Magie. Nu alba, nici neagra. Posibil roz.

Acum mai bine de un an m-am dus la astrolog. Nu ca sa-mi citeasca viitorul in stele, ci ca sa ma ajute sa inteleg de ce-am avut accidentul stupid care m-a lasat cu semne pe fatza si-n creier. Pentru ca zeci de sedinte la psihoterapeut nu mi-au facut nici un dram de bine, mersul la biserica m-a lasat la fel de nedumerita, discutiile cu prietenii si cititul de carti de self-help au avut efect zero. Cum in vrajitoare nu cred, am decis sa ma duc la astrolog. Ala care, fara sa-ti stie numele, cu o data si-un loc de nastere, te citeste pina in adincul stomacului.

Dupa ce mai multe zile am sunat tot felul de astrologi care mai de care mai televizati, care se ofereau sa-mi faca loc in programari peste 6-8 luni, la preturi cam cit chiria mea pe un trimestu, am dat peste astroloaga Madalina. Care mi-a zis ca ne putem vedea chiar a doua zi si ca ma costa 200 de lei sa-mi spuna despre mine ce vreau si mai ales ce nu vreau. M-am dus, intr-o cafenea oarecare din centru. Complet neaccesorizata, nemachiata, tacuta. I-am zis scurt „1 decembrie 1979, ora 02.10, Piatra Neamt”. Apoi a inceput ea sa zica si eu am amutit complet. Mi-a zis tot ce stiu despre mine, plus niste chestii pe care le banuiam, dar pe care nu mi le rostise nimeni cu voce tare. Apoi mi-a zis de accident, cind, cum. Mi-a zis si de ce, pentru ca am intrebat-o. Spre deosebire de alti specialisti pe care i-am platit cu bani grei, ea a fost prima care a avut un raspuns plauzibil. Din ziua aia n-am mai avut cosmaruri.

Mai mult, s-a oferit sa-mi spuna viitorul. Si eu am acceptat sa-l aud, curioasa si neincrezatoare. A inceput sa recite frumos, organizat, pe saptamini. Eu mi-am notat tot, am cerut lamuriri unde-a fost cazul, m-a umflat risul a neincredere de citeva ori. Apoi am inchis agenda si mi-am vazut de viata mea. In jumatatea de an care a urmat, la inceput de luna citeam ce mi-a prezis Madalina pe luna care tocmai se incheiase. La naiba, femeia a avut dreptate. Cu tot minus un lucru.

Mi-a spus ca o sa ma casatoresc dintrodata. Evident ca i-am ris in fata, eu nu ma joc cu viata mea. Mi-a spus ca o sa cunosc un om care-o sa ma ia pe sus si cu care o sa vreau sa fac totul. Am privit-o ca pe-o nebuna, pentru ca pe-atunci eram singura si foarte fericita in singuratatea mea de curind regasita. Mi-a spus ca in martie o sa imi schimb traseul profesional in feluri pe care nu le banuiesc. Si fix asa a fost. Tot.

Mi-a spus despre felul in care cuvintele mi se aseaza pe virful degetelor si de ce. Mi-a spus cum de sint atit de norocoasa. De ce-mi plac oamenii, de ce sint naiva. Mi-a spus multe, nici nu mai stiu. Lucruri adevarate, lucruri pe care speri sa nu le afle nimeni despre tine niciodata, lucruri pe care nici tu nu vrei sa le afli vreodata despre tine, pentru ca sint fie prea nesarate, fie de-a dreptul periculoase.

Nu cred in magie, sint foarte greu de impresionat, de convins. N-am superstitii, nu sint religioasa, nu merg sa mi se citeasca in tarot, nu ma intereseaza sectele de nici un fel si nici cursurile de dezvoltare spirituala. Am prieteni, am carti, filme, am familie, discernamint, imaginatie, bun simt si iubire multa, cred ca e suficient cit sa ma descurc pe lume fara ajutoare d-astea pe care nu le pot intelege. Cu toate astea, femeia asta m-a citit ca pe o revista de femei. Usor, imediat, fara se sa impiedice in privirile mele neincrezatoare. Nu stiu cum se face, n-am inteles nimic din desenele ei incurcate. Dar a avut dreptate, m-a ajutat sa ma inteleg, sa merg mai departe fara urme in suflet.

V-am povestit asta nu ca sa mai umplu o pagina de blog cu informatii oarecare. Ci ca sa va recomand asta: daca va simtiti dezorientati, nedreptatiti, instrainati… sau chiar si numai plictisiti, o cafea cu un astrolog bun va poate aduce pe calea cea buna. Fara efecte secundare.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

51 comentarii

  1. sa nu razi,cand eram la liceu,m-a prins la intrare o tiganca care citea in palma…si pana sa scap de ea mi-a zis niste lucruri pe care le-am tinut minte,si acum imi dau seama ca a avut dreptate…desi si eu,ca tine,nu cred in superstitii,vraji si asa ceva

  2. Buna dimineata!
    Simona, sa-ti fie de bine!
    Camelcutza, nu stiu ce sa zic despre vrajitoare, mi se par cel putin dubioase… 🙂
    Zuzu, pe scurt, ca sa nu am altul mai grav.
    Raluca, fix cum zici e, bravo!

  3. @anonim; Buna dimineata si bine ati venit!
    Si eu am intrebari despre mine,despre viitorul meu, de ce mi se intampla una si alta ca poate nu merit ca sant o persoana ok care nu ar face rau nimanui…
    Nu am avut curajul sa merg nici la vrajitoare ,nici la astrolog cu toate ca o urmaresc pe Urania ocazional.Merg la biserica dar nu sant o habotnica.Am preferinte unde merg, sant doar cateva unde ma simt cu adevarat linistita.Mi-e frica sa aflu ce ma asteapta,dar astept sa se termine acest an care nu a fost chiar asa de fericit pt mine.Va felicit pe toate cele care ati avut curajul sa va cunoasteti destinul.

  4. Nici eu nu am curaj sa aflu de ce a fost ce a fost si mai ales ce va fi. Prefer sa disec evenimentele singura, dimineata, cand toata casa doarme. Nu sunt linistita niciodata, dar mi-e teama sa aflu, mi-e teama ca n-o sa-mi placa. Sunt sincer surprinsa ca ti-ai gasit linistea dupa intrevederea cu astroloaga, nu pari genul 🙂

  5. @anonim:
    Revin si spun ca nu mi-e frica de ce o sa aflu ci de faptul ca dupa voi ramane ancorata in ceea ce va spune astrologul(de vrajitoare ,carti,tarot,cafea nici nu se pune problema),si eu cred cu tarie in puterea gandului.Si iarasi mai cred ca fiecare lucru care ni se intampla are o cauza ,un motiv.Poate nu intamplator am ajuns aici pe blogul tau, sa-mi dau si eu cu parerea atat cat ma pricep despre una sau alta.Poate mi se intampla lucruri pe care eu le vad dezastroase in acest moment dar se vor dovedi in timp ca de fapt au fost raul cel mai mic din intamplarile care ni se intampla in viata.Cine stie ,oricum consider ca viata e frumoasa si trebuie traita cu maxima intensitate cu bune,rele cu tine Printesa draga care incerci sa ne oferi prin cuvinte din preaplinul fericirii tale roz.(chiar daca si tu de multe ori simti ca e si putin gri in jurul nostru)

  6. Nu e vorba despre vreo cunoastere a destinului, nu e ca si cum ce-ti spune femeia asta e fix ce o sa ti se intimple… e vorba de niste predispozitii pe care le poti urma sau nu.
    Eu zic ca asta e fix genul de lucru care trebuie privit fara prejudecati. E ceva ce merita sa incerci, macar o data, asa for fun, sau doar din curiozitate.
    O prietena a aflat de la astroloaga ca e insarcinata, dupa ce 3 doctori i-au spus ca e balonata. 🙂

  7. @anonim:
    k ,o sa ma gandesc la asta.Problema mea nu este ce o sa zica .Ti-am zis eu nu stiu sa reactionez la bine,ma pierd, plang si restul.Pt rau sant oarecum pregatita si am invatat sa nu am prea multe asteptari de la oameni ,sa-i iau fix asa cum sant.Problema e la mine pt ca despic firul in 4 si multiplii lui.Dar cum am spus o sa ma gandesc la asta.Cineva mi-a spus odata ca s-ar putea sa duc din alte vieti lucruri nerezolvate si aici as vrea sa stiu ;ce sa fac sa le rezolv pe toate,sa nu mai las restante la capitolul asta .Am vrut sa ajung si la Dragos Argesanu dar nu a fost sa fie pana acum.Poate nu a sosit momentul?

  8. Foarte multa naivitate aici.Cum sa dai bani"grei" pentru ca un sarlatan sa indruge vrute si nevrute profitand de influentabilitatea si repet, naivitatea ta?
    Voi, fetelor chiar nu faceti diferenta intre stiinta si inselaciune?
    Este bine stiut ca prin cateva vorbe bine mestesugite se pot afla multe lucruri despre trecutul persoanelor naive. Am experimentat asta eu insumi de fun si functioneaza.Cat despre viitor, e de ajuns sa amintesti dorintele universal generale ale oamenilor simpli: iubire, casatorie, oameni dragi, bani. De aici incolo totul e speculatie.
    Ma tot minunez ca in secolul asta mai sunt oameni care platesc "vraci" sa afle ceea ce vor ei sa afle sau ceea ce stiau deja.
    Cat despre prietena balonata, daca e in toate capacitatile mintale ar trebui sa mearga data viitoare la un ginecolog sau sa incerce un test de sarcina. Moasele din sat sau asitentele de la interne nu dau intotdeauna diagnosticul corect.Cum sa crezi ca esti balonata daca efectele graviditatii sunt clare.(pana si eu, ca barbat cunosc aceste efecte)

  9. Nu m-am pretins nicodata vreo ne-naiva. Si nici nu-mi pare rau ca nu sint. Ia uite ce soare-i afara, nu-i pacat sa fim asa vehementi, zau!

  10. Interesanta experienta…eu una nu prea am incredere in calitatile astrologilor,dar sincera sa fiu,as incerca de curiozitate sa ma vad cu una si sa vad ce spune despre mine. Cine stie,poate aflu si lucruri pe care nu le stiu inca. :))

  11. Si eu sunt de parere ca astrologia e reala, dar "prezicerile" astrologilor sunt niste indrumari. Exact ca tine 😀 as fi foarte curioasa sa incerc si eu experimentul tau, dar imi e cam teama. Poate someday… Cat despre cei vehementi, lasa… 🙂 Cred ca e totusi mai fun sa stii ca nu esti chiar de capu' tau in universul asta 🙂 Interesant ce ti-a prezis, sunt curioasa insa de ce nu a prezis corect. Ai zis ca s-a potrivit tot in afara de o singura parte. Si cu accidentul, in mod ironic se pare ca tot raul spre bine… La Craiova e o vreme incredibil de urata, o raza de soare de la tine pt maine ar fi super 😀 O sapt frumoasa sa ai!

  12. m-am lasat de crezut in astrologie acum vreo optsprezece ani, de cind am fost uns astrolog de serviciu, insarcinat cu scrierea horoscoapelor lunea, miercurea si vinerea, in cotidianul la care lucram… mi-am dat seama atunci cit e de usor sa faci horoscoape potrivite unuia sau altuia, pornind de la date foarte sumare.

  13. Ca bine spui! I really need a guide.

    Io mi-am dat o singura data in carti si a fost un esec. Plus ca femeia a innebunit la vreo doua zile dupa.

    Cu astrolog chiar nu am vorbit, dar mi-am vazut astrograma.

    Daca ma decid o sa-ti cer numarul ei

    pup printesa

  14. mie mi-a dat in carti o tipa la vreo 35 de anu cand am mers in tabara la mare. Era prietena de-a profei care avea grija de noi, cica avea sange de tigan in ea.
    Ce am tinut eu minte din ce mi-a zis: tot ce mi-a zis despre trecut si prezent se potrivea la fix, dar era exprimat vag, adica nu erau detalii si depsre viitor nu-mi amintesc prea multe, a zis doar ca-s foarte hotarata si puternica. Eu credeam asta despre mine oricum, m-am agatat de cuvintele astea si le folosesc din plin. Ce daca e doar o vrajeala pe mine m-au ajutat de multe ori.
    Bani nu se punea problema sa-i dau. Stiu oameni care au dat mii de euro pe la vrajitoare si cum banii astia sunt o avere pentru multi dintre ei, practic si-au vandut viata.
    Desi mi se pare fun, ca cititul unei reviste, ca o sedinta de masaj etc, mai mult de atat mi se inadmisibil si nu ar trebui incurajat, nu stiu daca exista legi pentru asemenea cazuri, but they should.

  15. Poate sunt eu cam sceptica. Cred in destin, insa nu cred in oameni. Ma bucur ca astfel de evenimente si intalniri cu asemenea persoane asigura un confort mental, spiritual unei persoane. Insa: de ce a trebuit sa se intalneasca cu tine- de ce nu a putut sa ia datele de nastere etc prin telefon sau email si sa iti dea rezultatul? Parerea mea- si e ceea ce cred eu- din experientele traite si oamenii cunoscuti, nu din lucruri citite: cred ca exista oameni care simt bioritmul sau energia unei persoane, pur si simplu simt- cum sunt cei din zodia pesti- au aceasta inteligenta emotionala si pot sti ce e inauntrul tau numai uitandu-se la tine, discutand etc, fara sa te cunoasca de ani de zile.

  16. @ionouka
    Imi pare rau ca am parut rautacios dar in cluj chiar ploua si era frig ieri. Si ma gandeam ca un pic de disputa pe tema n-ar strica. 🙂
    @anonim 1
    am experimentat la petreceri cu persoane mai tinere si nu am primit bani ci beri.
    @ultimu anonim
    si eu sunt pesti da n-am dat importanta:)))

  17. Doamne fereste, vrajitoarele sint pur si simplu de risul fundului… cum ar fi sa dai bani pentru asa ceva, brrrrrrrrrr…
    Nu stiu ce sa zic despre asta cu zodiile, experientele mele cu pestii, de exemplu, n-au fost deloc fericite. Oamenii sint prea self-centered pentru gustul meu, no offence. Adica nu zic ca sint toti asa, ba dimpotriva, voi nu sinteti asa, deci caracteristicile astea de zodie sint extrem de relative…
    Axl, sa stii ca dpdv meteorologic, ieri la bucuresti a fost un fel de iad cu frig si ploaie si noroi. Numa ca eu am decis sa vad vara cind ma uit pe geam. Si a mers. Pina am scos nasul afara, evident. 🙂 Imi pare rau ca n-a mers polemica, eu zic sa mai incercam…

  18. buna seara. ma intereseaza tare mult povestea cu astrologul si am citit pe blog experienta ta.
    ai spus ca a costat 200 lei adica 2 milioane vechi? sau 200 de mii vechi? sau 200 ron? ma tot gindesc sa sun si iti voi spune apoi cum a fost.
    multumesc mult.
    blue

  19. Miahela, mi-a spuns chestii pt urmatoarele 6 luni. foarte precis, saptamina cu saptamina.
    Elian, thx.
    Anonim, consultatia a fost 200 de lei, adica 2 mil lei vechi. acum cred ca e 100, adica un milion. cam 2 ore si ceva de intrevedere. Bafta!

  20. un efect secundar este, si unul chiar mare: nici un astrolog cu ceva cunoastere spirituala nu se ofera a-ti spune viitorul atat timp cat tu nu ii ceri asa ceva, in mod direct.
    iar in ceea ce priveste viitorul din pct meu de vedere totul e relativ: pt ca dincolo de anumite predispozitii astrale, oamenii mai au si liber arbitru. adica tu decizi ce faci intr-un moment sau alt si nu e vina nu stiu carei stele pt deciziile care le ei.
    ar fi interesant sa incercam sa ne raspundem la intrebarea: cu ce ne ajuta daca stim viitorul?

    seara excelenta…

  21. Buna,
    Am citit ceea ce ai scris si mi se pare foarte interesant.
    As vrea sa merg si eu la Madalina pentru a afla mai multe.
    M-ai putea ajuta sa o gasesc?
    Multumesc

  22. Buna!Abia acum am gasit articolul, dupa multi ani, cautand un astrolog bun.Ma bate gandul sa ma duc si eu la dna Madalina dupa ce ai prezentat evenimentul atat de frumos.As avea o singura intrebare: pana la urma a iesit si acel „minus un lucru”?
    Multumesc si o zi buna!

    • Salut, sincer iti spun ca nu am nici cea mai vaga idee care era lucrul cu pricina si daca s-a indeplinit sau nu. 🙂

  23. Dar in ansamblu a avut dreptate si ai fost foarte incantata si uimita in acelasi timp.Concluzia: merita o consultatie.Chiar m-ai facut foarte curioasa, o sa o sun si o sa-mi fac o programare.
    Ai mai ajuns la doamna de atunci sau a fost singura data?
    Multumesc inca o data!

  24. Cum fac sa dau de doamna Madalina?Numarul postat mai sus nu merge.Este cineva la curent cu noul ei nr sau adresa de mail?Multumesc.

  25. Buna! Sunt astrolog cu acte in regula si pot sa spun ca-s oripilata de astfel de articole.
    Traim intr-o lume in care informatia ne intra in case pe toate caile, iar noi ne lasam amagiti de asemenea aberatii…
    Treziti-va, oameni buni! Priviti in sufletul vostru, dezvoltati-va spiritual si bucurati-va de viata pe care v-a oferit-o Dumnezeu.
    Viata e un dar pretios, nu o mai tarati prin cafenele, ci traiti-o, ca de asta o aveti.
    Daca vreti sa va cunoasteti mai bine ca oameni, daca vreti sa stiti ce dificultati exista in voi, ce atuuri, ce slabiciuni, unde ar trebui sa lucrati, puteti apela la astrologie. Altfel nu.
    Sa va spun ceva: ATUNCI CAND CERETI CUIVA SA VA SPUNA VIITORUL, IL FACETI STAPAN PESTE VIATA VOASTRA. De ce? Pentru ca subconstientul vostru va prelua ce va spune ghicitorul si va va conduce spre acele actiuni care duc la indeplinire acele preziceri. Cu alte cuvinte… inconstient, veti merge in directia indicata de acela.
    De ce sa nu va stabiliti singuri traseul in viata? De ce sa nu va trasati singuri viitorul?

  26. Printesa urana,acum s a modificat si consultatia e doar o ora nu doua cum spuneai in cele de mai sus si la pret tot atata costa 200 de lei

  27. eu cred in astrologie,acus 2 ani am facut 2 fertilizari esuate si mama mea avea o cunostinta care era astrolog in oradea si a sunat o si la telefon i a spus ca urmeaza o operatie foarte grea in luna octombrie si ca in strainatate sa o fac ca sa aiba succes,era pe atunci luna august eu deja facusem implantul pt vitro si va dati seama ca nu am crezut o absolut deloc cum sa poata cineva sa ti spuna care nici macar nu te a vazut cu asa o exactitate un eveniment atat de socant,ca sa aflu cand am mers la urmatorul control in Ungaria ca rinichiul stang nu mi mai functioneaza si trebuie scos,ginecologul de acolo mi s a oferit sa vb cu urologul din ungaria fiin prieteni sa ma ia repede pt interventie zis si facut,cand am mers la control,am discutat despre operatia ce urma insa mi a explicat ca e foarte ocupat si ca cel mai repede ma poate lua peste 6 luni. am plecat acasa si ma gandeam uite ca nu e adevarat si cu astrologia asta…cand ajung acasa stateam cu nerabdare sa treaca cele 6 luni ca sa fiu sunata insa nu a trecut 2 saptamani si am fost sunata ca un pacient a facut febra si ma poate lua la operatie luni,asta era vineri cand am vb cu ei. Si intr un final s a implinit exact cum a spus astroloaga in luna Octombrie in ultima saptamana am facut operatia. Deci aici nu e ca tu esti influentata de ce spun ei,ca n ai cum,aici iti este scris un destin si ei,astrologii care chiar au har sau talent sau nu stiu cum dar iti spun tot si astea cu influentele deloc nu e adevarat.Fiecare venim cu un destin deja bine pregatit din care noi foarte putin putem schimba,repet foarte putin 🙂

  28. Mie cel mai bun astrolog la care am fost mi se pare Magdalena Zein. Mi-a realizat profilul astrologic complet, dar si o harta de compatibilitate in dragoste, pe baza datei de nastere a mea si a lui.

  29. Buna! Are cineva nr de telefon al D nei Mădălina? Pt Maria.. dna astrolog la care ai fost te a ajutat cu o anumită problema de viața delicata grea pe care o aveai la momentul de atunci?
    Mulțumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *