Trei zile la rand

Stii zilele alea in care ai ghinion, dar si noroc? In care te trage politistul pe dreapta fiindca meriti zeci de puncte de penalizare si sute de roni amenda (ghinion), dar apoi te iarta fiindca i-ai zambit frumos? In care pierzi metroul exact cand te grabesti mai tare (ghinion), dar in urmatorul tren te intalnesti cu un prieten drag de care-ti era foarte dor? Cand un client iti da teapa si nu te plateste (ghinion), dar un altul iti ofera 300 de euro in plus, doar fiindca e foarte multumit de treaba pe care-ai facut-o? Cand la semafor intra in tine una cu ditamai jeep-ul (ghinion), dar masina ta scapa fara nicio zgarietura? Cand esti in oras la 3 dimineata, nu gasesti niciun taxi liber (ghinion), si fix in momentul in care decizi resemnat s-o iei pe jos, trece un coleg cu masina pe langa tine si se ofera sa te duca pana acasa? Cand te certi cu un om drag (ghinion), doar pentru ca peste cateva ore sa va impacati si sa va spuneti “noroc cu certurile astea, care ne ajuta sa ne cunoastem mai bine”…
Zilele astea cu noroc si ghinion deodata sunt atat de dese in viata mea… Si atat de mult mai interesante decat zilele pur si simplu. Ieri a fost una. Si azi e la fel. Abia astept sa vad ce mai urmeaza.

Vine BestFest. Trei zile de concert una dupa alta. Macar una dintre ele va fi dintr-asta cu ghinion/noroc, sunt sigura. Daca veniti, cautati-ma prin multime, eu sunt fata care are o zi proasta si buna in acelasi timp.

Acum serios, mai merge cineva la Best Fest in afara de mine? Am pe lista Alanis, Unkle, Cypress Hill, Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, E.M.I.L., Nelly, Roisin Murphy, Sunrise Avenue si Manu Chao.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

4 comentarii

  1. Ba aveam, numai ca la inghesuiala am uitat sa mentionez… Dar sa stii ca nu m-a dat pe spate concertul. Ma asteptam la mult mai mult. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *