Ce rochii colorate și comode mi-am luat de ziua mea? (P)

Atențiune, urmează un articol despre câteva rochii colorate, frumoase și comode care mie îmi plac mult. Au și prețuri bune, avem și extra reducere la ele, așadar avansați cu grijă! Eu cred că veți pune ceva pe lista de Moș în următoarele minute!

Nu vă mai țin de vorbă, știu că vreți să dați rapid scroll să vedeți pozele cu rochiile și să investigați atent dacă m-am mai îngrășat și dacă îmi arăt vârsta – peste 5 zile împlinesc patruzeci șiii…. ceva. 🙂

Poftim o poză cu toate, mai jos, mai multe cu fiecare.

Gogoșarul roșu (face o super siluetă) e Flavia, aici. Albăstrica e Medeea, asta. Cea neagră e Electra, aici. Cea mov e Roberta, aici. Avem reducere 15% cu codul PRINTESA15 la toate.

Acum, povestea:

Se face că eram în fața Domului din Milano, unde mai fusesem acum vreo 17 ani, dar atunci era plin de schele și nici bani de bilet să-l văd pe dinăuntru n-aveam. Ei, acum nu mai era pic de schelă și aveam și bani de bilet, dar ca mine mai erau în zonă circa opt mii de cetățeni, dintre care unsprezece erau prietenele mele.

Eu venisem acolo nu doar cu scopul de a vizita acest loc magic, dar și pentru a poza această rochie superbă, care ar fi meritat o piață a Domului goală, dar nu s-a putut.

PS: Ba s-a putut, între timp mi-a trimis o cititoare poza modificată cu nu știu ce filtru. Na!

Nu-s vreo Chiara Ferragni, să rezerv piața Domului doar pentru mine, așa că a trebuit să fac poze învârtindu-mă și ridicându-mi rochia de față și alături de toți turiștii prezenți. Asta a fost partea proastă.

Partea bună a fost că am avut vreo șapte fotografe care au pozat ce-au putut printre mâini și picioare de omuleți, iar eu m-am ales cu câteva poze bune pe care vi le arăt mai jos.

Câteva ore și multe grade în minus mai târziu, mi-am adus aminte că mai am o rochie de pozat. Eram în parcul din spatele Palatului Sfortzesco, vremea era superbă, să fi tot fost opt grade la apus.

Fetele au făcut cerc în jurul meu cu geci și fulare ținute paravan, una îmi trăgea de rochie în sus, alta îmi ridica ciorapii și alta mă ținea de sutien. În trei secunde aveam trasă pe mine rochia mov, care toată ziua stătuse înghesuită în rucsac, cu sticle de apă, cumpărături și umbrelele fetelor peste ea.

Dar nu se potriveau bocancii! Noroc că Iulia își cumpărase cu o oră înainte acești pantofi de lac cu baretă care mergeau la fix. Mi i-a împrumutat pentru 10 minute, Anca mi-a pus la gât inima ei de lemn, apoi o pleiadă de fotografe și camerawomen m-au pozat și filmat cum muream de frig în rochie, dar mă simțeam ca o divă!

Rochia mov e extrem de comodă, are buzunare, materialul e greu, nu se electrizează deloc, culoarea e grozavă, forma la fel.

Iată și pozele cu ea!

Am avut la mine și celelalte două rochii de la Joa, dar a fost prea frig să le mai pot poza, așa că pe ele le-am fotografiat acasă.

Iată mai jos și pozele cu ele, făcute în sufragerie (că afară e, desigur, potop).
Avem rochia roșie gogoșar (și ea cu buzunare) Flavia, extreeem de comodă și foarte bună acum toamna, la birou sau prin oraș. Sunt disponibile mai multe variante de culori. Aici.

Și cea albastră mai scurtă, Medeea, pentru fetele cu picioare frumoase (eu nu sunt una, dar am pozat pentru voi, că-mi place mult rochia și n-are nicio vină). Sunt multe variante de culori, aici.

Găsiți la Joa și fuste, bluze, pantaloni, nu doar rochii. Click pe fiecare să vedeți multe modele.

MATERIALELE

Toate modelele sunt din bumbac (95%) și elastan, cad foarte bine, nu prind scame, nu se electrizează, nu se șifonează prea tare. Rochiile au buzunare, vin în multe variante de culori, sunt create și cusute la Râșnov și sunt foarte ușor de purtat și de asortat în multe ocazii.

POVESTEA JOA

Am rugat-o pe Diana, creatoarea Joa, să-mi spună un pic despre ei. Joa este în primul rând bucurie. Bucuria de a trăi, de a purta haine care să nu te chinuie și în același timp care să fie feminine, poate chiar romantice. Materialele sunt plăcute, în mare parte naturale, prietenoase. 

În Joa suntem doi: eu și Tudor. El se ocupă de concretul afacerii, deși în sufletul lui, e artist. El e professor de matematică la bază și face în mare partea de management, se ocupă de problemele tehnice din producție, de coordonare și de tipare. Eu vin cu ideile de haine, mă implic în producție, comunicare și  promovare, fac pozele și tot ce mai trebuie. Suntem flexibili din momentul în care proiectăm hainele, le pun pe mine și încerc să văd ce îmi place, ce nu îmi place, cum mă simt în primul rând, încerc să îmi imaginez ce le-ar plăcea fetelor.

Ne-am mutat la Râșnov acum 10 ani, până în 2013 am fost în București, am avut magazine fizice și fabrică acolo. Mereu am zis că Joa nu este despre haine, este despre o stare pe care ne-o dorim să o împărtășim cu fetele care le poartă. Nu este despre perfecțiune, ci despre a fi bine, despre a te simți confortabil oriunde fără a trebui să te îmbraci în trening, despre a te simți liberă atât în mișcare, cât și în trăire.

Reducerea

Avem o reducere de 15% cu codul PRINTESA15 valabil până pe 1 decembrie pe www.joa.ro. Transportul e gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei. Se pot trimite în UE, costul e undeva între 80 – 150 lei/colet de aprox 2 kg (intră vreo patru rochii).

Se pot face retururi, cu plata transportului, condițiile sunt pe site. Dar noi sunăm înainte să trimitem coletele, Andra oferă o consultanță cu rată de succes destul de mare a propos de mărimi, deci la noi retururile nu sunt așa de multe ca în alte părți zice Diana.

Ia să vedem, pe care ați pus ochii?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4200

10 comentarii

  1. Imi plac muuuult de tot rochiile Joa. Am vreo 3 in dulap 🙂
    De cand alăptez….nu le mai pot purta, din pacate! Poate totusi se gândește Diana sa creeze ceva modele si pt noi….cele care trebuie sa avem o parte din corp mereu disponibila pt un pui de om 🤭. Acum as comanda 3 din cele 4 dar ar sta in dulap in urmatotii 2 ani …..

  2. Mda, din pacate sunt doar pentru persoane foarte slabe, am cautat pe site si nu exista nimic in varianta mai mare, decat ceva modele de vara. Dezamagitor. Inca o data, daca nu esti super slaba, nu iti gasesti haine in Romania….

    • Nu e adevarat, sunt si L si XL, dar au fost cumparate. 🙂 Vor reface stocul in cateva zile.

    • Indraznesc sa te contrazic. Eu sunt XL. Si la ei mereu mi-am gasit rochite faine. La unele am incaput chiar si in L, depinde de croiala. Navigheaza pe site, merita 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *