O noapte nebună la hotel în Praga

Duminică am avut un eveniment la Praga. A fost tare frumos, muuulți copii isteți și generoși, părinți faini, discuții între noi, adulții, liniște mare la lectura cărții Mo noș Crăciun se poartă ciudat, apoi plimbare și prânz, am primit chiar și tort și un mare cor de La muuulți ani, mulțumesc Hubului românesc la Praga și tuturor oamenilor mici și mari care au venit să ne cunoaștem!

Dar să vedeți ce noapte am avut!
Am stat la un hotel mare și frumos, la parter avea sală de biliard și gaming, foarte cosy, mi-a plăcut.

Am ajuns în cameră pe la 12 noaptea, după o cină târzie cu patru gagici geniale.

Când să mă bag în pat, aud niște gemete și mieunături extrem de explicite.

Cineva, doi de cineva, erau aproape de orgasm în camera vecină.

Se auzea de parcă erau cu mine-n pat. Aaah, uuuuf, oooh, auaaaa…
Niciun cuvânt, să fi dedus și eu ce naționalitate au oamenii. Doar vocale.

La început am zâmbit, ce drăguț, oamenii se simt bine, super.

La cum fac, termină imediat, mi-am zis. Clar mai au cinci secunde sau ceva.

Dar nu. Aaaauuaaa, aaaah, oooh și 15 minute mai târziu.

Tot respectul pentru ei, eu obosesc dacă fac așa 30 de secunde. Dar era trecut de 00.30 și eu aveam ceasul pus la 7.

Măi, dar nu mai respiră și ei? Nu beau apă?

Mi-am pus dopurile de urechi și două perne pe cap.

Uuuuuuh, iiii…

Mi-a venit ideea genială să pun niște muzică. Nu tare, doar cât să audă și să priceapă că-i aud și eu pe ei. Pun niște jazzuleț clasic, un Coltrane, apoi a început o Ella Fitzgerald. Pe la al doilea refren din Dream a little dream of me, în sfârșit au încheiat și ei apoteotic, Aaaaa ooooooooooooooo aaaaaaaaaaaa. Și s-a făcut liniște. Eu aproape îmi terminasem cartea și mă gândeam cu groază ce mai citesc dacă tot nu dorm. Am adormit instantaneu după ce am oprit muzica.

A doua zi, chioară de somn, aranjată toată pentru eveniment, cobor la micul dejun. Pliiin de lume, erau cel puțin o sută de oameni viermuind de colo colo cu farfuriile cu croasante. Mă uitam curioasă la cupluri, să văd care-or fi amorezii. Greu să-i recunoști doar după vocale!

Dar ce să vezi, am crezut că nu-mi aud bine urechile. La coadă la clătite, doi tinerei în fața mea. Se țineau de mijloc și-și mai dădeau câte-un țoc. Or fi fost ei pacienții mei?
La un moment dat, îl aud pe el cântând cu puternic accent rusesc: Lalalaa, dream a little dream ooof meeee… Și ea chicotește și-l pișcă de o bucă.

Am murit, am murit de râs, era să scap gemul pe jos, nu știam cum să mă ascund, ahahahaaaa, i-am prins cu jazzul, mulțumesc, Doamne, a meritat să nu dorm! :)))

Photo by Pixabay: https://www.pexels.com/photo/adult-affection-bed-closeness-414032/
Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4198

12 comentarii

  1. Pe mine m-au trezit intr-un hotel din Italia. Au făcut sex pe la 2.00 dimineața. Dar el a scos niște sunete atât de urâte, de am stat sa ma gândesc dacă a avut orgasm sau trebuie să chem salvarea. Dacă ar fi început ea sa țipe a panică, era clar urgență medicală.

    Problema a fost ca la 6 dimineața plodul din camera din partea cealaltă a făcut ochi si a vrut sa vadă desene si sa asculte cântecele…

  2. Vaai imi aduci aminte de fostii mei vecini, acu vreo 14 ani. Dormitoru lor lipit de livingu meu, practic intre mine si ei un zid subtire. De 3 ori pe zi, luni de zile…Trebuia sa dam sonoru tare la filme sa-i acoperim.
    Dupa un timp s-au potolit si, cand am vazut-o pe vecina cu burtica am inteles de ce. Hi, hi…s-a lasat o liniste….

  3. 🤣🤣🤣🤣🤣
    Noi am avut parte de liniște 🤭
    Adevărul este că am fi avut și noi chef, dar la cât am umblat prin Praga, n-am mai putut de oboseală 🤭
    Data viitoare 🤫

  4. Am avut si eu parte de asa ceva, dar era clar ce cuplu era, fiind doar noi si ei in pensiune, de o vacanta de Paste. Aveau vreo 60 de ani, ea super grasuta, el super slab…

  5. Eu le-aș fi pus Poison – Talk Dirty to Me. În surdină, iar pe refren mult mai tare. Să fie treaba treabă 😀
    Sau Jason Derulo, același titlu.
    Sau dacă aveam chef de trolling: E-rotic – Dr. Dick (deși dacă erau foarte tinerei s-ar putea să nu se fi prins).

    • Intr-o pensiune, la Costinesti, eram cu sotul, fiica mea si doua nepotele, cea mai mica avand 4 anisori. Zilnic, dupa ora pranzului, un cuplu, cam la 40 de ani ambii, urcau in camera si sunetele erau explicite si foarte sonore in linistea dupa-amiezii. Nepotica cea mica ne exaspera cu „ce se aude? plange cineva? cine tipa”. Solutia a fost sa renunt la ora de somn a copiilor 🙂

  6. Am patit ceva de genul asta in Alicante, dar era 14 februarie era de inteles 😅 Era cu tipete, gemete… lucruri serioase😏 Si noi, rupti de oboseala dupa ce am facut vreo 30000 de pasi 🤣

  7. Am făcut si eu câteva nopți nebune pe la hoteluri, de ne-au bătut vecinii în perete 😅. A fost fain și a meritat. Nu ne-a pus nimeni jazz din păcate 😉. Acuma facem mai mult dimineți nebune, că serile sunt pentru somn 😜.

  8. Abia ne mutasem in bloc. La etajul superior vedeam mereu o doamna de vârsta mamei. Noaptea auzeam sunete ce păreau ba că face cineva sex cu năbădăi, ba că se lasă cu bătaie înăbușit. De vreo 2 ori am vb cu soțul sa chem poliția. După câteva zile vad un cuplu coborând din apartamentul vecinei. Erau fiica și ginerele. 😂Îi apucă și pe la 2-3 noaptea, cădeau din pat in timpul partidei….era nebunie cu ei. Cred că vecina nu aude deloc bine, altfel nu îmi explic cum reușeau să facă sex așa sălbatic 😂

  9. Mi-am adus aminte de anii facultatii si de un examen ratat. Stateam intr-un camin de nefamilisti, a doua zi aveam examen. Era prin februarie 1986. In camin se stingea lumina la ora 22 si repornea lumina la ora 6. Numai ca in noaptea aceea imediat ce s-a stins lumina a inceput sa scartaie un pat … ritmic si evervant … cel mai probabil in camera de deasupra noastra. Si a tot scartait, nu continuu … scartaia cam zece minute … pauza un sfert de ora … iar zece minute de scartaiala si tot asa pana pe la 3 dimineata. A doua zi, aveam examen, nu l-am luat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *