Trei zile și trei nopți de prețuri mici (P)

Ultimul lucru pe care l-am cumpărat de la eMAG a fost setul de bigudiuri electrice Remington (în caz că vă întrebați cum de arată așa de bine părul meu, care n-a mai văzut coafor de cinci luni). Înainte de asta, au fost două harduri SSD (nu mă pricep, soțul zice că e ceva tare de tot, pui în laptop și merge mai repede, bașca încap mai multe milioane de poze pe el). Înainte de asta a fost o stație de călcat. Un micro card pentru telefon. Plus cumpărăturile săptămînale, pe care numai de la eMAG le facem. Ar trebui să-mi ridice o statuie de client fidel, una făcută din multe electronice mici, că la cît ghinion am eu cu electrocasnicele, nu trec cîteva luni și mai dăm o comandă grasă.

Noi procedăm așa de obicei: urmărim obiectul dorit (un electrocasnic nou sau unul de back-up cînd cel pe care îl avem dă semne că o să se strice), fie el laptop, aspirator, feon, căutăm după cel mai bun preț pe tot internetul, invariabil ajungem tot la prietenul eMAG, punem în wishlist și așteptăm cîte-o promoție, dacă nu e grabă foarte mare. Dacă e, comandăm fără grijă (așa am făcut cu bigudiurile, la ora 15.00 m-am văzut cu Veronica Soare, am întrebat-o cum de are părul mereu superb, ea mi-a dat rapid numele bigudiurilor, în aceeași seară am făcut comanda, a doua zi le-am primit, a treia zi paf, păr superb și la mine, și a fost la fix, pentru că au urmat toate aparițiile la TV și eu am putut străluci buclată toată).

De mîine dimineață timp de trei zile va avea loc la eMAG Revoluția prețurilor, al doilea cel mai mare eveniment de reduceri după Black Friday. Zeci de mii de produse vor avea prețuri reduse semnificativ. De exemplu, mașina de spălat rufe Star-Light, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A+ va costa 749.99 lei (21% reducere), iar Kindle Glare Free de 4GB va costa 299,99 lei (25% reducere). Puteți vedea mai multe reduceri aici.

emag revolutia preturilor printesa urbana

Sfatul meu e să vă faceți din seara asta lista de cumpărături (nu mai zic de cont, presupun că toată lumea de aici are cont de eMAG, corect?) și mîine doar lansați comanda, prețurile sigur vor fi cele mai bune de pe piață la multe obiecte. Și cartea mea se găsește la eMAG, poate vă lipiți și de ea la comandă, ca să nu mai plătiți transport separat. O găsiți aici.

Vă doresc listă lungă de cumpărături și sume mari economisite!

Sursa foto: eMAG

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4196

11 comentarii

  1. Eu visez la un ondulator babybliss de ala care coafeaza singur 🙂 cred ca face treaba mult mai buna decat bigudiurile. E cam scump, nu stiu daca apuc sa il iau acum, dar macar sa am si eu un wishlist

  2. Draga printesa, bigudiurile imi fac si mie cu ochiul, ne impartasesti ce model ai ales si cum le folos4esti? Noi de cand ne-ai spus de supermaketul emag luam 70% din produsele folosite de acolo

  3. Si eu fac cumparaturi de la emag destul de des in ultima vreme. Au preturi bune, transport gratuit peste o anumita suma, produsele ajung a doua zi sau chiar in ziua in care ai efectuat comanda. Nu am avut niciodata probleme cu ei.
    Vazand articolul tau de astazi, am intrat pe emag sa vad la ce pret este o oala sub presiune de la Tefal pe care am tot adaugat-o si sters-o din cos zilele astea, nefiind hotarata daca sa o cumpar. Spre marea mea dezamagire, pretul, chipurile redus cu 33%, este de fapt pretul de acum o saptamana. Iar pretul intreg (cel taiat) este cam cu 50 de lei mai mare decat cel de acum 2 zile. Nici nu stiu daca pretul intreg de astazi a fost vreodata pretul produsului la ei pe site.
    As dori sa le fac o plangere, din pacate nu cred ca am cum sa demonstrez faptul ca au marit pretul cu doar cateva zile inainte ca apoi sa il scada prin prisma promotiei.

    • Hmmm ce urit, am auzit ca se practica asta, dar speram sa nu faca eMAG asa ceva… o sa le scriu, sa stii! era bine daca aveai un screen shot!

    • Nu ma asteptam de la ei sa faca asta, asa ca nu m-am gandit la print screen-uri. Si pana la urma o poza se modifica foarte usor. Nu stiu cat de concludenta ar fi fost ca dovada.

    • Aceeasi chestie cu ondulatorul babyliss magic curls. Acum doua-trei saptamani era exact la acelasi pret ca si acuma. Ma batea gandul atunci sa il cumpar, dar nu am facut-o. Nu o voi face nici acum. Am bigudiurile calde de vreo doi ani si nu le-am folosit decat de vreo doua ori. Ia sa le mai dau eu o sansa.

    • din păcate i-am văzut şi eu făcând asta de ultimul black friday. şi m-am enervat că n-am făcut print screen cu 3 săptămâni înainte, când căutasem produsele, ca să am dovada 🙁

    • îmi pare rău că fac mârlănia asta, pentru că altminteri am avut numai experienţe bune cu ei – adică atunci când am găsit cu adevărat un preţ bun şi am luat produse de la ei, totul a mers perfect (inclusiv la un retur la care după două zile mi-am dat seama că-mi doresc altceva, n-am avut nici o problemă cu recuperatul banilor ş.a.m.d.)

  4. Cei de la Emag ( si nu numai ) au cam devenit penibili cu genul asta de reduceri. Poate si pentru ca le anunta cu surle si trambite si in realitate sunt niste mari faaaaaaaaaaaaasuri.
    Bonus, am banuiala ca unele „promotii” sunt doar ca sa scape ei de produsele returnate. 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *