am simțit lașă, încercam să învăț copilul să fugă și nici prin cap să nu ii treacă să facă pe eroul.
    am văzut într-un interviu că ai spus că dacă ai recomanda o carte, ar fi cea a lui Neufeld/Gabor Mate. am citit și eu recent cartea și deși pe alocuri mi se pare puțin radicală, cred că este o carte superbă, care are într-adevăr un punct de vedere, o soluție. trăim vremuri în care se impun soluții radicale. pe ideile mele s-a potrivit perfect, când văd copiii de afară care stau la After school cu orele, merg singuri acasă, stau afară fără părinți, doar în compania celorlalți copii, când văd ce idei își transmit mai departe unul altuia, când văd cum își taie elanul unul altuia, văd cât de lipsiți de empatie sunt, mi se pare, o dată în plus, că părinții sunt „the best bet”…
    dar este ceva ce mă macină, nu este prietenia ceva sine qua non în existența unui copil? Cunoștințele mele psihoterapeuți, două la număr, susțin că prietenia (și grupul!) este/sunt esențială/esențiale pentru dezvoltarea unui copil/adolescent, și este o greșeală să îl îndepărtezi pe copil de grup. Mă întreb dacă ai putea face o dezbatere, ceva, pe tema acestei cărți, sau dacă poți cere părerea unor (alți) psihologi, cum îmi amintesc că ai făcut pe alte teme. Mie cartea mi s-a părut genială, dar simt uneori că mă agăț de ea pentru că îmi susține fricile, mă încurajează să țin copilul lângă mine, departe de…infernul care „sunt ceilalți”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *