Inca o zi dintr-aia…

In care nimic nu se lipeste de miinile si de ideile mele. In care uit sa ma trezesc, si cind in sfirsit imi aduc aminte si ma dau jos din pat, ma impiedic de cordonul de la capot si-mi invinetesc genunchii in tocul usii de la baie, ma ard cu cafeaua, imi torn domestos peste degetele de la picioare, imi scap periuta de dinti in veceu, nu-mi gasesc nici mobilul, nici pisica, imi suna la usa tot felul de dubiosi, pierd lucruri, ginduri, incurc oameni si planuri.

Deci casatoria chiar nu te face imun la chestiile neplacute…

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

6 comentarii

 1. Eu am observat ca in cazuri de-astea, singura chestie care te tine in viata pina la sfarsitul zilei e un prinz urias exlusiv junk food. Haide, repejor, un KFC, un Mac, cartofi prajiti, hamburger, un litru de cola si-o inghetata uriasa la final. Apoi sa-mi zici daca nu ti-o fi mai bine!

 2. Hai ca intre timp mi-am gasit mobilul. Traaag aer in piept, as trage o tigara de fapt… dar nah, n-am voe…
  Victor, sa stii ca ma gindeam la o solutie gastronomica pentru ziua asta impiedicata. Acus ma imbrac si ma duc la cofetaria din colt, renumita pentru tartele cu nuci. Un platouas mic is all need. 😀 Revin cu update.

 3. asta e si sfatul meu – o consolare gastronomica ce te va face sa privesti totul mai relaxat. tare dor mi-ai facut de cofetaria cu pricina, mmmmmmmmm!!! saluta o tarta d'aia si din partea mea!

 4. 🙁 nu, dar le mai alina.

  Nu stiu ce e in atmosfera, dar toata lumea are probleme care mai de care mai neplacute.

  Maine sper sa-ti fie mai bine.

  De ce nu ai voie sa fumezi?

 5. Ira, am facut mai mult decit s-o salut din partea ta… 😀
  Evergreen, n-am voie sa fumez pentru ca m-am lasat. Si daca am zis gata, gata ramine, cel putin pentru inca vreo 2 decenii. Apoi mai vedem. Si uite, se fac trei ani acusi si tot mi-as aprinde cite una, mai ales in zile d-astea… 🙂
  Sa ai zi excelenta, unlike mine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *