Despre copii și despre carte la TV și la Radio

Azi am avut o zi incredibilă. După ce dimineața m-am giugiulit cu copilașii, la 10.30 eram la Radio România Cultural pentru un interviu de 10 minute despre carte „O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă” cu Ioana Baldea Constantinescu, în cadrul emisiunii Orașul Vorbește. Aveți înregistrarea mai jos.

Apoi m-am urcat în taxi și am fugit spre studioul Adevărul Live, unde am vorbit mai multe despre creșterea copiilor și puțin despre carte, aveți înregistrarea mai jos. Mulțumesc, Oana, pentru o discuție foarte plăcută!

Acum fug spre Digi24, unde voi filma în studio pentru emisiunea Tinerețe fără bătrânețe (se difuzează duminică, de la 13.30), după ce aseară am filmat în parc tot pentru Digi24 un material despre carte care va fi difuzat sîmbătă dimineața, în cadrul emisiunii Jurnal pentru copii, de la 9.30.

Cu ocazia asta mi-am adus aminte ce mult iubesc televiziunea! 🙂 Gata, fug să-mi schimb fusta și pantofii, că nu se cade să mă prezint identic.

Aștept feedback despre interviuri, mă ajută mult părerea voastră.

Nu uitați cartea se poate comanda așa, dacă doriți să o aveți tipărită, iar e-bookul este disponibil aici, cu discount dacă introduceți codul PRINTESA-URBANA (pretul cu discount pentru ebook este de 19.99 lei). Dacă vă faceți abonament la Streamland (costă 9.9 lei), puteți cumpăra ebookul cu discount și mai mare, de 40%.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

27 comentarii

  1. Te-am urmarit la adevarul live si mi-a placut mult cum ai vorbit, parea ca nu ai emotii, discutia a decurs firesc, fluid, nu au fost balbaieli si informatia a fost valoroasa. Astept cu nerabdare sa te vad si la Digi24 in weekend. Felicitari si toate cele bune in continuare, esti un om tare frumos!

  2. Am urmarit inregistrarea emisiunii de la Adevarul Live. Arati foarte bine, fustita a fost minunata. Mi-a placut usurinta cu, care raspunzi la intrebari (mai ales ca doamna te tot intrerupea si schimba subiectele) si bineinteles, sfaturile pe care le-ai dat.
    De altfel, am terminat si de citit cartea si emisiunea a fost asa,ca o completare.
    Ai din ce in ce mai multe aparitii, iti doresc succes in continuare!Si astept volumul al doilea al cartii.

  3. sunt inca la birou si am zis sa deschid putin video-ul de la adevarul. acum e cu 45 de minute mai tarziu….te-am sorbit pur si simplu. faina femeie mai esti, mai ioana!

  4. Felicitari!! Esti minunata! Sper sa invete cat mai multi parinti din tot ceea ce ne impartasesti. Pot sa iti spun ca inainte de a ma apuca sa iti citesc blogul aveam anumite pareri despre cresterea unui copil, total diferite de cele pe care le am acum. Sper sa ma descurc si sa pun in practica tot mai multe idei de-ale tale,cu al meu copil, in viitor! De-abia astept sa imi ajunga cartea!

  5. Buna
    Wow, foarte interesant sa te si aud. Te citesc de cativa ani, si eram foarte obisnuita cu vocea ta interioara, cu stilul tau. Nice to meet your real voice! Este o voce suava si eleganta, mi-o inchipuiam altfel- nu stiu de ce. Felicitari pentru carte. E superb sa scrii pentru tine din motive egoiste cum zici si sa fii citita cu placere. E ideal.
    P.S. Spui ca cititorii blogului sunt parinti – de fapt eu as spune ca sunt si multi cititori care au evoluat si au devenit parinti o data cu tine.

  6. Excelent, Ioana! Mi-ai placut grozav in ambele interviuri si m-ar bucura sa te vad purtandu-ti mandra snickersii in propria emisiune TV peste ceva timp. 😉 Ce parere ai despre aceasta idee?

    Felicitari pentru carte si pentru schimbarea pozitiva pe care o inspiri noii generatii! Astept cu entuziasm viitoare postari, scriituri si interviuri inspirationale. Esti minunata, keep up the good work!

  7. Ai o voce blanda, captivezi oamenii cu ea si lucrurile pe care le spui ajung mai repede in mintea si sufletul lor. Esti minunata! E o placere atat sa te citesc cat si sa te ascult! 🙂

  8. imi place vocea ta, modul in care te exprimi si faptul ca nu incerci sa pari ca detii adevarul absolut. te-as asculta ore in sir, sa stii. nu ti-am citit cartea, dar daca e cel putin la fel de buna ca blogul, atunci e minunata. si eu as vrea sa ai propria ta emisiune TV, presimt ca acesta va fi un pas urmator. esti facuta pentru ecran.

  9. Mi-a placut si mie interviul tv, esti foarte degajata in fata camerelor si iti sta bine pe sticla. E minunat ca au inceput sa fie din ce in ce mai multe astfel de emisiuni, sa se informeze lumea, sa devina cat mai constienta despre lucrurile bune si frumoase…despre cum e bine sa incercam sa ne crestem copiii. Sunt multe mentalitati de schimbat, si eu cred ca putem schimba lumea cate un pic prin articolele tale, prin intalniri, prin emisiuni tv…

    Mult success, ai pornit pe un drum frumos!

  10. Vorbesti si te prezinti asa cum scrii, adica absolut minunat. Esti deosebită Ioana si sunt nerăbdătoare să te cunosc personal. Mult succes si intelepciune si de acum înainte!

  11. Ioana, te citesc de mult, sa fie vreo 5-6 ani. Sunt aici, pe blog, in fiecare zi. Nu am copii, dar citesc in continuare blogul tau cu aceeasi placere. Daca intr-o zi o sa decizi ca in loc de parenting o sa scrii despre… saci de rafie, eu tot o aici o sa fiu (si cred ca nu doar eu!). Acum, o data cu expansiunea comunitatii tale, ai ajuns la un alt nivel (cartea, emisiuni radio si TV, endorsments, etc). Firesc, necesar. Nu ai ars etape si totul a venit natural, totul este bazat pe eforturile tale si pe valorile in care crezi. Asta cred eu ca te face atat de extraordinara! Mergi inainte, esti pe drumul cel bun!

  12. Esti un om tare frumos, Ioana! O voce calda, prezenta care da ft bine pe sticla, sincera si naturala. Abia astept sa citesc ebook-ul. Salutari de la Paris!

  13. Ioana, ce ceas ai, imi poti spune? Imi place foarte mult.
    Si eu de-abia astept sa primesc cartea si sa o citesc normal. Aici pe blog citesc de mult, tare demult… vorba cantecului… sa tot fie vreo 7 ani. Iti doresc cat mai multe carti vandute si aparitii TV. Din pacate nu am DIGI si nu cred ca te voi putea vedea sambata si duminica la TV.

  14. Buna,

    In primul rand, te felicit inca o data pentru tot ceea ce faci.
    Am fost la lansare, a fost foarte frumos, am simtit ca a fost despre iubire, sentimente, prietenie, familie, nu a fost ceva comercial. Au fost zambete, lacrimi, momente foarte frumoase.
    Cartea o simt ca pe o imbratisare, ceea ce cred ca ti-ai propus. O simt ca pe o discutie cu o prietena, ba chiar m-am surprins raspunzand unor fragmente, sau empatizand cu tine in anumite situatii. Este o incurajare, o poveste, dar reala.
    Inca o data vreau sa iti multumesc pentru ca ai reusit sa imi creezi asteptari reale, concrete, sa pot da o forma cat mai aproape de adevar vietii de familie cu un copil.

    Cu drag,
    Larisa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *