Cute and available

Nup, nu despre mine e vorba. Ca eu sint beyond cute si deloc available. In schimb motanasul meu e si frumos, si prietenos, si disponibil. Are saci de dragoste de oferit, blanita moale de mingiiat, milioane de ginduri despre boabe si… boabe mai mari, plus carnet de sanatate.
Se viziteaza la cerere.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4191

10 comentarii

  1. Gelos, eh?
    Mda, neplacut, si pentru el si pentru cei din jur. Dar asta e, unii motani pur si simplu nu se pot stapani. Am auzit ca li se intampla si oamenilor. 🙂

  2. O da, de fapt, oamenii sint chiar muult mai rai… Motanasul nu face decit sa se ascunda sub canapea, oamenii fac chestii mult mai nasoale. So I've heard.

  3. e superb motanelul tau. eu o am pe surioara lui geamana, ringhishpinghi si pe sora mai mica a lui cioco, ciocolina. ambele de la candice. le iubesc foarte mult mitzuline, cred ca iti e foarte greu sa renunti la motanel. l-as lua eu cu mare drag, dar nu am loc suficient pentru trei matze. din pacate. mi s-a parut foarte funny cand am aflat de la candice ca avem fiecare, si eu si tu, o ciocolatie si o silver tabby.

  4. de fapt vroiam sa iti spun ca eu nu am reusit sa le fac poze asa frumoase, pentru ca ciocolina e inchisa la culoare, iar cealalta e o matza atomica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *